Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לה"ו

הרכב נרכש לפני שבוע ולאט לאט אני מנסה לשפר מה שאפשר בשביל שיהיה נעים להיות בו כמה שאפשר.

כרגע המערכת היא משהו גנרי ורמקולים כניראה מקוריים שנשמעים איך לומר.... זוועה, גם איכות קליטת הרדיו לא טובה בכלל בכלל, לא נהנה מזה.

חשבתי עם שדרוג שיטיב עם המערכת אבל... אני לא מבין כלום בתחום, בימים הקרובים אני אסע כנראה למתקין מערכות ושאר ירקות לרכב בשביל להתקין שלטי נוחות לרכב ועל הדרך אני רוצה משהו פשוט שיעזור לי, במיוחד יציאת אוקס שכרגע אין לי.

איזה רמקולים נחשבים טובים וזולים? האם יש טעם בטוויטרים? HU פשוט ב 200,250 ש"ח יעשה את העבודה? במה זה בדיוק תלוי איכות הסאונד?

בטויוטה פריוס 2012 שלי המערכת היא מקורית של טויוטה והסאונד ממש ממש טוב בשביל הדיוט כמוני, אבל ב דייהטסו סיריון היא נוראית, ממש נוראית ואני אוהב לשמוע הרבה מוזיקה.

אשמח לחוות דעתכם בעניין והמלצות ספציפיות.

פורסם

מכשיר בסיסי של פיוניר/קנווד/JVC יעשה את העבודה טוב יותר ע"פ מערכת מקורית.

עלות בין 250-300 ש"ח, לדגמי הבסיס.

ברכב המדובר, אאל"ט, הרמקולים הם "4 בדשבורד, סביר שראו ימים יותר יפים.

אפשר להחליף גם בסט בסיסי כלשהו מהחברות המוכרות. אזור ה-100 ש"ח צפונה עבור סט קואקסלי כלשהו (כולל כבר טוויטר "מובנה"). סט קומפוננט (עם טוויטר נפרד) פחות נפוץ ויעלה די משמעותית יותר.

הבעיה היא שתפוקת באס נורמלית לא תראה מהם.

אפשר ומומלץ להתקין זוג רמקולים 6X9 לפחות על המגש האחורי.

אזור ה-200 צפונה.

פורסם
מכשיר בסיסי של פיוניר/קנווד/JVC יעשה את העבודה טוב יותר ע"פ מערכת מקורית.

עלות בין 250-300 ש"ח, לדגמי הבסיס.

ברכב המדובר, אאל"ט, הרמקולים הם "4 בדשבורד, סביר שראו ימים יותר יפים.

אפשר להחליף גם בסט בסיסי כלשהו מהחברות המוכרות. אזור ה-100 ש"ח צפונה עבור סט קואקסלי כלשהו (כולל כבר טוויטר "מובנה"). סט קומפוננט (עם טוויטר נפרד) פחות נפוץ ויעלה די משמעותית יותר.

הבעיה היא שתפוקת באס נורמלית לא תראה מהם.

אפשר ומומלץ להתקין זוג רמקולים 6X9 לפחות על המגש האחורי.

אזור ה-200 צפונה.

אוקיי תודה על ההמלצה.
ממה שבדקתי בדגם 2008 הרמקולים הם 6.5 אינצ בדלתות

אם אתה מחפש מערכת טובה בתקציב זול ,לך על :

Pioneer TSG1615R

Pioneer TS-A6966S

Pioneer MVH-X195UI

בהנחה שאני אתמקד על איכות סאונד, האם יהיה הבדל בין ה hu של פיוניר לבין דאבל דין סיני כלשהו? על הרמקולים האלה כמובן.
פורסם

אם אתה מדבר על 2DIN סיני זולים בעלות מקבילה לפיוניר בסיסי

אז בהחלט כן ,מה שגם מכשירים סינים זולים כאלו סובלים מבעיית אמינות ברוב המקרים.

• תוכן חדש...