פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי לכולם, אני מחפשת מערכת מולטימדיה מבוססת אנדרואיד לפורד מונדאו שנת 2012. עד כה, רוב המערכות שנתקלתי בהן מציינות תאימות עד לשנת 2011. האם יש הבדל? להבנתי ההתאמה היא סוגיה של גודל החלל שאליו צריכה להיכנס מערכת המולטימדיה. מישהו יודע האם יש הבדל בחלל הזה במונדאו בין שנת 2011 ל-2012? או איך אפשר למדוד את גודלה של מערכת המולטימדיה שמגיעה עם הרכב? אשמח גם להמלצה על מערכת ספציפית אם מישהו מכיר מניסיון. תודה, תמר.
הודעה אחרונה מאת safety1st, -
- 1 תגובות
- 715 צפיות
הרכב 2014 .שאני מחבר את הנייד עם הרדיו מופיע לי כמו איקסים בגלל שהוא לא מזהה את העברית.האם יש עידכון של התוכנה או שאין מה לעשות כי המכשיר לא מקבל שפה אחרת חוץ מאנגלית .
הודעה אחרונה מאת Mr_Shankly, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי סיריון 2006 עם רדיו דיסק פשוט וישן של פיוניר ו- Motorola TK30 (שקניתי לפני 4 שנים מהמלצה כאן), דיבורית בלוטות' תומכת A2DP שמזרימה מוזיקה מהטלפון עם מסך קטנטן ששירתה אותי נאמנה, אבל היא כבר כמעט לא שמישה. את המוטורולה כבר אי אפשר להשיג ואני מחפשת פתרון זהה/דומה. אני רוצה לקבל שיחות, להזרים מוזיקה והוראות של וויז מהטלפון (סימלוטנית), לראות שם שיר ולהעביר שירים. לא צריכה דיסק, מסך צבעוני או מסך טאצ'. רצוי שתהיה אפשרות להתקין אותה באופן סמוי מאחורי הדשבורד אבל לא חובה. מה הפתרון? מוצר דומה למוטורולה? רדיו דיסק מומלץ וזול? המליצו לי על Antek Soundsync Drive, אבל אין לה מסך בכלל.
הודעה אחרונה מאת newbie1, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת orelizhaki, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, סיטרואן C4 2008 עם יחידת ראש מקורית. המערכת נכבית ונדלקת בלי סיבה ברורה, המוזר הוא שכשמוציאים מפתח וטורקים את דלת תא נהג הרדיו ישר נדלק. שמתי לה שבצג ההודעות מופיע לשניה ״anti thief fault” אולי זה קשור ? שאלה נוספת: במידה ואחליף hu ללא מקורי, איך אוכל לשלוט על צג ההודעות (לכוון שעה,שפה וכו׳) תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת jaguarr, -
- 1 תגובות
- 667 צפיות
שלום לכולם, ברכב של גיסתי התקינו רדיו דיסק חדש. אך ישנה בעיה שמסך הפתיחה מוצג במשך המון זמן ולא ניתן לדלג עליו. האם יש דרך לעקוף/לבטל את מסך הפתיחה? Kenwood kmm-102ry תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת amirmoshe, -
שלום רב. החלטתי לעבור למערכת מולטימדיה, אשמח להמלצות למשהו איכותי. אקדים ואומר שעד היום היה לי ועדיין יש ALPINE 9887. מה שחשוב לי מהמולטימדיה: 1. איכות - הולך להיות מחובר למגבר GENESIS III 2. ניווט - עדיפות לWAZE 3. אפשרות לחיבור מצלמת רוורס 4. חיבור לסלולר - דיבורית אשמח להמלצות. מחיר עד 4000 ש"ח לכל היותר. גם יד שנייה יכול להיות רלוונתי. תודה רבה מראש מקס
הודעה אחרונה מאת mitsugli, -
- 0 תגובות
- 625 צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את מערכת הקול בסיאט איביזה. מתכוון להשאיר את ה HU המקורי, ולהתקדם צעד צעד (להתחיל עם החלפת קומפוננט ואם צריך - הוספת מגבר.). תקציב לקומפוננט - 800 - 1000 שח (לא כולל התקנה). קראתי המלצות על המורל טמפו אולטרה 602 ושמעתי גם המלצות על מערכות אחרות בתקציב הזה אבל בסוף זה בעיקר עניין של טעם אישי. יודע שמה ששומעים ברכב אחד לא דומה למה שישמעו ברכב אחר, אבל עדיין, אשמח מאוד לשמוע משהו לפני קבלת ההחלטה. אם יש בפורום אזרחים מאזור המרכז עם התקנה דומה של הקומפוננט הזה (מורל טמפו אולטרה בלי או עם מגבר) אצלם והם מוכנים לשתף בצליל המופק, אשמח מאוד לקפוץ לשמוע. אם יש למישהו קומפוננט אחר בתקציב דומה או נמוך יותר (דוגמת , focal, JBL, Pioneer) שהו…
הודעה אחרונה מאת Reg, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום. רכשתי רכב חדש סיטרואן c1 ואני בשום צורה לא מצליח ליצור מצב שבו אני אוכל לראות את התצוגה של איפון 5 או לפחות אפשרות של תצוגת הניווט (waze) על המסך של הרכב. המערכת כן מקבלת את הטלפון. אולי אני לא מחבר נכון או שחסר לי משהו כמו כבל (למראת שאני מחבר גם usb וגם aux או כל אחד בנפרד) , כמו כן האם יש פתרון של תצוגת עברית על הצג. תודה על העזרה אריה
הודעה אחרונה מאת feel, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 601 צפיות
סיטרואן c1 שנת דגם 2017 - כיצד מתקינים waze או גוגל מפות שיוצג על המסך המקורי ?
הודעה אחרונה מאת feel, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום, אני יודע שקיים דיון על מצלמות רכב, אני רוצה להתייעץ לגבי הדגם הספציפי שבכותרת ולכן פתחתי דיון נפרד. אבקש לא לאחד את הההודעה שלי עם הדיון הגדול בנושא מצלמות רכב , כך אני מקווה שיגיבו יותר חברי פורום ואוכל להיעזר בעצותיהם. המצלמה הורכבה ברכב לפני יומיים . יש בתוכו מד טמפרטורה קרוב לוודאי בזכותו אני רואה עד כמה המצלמה מתחממת. אני לא מוריד את המצלמה (אולי מעכשיו אתחיל לעשות זאת בכדי לא להרוס אותה) היא ממוקמת מתחת למראה המרכזית ברכב. ברגע שהצלמה עובדת בצורה תקינה ישנה נורה שמהבהבת בצבע כחול אדום בו זמנית. לפני כחצי שעה ,במקרה שמתי לב שדלוקה הנורה בצבע אדום בלבד. נכנסתי לתקיית הסרטונים, המצלמה כלל לא עבדה והתקיה ריקה. המצלמה מאוד חמה למגע ומד הט…
הודעה אחרונה מאת Octavia-TSI11, -
-
HU ומגבר
מאת גרשון המשפר- 3 תגובות
- 954 צפיות
טויוטה קורולה 2001 ה-HU שבק חיים. בדלתות מורכבים סט פשוט JBL GT5 כמו כן יש לי סאב KENWWOD 12 (לא זוכר דגם, יש לי אותו כמה שנים טובות) עם תיבה אטומה טובה שאני רוצה להרכיב. הדרישות מהמערכת ממוצעות וסבירות: להאזין דרך בלוטוט' מהטלפון \ דיסק און קי \ דיסקים. מוזיקה בלבד. סאונד סביר ובאס נעים. הרמקולים והסאב שיש לי מספקים. אני זקוק ל-HU (לא דאבל דין) ומגבר לזוג רמקולים וסאב, כלומר 4 ערוצים. אשמח לקבל מכם המלצות על דגמים וחנות לקניה! התקציב הוא כ-1000 ש"ח גמיש (אשמח לשלם פחות כמובן אבל לא רוצה לקנות זבל). מי שמוכר מוזמן להציע לי בפרטי. תודה מראש לעוזרים נ.ב יש לי בבית גם מגבר 2 ערוצים magnat bull power 2200 שככל שאני זוכר היה מחובר פעם לסאב. …
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- 0 תגובות
- 793 צפיות
שלום לכולם אז קניתי שברולרט ספארק 2012 ידני ואני רוצה שישמעו במערכת יותר טוב, מה אני צריך לעשות? ממה להתחיל? מה לקנות? בתאכלס אני לא צריך מערכת ממש מטורפת, פשוט שאיכות סאונד בכלל תשתפר אני לא מבין בזה בכלל גם לא תקציבית אז אשמח אם תגידו לי מאיפה להתחיל
הודעה אחרונה מאת Almog sisso, -
- 2 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ערב טוב, ביומיים האחרונים המערכת שהותקנה באאוטלנדר שלנו (לפני כשלוש שנים) לא עוברת את שלב הצגת סמל הרכב. כאשר משלבים לרוורס מתקבלת התמונה מהמצלמה אולם בשאר הנסיעה המערכת נדלקת ונכבית לסירוגין. ניסיתי ללחוץ על כפתור האיפוס שנמצא בסמוך לסלוט של כרטיס הזכרון של הניווט אולם לא קרה כלום. חיפשתי בפורום ומצאתי עוד שרשור שהציף בעיה דומה אך לא התקבלה שם תשובה... תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת alex_Mol, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שואל בשביל חבר, מותקן אצלו להערכתי משהו שמבוסס על וינדוס ce, מקורי שהגיע עם הרכב עם לוגו של מיצובישי, מצלמת הרוורס עובדת אבל רדיו וה BT הפסיקו, והמערכת נראית תקועה בלוגו, אולי מישהו נתקל בעייה דומה?
הודעה אחרונה מאת alex_Mol, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב לכולם, בבעלותי סקודה סופרב שנת 2014 דגם "אלגנס". יש לי בעיה שאני לא מצליח לשמוע שירים דרך ה AUX וגם אני לא מצליח לראות חיבור של הבלוטוס במדיה של הרכב. אני כן יכול לחייג שיחות ולקבל(בלוטוס) אבל אני לא מצליח לשמוע שירים דרך הבלוטוס. כאשר אני מחבר את הכבל אוקס, הרכב כן מזהה את החיבור אבל כאשר אני לוחץ על הלשונית של האוקס, שום דבר לא קורה. אם משו נתקל באותה בעיה אשמח לשמוע על פתרון, כי ככל הנראה הבעיה במערכת עצמה ולא במכשיר שאני מחבר כיוון שניסיתי כבר מספר מכישירים. תודה רבה ויום טוב.
הודעה אחרונה מאת shlomi617, -
- 0 תגובות
- 648 צפיות
אני שומע מוסיקה לא חזקה. לרוב נעימה של שנות ה 80 . מה שאני מחפש זה רמקולים עם סאונד חלק ולא באס חזק. כמובן שצליל היקפי סראונד יהיה מצויין. אז הבקשה שלי שתמליצו לי על מגבר בסכום של עד 600 שקל וסט רמקולים שיתאימו לרכב בהרכבה . מודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת zayon, -
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
רדיו דיסק איכותי של פינור דיסקים BT ורדיו אזורי (ירושלים) שומעים מצויין! סאונד שנפלא.. בעיה אך ורק בגלגלצ 107.5FM איכות סאונד נשמעת כמו מטרנזיסטור ישן לא איכותי וממש מציק. הדילמה שהמערכת די איכותית, רמקולים מעולים וחשבתי אולי בעיה באנטנה אבל רדיו אזורי שומעים מעולה. חשבתי אולי אזורים מסויימים בירושלים שהקליטה פחות איכותית אבל כל ירושלים שומעים לא איכותי.. יש פתרון או עצה מה לעשות?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מתכנן להתקין מגבר ברכב שלי - מתחת לכסא הנוסע, ולהבריג אותו למרכב שמתחתיו. האם אני חייב לעשות את זה על פלטת עץ? שואל בעיקר בהיבט חשמלי - זה מקרקע את גוף המגבר. ויכולות להיות עוד סוגיות שאני לא מכיר - אשמח אם תאירו את עיני.
- 9 תגובות
- 14.2 אלף צפיות
שלום לכולם, האם מישהו מכיר הליך עדכון תוכנה / פתיחת מסך למערכת. android target an101d הכל סגור / חסום. ניסיתי להתקין דרך דפדפן עם חיבור WI-FI מהנייד אך התקנת ה play store נכלשה עקב דפדפן ישן ואו חסימה במידה ובוחרים להתקין את ה APK ישירות מתיקית הורדה. ה waze המובנה ישן. אין you tube מערכת מבאסת !!!! עזרה בבקשה.
הודעה אחרונה מאת mgold, -
- 5 תגובות
- 931 צפיות
בכניסת Rca של המגבר נשבר הפין של הrca הזכר, ונשאר שם . איך אוכל לחלוץ אותו? JBL GTO1004
הודעה אחרונה מאת snorlax, -
- 0 תגובות
- 584 צפיות
הוא יתאים לרמקולים שרשמתי.. ואולי עוד 6/9 טמפו? יחזיק את כל העסק? Sent from my LG-H870DS using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Opaz12, -
- 4 תגובות
- 954 צפיות
הרמקולים שיגיעו לי עם הרנו הם לא משהו בכלל מנסיון.. ברכב הנוכחי יש לי מורל טמפו 5.25 ורדיו דיסק 1750 של פיוניר. הרנו מגיעה עם המערכת מולטימדיה המקורית.. חשבתי על להעביר את הקומפוננט לרנו. בתוספת של מגבר שיעשה את העבודה. ואיזה סאב 8 אינץ או יותר מאחורה מבלי שיגמור לי את כל שטח האחסון. יש המלצות? עלות משוערת? חשוב לי איכות בנמוכים ובאסים נקיים. תקציב אני כרגע לא יודע כי אני לא יודע כמה מגבר טוב וסאב טוב יעלו ביחד עם התקנה. תודה לעוזרים Sent from my LG-H870DS using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Opaz12, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן לכולם, יש לי קורולה 2001 שמותקנים בה קומפוננטים MOREL TEMPO 6.5 בערך כבר 8 שנים, ולצערי השמאלי התחיל להשמיע צליל עמום, הטוייטרים חורקים ובכללי כבר אין חוויה כמו של פעם. אני מחפש להחליף אותם, למשהו שיעלה טיפה ברמה מהטמפו. הייתי שמח לקבל המלצות על משהו שיכול להתאים לי תודה מראש )
hdp5 נכנס לפרוטקשן 1 2
מאת spider01-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם המגברhdp5 בן שנה נכנס לפרוטקשן לאחר נסיעה קצרה. עושה גם רעש כאשר בפרוטקשן דומה לרעש של וונטה. הכל הותקן על ידי מתקין ועכשיו בדיוק נגמרה האחריות. הקונפיגורציה של המגבר מצורפת בתמונה. מערכת avhx8650 קומפוננט kappa infinity 60.11cs 2 אחוריים בדלתות בני 3 שנים של פוקל 5.25 סאב הרץ dbx 30.3 בבקשה עזרתכם מה לעשות. תודה מראש וחג שמח
הודעה אחרונה מאת gango1982, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
עשיתי הזמנה לקיה קרניבל החדשה. הרכב מגיע ללא מערכת מולטימדיה למושבים האחוריים שורה שנייה ושלישית. אודה לקבלת המלצות.
הודעה אחרונה מאת abartall, -
- 1 תגובות
- 849 צפיות
מישהו מכיר את המוצרים הבאים ויודע אם הם טובים? מוצר 1 מוצר 2 מוצר 3 אם מישהו מכיר מכשיר טוב, אשמח להצעות.
הודעה אחרונה מאת yossiyemin, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 739 צפיות
יש לי ברכב HU מקורי שאני לא מעוניין להחליף. אני מתכונן להתקין בקרוב מגבר עם כניסת High level ולחבר אליו את המערכת הקיימת. אני מבין שהגברת High Level היא בעייתית ופוגעת באיכות הצליל, ושהגברה ישירה של האות לפני המגבר עדיפה. שאלתי היא: האם במקום להשתמש בחיבור ה BT הקיים של ה HU, ניתן לחבר ישירות למגבר החדש מקלט BT רגיל (עם יציאות RCA) ולשמוע את המוזיקה מהטלפון דרכו ולא דרך ה HU?
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
למי שיש דונגל עם סים. רציתי לשאול דרך מי יש לכ ם וכמה אתם משלמים? בקיה יש לי דרך אדי מערכות ואני משתמש רק לצורך וויז ושילמתי איזה 200 שקל ל3 שנים אני חושב. באינפיניטי דרך קומפוננט ושם עוד לא נגמרה לי החבילה מאז שיצאתי מהסוכנות. בבמוו זה דרך קוברה והם רוצים לא פחות מ30 שקל בחודש. לא הגזימו בכלל. כמה אתם משלמים ולמי? Sent from my SM-G950F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת hunter22, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 899 צפיות
בשבוע האחרון התחילו רעשים בטוויטר הימני, לא שומעים אותם בזמן המוזיקה אבל הם מורגשים כשיש חלקים שקטים או אפילו כשאין מוזיקה בכלל. הסאב זה סיפור אחר, הוא עושה רעש ממש ממש רע והאמת שלא שומעים את זה באוטו בזמן המוזיקה, גיליתי את זה במקרה כשפתחתי את הבגאז' בזמן שהמוזיקה התנגנה לכן אין לי מושג כמה זמן הדבר הזה נמשך. אשמח לחוות דעת ולדעת מה האפשרויות שלי. טוויטר: [video=youtube;jXYD-2yc4yw]https://www.youtube.com/watch?v=jXYD-2yc4yw סאב: https://www.youtube.com/watch?v=Xjrefb1JDhg
הודעה אחרונה מאת Maorswan, -