Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר נוסעים הרדיו סביר אבל עם רעשים לרוב, הקליטה לא טובה משום מה בייחוד בגלגלצ

אם למשל אני שם על ״loc״ כלומר שהוא יעביר לתדר לוקלי וכד׳, הרדיו מוצא את עצמו מחפש סתם תחנות באמצע הדרך

אם אני עומד במקום על 0 קמש, לפעמים אין קליטה לפעמים יש, אם אין, מספיק שאני זז 2-3 מטרים קדימה והקליטה תחזור

זה קצת נשמע כמו מגעים או משהו כזה כיוון שהמיקום משנה את הקליטה אבל אין לי באמת מושג

הרדיו הוא הרדיו המקורי שמגיע עם הרכב, מן מסך די גרוע אם תשאלו אותי, אין לי מושג מה הדגם שלו וכו׳ זה כנראה איזה משהו סיני גנרי (הותקן בגיל קאר)

הייתי בגיל קאר - החליפו את ה HU ומגבר רדיו, לא עזר

במוסך אמרו שבדקו את האנטנה והכל תקין

האם יכול להיות שפשוט ה HU הזה ככ גרוע ?

פורסם

אתה יד ראשונה? בד"כ רכבי VAG משווקים בארץ עם מערכות מקוריות של היצרן ולא התקנות After Market.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
אתה יד ראשונה? בד"כ רכבי VAG משווקים בארץ עם מערכות מקוריות של היצרן ולא התקנות After Market.

בדגם הזה הם (צ׳מפיון) החליטו ״לשדרג״, ככה הרכב יוצא מהחברה

ב 2015 (שנת הרכב) המתקין עוד היה גיל קאר, היום כמדומני זה רדיו מילאנו

צירפתי תמונות של הרדיו שצילמתי כאשר ביצעו את ההחלפה

20170709_092651.jpg20170709_092657.jpg20170709_092703.jpg

• תוכן חדש...