Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרמקולים שיגיעו לי עם הרנו הם לא משהו בכלל מנסיון.. ברכב הנוכחי יש לי מורל טמפו 5.25 ורדיו דיסק 1750 של פיוניר.

הרנו מגיעה עם המערכת מולטימדיה המקורית.. חשבתי על להעביר את הקומפוננט לרנו. בתוספת של מגבר שיעשה את העבודה. ואיזה סאב 8 אינץ או יותר מאחורה מבלי שיגמור לי את כל שטח האחסון.

יש המלצות? עלות משוערת?

חשוב לי איכות בנמוכים ובאסים נקיים.

תקציב אני כרגע לא יודע כי אני לא יודע כמה מגבר טוב וסאב טוב יעלו ביחד עם התקנה.

תודה לעוזרים

Sent from my LG-H870DS using Tapatalk

Using Tapatalk

פורסם

קודם כל כבר תעשה שיפור אם תעביר לשם את הסט עם המגבר.

לגבי סאב, חפש על הסאב pwe s8 של אלפיין, סאב 8 אינץ מוגבר, אפשר להתקין מתחת למושב.

hu: pioneer prs80

amp: celestra fa2300x, Zapco ST-2000XM II, hertz hdp4

front: hertz spl show ST44 + SV165L

sub: fi q15, psi recone

פורסם (נערך)
קודם כל כבר תעשה שיפור אם תעביר לשם את הסט עם המגבר.

לגבי סאב, חפש על הסאב pwe s8 של אלפיין, סאב 8 אינץ מוגבר, אפשר להתקין מתחת למושב.

כנראה לא הייתי ברור.. כרגע אין לי מגבר אני מעוניין במגבר,ומה הכוונה מתחת למושב. זה מיקום טוב? הבס יהיה ברור כמו בבגאז?

ושמתי לב שזה סאב מוגבר.. מה ההבדל בין מוגבר ללא מוגבר

עריכה אחרונה על ידי Opaz12

Using Tapatalk

פורסם
תקציב אני כרגע לא יודע כי אני לא יודע כמה מגבר טוב וסאב טוב יעלו ביחד עם התקנה.

בהתאם לשורה הזו, אני ממליץ לבצע סקר שוק אצל מספר מתקינים, לקבל הצעות מחיר מסודרות ומפורטות ולחזור אלינו להתייעצות בנידון.

פורסם (נערך)

אני בן אדם ששומע רוב הזמן מוזיקה עם באס יחסית בולט.. סגנון כמו טראפ דאבסטפ וכל מה שמסביב.

הרכב עצמו קטן ואני מתלבט אם להיות עם הטמפו הקדמיים. ולקנות טמפו 6/9. עם מגבר או בלי-כאן אני צריך את העצה שלכם.ואולי לחשוב על בידוד אקוסטי וכל זה במקום סאב שיתפוס לי המון מקום.

דעתכם..

עריכה אחרונה על ידי Opaz12

Using Tapatalk

• תוכן חדש...