פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 888 צפיות
אני יודע שזה אנדרואיד. שמו שם WAZE אבל חסר לי YOUTUBE ועוד. אשמח לעזרה תודה
הודעה אחרונה מאת BNitay, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום! אני מעוניינת לרכוש מערכת מולטימדיה לטויוטה יאריס (2012), אשמח לקבל עצות לגבי איזה מערכת לרכוש, איפה כדאי באזור המרכז, וטווח מחירים, האם חשוב לרכוש תואם מקור או שעדיף שלא? תודה
הודעה אחרונה מאת מוריה88, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אחרי שנעלו לי את האשכול בגלל הכותרת הלא עניינית קראתי וניסיתי להבין ובינתיים זה מה שהגעתי אליו מגבר BOSS Audio AR1500M Armor 1500 Watt סאבוופר Pioneer TSSWX2502 10-Inch קיט התקנה BOSS Audio KIT2 8 Gauge לא כל כך מבין בקיט התקנה רציתי לשאול אם יתאים. ההתייעצות העיקרית היא מה לקנות קומפננטים או רמקול טיפה התבלבלתי בין כל המושגים מחפש שהבאס טיפה יותר ישלוט אבל שישמעו איכותי את הצליל (שומע בעיקר מוזיקה שחורה) תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת 1kobico, -
- 0 תגובות
- 797 צפיות
שלום, בפאביה 12' האהובה, מותקנת המערכת המקורית. (מצורפת תמונה) כרגע אני מרוצה ואין לי סיבה להחליף אותה. במערכת יש בעיה, הבורר של הווליום לא מתפקד כמו שצריך: בסיבוב ימינה לצורך הגבהת הווליום הוא לפעמים נתקע ומנמיך מעט או מקפיץ את הווליום בחדות, אותו דבר לגבי סיבוב שמאלה. האם ניתן לתקן את זה? (חיפשתי ביוטיוב ולא מצאתי דרך לתקן את זה) תודה.
הודעה אחרונה מאת nir100, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כרגע עם סט של hertz energy שזה הדגם הבסיסי והוא בסדר גמור אבל מחפש סט לעבודה אינטנסיבית יותר וסט רציני יותר לspl, כמובן שמחפש צליל חד. (כן, אני מאלו שאוהבים שהצליל צורם וחד) יחובר לhertz hcp4 שמוצהר כ65rms לערוץ, מאמין שזה אנדרייטד. תודה
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
- 0 תגובות
- 590 צפיות
שמופיע לי נגיד שירים בעברית זה מופיע בקווים ואיקסים .סך הכול המערכת עובדת די בסדר .האם אפשר לעדכן את הרדיו
הודעה אחרונה מאת קישו, -
מערכת לרכב
מאת 1kobico- 0 תגובות
- 574 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת 1kobico, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום חברים, קניתי עכשיו פורד פוקוס 2007 עם רדיו מובנה cd 6000. אני רואה שם אפשרות של בלוטות' אבל לא מצליח להפעיל אותו. עקבתי אחרי סרטוני הסבר ביוטיוב אבל עדיין לא קורה כלום. מישהו מכיר את המערכת הזו? ובאותה הזדמנות - איפה נמצא חיבור ה aux? לא מוצא אותו בשום מקום. תודה!
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
השליטה מההגה על המערכת הפסיקה לעבוד אני לא מצליח להנמיך או להגביר ואו להחליף שירים וכו מה יכול להיות מקור התקלה ואיפה אפשר לתקן? האם צצריך לעשות איפוס כולשהו? ברצוני להוסירף שהשליטה עבדה בזמן נסיעה ותוך כדי הנסיעה היא הפסיקה לעבוד מה יכולה להיות הסיבה ולמי פונים?
הודעה אחרונה מאת דקל לוי, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, פעם ראשונה שאני כותב בפורום הזה או בפורום בכלל אז מקווה שאהיה בסדר. ולשאלה: יש לי רכב מסוג B4 2008 ובמערכת המקורית ברכב קיים כפתור aux אך אין כניסת aux בשום מקום ברכב, הייתי היום אצל מישהו שמתקין מערכות לרכב (מישהו שאני סומך עליו והמליצו לי עליו הרבה) והוא ייעץ לי להזמין את המתאם מאיביי והוא יעשה לי את ההתקנה, לצערי אני לא מצליח למצוא את מתאם כבר כמה שעות טובות, מצאתי פה שירשור באותו נושא על B4 2007 אבל הוא ישן ואני לא רוצה לקחת סיכון של להזמין חלק ב200 שקל שבסוף לא מתאים. ממש אשמח לעזרה ושוב מצטער אם חרגתי מאיזה נוהל.. בכל זאת פעם ראשונה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 947 צפיות
שלום, ברשותי מיצובישי אאוטלנדר שנת 2015, ברכב ישנה מערכת מולטימדיה של jvc, האם ניתן להתקין עליה בדרך כלשהיא מערכת אנדרואיד? תודה.
הודעה אחרונה מאת Eliyahu Lev, -
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הרכב שלי עמד במשך חצי שנה, בדלתות קומפוננט של Rainbow SAX 265, הממברנה נקרעה ו\או התנתקה בשני הרמקולים. קניתי רכב חדש ויש לי ציוד חלש יחסית שקניתי לפני כמה שנים, kicker zx 150.2 שנותן 60RMS לערוץ. כנראה אחליף אותו בחודשים הקרובים. אבל לפי הקומפוננטים הבאים, אני חושב שאולי עדיף לקחת סט בעל RMS נמוך יחסית כדי שהמגבר יצליח להפעיל אותו כראוי. Hertz ESK165.5 - מחיר 800 ש"ח, 100RMS. Focal 165A - מחיר 650 ש"ח, 60RMS. Focal 165V1- מחיר 950 ש"ח, 70RMS. למה משתמשים במספר 165 ככ הרבה? קצת מתסכל. בכל אופן, אשמח לטיפים לקומפוננט הנוכחי ואולי אפילו להצעות למגבר הולם יותר(במידה ויש צורך, כי את ה165A אני חושב שהוא יגביר מצוין) (בצד יש Kicker CVR12" עם מונובלוק JBL 35…
הודעה אחרונה מאת orishavit, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טוב אז גם הזמן שלי הגיע להתקין מערכת ברכב. הרכב הוא מאזדה CX5 2012. דבר ראשון שאני מתכונן לעשות הוא: איטום ב2 הדלתות הקדמיות של דינמיט אקסטרים, ואת הבגז אולי אעשה בהמשך. קיבלתי סאב של קדנץ fxwb121-4 350w ומגבר של פיליפס 900W CMQ405 4יציאות של 75W יעבוד בגישור על הסאב חשבתי ללכת על סט 3 חלקים: אודיסון פרימה 8 אינטש בדלתות אודיסון ווצ'ה מיד +טוויטר מגבר עדיין לא יודע איזה, אשמח להמלצות עד 1500 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת david1711, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום המכובדים! התחדשתי בהונדה סיביק עם מערכת שמע מקורית, הצליל די אנמי עד מת. (להשוות לאנדרואיד שהיה בi35 מליסינג שדי סיפק אותי). מה שאני מחפש זה צליל קצת יותר עשיר: באס רך ונעים ודי חזק בווליום נמוך, קצת טרבל (כרגע יש רק 4 רמקולים בלי טויטרים). מה אתם מציעים, קודם להחליף רמקולים ולראות אולי להישאר עם המערכת המקורית, או קודם להחליף למערכת אנדרואיד (עלות של 3K למערכת כביכול מקורית של הונדה שיש בהתקנה מקומית) ולראות אולי אפשר להסתפק ברמקולים מקוריים? תודה למשיבים
הודעה אחרונה מאת kanter_m, -
-
- 1 תגובות
- 846 צפיות
אהלן חבר'ה, יש לי פורד פיאסטה שנת 2014 עם מערכת מולטמדיה מקורית של פורד, נדמה לי שזה 7 אינצ' מסך טאצ'. המערכת מגיעה עם תוכנת ניווט של iGo , שהיא מאוד בעייתית, חסרים כבשים חדשים במפה, מסלול שלוקח 5 דק' בigo זה 20 דק', מאוד לא מכוון, ולא שימושי בכלל. נכנסתי להגדות של המערכת וזה מה שהופיע לי: האם אפשר לעדכן את הIGO או לחילופין להחליף אותו בתוכנת ניווט אחרת? תודה מראש,,
הודעה אחרונה מאת AK47U, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום, ברשותי רכב מסוג גולף גנריישן שנת 2002, ובא לי להתפנק במערכת שמע לרכב ברמה גבוהה יחסית וקבלתי הצעת מחיר של מערכת ורציתי לשמוע את החוות דעת שלכם. אז הנה המוצרים: רדיו דיסק- PIONEER DEH-X4950BT רמקולים קומפונננט- JBL-GTO609C רמקולים- JBL GX963E 6X9 מגבר- LIGHTNING AUDIO STRIKE S4.600.4S סאב וופר- CERWIN VEGA MOBILE 450RMS סה"כ הכל עלות המוצרים 4,000 ש"ח אשמח לשמוע את החוות דעת שלכם.
הודעה אחרונה מאת Y-A-I-R, -
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
שלום יש לי קיה ספורטז 2012, המערכת נדפקה כנראה מהשמש ,הטאצ לא עובד,רוצה להחליף אשמח לעזרה ברכישה של מערכת חדשה עם מסף 8" באיביי מבחינת צורה של המערכת היא נראית כמו זאת בקישור http://www.ebay.com/itm/WIFI-Dashcam-8-Android-6-0-Car-DVD-Player-Stereo-SAT-NAVI-BT-F-for-Kia-Sportage/332235269159?_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D41375%26meid%3D8b0683450c694b0eabbe0013134b8d96%26pid%3D100033%26rk%3D6%26rkt%3D8%26sd%3D322605889583&_trksid=p2045573.c100033.m2042 אני קצת חושש מלהזמין באיביי מבחינת מיסים ומעמ אבל אשמח להמלצות ממבינים בזה
הודעה אחרונה מאת nati_98, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן חברים. התחדשתי במיצובישי ספייס סטאר שמגיעה עם מערכת שמע די מביכה (לפני ששידרגו את אבזור הבסיס ב-2014). כרגע יש לי מהרכב הקודם קומפוננט של מורל טמפו שמחכה להתקנה ברכב, ו6X9 נחמד של רוקפורד אבל אני חושש שהמגש האחורי קטנטן מדי. אני רוצה להוסיף HU שתומך בבלוטות' (בגלל מגבלות תקציב - 1DIN), ועוד זוג רמקולים 6.5" לדלתות האחוריות, עדיף כאלה עם באס איכותי יחסית כי לא חושב שאני מתכנן הוספת מגבר/סאב בקרוב... התקציב הוא נניח משהו בסביבות ה-900-1000, אבל יכול להתגמש אם זה ממש שווה את זה. תודה
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
- 0 תגובות
- 699 צפיות
שלום חברים, האוטו שלי טוטאל לוסט =/ (סיטרואן C3, שנת 2007). ברכב יש מערכת חדשה של פיונייר (+רמוקלים) בת חודשיים. אני רוצה לנסות לפרק אותם מהאוטו-אילו כלים אתם ממליצים לי לקחת בשיל זה? ומה לגבי ניתוק הכבלים של המערכת? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת petrolhead-18, -
- 0 תגובות
- 778 צפיות
אהלן, הזמנתי לפני שבועיים מערכת אנדרואיד מAliexpress, הביקורות בשמיים ומאות ישראלים מרוצים. שווי המערכת 202 דולר. לפני 5 ימים זה כבר היה אמור להיות אצלי באוטו מותקן. אבל מה? אני מסתכל על המעקב והוא תקוע באיזשהו מרכז לבדיקת מכס בחור בתל אביב בלי שום הודעה בלי שום צלצול.. ההודעה שרשומה במעקב- " פריט ה-EMS בטיפול עמילות המכס של חברת הדואר -ממתין לשחרור בישראל, הועברה הודעה לנמען. חברת דואר ישראל מציעה לך שרות עמילות מכס בארץ, הפוטר אותך מהצורך לשחרר באופן עצמאי את פריט ה-EMS. " עכשיו מה אני אמור להבין פה? הם לא שלחו שם הודעה שום מכתב, ואז החלטתי להתקשר היום ו4 שעות עד שהצלחתי לתפוס נציג חברת הדואר, הוא אמר שהמשלוח יהיה מעוכב במכס עד שאני לא אשלח לה…
הודעה אחרונה מאת Benson, -
- 1 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום רב, יש לי דאציה דאסטר עם מערכת מולטימדיה MEDIANAV (גרסת תוכנה 4.0.6). אני נתקל בבעיות קישוריות BT בין הטלפון למערכת, הבעיה כנראה לא בטלפון כי לדיבוריות/מכשירי BT אחרים הוא מתחבר בלי בעיה (מכשיר הטלפון שלי הוא ONEPLUS ONE) כבר ניסיתי הכל כולל להחליף גרסאות תוכנה (לטלפון ול MEDIANAV) פניה למוסך היבואן הראו לי רשימת טלפונים שנתמכים על ידי המערכת - ע"פ הקובץ הזה הטלפון הכי משוכלל שאני יכול להתאים למערכת הוא SAMSUNG S5 בגירסת אנדרואיד מאוד מסויימת. האם עוד מישהו נתקל בבעיות האלו עם מערכות MEDIANAV? האם מכירים דרך לסדר את זה? מלבד להחליף טלפון/מערכת מולטימדיה? בתודה יניב
הודעה אחרונה מאת dudu2683, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן יש לי בעיה מוזרה שאני לא מצליח למצוא את הסיבה שלה. אז ככה רכב קיה פיקנטו 2016 יש לי מצלמת דרך ברכב שמחוברת דרך הפיוז של המצת עם מפצל כזה שמחובר לשנאי ומשם למצלמה. הכול עובד פיקס, השקע 12V שיש לו פיוז משלו (לא מיובר אליו כלום. המצת והמצלמה עובדת ביחד על אותו שקע של פיוז עם 2 פיוזים שונים (מפצל) והבעיה היא כזו: ברגע שאני מנתק את מה שמחובר לשקע של ה12V המצלמה כבית. שוב מזהיר שהמצלמה והשקע 12V לא יושבים על אותו הפיוז. הדרך היחידה להדליק מחדש את המצלמה היא לכבות ולהניע מחדש את הרכב. מה עושים?
הודעה אחרונה מאת SaarAsor, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 824 צפיות
שלום, היום בבוקר הנעתי את הרכב, המולטימדיה נדלקה אבל התצוגה נתקעה במסך הפתיחה: WELCOME TO VOLKSWAGEN. הרדיו עובד אבל אף כפתור לא מגיב חוץ מהווליום. הנעה מחדש לא פתרה את הבעיה. מה אפשר לעשות? תודה,
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
רציתי לשאול איך אני יכול להוסיף אפשרות לכבל אווקס ברכב אופל קורסה 2011, במערכת המקורית ברכב שלי אין אפשרות לחבר כבל אוקס. (חשבתי על לקנות משדר בלוטוס אבל אני לא יודע אם זה יעבוד ברכב.) תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אהלן חברה. בעקבות הכותרת אני מניח שהבנתם - יש לי אופל קורסה שנת 2010, ולצערי הרב אין לי בה שום חיבורים לנייד (USB, AUX או שלא נדבר על בלוטות'). ניסיתי למצוא לא מעט פתרונות, אבל בינתיים הכל לא ממש מספק אותי... הניסיון הראשון שלי הוא כמובן דיסקים. זה נחמד מאוד דיסקים אבל מאוד מגביל ומבאס. האם קיים דיסק CD-RW (שניתן לשכתוב) אבל עם נפח של מלא מקום? משהו כמו 200 שירים? הניסיון השני שלי - הזמנתי משדר FM מ-eBay, הוא מתחבר בבלוטות' לנייד, שמים בו וברדיו את אותו תחנה על אותו FM ואז שומעים שירים. עכשיו, זה נחמד מאוד, אבל לפעמים באזורים מסוימים הוא עושה רעש ומה גם שלא ניתן לעצור שיר דרך הרדיו, רק דרך הנייד. זה פיתרון לא רע, שעלה רק 50 ש"ח, אבל בכל זאת הייתי רוצה…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הי, לאחר שהטאצ' במקורי התקלקל לי התקינו לי מערכת תואמת של ROADROVER ומאז אני רק סובל מתקלות. * מצלמת רוורס לא תמיד מוצגת * תקיעות בטאצ והפעלת ישימוים (רדיו וכו'..) *הודעת שגיאה application manager.exe encountered a serious error and must shut down כל התקלות הנל לרוב נפתרות ע"י לחיצה על כפתור ריסט וחוזרות חלילה. יש למישהו פתרון רעיון?
הודעה אחרונה מאת Music2020, -
- 0 תגובות
- 865 צפיות
מעוניין להתקין מערכת אנדרואיד שמתחברת ישירות למערכת של הרכב, ראיתי המון כאלה באיביי ובאלי אקספרס, במחירים טובים. אני חושש שבזמן אמת המערכת לא באמת תעבוד מבחינת מסך מגע ושמע, עדין זה סיני אני לא יודע כמה זה אמין. למישהו יש נסיון עם המערכות האלו? התבלטתי גם לגבי התקנת טאבלט במקום, אבל זה קצת יותר מסובך מבחינת התקנה וזה עלול להתחמם יותר מידי. אז פחות רלוונטי. האפשרות השלישית זה התקנת מערכת איכותית din 1 עם חיבור בלוטות' ו-aux. קשה לי לראות איך זה בדיוק יושב במקום המערכת של הקורולה. בקיצור מחפש המלצות לחלופה טובה של המערכת הקיימת בטויוטה. משהו שגם לא יקרע את הכיס. באזור ירושלים. תודה
הודעה אחרונה מאת lifeisgood, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם . אני שוקל להתקין רמקולים 6X9 ברכב . הם יחוברו ללא הגברה בשלב זה. מי מכם יכול להמליץ לי מניסיון , על רמקול נציל יחסית , עם בס טוב ככל האפשר בהתאם לאילוצים. תקציב יחסית פתוח.
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 0 תגובות
- 612 צפיות
אשמח להמלצה על מתקין למערכת מולטימדיה מאיביי לטויוטה ספייס ורסו באיזור המרכז פתח תקווה ראש העין וכו' מישהו פה עשה משהו כזה? יודעים איזה מערכת תתאים? אשמח גם להמלצה.. תודה
הודעה אחרונה מאת bsd, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
hertz ET 26.5 התחיל מאתמול, מרגיש כאילו מישהו יושב לידי עם פצפצים. בעיה שאפשר לטפל בה או שאכלתי אותה?
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron,
-
מי מחובר 30 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,952 אורחים (הצג רשימה מלאה)