Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מקום מומלץ לרכבי פולקסווגן לבצע את הטיפול הנ"ל.

אני מניח שזה צריך להיות מומחה-פולקסווגן בגלל שהפעלת המצלמה האחורית דורשת קידוד

המראה הקדמית תתחבר לקופסת הנתיכים, לא משהו יוצא דופן. המצלמה האחורית ממוקמת מתחת לסמל ו"קופצת" החוצה כשמעבירים לרוורס (זו מראה אחורית מקורית של גולף)

תודה לכולם!

פורסם

מצלמה אחורית תעבוד בתנאי שיש לך פיקוד מולטימדיה נתמך.

כנס למסך ההגדרות ובדוק את המק״ט - מתחיל ב3Q0035

אם הוא מסתיים ב820 או 819 האוצפיה היחידה זה יחידה שמתעלקת על הכניסת דאטא למסך - קצת מגעיל לדעתי ומחייבים כ2000 שקל על דבר כזה אצל המתקינים המורשים כמו גיל קאר.

אם זה מסתיים ב826/824/876 וכו לא תהיה בעיה להפעיל את זה עם קידוד.

פורסם (נערך)
מצלמה אחורית תעבוד בתנאי שיש לך פיקוד מולטימדיה נתמך.

כנס למסך ההגדרות ובדוק את המק״ט - מתחיל ב3Q0035

אם הוא מסתיים ב820 או 819 האוצפיה היחידה זה יחידה שמתעלקת על הכניסת דאטא למסך - קצת מגעיל לדעתי ומחייבים כ2000 שקל על דבר כזה אצל המתקינים המורשים כמו גיל קאר.

אם זה מסתיים ב826/824/876 וכו לא תהיה בעיה להפעיל את זה עם קידוד.

ירדתי הבוקר לבדוק וזה מה שמצאתי - מסתיים ב-867 (למרות שההתחלה היא לא עם 3Q כמו שאמרת, אז בטוח שזה זה?).

זה אומר שהמצלמה תיתמך?

אגב המקט של המצלמה שאני מתכנן לקנות הוא 5G0827469F

IMG_1984.jpg

עריכה אחרונה על ידי elad_sht
פורסם

נראה שיש לך MIB1 ישן יותר שהגיע בגולף עד 2014/2015.

מחיפוש קצר נראה שהיחידה הזאת לא תומכת במצלמת רוורס.

תרים טלפון ליוסי או גיל קאר ותשאל אותם אם יש פתרון למכשירים הישנים יותר.

פורסם

תרים טלפון ליוסי או גיל קאר ותשאל אותם אם יש פתרון למכשירים הישנים יותר.

תודה רבה! התקשרתי ליוסי (הוא לא בארץ, ענה לי מישהו שעובד תחתיו), הוא אומר שאפשר להתקין משהו שנקרא "פותח מסך" שיאפשר את החיבור של המצלמה למערכת המולטימדיה הזו.

הוא לא ידע להגיד לי איפה למצוא אחד מתאים באינטרנט, איביי וכו'.

מישהו יכול לתת לינק או של של דגם/מותג? תודה

פורסם

אז מחיפוש קצר אני מבין שזה משהו כזה:

https://car-solutions.com/en/aftermarket-camera-connection-adapter-for-volkswagen.php

אבל אני לא ממש בטוח שזה מתאים. או האם 100$ זה מחיר טוב. גם לא הבנתי האם זה יבטל את העזרים החזותיים על המסך (תחימת איזורים בקווים אדומים/צהובים/ירוקים, מה שנקרא "מצב חניה דינמית")

אשמח לעזרה ממי שיודע

• תוכן חדש...