פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום לאחרונה רכשתי פיגו 3008 חדשה , מערכת מולטימדיה תומכת במירור לינק , אנדרואיד אוטו וקאר פליי . ראיתי באינטרנט סרטונים שאנשים משקפים את הטלפון שלהם דרך מירור לינק באופן מלא כולל יוטיוב ועוד , האם למישהו יש מושג כיצד עושים זאת , או שיש דרך אחרת להפעיל יוטיוב ברכב שלא כולל התקנות חיצוניות תודה.
הודעה אחרונה מאת Eli Sfaradi, -
- 3 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
היי שואל עבור חבר, שקנה קשקאי 2012 רמת גימור הגבוהה ביותר (נראה לי רדיו של קלריון). אגב, הרדיו שם שונה מזה שיש לי בקשקאי 2013 שלי. הוחלף מצבר ברכב ונדרש קוד, חיפשנו בספר רכב ולא מצאנו. מישהו יודע היכן יש CODE GENERATOR ? מה עושים ?לאן לפנות ? שבת שלום, אריאל.
הודעה אחרונה מאת BigMak, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 975 צפיות
שלום לכולם. המערכת ברכב היא פשוטה, בלי mp3, בלי usb. בלי כלום. כיצד ניתן לשדרג אותה? מולטימדיה? אולי קיים מתאם? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת dmxsir, -
- 4 תגובות
- 3 אלף צפיות
לה"ו הרכב נרכש לפני שבוע ולאט לאט אני מנסה לשפר מה שאפשר בשביל שיהיה נעים להיות בו כמה שאפשר. כרגע המערכת היא משהו גנרי ורמקולים כניראה מקוריים שנשמעים איך לומר.... זוועה, גם איכות קליטת הרדיו לא טובה בכלל בכלל, לא נהנה מזה. חשבתי עם שדרוג שיטיב עם המערכת אבל... אני לא מבין כלום בתחום, בימים הקרובים אני אסע כנראה למתקין מערכות ושאר ירקות לרכב בשביל להתקין שלטי נוחות לרכב ועל הדרך אני רוצה משהו פשוט שיעזור לי, במיוחד יציאת אוקס שכרגע אין לי. איזה רמקולים נחשבים טובים וזולים? האם יש טעם בטוויטרים? HU פשוט ב 200,250 ש"ח יעשה את העבודה? במה זה בדיוק תלוי איכות הסאונד? בטויוטה פריוס 2012 שלי המערכת היא מקורית של טויוטה והסאונד ממש ממש טוב בשביל הדיו…
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני מתכנן כבר הרבה זמן לשים מערכת ברכב והגיע הזמן להוציא את זה לפועל. אז ככה, אני שומע בעיקר מוזיקה מזרחית וטראנסים. אני מחפש קומפוננת בעל צליל חם שיתאים לסגנון המוזיקה שאני שומע. בנוסף, שיהיה איכותי ועוצמתי. שקלתי לקנות את הסט הבא, קומפוננת הרץ MLK 165.3 LEGEND http://www.hertzaudiovideo.com/car-audio-speakers-system-mille-legend-mlk1653/ מגבר הרץ HDP 4 http://www.hertzaudiovideo.com/car-audio-amplifiers-hdp4/ אם למישהו יש המלצה לסטאפ אחר שמתאים לדרישות שלי אשמח לשמוע. במיוחד אם יש לו נסיון עם הסטאפ, אשמח לשמוע חוות דעת על שני המוצרים. כמובן שאני הולך לעשות איטום בדלתות הקדמיות. כרגע אני הולך לעבוד עם המולטימדיה המקורית של הרכב…
הודעה אחרונה מאת x-box, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הי, יש לי גיפ מעט ישן ורועש. מותקן כרגע- HU פיוניר (איני זוכר דגם, בן שנתיים בערך). קומפוננט מורל 5.25" מלפנים ומאחור - טמפו ומקסימו ללא מגבר. מראש הסאונד לא נשמע משהו, בלשון המעטה. ולאחר כשנתיים, רמקול אחד מכל סט הפסיק להישמע כמו שצריך (מחרחר). 1. האם טבעי שרמקולים כאלו יתקלקלו בתוך שנתיים? האם זה קשר לעובדה שהם מחוברים ללא מגבר? 2. לאור המצב אני רוצה להחליף רמקולים, אין לי כוונה להרכיב מגבר- אשמח לדעת מה עדיף- שוב סט קומפוננט? או רמקולים "רגילים". יכול להכניס במקום 5.25 עד 6.5 כאשר הבעיה היא עומק הרמקול ולא הגודל. אשמח להמלצה מה לרכוש. כאמור- התקנה ללא מגבר. תקציב לרבעייה- עד 800 גמיש. תודה.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
שלום חברים, אני מחפש דיבורית בלוטוס עם רמקול ומיקרופון חזקים, פיצ'ר נוסף שמאוד מעניין אותי הוא תפעול קולי מלא. אני מעוניין שבאמצעות הדיבורית אוכל לענות ולהוציא שיחות ללא שימוש בידיים. הדיבורית המקורית בקורולה יודעת לעשות רק חצי מהנ"ל , אני עונה על שיחות באמצעות לחיצה על כפתור המענה שממוקם על ההגה . לעומת זאת, חיוג מספר הוא פעולה יותר מסובכת-צריך ללחוץ על כפתור מסוים שנמצא על מסך המולטימדיה שיציג את ספר הטלפונים, לאחר מכן, צריך להיכנס לספר הטלפונים ולבסוף, לדפדף ברשימה לשם מציאת איש הקשר. צריך יהיה לעבוד על המבטא באנגלית אבל לדעתי זה שווה את זה כי אז חיוג לאיש קשר ייסתכם באמירת המילה call\dial וציון איש הקשר (רובם רשומים אצלי באנגלית מלכתחילה) תודה …
הודעה אחרונה מאת Uri-V, -
- 0 תגובות
- 776 צפיות
שלום לכולם . התחדשתי בקרוסאובר 2013 ואני רוצה לשדרג את המערכת הסטנדרטית ברכב. אחרי חיפוש די מעמיק מצאתי את האתר הזה שמוכר ומתקין מערכות . http://2din.do.am/shop/117/desc/multimedia-android-suxuki-sx4-cross-8 על פניו נראה מכיר הוגן וטוב 2800 שח כולל מצלמת רוורס והתקנה . רק שדיברתי עם הבחור ( שהיה נורא נחמד דרך אגב ) אבל הבנתי ממנו שזאת הזמנה סטנדרטית מחול שתגיע אלי ואז פשוט אגיע אליו להתקנה . לכן התחלתי לחפש מאיפה אני יכול להזמין עצמאית מערכת מחול מצאתי כמה מערכות באלי אקספרס אבל לא משהו שהיה שווה באמת עד שמצאתי את האתר הבא https://www.seicane.com/hd-touchscreen-android-radio-dvd-player-gps-navigation-for-2013-2014-2015-suzuki-s-cross-sx4-supp…
הודעה אחרונה מאת superdead, -
- 0 תגובות
- 878 צפיות
שלום, יש לי גולף TSI שנת 2008, הרדיו שלה לא להיט, אין בלוטות', אין USB אני מחפש לרכוש רדיו דיסק, עם USB, בלוטות', עם מסך מגע כמובן. מה מומלץ? יכול להיות לי בעיה להתקין רדיו כזה ברכב כזה? איזה גודל מסך נכנס בגולף כזו? תודה
הודעה אחרונה מאת אלונסו, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב, איך נכון לחבר את הקרוס המצורף בתמונה? בקרוס הישן היה לי כניסה אחת ויציאה לוופר ולטוויטר. בקרוס הזה יש כביכול 2 כניסות, צריך לשרשר? לחבר משהו נוסף? לא ממש מבין את האיור המצורף. תודה!
- 13 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הי לכולם יש לי מיצובישי קולט 1994 עם מערכת(הרמקולים) מקורית .. (שהיא סבירה ) אין לי תקציב ואו .. רק בבסביבות ה600 (חריגה רק אם ממש כדאי לחרוג) ואני מחפש המלצה לסאב ומגבר (4 ערוצים) (רמקולים יש לי בבית ואני אסתדר איתם בקשר ל2 ערוצים שנשאר) כבלים והתקנה אין צורך להחשיב בתקציב ... החלפתי את הhu לאחד עם בלוטוס והכל חדיש כזה (יש לו יציאה של rca ) שעלה לי 50 שח באיבי , מעדיף סאב ללא תיבה שיעלה פחות ואני אבנה לו תיבה בעצמי ... מציין שאיכות חשובה לי אבל ברור לי שאני לא אקבל איכות ברמה מדהימה .. זה בעיקר בשביל להגביר עוצמה (וכמובן גם איכות אבל זה לא הדגש בתקציב כזה ) תודה לכולם ... מוכן גם יד 2
הודעה אחרונה מאת TILBALISTI, -
- 0 תגובות
- 720 צפיות
ערב טוב חברים. ברשותי סיאט איביזה 2015 דגם FR. המערכת הינה תואמת מקור,מסך טאצ' כל הבולשיט. הרמקולים המובנים נשמעים די איכותי,אבל חסר לי BASS. אני מחפש סאב ומגבר משהו צנוע שכמובן הרמקולים שלי גם יוכלו לעמוד בהם,באיזור ה1000 ש"ח לשניהם. ואם מישהו יוכל להמליץ על מקום באיזור קריות חיפה,וכמובן שירכיבו במקום הכול,תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת ImageInception, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הי, הייתי שמח לעזרה בבחירת סאב כולל תיבה. הרכב הוא B4 2007, המגבר הוא Rockford Prime R500X1D (500-2ohm / 300-4ohm. שומע בעיקר רוק ורוק כבד אך אוהב גם מוזיקה אלקטרונית. אני אשתמש בשלט שמגיע עם המגבר בשביל לקבל בס דומיננטי וחזק כשאני אשמח מוזיקה אלקטרונית ואנמיך אותו כשאשמע רוק \ רוק כבד. אני מקווה שלא לעבור את איזור ה 1000 ש"ח אך פתוח להצעות. אם חסר נתונים, תגידו מה ואשלים.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 1 תגובות
- 728 צפיות
אהלן ברשותי מערכת מקורית של מצובישי אווטלנד שנת 2013 יש באג שכל הזמן קורה- תחנות רדיו קופצות כל הזמן גם שיש דיסק או דיסאונקי ומשתלטות על המערכת. רציתי לפרמט אולי זה יעזור אבל לא הצלחתי בעזרת לחיצה ארוכה לאתחל את המערכת. קראתי את השירשור המפורט על התקנת מערכת אנדרואיד שהייתה כאן בפורום אבל זה זה לא יעבוד כי המערכת שלי היא מקורית, ולא כזאת שהותקנה ע״י גיל-קאר. בקיצור השאלה איך אני מפרמט, או משדרג את המערכת הפעלה, או לחילופין איך מתגברים על השתלטות של הרדיו על המערכת. תודה
- 0 תגובות
- 892 צפיות
יש לי פאסאט 2014. הפלאפון מתחבר למערכת בחיבור בלוטוס. החיבור תקין. הפלאפון מוציא ומכניס שיחות ואנשי הקשר מסונכרנים כראוי. הבעיה: המערכת לא מחוברת/מסונכרנת/משמיעה מוסיקה. לא דרך יוטיוב ולא דרך אפליקציות אחרות. חשוב להדגיש שהבעיה לא בפאלפון כי גם הפלאפון של אשתי אותו סיפור. בהגדרות media הכל מחובר ובהגדרות של הפלאפון גם הכל מחובר. רעיונות איך להתמודד עם זה?? נואשתי...תודה
הודעה אחרונה מאת yossi23, -
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היי, האם ניתן להתקין ברכב הנ"ל מולטימדיה? תודה
אז ככה בקצרה, המונו שכרגע יש לי הוא JBL GTO 501EZ , המונו מוצהר ב500RMS ב1 אום אך בפועל לפי סרטונים ביוטיוב מוציא בדיינו 717RMS ב-1%thd ... אני כרגע לפני שדרוג של סט קומפוננט קדמי ל Audison Voce AVK6 וסאב שאני מתלבט בין שני סוגים הראשון הוא רוקפורד P1 כפול 12' , והשני הוא של קיקר L7 גם 12' את שני הסאבים אני מתכנן לקנות בתיבה מקורית ולכן אני לא מוצא P2 כפול בתיבה מקורית אלא רק את הP1 .. בכל מקרה אני צריך את העזרה שלכם בלקבל החלטה ולדעת מה עדיף.., מצד אחד הרוקפורד הוא שני סאבים של 12 500RMS ביחד שדוחפים יותר אוויר מאשר סאב 12 בודד אבל הקיקר יותר חזק הוא 750RMS והוא סאב בודד.. קיצר אני בהתלבטות ואני ממש אשמח לעזרה
הודעה אחרונה מאת Chenamar1, -
- 0 תגובות
- 683 צפיות
התקנתי רדיו usb חדש לרכב הרדיו מצפצף טוווווווווו בכל מצב גם בדיבור בטלפון בבלוטוס גם בלי האנטנה האם המכשיר פגום? סיני כמובן. משהו אמר לי שזה בעיית חשמל. צריך להוסיף טרנספומטור ניסיתי חיברתי לו פלוס דרך USB כלומר 5V ובכ"ז מצפצף תודה
הודעה אחרונה מאת dvash01, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני משתגע מההיצע של מערכות המולטימדיה שיש לאוטו, כולם אומרים לי שכל דגם הוא הכי טוב. מה ההבדל בכלל בין אוניברסלי לתואם מקור? האם כ-500 - 1000 ש"ח תוספת לתואם מקור היא כדאית? האם כל אוניברסלי מתחבר גם לכפתורים של ההגה? מבולבל.
הודעה אחרונה מאת משה המלך10, -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חבר שלי מגיע מארהב אשמח אם תמליצו לי על מגבר. הוא אמור להכנס מתחת לכיסא ככה שהוא אמור להיות קטן מימדים. כרגע יש לי זטק p4 שהוא מגבר מדהים. חשבתי אולי לקחת משהו יותר חזק שלא מתחמם ולא שותה את מערכת החשמל יחד עם זאת עוצמתי . הוא אמור להפעיל סט של hertz xl עם וופרים של מילה 1600. חשבתי על הסדרות של alpine pdx שנותנים 150×4 ב4 אום. אם אני טועה אשמח אם תתקנו אותי או שתמליצו על משהו אחר . תקציב איזור ה600/700$. תודה לכולם...
מגבר וסאב
מאת TILBALISTI-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
אהלן יש לי רכב ואני מעוניין להוסיף על המערכת המקורית ( לא להחליפה ) התוכנית זה ככה את המערכת המקורית להשאיר ולבאגז להוסיף 4 רמקולים מגבר וסאב המגבר: http://www.lilsound.co.il/Catalog.as...&PRodID=492404 הסאב: http://www.lilsound.co.il/Catalog.as...&PRodID=493446 שאלה מספר 1: כמה וואט הסאב הזה? 2 לגבי המגבר והסאב.... איך הסאב מתחבר בעצם? הוא כאילו יושב על ערוץ אחד מהארבע או שיש לו חיבור מיוחד?וכמה וואט היציאה שלו? 3 אם המגבר מביא לרמקול יותר מידי וואט הרמקול נשרף... אבל אם אתה מחבר ליציאה של 70 וואט מהמגבר רמקול 100וואט המגבר גם ישרף? או שהוא פשוט לא יספק הכל ? ולגבי הרמקולים אני יסתדר כבר (יש לי איזה 20 בבית)…
-
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, היום החלפתי לבד רמקולים בג'ימיני לJBL בגודל 4 אינץ (המקורי). לאחר שהחלפתיאת הרמקולים, הרמקול בצד הנהג עובד בקושי, יש לציין שחיברתי את הרמקולים כשהסוויץ עבד, שמעתי אותו עובד לכמה רגעים לא טוב ואז הוא הפסיק לעבוד רגיל ועובד חלש מאוד. ניסיתי להחליף את הרמקולים ולבדוק אם זה הרמקול וזה לא הרמקול. האם זה פיוז או משהו יותר חמור? תודה לעוזרים..
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שלום לכולם - בהמשך לשרשור של נץ בנושא איפה אמור להיות מרכז הסטייג' - כאן. אני רוצה לפתוח שרשור שנוגע באספקט אחר של במה, תמונה - סטייג'ינג והנושא הזה הוא עומק הבמה. בשרשור הקודם לגבי מיקום המרכז ישנה תגובה של חבר הפורום BOO (סרגיי) והוא מתייחס לשם מאוד בקצרה לנושא עומק הבמה במילים האלו: אז באמת - אחרי שנים שאני מתעסק בכווני מערכת, למידת והבנת השמיעה האנושית - ברורים לי היום כבר הרבה מאוד נושאים כמו הבדלי עוצמה, כיווניות בציר האנכי והאופקי, הקרנה רחבה או צרה של גלי גול - גובה, רוחב, קדימה אחורה. אבל איך אנחנו באמת מזהים עומק? מרחק? ועוד בתוך רכב כשהרמקולים פחות ממטר מהראש שלנו? ואז התחלתי לקרוא קצת - חיפשתי מאמרים שקשורים לחקר עומ…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
אני מתחיל להרגיש כמו בגששים סיסו זה יכנס לתוך זה .התקשרתי למתקנים אחד אמר אין מצב שהמכשיר יכנס לתוך המקום והשני אומר בטח שאפשר אין בעיה מה לעשות
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי התחדשתי במאזדה 2 2015,יש באוטו 4 רמקולים סבירים מינוס...אני לא מבין כל כך בתחום האודיו ולכן שואל אותכם . אם חשוב לי לשמוע איכותי ויחסית גבוה באוטו האם מספיק להחליף רק את 4 הרמקולים או שצריך להחליף משהו נוסף? ואיזה רמקולים מומלצים? התקציב 1000 בערך
הודעה אחרונה מאת DIN_13345, -
- 2 תגובות
- 988 צפיות
ברשותי פוקוס 2008 וכפתורי הרדיו או נכון יותר הציפוי שלהם מתנפח ומתקלף כנראה מהחום. האם ניתן למצוא כפתורים כאלה ולהחליפם או שניתן למצוא פתרון אחר. מבקש את עזרתכם.
הודעה אחרונה מאת mitsugli, -
- 1 תגובות
- 854 צפיות
אהלן, הזמנתי לפני שבוע וחצי בערך מערכת דאבל דין אנדוריד תואם מקור לאופל אינסיגניה. המערכת עלתה 380 דולר ומשלוח חינם. צפיתי לקבל תשלום על מכס אבל אני מעולם לא התעסקתי מולם בהכנסת מוצר ארצה. כרגע, לפי מספר המעקב, רשום שהחיבלה הגיעה ארצה ביום שישי ה 1/9 (אתמול) ורשום שהיא נמצאת במצב "requires commercial invoice" - מישהו יכול לשפוך אור על הדבר הזה? מה ידרשו ממני ואיזה קבלה בדיוק אני צריך להכין? אני צריך לבקש משהו מהמוכר? יום שני הקרוב אני טס לחו"ל, אם אני לא אהיה כאן להתעסק בזה למשך שבוע זה ייצור בעיות או עלויות נוספות? כל פיסת מידע תעזור! תודה מראש
הודעה אחרונה מאת מלטבשי, -
- 1 תגובות
- 734 צפיות
שלום האם ניתן לחבר את המולטימדיה המקורית של סיאט לאון 2017 למנחת? שמעתי שאולי בשנה הזו הרמקול מפוצל למיד וטוויטר ולכן צריך מכשיר שיעשה sum . משהו כמו audio control lc7i. למישהו פה יש ניסיון עם הדגם והשנה הזאת של הלאון? תודה
הודעה אחרונה מאת dudiperetz, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת משה המלך10, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
צהריים טובים ושבוע טוב לכל החברים. לצערי עקב מקרה מיום שישי האחרון שבו איזו מטומטמת פגעה בי מאחור וסירבה למסור פרטים גם לאחר מרדף שלי אחריה של למעלה מ-20 דקות בשיתוף המשטרה ובניגוד להנחיית המשטרה, הגעתי למסקנה שאין ברירה וצריך להיות ברכב עם מצלמה דו כיוונית. בהתאם, מבקש את המלצתכם למצלמה דו כיוונית (קדימה ואחורה) איכותית. תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת Tom_22,
-
מי מחובר 9 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 1,635 אורחים (הצג רשימה מלאה)