פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
זאת הגירסה של המערכת מולטימדיה שלי: https://s1.postimg.org/9muf9vxmdb/image.jpg האם כדאי לעדכן לגירסה החדשה ביותר? מה השינויים שקיימים בין הגירסאות? יש עוד תוספות / טוויקים שאפשר לעשות איתה?
הודעה אחרונה מאת YuvalShs, -
- 0 תגובות
- 714 צפיות
שלום, אודה לכם אם תוכלו לספק לי את התרשמותכם מהמערכת. האם ניתן להתקין וייז בקלות? האם ניתן להפעיל מוזיקה דרך האייפון בקלות? האם יש 3G? איך הממשק באופן כללי והאם המערכת מהירה, יציבה ונוחה לשימוש? תודה
הודעה אחרונה מאת Jerusalem100, -
התקנתי לפני שנה מערכת waze ברכב עברה שנה והחבילה הסתיימה האם יש דרך להפעיל את התוכנה באמצעות הסמארטפון?
הודעה אחרונה מאת ghita1920, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם וחג שמח... קניתי לה קרוס 2010 CXL הדגם המפואר ביותר עם מערכת מובנית, 5 רמקולים, אחד באמצע הדשבורד, 2 קדמיים ו2 אחוריים בדלת. אני רוצה להוסיף: 2 רמקולים מעל הכסאות האחוריים. סאבוופר ומגבר שאלות: 1. יש לי רמקולים של פוקל (דגם אוסיף כשאהיה ליד הרכב הישן), רמקולים מצויינים. האם יתאימו למאחורי הכיסאות האחוריים (כמו ששמתי בישן)? 2. איך אני מברר איזה סוג דגם הרמקולים המובנים שברכב? 3. האם כדאי לקנות מגבר שיפעיל את כל הרמקולים? או רק מגבר ל2 רמקולים וסאבוופר? 4. איזה סאבוופר לקנות? המוזיקה שאשמע היא רוק, מטאל, פופ, צ'יל והאוס אשמח לעזרתכם. תודה
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 915 צפיות
שלום, אני מחפש חיישני חנייה קידמיים שיתריעו על התקרבות לאבן שפה של מדרכה. פעמים רבות אני משפש את תחתית הטמבון ברכב וגורם לפגיעה בטמבון. ברשותי טויוטה פריוס דגם חדש. תודה
הודעה אחרונה מאת shelefd, -
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 11.5 אלף צפיות
טוב אז היום סופסוף סיימתי את הפרויקט הזה. כמובן שאיך שהתחלתי בהתקנה חשבתי לעצמי שאני צריך לצלם ולהעלות מדריך לפורום. המקום הזה חדר לי לורידים. לעניינינו. דבר אחד חשוב לפני הכל! אחרי שמוציאים את הרדיו, מומלץ לחבר את הכבל ולבדוק את תקינותו טרם ביצוע כל המדריך! מצרכים נדרשים: 1. כלים לשליפת הרדיו. ככה זה נראה, אני הזמנתי מאיביי את זה. 2. כבל MINI ISO שמתאים לפיאט עם שקע AUX נקבה. ככה זה נראה, כמובן שהזמנתי מאיביי, את זה. מתחילים בעבודה. 1. מכניסים את הפינים לשליפה לחורים שלהם ברדיו. שימו לב שהם נכנסים עד הסוף, כמו בתמונה! צריך לדחוף די חזק כדי שזה ייכנס ככה, כשמנסים לדחוף את זה עם היד זה לא כל כך מצליח אז פשוט השתמשתי בחתיכת פלסטיק על מנת לדחוף את…
הודעה אחרונה מאת matansab, -
- 0 תגובות
- 711 צפיות
שלום חברי הפורום, מחפש מישהו עם ידע מקצועי/אודיופיל בתחום שמוכן להגדיש לי קצת מזמנו לכיוון המערכת ברכב. אשמח להגיע לכול כתובת בשעה שנוח באזור ראשון לציון, חולון, בת ים, ת"א והסביבה. הרכב הוא SUV תא מטען פתוח לחלל הרכב מותקן JVC 846 קומפוננטים FOCAL K2P מגבר MB Quart וסאב. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת sharon_santa, -
- 2 תגובות
- 941 צפיות
שלום לכולם בבעלותי ניסן אלמרה שנת 2004 שעברה קצת יותר מ 202 אלף קילומטר ואני מאוד מעוניין בלקנות מערכת שמע של 2 רמקולים וסאב לרכב השאלה שלי מה דעתכם על זה האם שווה להתעסק עם החשמל של הרכב בכל זאת הרכב לא חדש ואם אתם מכירים מקום מומלץ לקנות שם ולהתקין שם את המערכת תודה מראש
הודעה אחרונה מאת uriel.s, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם! מחפש המלצה למערכת מולטימדיה עבור יונדאי I25 2014. כרגע מותקנת ברכב מערכת מולטימדיה שהותקנה ע"י היבואן באמצעות גיל קאר. מערכת באיכות ירודה מכל הבחינות, בעיקר המסך והתוכנה שלא שומרת הגדרות ומלאה בבאגים ופועלת ממש באיטיות. מחפש מערכת, תואמת מקור אפילו. המלצות על מערכות, מתקינים, הצעות מחיר - יתקבלו בברכה! תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת istrovi, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 848 צפיות
שלום לכולם שוב אחרי היעדרות ארוכה אז כן, ביום שישי שמעתי מוסיקה כרגיל - חזק שומע שירים מסויימים ב25 ווליום ואחרים ב28 (מתוך 45, לא עובר לעולם את ה30, חזק מאוד) בדרך כלל כשיש ווליום גבוה מדי הטוויטר מתנתק , יש הגנה על הקרוס משום מה טוויטר ימין התחיל לפתע לחרחר/לצפצף ודקה אחרי הפסיק לנגן לגמרי וופר ימין מנגן כרגיל לכן אני לא חושב שזה הקרוס (אולי אני טועה) קודם כל איך אני מוצא את מקור הבעיה? שנית, האם ניתן לתיקון? אם כן אז היכן? איזור נהריה עכו קריות חיפה ובמידה וכן יהיה ניתן לתיקון האם לא יהיה הבדל שמיע בין הטוויטרים? הסאונד לא יגרע לרעה? שלישית אולי תציעו אתם רעיונות האם ואיך ניתן להחזיר את הגלגל לאחור תודה רבה ושבוע טוב
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
היי שלום לכולם. מצטער מראש אם נשאל כאן בעבר, חיפשתי ולא מצאתי. האם יש למישהו חוות דעת על המכשיר הזה? http://www.ebay.com/itm/6-6-HD-Car-Screen-Radio-Audio-Stereo-MP5-Player-2-Din-USB-FM-Bluetooth-Camera-/192273626723?epid=2224142432&hash=item2cc466b663:g:28kAAOSw2MJZezlK&vxp=mtr&autorefresh=true או זה http://www.ebay.com/itm/7651D-6-6-Touch-Screen-Car-MP5-Media-2DIN-Bluetooth-FM-Radio-Stereo-Player-2USB-/232407682649?epid=15005261624&hash=item361c93ce59:g:2MUAAOSwWdZZZxNS&vxp=mtr תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת IsakEliyahu, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רציתי לדעת כמה אתם חושבים יעלה להתקין עכשיו מסך Touch של Android (יכול גם להזמין מeBay אם בארץ יקר). והאם לדעתכם יהיה מסובך להתקין אותו לבד, ואיך אחפש משהו שמתאים לדגם הספציפי שלי? הרכב שלי הוא Hyundai i10 Inspire 1.1 שנת .2012
הודעה אחרונה מאת Crapy, -
- 0 תגובות
- 788 צפיות
היי קניתי זוג רמקולים tr650 cxi jl ואחרי שהלכתי שמתי לב שגם הרמקולים האחוריים ברכב עובדים ולא רק הקדמיים. האם כדאי לנסוע לקנות סוג נוסף או שה2 קדמיים אמורים להספיק?
הודעה אחרונה מאת ITSMYFATE, -
- 0 תגובות
- 739 צפיות
שלום. מתעניין ברכישת מערכת מולטימדיה לטויטה קורולה 2011 דגם סאן, לא כל כך מתמצא בנושא מה שחשוב לי שיהיה כמובן כבל aux חיבור בלוטוס עם הפלא, וחיבור של דיסק און קי לשמיעת שירים. עדיפות למערכת עם מערכת ניווט- אך לא חובה. התקציב הוא עד 1000 ש"ח ואם אפשר גם בפחות-מצוין. אם יש למישהו המלצות לחנות מומלצת ואמינה בירושלים. דבר נוסף, משיטוט קצר באליאקספרס מצאתי את המערכת הזאת http://s.aliexpress.com/MnmE3Uru כדאי? לא כדאי? האם מומלץ להזמין מחו"ל ולהתקינו בארץ?
הודעה אחרונה מאת tomer21, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב. המערכת מולטימדיה שלי מתחילה להשמיע רעשים של טרקטור וברצוני להחליף אותה. אני מחפש המלצה על מערכת מולטימדיה רגילה איכותית ואמינה שתכיל את האפשרויות הבאות: נגן DVD, רדיו , חיבור BT לטלפון ולמוסיקה , מיקרופון לשיחות , מקדימה בחזית שיהיו חיבורים של USB לדיסק און קי , SDCARD, חיבור AUX. מאחורה שיהיו לפחות 3 חיבורי RCA למגבר , חיבור למצלמת רוורס , הגברה פנימית של לפחות 45 וואט לכל רמקול. מצאתי כל מיני מערכות כגון ניפון , ופריימר עד כמה הם סיניים ולא איכותיים ביחס למותגים רשמיים כגון סוני , פיוניר , JVC וקנווד וכו'? תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת Israel Dadon, -
- 3 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
חברים בקרוב ארכוש רכב חדש , והוא יגיע ללא חיישני חניה . כיצד עובד חיישן חניה שמראה את פעולתו על גבי צג הרכב ? מדובר באותן חיישנים רגילים ? הרכב המדובר זה CX5 .
הודעה אחרונה מאת Legend, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, יש לי פוקוס 2007 עם המערכת המובנית 6000CD של פורד. כרגע מותקן טלפון של מוטורולה שדרכו מתבצעות כל השיחות, יש בו סים העתק כמו בטלפון הרגיל (כדי שיהיה אותו מספר), לאחרונה המכשיר עושה בעיות, ואני רוצה להפתר מהמכשיר הזה, ולהתקין ערכת בלוטות רגילה. ראיתי שיש את Bury שזאת חברה מוכרת ואמינה, אבל יחסית יקר. בעקרון יש לי ברכב כבר את הרמקול מותקן מתחת לתא כפפות, ויש מיקרופון מעל הראש, המוח הוא בעצם הטלפון, יש אפשרות כלשהי להמיר את הטלפון למקלט בלוטות שישתמש ברמקול והמיקרופון? בנוסף, ראיתי כמה סרטונים ברשת שאנשים מדליקים את ה Bluetooth המובנה בתוך המערכת, יש דבר כזה גם לדגמים בישראל? תודה, אשמח לרעיונות יצירתיים
הודעה אחרונה מאת GrassmokeR, -
-
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כבר הרבה זמן שאני רוצה להחליף את המולטימדיה בקרוז מהמקורית למשהו מתקדם יותר, אבל עשיתי כמה טלפונים ומסתבר שזה לא כזה פשוט; כמובן שצריך מתאם לפלסטיקה, אבל גם כרטיס עוקף כלשהו שעולה 950 ש"ח, מתאם לשליטה מההגה עולה עוד 900 ש"ח, הפלסטיקה 300-400 ש"ח וכמובן עוד מחיר על עבודה. בקיצור הגעתי ל2500 ש"ח עוד לפני שבחרתי מערכת. למישהו יצא אולי להתעסק עם הרכב הזה ויכול לעשות לי סדר? אולי אפשר לוותר על השליטה מההגה והכרטיס העוקף ולחיות בלעדיהם. ד"א, המליצו לי להזמין תואם מקור מחו"ל - לינק. הבנתי שזה די Plug&Play, האם במקרה זה לא אצטרך את כל המתאמים הנ"ל? את האמת נשמע יותר זול כבר להחליף רכב
הודעה אחרונה מאת iSystem, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם. נשפכו מים לתוך מערכת הסטריאו (כנראה שלתוך הCD) ביונדאי I30 2011. המסך שפעם הפעם דלק בכחול לא נדלק, והמערכת לא משמיעה קול. הכפתורים כן מוארים באור כחול. אשמח לשמוע מכם איך\איפה מתקנים, ומה העלות. (האם יש דרך להוזיל עלויות תיקון?). מצ"ב תמונת המחשה.
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
- 1 תגובות
- 695 צפיות
בחיי שעשיתי חיפוש בכל -8 העמדים של התוצאה שעולה עם "לנסר" בפורום אודיו. מישהו יודע מה גדלי הרמקולים בדלתות הקדמיות והאחוריות של לנסר 2011 ? שניהם "6.5 ? שניהם "5.25 ? או אחרת ? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אהלן חברים. אני מחפש טוייטרים של hert ml 280.3 והבנתי שרק דרכו ניתן להזמין כי הוא היבואן הרשמי מישהו יכול לתת לי טלפון שלו או פרטחם להגיע אליו? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
- 3 תגובות
- 11.9 אלף צפיות
הי, מערכת המולטימדיה התקלקלה ברכב יונדאי I30 CW. בהתחלה השעון התחרפן אחרי זה ערוצי הרדיו השמורים נמחקו ולא היה ניתן לכון אותם אחרי כמה ימים כמעט כל המערכת לא עובדת. חשמל מגיע למערכת נראה כאילו מערכת ההפעלה באה לעלות ונופלת. המצלמה האחורית בצג עובדת בסדר גמור וזה הדבר היחיד שעובד. הצלחתי לפרק את המערכת והדגם הוא Model FlyAudio 80503A01. אני רוצה לדעת איפה הבעיה. האם המערכת תקולה או שיש בעיה כלשהיא בחיבורים? אשמח לקבל הצעות איך אפשר לבדוק את זה או אשמח לקבל המלצות על בעל מקצוע אמין שיוכל לבדוק איפה הבעיה. יש דרך לעשות RESTART למערכת כזאת? אם הבעיה היא במערכת עצמה איפה קונים מערכת כזאת? מצורפת תמונה של המערכת. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת גיא .ב, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום,הורדתי tidal לאייפון 6 ומנסה לשמוע מוזיקה באיכות high flac בחיבור לפיוניר 99 הפיוניר מריץ את השיר אך לא משמיע,מישהו הצליח כן לשמוע ? [הבנתי שהפיוניר לא קורא קבצי פלאק ,אך איכשהוא מספרית המיוזיק באייפון כן מצליח לקרוא, לאחר שמוריד אותם דרך תוכנת walt מהמחשב לאייפון] .הטידל עולם אחר לגמרי וברצוני להשתמש בקבצי הפלאק האיכותיים שיש שם ולשמוע דרך האייפון בחיבור לפיוניר ,יש כאן משתמש ברשותו הפיוניר והצליח לשמוע שירים מהטידל שבאייפון ישירות לפיוניר?[בחיבור usb]
-
- 1 תגובות
- 739 צפיות
שלום, 2 דקות אחרי תחילת הנסיעה רדיו מתחיל סריקה ( רשום במסך PT SERCH ) ונעצר בתחנה ערבית. התחיל פתאום היום ללא שום פרובוקציה מצידי. התחנות שנמצאות בזיכרון קיימות, אם אני עובר תחנה שוב אחרי 2 דקות מתחילה סריקה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת avngas, -
- 0 תגובות
- 772 צפיות
במאזדה 3 2008 שלי אין כניסת aux והבנתי שצריך לקנות מתאם מיוחד שמתחבר מאחורי המערכת. הזמנתי את המתאם עצמו ואני מחפש בעל מקצוע שיוכל לחבר לי אותו מאחורי המערכה. אני יודע שההתקנה שלו לא קשה וראיתי מדריכים באינטרנט אבל מעדיף לא להתעסק בזה ואשמח להמלצות על בעל מקצוע באזור חיפה שמתעסק בזה באמינות.
הודעה אחרונה מאת lb1234, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 969 צפיות
אני מחפש המלצה למצלמת רוורס שמתלבשת על הנורה שמאירה את המספר למאזדה 3 שנת 2010, מקריאה קצרה ברשת הבנתי שעדיף שהמצלמה תהיה ללא לדים, כי מצלמה שעם לדים היא פחות איכותית (העדשה שלה פחות איכותית) - זה נכון ? אשמח לשמוע המלצות למצלמות שאנשים רכשו וממליצים. תודה.
הודעה אחרונה מאת soogood, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי קיה ספורטאז 2016 עם מערכת המדיה שמותקנת בארץ (חברת Kaier הסינית עם אנדרואיד 4.4.4). עשיתי טעות ושדרגתי את ה WAZE לגירסה חדשה מבלי לבדוק מה הגירסה שהיתה מותקנת. הגירסה החדשה עובדת לא טוב על המכשיר הנ"ל. הגרפיקה החדשה לא מסתדרת טוב על המסך ויוצא שחלק הניווט הוא ממש מצומצם ולא ברור. התוכנה גם פחות יציבה ונתקעת מדי פעם. אם מישהו מתכנן לשדרג - כדאי לוותר. בשורה התחתונה- רוצה לחזור אחורה אבל לא יודע לאיזה גירסה... מי יכול לבדוק אצלו? מנסה לחסוך הרבה זמן של ניסוי וטעייה
הודעה אחרונה מאת itsikg, -
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
התקינו ברכב דאבל דין וביטלו את הכפתורים המקוריים שהיו, אבל עדיין יש את התצוגה המקורית של הרכב, תומכת ומראה את המזגן, ואת נגן השירים, הכל. השאלה אם יש דרך לכוון את השעון המקורי או שזה אבוד? תודה.
הודעה אחרונה מאת dprt, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מחפש מתקין להתקנה של מערכת לאוטו באזור מרכז ראשון לציון. אחרי המלצות של חברי פורום על ישראל לוי פניתי אליו וקבענו,אני ממתין לו שבועיים ובסוף הבריז לי (לא טרח לחזור למרות שהזכרתי לו). האם יש משהו טוב אחר שהחברים יכולים להמליץ? התקנה של 2 מגברים ו2 קומפוננטים?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 883 צפיות
אני מעוניין לבצע hard wiring למצלמת רכב אשמח למתקין אמין עם מחירים הגונים באיזור רמת גן /פתח תקווה תודה
הודעה אחרונה מאת SagiLo,
-
מי מחובר 19 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 1,773 אורחים (הצג רשימה מלאה)