פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
שלום חברים, תקופה שאני מנסה למצוא בעל מקצוע באיזור הצפון שיודע להרכיב מולטימדיה לקונסולה הראשית כולל חיבור לאופציות בהגה. ונראה שזה לא כזה פשוט כמו שחשבתי, אשמח לעזרה/המלצות.
הודעה אחרונה מאת Edvin Rahamimov, -
קומפוננט ועוד 1 2
מאת hemi- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום חברים, אני מעוניין לשדרג את מערכת השמע במאזדה 3 חדשה. ברשותי הציוד הבא - חדש כמעט לחלוטין: מגבר 4 ערוצים פלאנט אודיו TRQ4.1600 מגבר 4 ערוצים סאונדסטרים L4.640 סאבוופר BOSS 10 כולל תיבה. אני מתלבט האם להשתמש בציוד זה או להחליף באחר (איזה?) ואילו רמקולים כדאי לשדך להם. אני חובב צלילים גבוהים ואוהב אותם פחות "חמים" ושומע בעיקר פופ, מעט טראנס/האוס וישראלי. האם הבחירה האולטימטיבית שלי צריכה להיות רמקולים של FOCAL ואם כן אשמח להכוונה אילו לבחור. אשמח לחוות דעת שלכם. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת hemi, -
- 0 תגובות
- 613 צפיות
שלום אנשים, יש ברשותי טיוטה קורולה שנת 2003 שאני רוצה מעט לשדרג אותה במערכת מולטימדיה ומצלמה אחורית בזמן רוורס, זה פרוייקט שאני רוצה לעשות בעצמי, אני רוצה להזמין מחו"ל את האביזרים הבאים: פלסטיק לדשבורד: כאן חיווט למערכת: כאן ומערכת מולטימדיה פשוטה + מצלמת רוורס כזאת: כאן האם יש עוד משהו ששכחתי ואני צריך להזמין? איזה שהם טיפים?
הודעה אחרונה מאת lior454, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, רציתי לדעת האם אפשר לחבר אייפון או נייד אנדרוייד שהוא לא סמסונג למערכת מולטימדיה של טיוטה קורולה (2015). אני לא מתכוון לחיבור פשוט של Bluetooth, אני מתכוון לחיבור שאפשר להשתמש בוויז של הנייד בעזרת אפליקציה שצריך להוריד. תודה
הודעה אחרונה מאת kingoftheroad123, -
רעש שלוחץ גז
מאת Nivz92-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם ושבוע מבורך (בע״ה), התקנתי מערכת מולטימדיה ושאני על מצב אוקס/בלוטוס שאני לוחץ על הגז יש רעש לא רגיל. אמרו לי שאם יש מגבר אז כנראה שזה ממנו ואם אין אז אולי אלטרנטור.. (אין מגבר, לפחות לא אני חיברתי). מה אתם אומרים? תודה.
הודעה אחרונה מאת Nivz92, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי חברים, מותקנת לי כרגע המערכת שמופיע בחתימה. קיימת בעייה מוזרה ברכב שכנראה נובעת מהמגבר (JBL PX300.4) רוב הסיכויים שהוא תקול. בווליום נמוך יחסית לא כל הרכיבים מנגנים פתאום רמקול מנגן פתאום לא כנל גם הסאב, יש כאלה רעשים של חרחור בדיוק במצבים שהוא מתחיל ומפסיק לעבוד. כשאר מגביהים פתאוום דברים מתחילים לנגן אבל גם לא באופן מושלם. בכל מקרה, מעוניין להחליף את המגבר הקיים בחדש, הייתי היום אצל חנות באשדוד, חברה שנראים באמת מקצועיים עם אהבה טהורה למוזיקה שהולכים למפגשים בחו"ל ומיבאים בעצמם רכיבים מגרמניה ואמריקה. הציעו לי להחליף למגבר של חברת audio system הגרמנית, מגבר 4 ערוצים 4*80 שמכיל DSP מובנה ולחבר את הרמקולים אקטיבית. ראיתי בעצמי איך הם מבצעים כיוונים ללקוח אחר…
הודעה אחרונה מאת itzik_bb, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 855 צפיות
מישהו שניסה או שמע את שניהם ויכול לומר לי אם ההבדל באמת משמעותי? האחד מוצהר 65w rms והשני 95w rms לערוץ בהתנגדות של 4.
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
-
6X9 דגמים של PIONEER 1 2 3
מאת izon- 32 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
קודם כל נתחיל בזה שאני עוזר לחבר אז ככה , הוא רוצה להרכיב זוג אחוריים ויש ברשותו שני דגמים : TS-A6972E TS-A6964S השאלה היא איזה דגם יותר חדיש/טוב/מומלץ? תודה מראש ושבת שלום !
הודעה אחרונה מאת izon, -
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן, אני מנסה לשחזר ורוצה לקנות את הרדיו דיסק המקורי שהגיע עם האוטו. מדובר על רנו קליאו ספורט משנת 2001 (ph1). בחור נחמד מאיביי שמוכר כאלה אמר שרצוי מאוד לדייק עם המספר הסידורי כדי שהכל יעבוד, כולל השלט שבהגה. מישהו יודע איזה מערכת בדיוק הגיעה ברכב הזה? ממה שראיתי זה בגדול מה שצריך להיות - http://www.ebay.com/itm/Renault-Clio-Megane-Laguna-Radio-Stereo-CD-Player-Turner-List-22DC279-62E-CODE-/111457753584?
הודעה אחרונה מאת markus1, -
גישור, פיצול ועוד. 1 2 3
מאת Omer Yaron- 30 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אהלן, ברשותכם יש לי מספר שאלות ואשמח לדעת האם מה שאני מתכוון לעשות זה יעיל, חכם ונכון. תתקנו במידת הצורך. 1) בסט הקדמי ישנו סט מקורי של hertz energy קומפוננט, ומעוניין להוסיף בדלתות סופר טוויטרים מהסדרה של hertz spl show st44. האם אוכל לחבר 2 טוויטרים (2 ערוצים) בגישור למונובלוק ואת הrca לפצל מהקיימים? (מונו ולא 2 יציאות מכיוון שהם נורא קומפקטים ונוחים, אבל אין מנוס ממגבר 2 יציאות). 2) בהנחה ואני מחליט ללכת על מונו, את הפלוס, הארקה ואת הרימוט אני יכול לפצל למגבר השני? כרגע כבר הם מפוצלים בין מגבר אחד של hertz hcp4 לבין סאב אקטיבי של nakamichi. במידה ואתם תוהים למה אני רוצה לחבר אותם למגבר בנפרד ולא לגשר כבר מעכשיו בנוכחי, זה כי אני רוצה לתת להם נוכחות גבוהה…
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הי, יש לי סט חדש של קומפוננטים AUDISON VOCE K6. שאר המערכת מורכבת מפיוניר מולטימדיה 5850, מגבר מונו JL500 וסאב ג'נסיס ומגבר PHASE RS4 EVO. מעוניין בשדרוג המגבר לפרימה ביט 4 ערוצים. מה טווח המחירים של המגבר המדובר? מעדיף מהיבואן עם אחריות. האם זה שדרוג הולם? מחפש שדרוג באיכות הסאונד, יותר חד ונקי. תודה.
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום. ראשית כל תודה לכל אלה שעזרו לי ממש בפנייתי הקודמת, למצוא ברשת את החלקים הנדרשים לי. כעת אני זקוק שוב לעזרתכם: יש לי סוזוקי ליאנה 2007, הרדיו דיסק תקול, קניתי מתאם, פנל פלסטיק שאליו אני אמור לחבר רדיו דיסק אוניברסלי, קניתי רדיו דיסק פשוט (אפילו בלי דיסק, רק USB ו-CD), כעת החיבורים לא תואמים, עם הטייפ קיבלתי מתאם עם חוטים, אך אני צריך את התקע שיתאים לסוזוקי. אודה למי שיוכל לעזור לי.
הודעה אחרונה מאת welcome, -
- 0 תגובות
- 821 צפיות
שלום לכולם HU מדגם AVH-X7750BT של פיוניר מחובר ישירות לרמקולים, בלי מגבר או סאב. הרבה פעמים בעת הכניסה לרכב ופתיחת סוויץ׳ המכשיר מת ורק לחיצה על כפתור הריסט מחזירה אותו לחיים. לא הצלחתי למצוא חוקיות - יכול לעבוד פרפקט חודשים ויכול להיתקע 3 פעמים ביום (כמו היום) המכשיר בן שנתיים, הבעיה היתה מאד נדירה בהתחלה ועכשיו הרבה יותר מורגשת. מה יכול לגרום למכשיר להיתקע באופן כללי? איפה הייתם מתחילים לחפש?
הודעה אחרונה מאת Gilad_172, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 987 צפיות
כוונתי היא למסך הנשלף מלמעלה כמו בדגמים המפוארים,ולא למסך שאפשר להתקין מתחת לפתחי המזגן. אני שואל כי אני מתכוון לרכוש את אחד מהדגמים הנל,אשר בחלקם מגיעים עם המסך המקורי וחלקם ללא, ואני חייב את המסך העליון ואני לא רוצה להתמקד רק בדגמים עם המסך המקורי כדי לא לצמצם את המבחר במידה וכן ניתן להתקין זאת בעלות רגילה ובמראה טבעי ואסתטי כמו במקור גם בדגם שמגיע ללא.ואם כן המלצה למי לפנות באיזור המרכז תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רב התחדשתי ב308 פרימיום הסאונד לא משהו לדעתי הבעיה היא ברמקולים האם מישהו כאן שידרג את הרמקולים הקדמיים המלצות למתקין מקצועי ואמין באיזור המרכז תודה
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם זה אפשרי להחליף את הHU בגראד ויטרה? ככה שישב בול במקום הקודם.. האם כולם באותו גודל? איזה אתם ממליצים? אני רוצה שיהיה לו BT ובעתיד לחבר איזה קומפוננט, אולי גם סאב(אין הרבה מקום בפגז'). חשבתי על Pioneer AVHX2850BT או Premier DVM-6900
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
שב"ש, הרכב סופק לי עם מולטימדיית אנדרואיד גנרית (כ"כ גנרית שאין אפילו אפשרות להבין מי הסיני שתכנן אותה) שנראה ולא מצליחה להזיז את הרמקולים המקוריים שהגיעו עם הרכב כמו שצריך. כל נסיון משחק עם ה"איקולייזר" (עאלק) וה loudness לא העניקו חוויה שונה בהרבה מזו של מצב Flat והתוצאה הסופית היא סאונד "טרנזיסטורי" עמום, באס מרוח, דיסטורשנז כבר ב 2/3 של הווליום - קטסטרופה. יש A2DP, הניווט בין התפריטים זריז (יחסית) והדיבורית עובדת יופי, אבל זה רחוק מלהיות מספק כשמגיעים לבסיס, שהוא לשמוע מוזיקה בסבבה. לצורך השוואה התיישבתי ב I25 מבציר טרי יחסית של Car2go שגם מסופקת עם מולטימדיית אנדרואיד (שנראית מקורית, או לפחות כזו שעברה תהליך גיור מאוד מוצלח) ואיכות הסאונד טובה מאוד ; אפי…
הודעה אחרונה מאת ALÞћÃ, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
הרעיון הוא לשלוט כמו שצריך על דיבורית + ווייז + מערכת ממסך ראשי טוב. מה עדיף? ואם אייפד, אז איך זה עובד? איך מתקינים?
הודעה אחרונה מאת shaihar, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי את המערכת המקורית של הרכב (מצורפת תמונה) עכשיו אין עברית באנשי קשר, אני לא מדבר על כל התצוגה זה פחות מעניין. האנשי קשר גם במסך המולטימדיה וגם במסך על לוח השעונים מופעים כקוביות במקום אותיות. יש לזה פתרון?
הודעה אחרונה מאת JANT18, -
- 6 תגובות
- 10 אלף צפיות
חברים שלום לכולם אני צריך עזרה בהתקנה מצלמת רוורס התחלתי את ההתקנה וחיברתי את המצלמה לחוטים של האור רוורס, עד פה הכל תקין גם שאני מעביר להילוך אחורי אני מקבל מתח במצלמה ( יש לדים שדולקים ) מפה מתחיל הבעיה , במערכת שלי אין אפשרות לחיבור של הכבל הצהוב יש לי אפשרות לחבר לאות וידיו מאוד פשוט (הכבל האדום בתמונה) , אני חיברתי קצה אחד שלו למערכת שלי ואת הקצה השני זה שבתמונה אני לא יודע לאן לחבר אשמח מאוד לעזרה שלכם זה קישור למצלמה שקניתי http://www.ebay.com/itm/Waterproof-8-LED-Car-Backup-Rear-View-Reverse-Parking-HD-Camera-Night-Vision-/122367383325?hash=item1c7daa171d:g:KrkAAOSwSzRZPi2h
הודעה אחרונה מאת alondon, -
- 3 תגובות
- 940 צפיות
שלום ברשותי с4 2007 הדגם ה"מפואר" עם המסך טאץ מולטימדי המרכזי ברצוני למכור את הרכב אך לפני יומיים כבה המסך לחלוטין כרגע מוחשך ולא עובד . (לאחרונה הוא החל לרצד להכבות ולהדלק מתי שבא לו עד שיכה וטין זה לא שהוא שימש אותי במיוחד אלה בעיקר כדי לראות את הגרפיקה של סימני חיישני הרוורס ... לקחתי אותו לבדיקה היום בדק את מגעי החשמל ואמרו הם תקינים
הודעה אחרונה מאת מרדכי30, -
- 0 תגובות
- 802 צפיות
דיבורית שלא הייתה בשימוש כמה שנים ועבדה בקניית הרכב (הורכבה ברכב בזמן רכישת הרכב) ,ועכשיו כשאני מכניס את המסך מגע לתוך התושבת ,המסך לא נדלק, מה יכולה להיות הבעיה? ואיפה ניתן לקחת אותה לתיקון ? מצורפת תמונת תושבת הדיבורית..
הודעה אחרונה מאת URSH, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 15.7 אלף צפיות
שלום לכולם, יש ברשותי מערכת מולטימדיה אנדרואיד שהותקנה ע"י א.ד.י. הרכב הוא ניסאן קשקאי 2016. פרטים של המערכת: Processor type: QuadCore-R16 1.6G Android version: 4.4.2 MCU version: 5.3.18-11-71-453101-151209 System version: 2016010829_4.5.8 אני רוצה לפתוח את המערכת להתקנת אפליקציות ממקור חיצוני. הצלחתי למצוא באינטרנט סיסמה ל"אפשרויות מפתח", אבל בשביל להפעיל את האפשרות של התקנה ממקורות חיצוניים אני צריך סיסמה נוספת. מישהו במקרה יודע מה היא? שאלה נוספת, אם אני רוצה להתחבר למערכת עם המחשב, זה דרך הUSB של הנגן? או שיש יציאה אחרת באוטו? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Shahar Kirzner, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הצלחתי למכור כמה דברים קטנים מהמערכת הישנה שלא תכננתי למכור אז יש לי כמה מאיות בצד. כפי שידוע למי שקרא, קניתי סאבוופר של Focal והעבודה שהוא עושה לא בשמיים, הוא חזק מאוד אבל הוא סתם מרעיד את האוטו וסתם שולח באסים לכל עבר והדבר היותר מעצבן זה שהוא איטי, זה אומר שאם הבאס בקומפוננט נותן בום, הבאס מאחורה יגיע באיחור של חצי שנייה וכל השאר יוצא מקצב. אז אני מחפש כרגע סאב יד שנייה 10-12 אינצ' [בגאז' של פיקנטו], שיהיה חזק, עמוק, מדוייק, ומהיר. יש פה בחור בפורום שהוא מהעיר שלי ומוכר Hertz ES300 ב-500 ש"ח, היה רק אצלו, העניין הוא שלסאב הזה יש ותק של 6 שנים אצלו ואני מפחד מהבלאי. עוד המלצות?
הודעה אחרונה מאת Maorswan, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי ברכב (גולף דור 6 2013) התקן לחיבור לבלוטוס' ומערכת מולטימדיה אורגינאלית של הגולף (ראה תמונות). איך אני גורם למערכת ולסמארטפון שלי (Xiaomi) לדבר אחד עם השני? זיו
הודעה אחרונה מאת zivraviv, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי אקסנט 2002 קופה, קומפוננט קדמי 5.25 וטוויטרים שמגיעים איתם, רמקולים אחוריים 6x9 של פיוניר הטוויטר השמאלי עושה רעשים סטטיים חזקים ורוב הסיכויים שהוא כבר לא טוב,אני צריך המלצה לטוויטרים אחרים, ומגבר לרכב, ופתרון לרעשי פלסטיק שיוצאים לי מהדלתות שאני שומע מוזיקה עם באס סגנון המוזיקה שאני שומע הוא בעיקר אלקטרונית, דאבסטפ וכל מה שכלול בו בס עמוק. המערכת שיש ברשותי היא פיוניר 1750ub, מורל טמפו קומפוננט 5.25, ואחוריים pioneer tsa לא זוכר את המספר דגם המדויק.. אני רוצה להוציא מהרמקולים את המקסימום עם מגבר שלא יעבור את ה700, ואם אתם חושבים שזה הכרחי לעבור את ה700 תגידו תודה רבה Sent from my LG-H815 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת DIN_13345, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, רכב חדש,התקנה חדשה. קיבלתי רכב חברה חדש, סקודה ראפיד 2017, אני מחפש פתרון לשדרוג המערכת המקורית. האם לדעתכם רמקול לוייני 3 אינץ, שיושב על הדשבורד ומופנה לכיוון הנהג, יכול להווה תחרות לסט רמקולים המקורי של הרכב? המטרה היא התקנה כמה שיותר פשוטה. הרמקולים יוגברו על ידי מעבד קול JBL MS8 בבנוסף יותקן ברכב מונו וסאב של מורל אולטימו 12. רמקולים 3 אינץ לדוגמא. הרעיון לקנות 2 קדמיים + סנטר.
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום חברים, אני מעוניין לשדרג את מערכת השמע במאזדה 3 בתצורת 5 דלתות משנתון 2017. אני איש של צלילים גבוהים בעיקר ושומע סגנונות שונים של מוזיקה, לרוב פופ ורוק והאוס. חשובה לי האיכות הגבוהה וצליל חד ונקי אבל גם עוצמה לא מוגזמת תתקבל בברכה. בנוסף, מכיוון שהמערכת המקורית מסתפקת בכיוונים בסיסיים של טרבל ובאס, האם יש דרך להכניס אקולייזר שיאפשר שליטה וכיוונים רבים יותר? תקציב של כ- 5000 ש"ח כולל עבודה. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת hemi, -
-
ID MAX 12 VS ID 12 1 2
מאת inon007-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום. אני כעת עם HERTZ HX250. חסרים לי התדרים הנמוכים 20-30hz. הסאב שלי יורד עד 34hz לפי היצרן. השאלה שלי היא כזאת: האם id12 מתקרב לאיכות של ההרץ? אם אני רגיל ליכולות של ההרץ, אני חייב ללכת על id max בשביל לא לרדת ברמה? בשביל ה max אני חייב מגבר מפלצתי?
-
שלום לכולם יצא למישהו להתעסק בHD Radio? קניתי רדיו דיסקים של קלריון ואלפיין מחו"ל האופציה קיימת השאלה אם זה עובד בארץ?
הודעה אחרונה מאת Tom_22,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,175 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yosefW
- pooh-bear
- אורי מ.
- Haim_gds
- yoav911gt2
- SlowRide
- מיץ פטל
- danbr
- mcaspi
- topop
- נירו72
- guy.a