Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU ומגבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

טויוטה קורולה 2001

ה-HU שבק חיים. בדלתות מורכבים סט פשוט JBL GT5

כמו כן יש לי סאב KENWWOD 12 (לא זוכר דגם, יש לי אותו כמה שנים טובות) עם תיבה אטומה טובה שאני רוצה להרכיב.

הדרישות מהמערכת ממוצעות וסבירות: להאזין דרך בלוטוט' מהטלפון \ דיסק און קי \ דיסקים. מוזיקה בלבד.

סאונד סביר ובאס נעים. הרמקולים והסאב שיש לי מספקים.

אני זקוק ל-HU (לא דאבל דין) ומגבר לזוג רמקולים וסאב, כלומר 4 ערוצים.

אשמח לקבל מכם המלצות על דגמים וחנות לקניה!

התקציב הוא כ-1000 ש"ח גמיש (אשמח לשלם פחות כמובן אבל לא רוצה לקנות זבל).

מי שמוכר מוזמן להציע לי בפרטי.

תודה מראש לעוזרים

נ.ב

יש לי בבית גם מגבר 2 ערוצים magnat bull power 2200 שככל שאני זוכר היה מחובר פעם לסאב. יש מה להשתמש בו או לזרוק?

עריכה אחרונה על ידי גרשון המשפר

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

המשמעות של נושאים שאינם אקזוטיים היא שהם כנראה כבר נידונו בעבר הקרוב והצעות דומות כבר ניתנו בתחומי תקציב דומים.

פיוניר DEH-X3950BT ודומיו יכול לתת מענה ל-HU, סביב 400 ש"ח אם זכור לי נכון.

השאר, נסה לחפש מגבר יד שניה בפורום. אם אתה מוצא משהו בתקציב, יכול לחזור להתייעצות.

לא לשכוח עלויות התקנה (שמשתנות בין מתקין למתקין).

המגבר של Magnet שברשותך הוא בעל הספק לכאורה של 40W לערוץ ב-4 אוהם, 60W לערוץ ב-2 אוהם או 125W בגישור ב-4 אוהם.

מספיק כדי להגביר סט קומפוננט בסיסי או סאב חלש.

השיקול אם להתקינו או לא, תלוי בתצורת ההתקנה שתעדיף.

יכול למשל להגביר איתו את הסאב שלך (שדגמו המדוייק אינו ידוע) ואת הקומפוננט ישירות מהר"ד.

או למשל להגביר איתו את הקומפוננט ולרכוש מונובלוק עבור הסאב.

• תוכן חדש...