פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש למישהו המלצה למערכת מולטימדיה לרכב, 2DIN אנדרואיד - BT - 3G (sim card - חיבור למצלמת רוורס ולכפתורים על ההגה * חברה ידועה + עדיף ממקום עם אחריות (כמו אמאזון) מאוד חשוב לי שתהיה כניסת סים-קארד ושבאוטו יהיה סיגנל wifi ליושבים באוטו. אני אקנה סים-קארד יעודי למערכת הזו עם חבילת אינטרנט.
הודעה אחרונה מאת SLaSH1Z1, -
- 0 תגובות
- 3 אלף צפיות
מערכת מולטימדיה: Renault MediaNav - new Clio טלפון נייד - OnePlus-x. Android 5.1.1 .Oxygen 2.1.2. המערכת מתחברת לטלפון אך לא ליומן שיחות ולאנשי הקשר. מתחבר בהצלחה לטלפון אנדרואיד אחר (Samsung). אשמח לעצות.. תודה
הודעה אחרונה מאת אבינעם ב, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן, התחשק לי לשדרג את הרכב (אוקטביה 2010) במרכז מולטימדיה, אבל אני די נגעל/ נרתע ממערכות דאבל דין. מה שחשבתי לעשות זה לקחת טלפון/פאבלט אנדרויד עם כרטיס סים ולהתקין אותו מהעל הקונסולה. השאלה היא, איך אני יכול לשים מצלמת וידאו אחורית ולהזרים את האות למסך של הפבלט? (ודאלה פחות קריטית, איך ניתן לחבר כך שבמעבר לרוורס, הוידאו מהמצלמה ישטלט על מסך האנדרואיד?) האם יש היום פתרונות פשוטים לדבר?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום ברדיו דיסק יש חוט דאטה שמעביר בין הקולטים והכל מאחורה למסך מקדימה... יום אחד הוא התנתק לי ולא הבנתי למה הרדיו לא עובד אז פתחתי אותו וראיתי שמנותק חיברתי חזרה... וחיברתי הפוך נשרף הכבל... עבר חודש והגיעו לי 5 כבלים חדשים מהאיבי חיברתי את הכבל בחזרה ומישום מה זה לא עובד... למישהו יש רעיון מה עוד נשרף? נ.ב החשמל עובד נ.ב מזמן לא היה פה מפגש.... מי יכול לארגן?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 4 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
רכשתי את הרכב לאחרונה ואני חווה קליטת רדיו FM באיזור המרכז מאד לא נקייה, הרבה הפרעות סטטיות כאלה זה ממש מבאס לשמוע רדיו בצורה הזו. בכלמוביל טרייד אין אמרו לי שזה כך הרדיו של היונדאי I35, זה נשמע לי לא כל כך הגיוני. אשמח לידע מאנשים שיש להם יונדאי I35 עם המערכת "המקורית" של הרכב (ללא אנדרויד) האם מכירים את הבעיה והאם יש לה פתרון? תודה
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 0 תגובות
- 650 צפיות
שלום, האם יש פה המלצה למתקיני מערכות ברכב (אני מביא את המערכת ורמקולים) באזור פתח תקווה/ראשל"צ ? הייתי מעדיף שיגיעו עד לרכב כמה רק ההתקנה צריכה לעלות?
הודעה אחרונה מאת aloneInTheDark, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
https://www.alexsander.co.il/product/9227/avh-175dvd https://www.alexsander.co.il/product/9179/jvc-kw-v10 https://www.alexsander.co.il/product/9237/kenwood-ddx1035m יש הבדל בין 3 המערכות הנ"ל זה התקציב שלי ואני מעוניין במערכת מולטימדיה עם BT שתסתנכרן עם המכשיר סלולרי שלי (אנדרואיד) יש יתרונות\חסרונות לאחת מאלו על האחרות? תודה
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 6 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום, יש לי שאלה קטנה. ברשותי פולקסווגן פולו שנת 2011 (ידנית, דגם trendline 1.4). הרכב מצויין מכנית, אבל מערכת השמע בסיסית מאוד, ואין לה לא AUX ולא USB (שלא נדבר על זה שאין שליטה מההגה על כלום). האופציה היחידה מעבר לרדיו היא דיסקים. זן נכחד. ליד ידית ההילוכים יש שני מלבנים שחורים קטנים שבדגמים חדשים יותר בהם יש USB ו - AUX. אצלי אין. מקצת קריאה באינטרנט הבנתי שמערכת השמע כלל לא תומכת ב - AUX ובטח לא ב - USB, ולכן רכישה של שקע כזה באינטרנט וחיבור למערכת לא יעזור. רציתי לשאול האם מישהו יודע מה כן אפשר לעשות במקרה כזה ? האם האופציה היחידה היא ללכת למוסך מורשה של היצרן, ולהחליף את המערכת במערכת שמע חדשה בעלות של אלפי שקלים, או שיש אלטרנטיבה אחרת ? מבחינתי …
הודעה אחרונה מאת natco, -
- 12 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום. לאחר שהבנתי שבכל הקשור לסדרות נמוכות של קומפוננטים המחירים בארץ יחסית טובים אמרתי שנעבור לנושא הבא. אני מחפש רדיו דיסק שישמש למערכת הבסיסית שאני אתקין בהמשך. מה שחשוב לי מאוד הוא שהוא יוכל לשמש כדיבורית בצורה איכותית. הבנתי שהbluetooth של Pionner מאוד מוצלח אז התחלתי להציץ בדגמים. הבנתי שהיבואן הרשמי מתמחר את המוצרים בפרמיה די גדולה. מצד שני שמעתי סיפורים על היבוא הלא רשמי, ואז שאלתי את עצמי למה לא אמזון? באמזון גרמניה/צרפת/איטליה/ספרד/בריטניה ניתן להזמין כולל חישוב של משלוח ומס. עשיתי קצת בדיקות וההפרש הכספי נוטה לכיוון אמזון. אם מדברים על המחירים של הייבוא המקביל חוסכים כ-200 שקלים. אם מדברים על המחיר של היבואן הרשמי כבר חוסכים הרבה יותר. אז…
הודעה אחרונה מאת avicohen8585, -
שלום חברים, המערכת ברכב שלי: (סקודה יטי 2013). Pioneer avh 2050bt מגבר alpine MrV f 300 קומפוננט mw6 morel hybrid 6 סאב סרווין וגה. חשוב לציין, אני לא מחפש עוצמה כמו שאני מחפש דיוק ואיכות, אני איש סאונד אולפני במקצועי וביליתי שעות ר ב ו ת בכיוון המערכת. העניין עם המורל הוא שלא משנה איך אני מכוון אותם הטוויטר שלהם קשה ואגרסיבי ועד שאני מכוון את המערכת לשביעות רצוני מגיע שיר אחר והכל שוב צורח. מבקש המלצה על קומפוננט איכותי אחר באותו סדר גודל תקציבי של המורל שלא יהיה צווחני. עוד דבר שחשוב לציין הוא שהטויטרים הונחתו בכל דרך אפשרית ועדיין הם אגרסיביים מאוד. בינתיים שמעתי על: Hertz milk 165 Focal 165 kf בעבר הייתה לי הונדה סיוויק ובה היו …
- 0 תגובות
- 637 צפיות
שבוע טוב לחברי הפורום , יש ברשותי קומפננט מדגם Qsd 216 . הממברנה של הרמקולים קצת קרועה , קצת בכל רמקול בהיקף . האם ניתן לתיקון בארץ בצורה מקצועית ואם כן כמה יעלה לתקן ואצל מי ?. תודה מראש ושבוע טוב .
הודעה אחרונה מאת erga25, -
- 0 תגובות
- 662 צפיות
שלום ללנסר שלי יש מערכת ישנה 1 דין, 2 רמקולים בדלתות הקדמיות ו 2 רמקולים במגש האחורי של הרכב אני רוצה להחליף למשהו טיפה יותר טוב שאוכל להנות מאיכות יותר טובה וכמה שאפשר מבאסים מבחינת HU חשבתי על pioneer x4950bt לגבי קומפוננט ורמקולים אחוריים, אשמח להמלצות לתמורה הכי טובה. תקציב לקומפוננט ולרמקולים 500-600שח ביחד (לא גבוה אני יודע) אולי בעתיד אשדרג ואוסיף מגבר וסאב. יש בלאק פריידי בקרוב, אולי אפשר להזמין במבצע מ amazon.com או מ sonicelectronix
הודעה אחרונה מאת aloneInTheDark, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי מערכת חדשה בת כחודשיים ופתאום התחיל רעש סטטי לא חזק אבל מציק בווליום נמוך איך מסדרים את זה ממה זה נוצר ?
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום, מערכת המולטימדיה באוטו שלי (יונדאי i35 2014) הפסיקה לעבוד. לאחר התנעה הסמל של יונדאי מופיע העל המסך אך לאחר זמן מה המסך נכבה וכל כמה דקות נראה שהיא מנסה לעלות מחדש (הסמל מופיע שוב) ושוב המסך נכבה. כשמעבירים את הרכב לרוורס רואים את המצלמה האחורית בסדר והדיבורית BT לא עובדת. אני אשמח לרעיונות כיצד לפתור את הבעיה. תודה, אמיר
הודעה אחרונה מאת epiphone, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
קנית מצלמת רוורס עשיתי כבר שיעורי בית איך לחבר אותה ויש שני חוטים אדום ושחור השחור לשילדה והאדום לאור חניה העניין הוא שבכל רכב ישנם צבעים שונים לשלילי וחיובי מישהו מכיר והתקין במאזדה 3 2004-2009 ויודע לאיזה צבע צריך לחבר את החוט האדום?
הודעה אחרונה מאת abcd12, -
- 0 תגובות
- 805 צפיות
שלום התקנה לא מוצלחת , אין חיבור לכפתורי ההגה , קושי בהתקנת ה SIM . ושמע רע בדיבורית . מבקש המלצות על מתקין שמכיר את הרכב ואת המערכת כמובן . באיזור גדרה . מודה מראש .
הודעה אחרונה מאת rnnmr, -
- 0 תגובות
- 793 צפיות
שלום לכולם. קניתי רכב ואני רוצה להזמין מהאינטרנט אזעקה כולל מרים שמשות ונעילה מרכזית. יש לציין שלרכב יש נעילה מרכזית. הרכב מסוג פורד פיאסטה 2011 לכן הייתי מעדיף שיגיע עם שלט ומפתח תואם (מצורף תמונה). אשמח לקבל המלצות תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת oshri_t1, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רכשתי מצלמת דאשבורד אשר אני מעוניין שתשמש אותי רק בחניה מדובר במצלמה קדמית שמותקנת על השמשה הקדמית שאמורה לצלם את המתרחש בפועל המצלמה מיועדת לצילום בזמן נסיעה , אך אני רוצה להסב אותה למצלמה שתצלם רק בזמן חניה (יש לי מצלמת דרך נוספת מוצקנת iroad) אז איך בפועל זה אמור להתבצע ? את המתח אשר יזין את המצלמה בזמן שהרכב כבוי הוא יהיה בנק סוללה של anker בנק סוללה בנפח עצום של 26 אלף מילי אמפר , מקור המתח למצלמה יהיה אך ורק דרך הבנק סוללה , הבנק סוללה של anker לא יכול גם להטען וגם לטעון במקביל , או שהוא נטען או שהוא מטעין הבנק סוללה יהיה מחובר באופן קבוע לשקע מצת כך שבזמן נסיעה שיש חשמל הוא נטען (אבל לא מטעין) והמצלמה לא תעבוד , כשאני מכבה את הרכב ואין מתח שהבנק …
הודעה אחרונה מאת djmeir13, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
אהלן לכולם התחדשתי! סוף סוף ברכב ראשון שלי סוזוקי גימני 2007 00 ברישון עם 100 אלף קמ ספורים מבחורה מבוגרת שלא החליפה שום דבר והגיע הזמן להתחיל כל ההתקנה תתבצע בבית בזמן הפנוי בלי יותר מידי הקדמות ניגש ישר לעניין, ככה: ציוד שנשאר מרכבים קודמים: 1) מגבר 4 ערוצים celestra ra475x 2) מגבר מונו celestra da2k 3) פרוססור + השלט(חחח) Audison bit One 4)סאב הרץ E250\300 לא זוכר בדיוק נכון לעכשיו משלים סט ברכב של חבר 4)כבלים 8\4 ג'ייג מפצלים למינהם נכון לעכשיו יש ברכב מצבר 46 אמפר ומערכת חשמל שתעבור שידרוג ל2 גיי'ג (אולי 0 נראלי אוברקייל אבל אם עושים אז פעם אחת ועד הסוף) בתכון: 1)מייד או רמקול 3-4.5 שישמש טוויטר וגם מייד קטן בבניה פיבר בקורות 2)מיידב…
הודעה אחרונה מאת djmeir13, -
-
- 1 תגובות
- 859 צפיות
שלום, כרגע ברכב יש לי מערכת ישנה והשמע על הפנים. אני מעוניין לשדרג קצת את השמע למשהו יותר טוב עם באסים טובים אבל שזה לא יהיה יקר מדי. המערכת בדשבורד זה רדיו ישן ואפילו לו CD או USB, רשום שיש AUX אבל בכלל לא רואה את הכניסה. אני מעוניין להחליף את זה לרדיו דיסק הכולל AUX, BT, USB ואת הרמקולים באותו. מה הייתם ממליצים? אני מאזור פתח תקווה/ראשון לציון
הודעה אחרונה מאת DIN_13345, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 959 צפיות
שלום לכולם, מעוניין להגביר סט של מורל מקסימו במינימום השקעה. באמזון ארה"ב נתקלתי במגברים של חברות כמו: crunch, Pyle, planet audio ו boss. המגברים הזולים שלהם ביחד עם משלוח עולים באיזור ה 70$. יש למישהו ניסיון עם החברות האלו? עדיפות לאחת החברות? מדובר במגברים class AB יספיקו להגברה של המקסימו? תודה לעוזרים Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת FLaW, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי דייהו לאנוס שנת 2000 ששווה 5k ומערכת בשווי 9k, יש קצת רעשים בדלתות עוד לפני שהרכבתי את המערכת אז חשבתי לעשות בידוד לדלתות, כמה זה צריך לעלות, איפה כדאי לקנות את הבידוד ושל איזו חברה? והאם זה בעיה להתקין את זה לבד, ואם אפשר להתקין לבד איך עושים את זה בצורה אופטימלית?
-
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אהלן, קניתי שברולט ספארק 2013 LTZ לפני כשלושה חודשים. לצערי האוטו כנראה היה במגרש שכמו רוב המקומות בארץ לקח את המערכת מולטימדיה המקורית (שאגב, בהסתכלות באינטרנט נראית די מרשימה) ושם מערכת תואמת של "אדי מערכות". המערכת התואמת נורא מוגבלת בפונקציונליות שלה ביחס לשנת 2013 ומציעה רדיו, DVD, מוזיקה דרך USB/SD ובלוטוס. לצערי, הבלוטוס הוא נטו דיבורית פשוטה שלא תומך בהזרמת מוזיקה או אפילו הצגה של שם איש קשר. לפני שאני מחליף את המערכת מולטימדיה חשבתי רבות על פתרון אחר ועלה לי הרעיון הבא. כל מה שאני משתמש בו בעיקר ברכב זה מוזיקה דרך האייפון שלי (Apple Music) ו-Waze. אז למה אני צריך את כל הפונקציות האחרות? פירקתי את המערכת ומאחורה יש חיבור בננה לוידאו וגם במערכת עצמה …
הודעה אחרונה מאת Fraysa, -
- 0 תגובות
- 888 צפיות
שלום לכולם, ברשותי מסך ניפון חדש 10' רציתי לשאול אם מישהו יודע מה הסיסמא לאפס את המכשיר ולהיכנס להגדרות מפתחים בכניסה לEXTRA SETTING הקוד הוא1-6 אבל בשאר הדברים הקוד לא תקף. כמו כן ניסיתי את הצירופים הבאים 1-8,0000,1234,ואת כל הסיסמאות שבד"כ מכניסים אם מישהו יוכל לתת מענה אני אשמח תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת maorela555, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני רוצה להזמין רכב חדש מהליסינג בחברה בה אני עובד , ומעוניין לדעת האם הרכב מגיע עם וויז מותקן או אנדרואיד שאפשר להתקין עליו וייז. (זה חשוב לי ומשפיע על בחירת הרכב) מכיוון שזה רכב חברה - אין לי אפשרות להוסיף\להתקין על גבי מה שאני מקבל. במחלקת הרכב של החברה לא קיבלתי תשובה חד משמעית , והם לא יכולים להתחייב , אבל אני יודע שחלק מהרכבים מגיעים עם וויז למשל ניסן מיקרה. האם יש אפשרות לבדוק את זה באתר של היצרן או איפשהו ברשת ? חלק מהרכבים שלגביהם אני צריך תשובה : פג'ו 2008 אקטיב גו רנו קפצ'ור בנזין 1.2 טורבו רנו קליאו סטיישן דיזל שברולט סוניק LTZ הונדה אינסייט היברידית סוזוקי באלנו
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- 0 תגובות
- 610 צפיות
אהלן חברים, בשעה טובה קניתי רכב ראשון, אבל כמו בכל רכב יד שניה יש כמה שיפצורים לעשות ובמקרה שלי המערכת בעדיפות עליונה. אני אפתח בזה שאת כל החלקים אני יכול להביא מארצות הברית, ככה שאפשר להתפנק יחסית. אבל, אני לא רוצה להשתגע. אני חושב שכרגע יחידת ראש טובה עם זוג רמקולים קומפוננט איכותיים יהיו מעל ומעבר. אם אחרי ההתקנה אני ארגיש שזה על הפנים, מה שאני ממש בספק שיקרה, אולי אוסיף גם מגבר וסאבוופר. היחידת ראש שאני רוצה - MVH-AV290BT של Pionner, עולה 160 דולר באמזון. אלא אם כן יש למישהו המלצה אחרת?! לגבי רמקולים קומפוננט, אין לי מושג ואני אשמח אם יש למישהו המלצה על זוג איכותי ונציל שגם ישמע טוב וגם יתן מספיק בס בלי לערב מגבר וסאבוופר. חשבתי גם להחליף …
הודעה אחרונה מאת dinalep, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב, לפני כשבועיים אספנו סיאט איביזה חדשה (גימור סטייל). אשתי המשתמשת העיקרית. צימדנו את הטלפונים (נקסוס 5x ונקסוס 6p) לבלוטוס של מערכת המולטימדיה. אנחנו רגילים להזרים מוזיקה מהטלפון למערכת המולטימדיה דרך בלוטוס. באוטו השני שלנו - סקודה אוקטביה 2015 - זה עובד מעולה בלי בעיות. אשתי משתמשת באפליקציה של Tidal ואני לרוב משתמש באפליקציה BubbleUPnP להזרמת מוזיקה משרת מוזיקה בבית. הבעיה היא שכשמתחילה רצועה חדשה (למעשה, בערך שניה אחרי תחילת רצועה חדשה) המערכת עובר ל-mute. הרצועה ממשיכה לכאורה להתנגן (כפי שניתן לראות במד הזמן על מסך המדיה וגם באפליקציה עצמה בטלפון) אבל עוצמת הקול מושתקת, כך שלא שומעים כלום. אם אני מגביר את העוצמה, אפשר שוב לשמוע, אבל לרוב (לא תמיד) ה…
הודעה אחרונה מאת Alon Wasserman, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
לאחר קניית רכב חדש אני מתכנן (כמובן) התקנת מערכת. אשמח לעצתכם בנוגע לבחירת רמקולים ומגבר. הרכב הוא brz, ז''א לפי בדיקות באינטרנט 6.5''-7'' (מתאם) בדלתות, מיד 4'' וטוויטר 1.5'' שניהם בתוך הדש (אוף אקסיס). הרכיבים הקיימים, ושאני מעוניין להישאר איתם, הם פרוססור אלפיין h701 שיקבל אופטי מhtc 10, אלפיין pdx f4, ואלפיין pdx m6 שיגביר (ככל הנראה) ג'נסיס אודיופיל 12'' בודד. קיימים hybrid audio L1v2. אני מעוניין בעצתכם למיד ולוופר שישודכו לטוויטרים, ומגבר שני ערוצים נוסף. פתוח ליד 2. הכיוון לוופר בנתיים הוא scanspeak revelator 18w מאיבי (כ1400₪ לזוג סה''כ). האם קיימת אופציה טובה יותר בטווח המחיר הזה (עד 1600₪ בערך)? בנוסף, איזו גרסא שלהם עלי להעדיף, 4 או 8 …
הודעה אחרונה מאת x-box, -
-
- 18 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי ביואיק לה קרוס 2010 CXL 3.6 לצערי, לאחר ניסיונות למצוא תחליף למערכת המקורית של הרכב, הבנתי שיש רק מוצר סיני לא איכותי... ברכב מותקנים רמקולים מקוריים ולפי מה שהבנתי מאתרים אלה המידות: 1. קדמיים (טוויטרים מופרדים)- 6.75 2. אחוריים - 6.75 3. סנטר - לא מצאתי מה המידה אני רוצה להוסיף: 4. סאבוופר 5. מגבר 6. אולי (סתם מחשבה) - להוסיף את הרמקולים 6.9 מהרכב הישן מאחורה (עם הגבהה אולי, כמו שהיה לי ברכב הקודם אימפרזה 2004) מה המינימום תקציב שצריך לפרוייקט כזה? מוכן להשקיע בערך 5-6 אלף ש"ח, האם זה ייתן איכות מינימלית או שהמערכת תהיה ברמה טובה? הייתי אצל מישהו, רצה 3,500 רק על סאבוופר, מנחת ומגבר לסאב (כשחשבתי רק להוסיף סאבוופר), לא נש…
הודעה אחרונה מאת Motixlost123, -
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי לכולם, אני מחפשת מערכת מולטימדיה מבוססת אנדרואיד לפורד מונדאו שנת 2012. עד כה, רוב המערכות שנתקלתי בהן מציינות תאימות עד לשנת 2011. האם יש הבדל? להבנתי ההתאמה היא סוגיה של גודל החלל שאליו צריכה להיכנס מערכת המולטימדיה. מישהו יודע האם יש הבדל בחלל הזה במונדאו בין שנת 2011 ל-2012? או איך אפשר למדוד את גודלה של מערכת המולטימדיה שמגיעה עם הרכב? אשמח גם להמלצה על מערכת ספציפית אם מישהו מכיר מניסיון. תודה, תמר.
הודעה אחרונה מאת safety1st,
-
מי מחובר 70 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,771 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פריג'י
- FROGIE
- WideFocus
- nir eli
- פאר האורה
- nisim91
- Pavlik
- BassDriver
- RK
- ofer-1973
- TomerP
- גולדן191