פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מה קורה חברים, כבר שבוע שהמערכת לא מוציאה אף קול למרות שהרדיודיסק פועל. הנורה האדומה במגבר דולקת בהתאמה בשבוע הזה. מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 5 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
שלום, הותקנה ברכבי מערכת מולטי מדיה + מצלמת רוורס + חיישני רוורס. ZED ZI644M התמונה המתקבלת במסך בשילוב לרוורס הפוכה, כלומר מה שבפועל בצד שמאל מופיע במסך בצד ימין. חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי הגדרה לגבי היפוך תמונה או משהו בדומה. אם הדבר הוא רק עניין של הגדרה הדבר יחסוך לי נסיעה של 40 דקות לכל כיוון למתקין. תודה.
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מחפש מקום מומלץ לרכבי פולקסווגן לבצע את הטיפול הנ"ל. אני מניח שזה צריך להיות מומחה-פולקסווגן בגלל שהפעלת המצלמה האחורית דורשת קידוד המראה הקדמית תתחבר לקופסת הנתיכים, לא משהו יוצא דופן. המצלמה האחורית ממוקמת מתחת לסמל ו"קופצת" החוצה כשמעבירים לרוורס (זו מראה אחורית מקורית של גולף) תודה לכולם!
הודעה אחרונה מאת ReZ0, -
- 2 תגובות
- 898 צפיות
שלום חברים, ברשותי רכב מסוג יונדאי אקסנט 2002 , משמש אותי כרכב ע"עבודה-בית" בעיקר. כרגע יש ברכב רדיו דיסק חדש עם בלוטוס של פיוניר, מקדימה הרכבתי קומפוננט די פשוט של JBL הבעיה לדעתי היא במגש האחורי שם יש פיוניר 6.5 מאוד פשוטים (עלות 150 לכל היותר) אני שומע בעיקר האוס וישראלי והסאונד כרגע די "רזה" , אין עומק ואין באסים. הרכב ישן כאמור ואני לא מעוניין להשקיע ברכישה של מגבר+סאב+עלות התקנה התקציב הוא עד 500 ש"ח , אני מבין שזה לא הרבה אבל די בטוח שבעזרת המלצה/בחירה נכונה של רמקולים אחוריים ניתן לשפר בצורה ניכרת את הסאונד. אשמח לעצתכם/המלצתכם בבקשה תודה רבה
הודעה אחרונה מאת lirih71, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
שלום חברים מדובר במכשיר תואם מקור האינטרנט עובד אך ה WAZE רושם אין חיבור לרשת יש לציין שלווינים מוצא ללא בעיה הוחלף הסים בדונגל עדיין ללא שינוי יש למישהוא מושג או כיוון תודה רבה
הודעה אחרונה מאת MA210, -
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בוקר טוב, לאחר שיטוט פה בפורום וקצת קריאה בנושא, קבעתי להפגש עם ישראל srool. בחור מקצועי, מסביר הכל בצורה פשוטה ועונה על כל שאלה. לאחר פגישה של כמה שעות איתו, החלטתי לקנות ממנו מגבר Eton sda 100.6 שיתחבר לקומפוננטים של הרץ DSK 165.3 ואחוריים של קיקר CSC68, ובינתיים גם לזוג רמקולים בייתיים גדולים שהעמסתי בבגז' עד שאתקבע על סאב. התקנה ראשונה שלי עם הרבה בלתמים. עכשיו נתקלתי בבעיה, כרגע בצורה זמנית חיברתי את הרמקולים הקדמיים בעזרת הכבלים סטוק של היצרן שמחוברים לכבל 14 גייג'. איך אני מגיע לחיבור של הרמקולים בצורה ישירה לרמקולים? נראה שהכבלים שעוברים מהדלת אל פנים הרכב מחוברים בצמה שאינה ניתנת לפירוק, אלא אם אפרק את כל הדלת ואוכל להגיע לקליפסים שמחזיקים אותה בפח.…
הודעה אחרונה מאת Arikk68, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
1. איזה כרטיס זיכרון נכנס שם בחריץ ? 2. מה הקוד כדי לשנות את הפרמטרים שם ?
הודעה אחרונה מאת Yoni Michaeli, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום. יש לי מערכת מולטימדיה ProVision ISR גרסאת אנדרואיד 4.4.4, ואני רוצה לחבר לה דונגל לאינטרנט, לדונגל יש סים של הוט מובייל. הדונגל הוא hsupa. המערכת קולטת את הדונגל כ SD וגם יש פסי קליטה אבל אין אינטרנט. איך אני מחבר אותו נכון ושיעבוד? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Yoni Michaeli, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 881 צפיות
שלום לכולם, לאחר התנסות של שבוע עם האפליקציה Neutron, אני חייב להכריז שמבחינתי יש יורש לPoweramp. ממשק האפליקצייה ממש נוח לשימוש, יש אפשרות לחיבור Direct אל מול הDAC. קיימות אפילו אפשרויות Crossfade, Crossover, time alignment. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.neutroncode.mpeval שווה בדיקה.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכם, כשהתקנתי את הרמקולים שכרגע הם מוגברים ( ALPINE SXE1750S), עשיתי את ההתקנה בשלבים, בפעם הראשונה התקנתי את צד ימין, ואחרי כמה ימים התקנתי את צד שמאל. כשהתקנתי את צד שמאל הרגשתי שהסונד השתנה לרעה, מרגיש חנוק וכאילו רמקול אחד מבטל את השני. מה שמזכיר לי חיבור + ו - הפוכים, באחד הרמקולים. אבל מה הבעיה!!!, שעל הרמקול לא מצויין איפה ה + ולא -, וגם הקטבים של החיבורים של הרמקול הם באותה מידה, אין אחד גדול ואחד קטן. איך אני יודע אם חיברתי הפוך? מהמגבר ועד הכבל, אני יודע מה + ומה מינוס, השאלה לאן מחברים. יש שיטה?
הודעה אחרונה מאת Samir Zarour, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, קניתי את הרכב עם מגבר סיני ומערכת דין אחד: Kenwood KDC-BT33U המגבר הסיני לא עבד, קניתי מגבר Focal R4280 וסאב סיני של Infinity, מהמגבר הסיני לא היה חוטים לפלוס ומינוס לרמקולים היה רק לסאב, אז העברתי 4 חוטים וחיברתי אותם למערכת: רמקולים גם הוחלפו והותקנו Pioneer TS-G1605C. מאז שהתקנתי את המגבר וחיברתי את הרמקולים למגבר אי אפשר יותר לשמוע בבלוטוס, רשום מחובר גם במערכת מזהה שמחובר אבל עדיין לא שומעים כלום, מה אפשר לעשות? כרגע משתמש רק בכבל AUX וגם בזמנו שהBT עבד המיקרופון היה על הפנים ושומעים אותי גרוע לא משנה כמה קירבתי את המיקרופון לפה, יש לזה פתרון? תודה מראש
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הי רוצה לשאול/לוודא איזה חיבור אסור לי לעשות איתו. קודם כל פרטים: מגבר שעומד בהתנגדות 2 עד 8 וגם הסאב מ2 עד 8 )2 סלילים.. טוב אז כמה שאלות: נא להגיד איזה חיבורר הוא אסור לחלוטין 1 חיבור מקבילי כל סליל בגישור ל2 ערוצים (גישור ערוץ 1 +2 לסליל 1 ערוץ 3 ו4 לסליל 2) 2 חיבור בגישור של ערוץ 1 ו2 לסליל אחד ו2 ביחד (פלוס מהמגבר ל2 הפלוסים ומינוס מהמגבר ל2 המינוס בסאב) 3 כנ"ל רק לא בגישור 4 חיבור טורי בגישור 5 חיבור טורי לא בגישור אני יודע שאפשר לחשב את זה לבד דרך הFAQ פשוט בבקשה תעזרו לי השקעתי הרבה כסף ואני מפחד להרוס משהו אם אני אתבלבל או אחשב לא נכון לכן אני מעדיף לפתוח את האשכול לוודא ב100% שהבנתי נכון.... ואם לא הבאתי איזה אפשרות (שכדאי להזהיר…
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
איך כותבים באנגלית "תואם מקור" תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב. אתמול החלפתי את מערכת השמע ברכבי. טויוטה פריוס 08. לאחר ההתקה נדלקו כל המנורות בלוח השעונים. (Abs-vcs-engine) מערכת ההיברידית לא פעלה, לא תגבור הבלמים - כלום. רק כניסה למוסך ופעולה כלשהי בעזרת מחשב תיקנה את הבעיה. שאלתי היא, האם זאת הייתה טעות להחליף? האם זה יכול להשפיע על כלל הנסיעה והמערכות? להחזיר את המערכת המקורית? נאמר לי פה שהיחידה המקורית מכילה פונקציות חשובות בתוכה.
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מדוע בישראל חסרים מגברים קטנים CLASS-D טובים, המתאימים להתחברות קלה למערכות המקוריות ברכב. למגברים הללו יש אפשרות להתחבר בקלות על קווי הרמקולים, אשר יוצאים מהמערכת המקורית והם מוסיפים הספק טוב של כ 50 RMS , ועד כ 100W בהספק ריגעי לכל ערוץ רמקול ברכב. מגברי קלאס D ההספק בד"כ ל 4 ערוצים, כ 400W בהספק הכללי. חלקם גם תומכים ב 2-4 אום, עם אפשרויות לגישור ולהפעלת סאב-וופר. דוגמאות - 1 - Alpine KTP-445U Power Pack Compact upgrade for any car radio 2 - Clarion XC2410 Compact 4-channel amplifier — 50X4 RMS watts 3 - Soundstream Stealth ST4.1000D Compact 4-channel car 4 - Pioneer GM-D1004 Compact 4-channel car amplifier הגודל שלהם…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 1 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
אז בהמשך לשרשור הזה, האחיין היקר של אשתי תרם לפרויקט DEH-X4950BT במצב חדש ששכב אצלו ללא שימוש. אכן מכשיר חמוד מאד, עם צליל לא רע, אך למרבה הצער, הבעייה שבגללה שודרג הHU מראש לא נפתרה. בעיית קליטת הרדיו העלובה לא נפתרה לגמרי. (יש שיפור קל, לא מספיק טוב לגברת) אציין, שכבל האנטנה נראה דק במיוחד (יחסית למה שאני מכיר מרכבים אחרים), אך האנטנה עצמה נראית מקורית של יונדאי. בקיצור, אחרי שגיגלתי הלוןך וחזור, נראה שמה שאני צריך זה מגבר אנטנה. (?) הסיבה שפתחתי את השרשור כאן ולא המשכתי באודיו, היא שכאן ישנם גם אלקטרונאים וחובבי רדיו שאינם בהכרח אודיופילים, אבל בטח מבינים בזה לא פחות (ואולי הרבה יותר). באיביי יש שני סוגים בולטים: זה וזה. מה טוב? אולי …
הודעה אחרונה מאת natco, -
- 0 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום. אני צריך עזרה בבקשה. אני רוצה להחליף את המערכת המקורית שיש ברכב מסוג יונדאי I10 2015. אני רוצה מערכת מולטימדיה עם בלוטוס כדי שאוכל להתקין גם מצלמת רוורס. לפי מה שקראתי גם אני צריך גם להחליף את הפנאל הקדמי כדי שזה יראה יפה. איך אני יודע איזה מערכות לבחור? הרי יש כמה גדלים שונים של מסך.. ואיך כמה סוגים שונים של פנאל? איך אני יודע אם זה יתחבר? אני מעוניין מהאינטרנט ולבצע התקנה באזור ב"ש. מצאתי את המערכת הזאת: https://www.alexsander.co.il/product/8891/jvc-kw-v21bt#0 ויש גם פנאל: https://www.alexsander.co.il/product/6465/i10-013 איך אני יודע אם זה יתאים? אשמח להמלצות אחרות למערכות. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת PuMa16, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי מערכת מולטימדיה target 2505 איפה אני יכול לבדוק אם יש עדכון גרסא? ואיך עושים את העדכון? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת hc08, -
- 2 תגובות
- 689 צפיות
האם יש למישהו תרשים צבעים לחיווט רמקולים ליונדאי i20 2017?בבדיקה שעשיתי אין סימון כלל על הקונקטור וכל חוט בצבע אחר.
הודעה אחרונה מאת ניצן א, -
- 0 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם, רכשתי לאחרונה קיה ספורטאז' שנת 2015 (דגם אורבן 1600) הרכב הגיע עם מערכת מולטימדיה מקורית של קיה ברצוני להוסיף לרכב 1. מצלמת רוורס - האם המערכת המקורית יודעת להתממשק עם מצלמת רוורס? במידה וכן איזו מלצמה כדי להתקין? ומה העלות (בערך) שאמור לעלות? 2. מסכי DVD למושבים האחוריים - האם יש מסכים היודעים להתממשק עם המערכת הקיימת? אם כן אילו מסכים מומלצים? ומה העלות (בערך) שאמור לעלות? 3. האם ניתן להוריד למערכת המקורית WAZE? והאם המערכת יודעת להתחבר בWIFI? חיבור עם סים לאינטרנט? 4.בנוסף ברצוני לבצע חלונות שחורים למושבים האחוריים + חלון אחורי 4.א. לגבי חלונות במושבים האחוריים האם יש המצלה למקום בחיפה/טירת כרמל שמבצע? מה העלות (בערך) שאמור לעלות? 4…
הודעה אחרונה מאת roeyad, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כאשר נוסעים הרדיו סביר אבל עם רעשים לרוב, הקליטה לא טובה משום מה בייחוד בגלגלצ אם למשל אני שם על ״loc״ כלומר שהוא יעביר לתדר לוקלי וכד׳, הרדיו מוצא את עצמו מחפש סתם תחנות באמצע הדרך אם אני עומד במקום על 0 קמש, לפעמים אין קליטה לפעמים יש, אם אין, מספיק שאני זז 2-3 מטרים קדימה והקליטה תחזור זה קצת נשמע כמו מגעים או משהו כזה כיוון שהמיקום משנה את הקליטה אבל אין לי באמת מושג הרדיו הוא הרדיו המקורי שמגיע עם הרכב, מן מסך די גרוע אם תשאלו אותי, אין לי מושג מה הדגם שלו וכו׳ זה כנראה איזה משהו סיני גנרי (הותקן בגיל קאר) הייתי בגיל קאר - החליפו את ה HU ומגבר רדיו, לא עזר במוסך אמרו שבדקו את האנטנה והכל תקין האם יכול להיות שפשוט ה HU הזה ככ גרוע ?
הודעה אחרונה מאת SagiLo, -
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
שלום, אני מחפש זוג רמקולים קדמיים ואחוריים במחיר סביר (300 שקל מצידי אפילו לזוג) שיהיו טובים.. הבנתי שזה עובד לפי ההספק של הרדיו דיסק שיש לי.. http://www.wallashops.co.il/Mobile/Main?cfm=7e05afd1#!/app/product/7OA771D54B זה הדגם של המכשיר.. כמו כן אשמח לדעת מה מומלץ מבחינת הספק של הרמקולים עצמם. תודה רבה, אוריאל
הודעה אחרונה מאת dts2, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 802 צפיות
שלום לכם, יש לי מאזדה CX5 - ושמתי לב שכל הפלסטיק של התא מטען עצמו, (זה שנפתח למעלה) עושה קולות של ווברציות וזמזומים, גם אם הסאב לא מוגבר מי יודע מה. פירקתי את כל הפלסטיק, קניתי קליפסים חדשים עם גומי, (כאילו משופרים יותר) הרכבתי... אבל להגיד שזה עזר... ממממ לא ממש, מה עושים? יש דרך קלה וזולה למנוע את כל הזמזומים האלה מהפלסטיקה מהתא מטען, אני לא מדבר על דלתות וכו, הרעש מגיע מאחורה. תודה
- 1 תגובות
- 655 צפיות
שלום לכם, הזכרתי את הנושא הזה בהודעה אחרת אך הנושא גלש למקום אחר, החלטתי לשאול פה את זה. כשאני מכבה את המערכת באוטו, אני שומע פידבק מהרמקולים ומהסאב שמחוברים לאותו מגבר. כמו בום כזה לשבריר שניה, איך מבטלים את הדבר הזה? יש סיבה לכך? זה כאילו שהמגבר מקבל אות כלשהו ומגביר אותו. עזרה בבקשה, זה ממש מציק כשהילדים ישנים באוטו ואני רוצה לכבות את המערכת, גם אם זה על חלש. זה מקפיץ אותם.
- 9 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם! רוצה להתקין מערכת מולטימדיה לאוטו שלי - טויוטה קורולה 2012. מחפש מקום טוב ואמין... אשמח להמלצות. תודה.
- 2 תגובות
- 811 צפיות
היי חברים, מחפש דאבל דין איכותי עד הסכום הנ"ל, אפשרי לחרוג מעבר אבל עדיף שלא, אין בעיה לקנות יד2 רק שלא מצאתי מציאות מעניינות. אחד הדגמים הבולטים שראיתי הוא הפיוניר avhx2850bt שתומך באנדרואיד. האם שווה להשקיע יותר על דגם חדש יותר עם נתונים דומים? כל הפרטים עליו: http://m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=4630&siteurl=http%3a%2f%2fwww.bombuy.co.il%2fמולטימדיה-לרכב%2fאוניברסלי%2fמוצר-מספר-2594&modelid=923415&prodId=8910803&platform=2 בתודה מראש, שחף.
הודעה אחרונה מאת Shachazalisher, -
- 2 תגובות
- 863 צפיות
שלום רב, קניית לא מזמן רמקולים 2 חלקים, וופר וטוויטר. (ללא קרוס). דגם ALPINE SXE1750S הנצילות שלהם 90DB, והם נשמעים לא משהו בלי מגבר על מערכת מקורית של מאזדה CX5. יש לי מגבר פיוניר GM-A6606 760W - 4 יציאות, או 2 בבריג', השאלה היא כזו: * האם שווה להגביר את 4 הרמקולים בדלתות הקדמיות והאחוריות (את הרמקולים המקוריים בדלתות האחוריות אני אחליף) או לעשות גישור ולהגביר בצורה חזקה יותר את הרמקולים מקדימה, שכרגע הם ה ALPINE. ואת האחוריים להשאיר מחוברים לרדיודיסק. ובלי קשר, האם הרמקולים האלה מיועדים להגברה בכלל? או שלא ארגיש הבדל.? תודה מראש.
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, כמו שכתבתי בכותרת, יש לי בעיה ב CX5, כשאני משלב הילוך רוורס, הצג של המולטימדיה נדלק, גם אם המערכת כבויה, וזה מדליק את המגבר, ואיך שאני יוצא ממצב R, המגבר שוב נכבה. כי הצג נכבה. היציאה של המגבר REMOTE מחוברת לחוט שרשום עליו POWER 12V והוא אכן מספק מתח כשהצג דולק. אם אני שומע שירים אז אין את הבעיה כי הצג ממילא דלוק, אבל כשלא, זה מציק, במיוחד כי כשהמגבר נכבה - מקבלי פידבק מבהיל מהסאב וופר... נורמלי? להתרגל? או שיש מה לעשות, יציאה מהמערכת מולטימדיה בשם REMOTE. אין.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
ערב טוב לכולם יש לי דאבל דין פיוניר 5850 בזמן שהמכשיר מנגן בבלוטוס מוזיקה מהטלפון יש מעין "קצרים" המוזיקה מפסיקה לשנייה וממשיכה ושוב חוזר על עצמו הטלפון חדש וגם הדאבל דין ניסיתי לעשות שיחזור מערכת וזה לא עזר מישהו נתקל פעם בתופעה יודע אולי מה זה יכול להיות? אשמח לעזרה
הודעה אחרונה מאת Moti Buzaglo, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן אני מחפש דאבל דין לרכב ברמה הגבוהה ביותר. שזה כולל 4V או 5V יציאה למגברים ואיכות מסך 4K ואם אפשר אנדרואיד או אפילו בלי . המחיר פחות רלוונטי. יותר חשוב לי האיכות. מה היום נחשב לרמות הכי גבוהות בתחום? תודה
-
מי מחובר 19 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 1,773 אורחים (הצג רשימה מלאה)