Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

רכב חדש,התקנה חדשה.

קיבלתי רכב חברה חדש, סקודה ראפיד 2017, אני מחפש פתרון לשדרוג המערכת המקורית.

האם לדעתכם רמקול לוייני 3 אינץ, שיושב על הדשבורד ומופנה לכיוון הנהג, יכול להווה תחרות לסט רמקולים המקורי של הרכב?

המטרה היא התקנה כמה שיותר פשוטה.

הרמקולים יוגברו על ידי מעבד קול JBL MS8 בבנוסף יותקן ברכב מונו וסאב של מורל אולטימו 12.

רמקולים 3 אינץ לדוגמא.

הרעיון לקנות 2 קדמיים + סנטר.

עריכה אחרונה על ידי RoNeR
פורסם

כן זה אפשרי.

אבל, צריך לבצע התאמות נכונות של חיתוכים ועוצמות.

לסדר כי שמיעת הצלילים מכל הרמקולים, תהיה מאוזנת וללא הפרעה של רמקול אחד לשני.

ולחתוך, לא לאפשר לצלילים נמוכים מתחת ל 100-150H הרץ להיכנס לרמקולים .

בד"כ במערכת הביתית - המגבר שולח לרמקולים הללו צלילי מיד מעל 100H .

אני הייתי נזהר יותר וחותך לכניסת עבודה מעל 150H - הרמקולים "3 אינץ.

(FREQUENCY RESPONSE 60 - 18k Hz (+/- 3dB)

את חיתוך הסאב מאפשר עד 80-100H לכסות את התחום.

מאוד חשוב לשחק עם החיתוכים הללו, שלא יהיו זימזומים או נזקים.

כדאי להתחיל את ההתקנה מהרמקולים בסטריאו, תיבות הרמקולים של ימין ושמאל.

אחרי ההתקנה וההתאמה לשאר המערכת, הוסף את הרמקול המרכזי.

כך יהיה לך בסיס נכון, והתאמת הרמקול המרכזי תהיה יותר קלה.

מהצד האסתטי - היכן תמקם אותם, צריך מרחקים סבירים בניהם ואיך תקבע אותם.

האם בית הפלסטיק יחזיק מעמד מבחינת החום ברכב, וזעזועי הנסיעה.

בגדול - רעיון אפשרי, ואם תצליח כל-הכבוד.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אההמ אההמ, פרוייקט אופטימוס, רמקול סנטר של micca covo-s הדבר הזה לא פחות ממדהים.

מציע בחום גם לבדוק סטליט אומני כיווני כמו mirage mx באמאזון, ארחיב מאוחר יותר היום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הרעיון הוא למקם את הרמקולים בצידי הדשבורד, הקיבוע שלהם תלוי ברמקול שיבחר.

כרגע ההתלבטות הגדולה שלי אם אלמנט של רמקול ביתי יוכל להתמודד עם תנאי חום קיצוניים, לגבי התיבה של הרמקול אני פחות דואג אפשר לבחור רמקול עם גוף אלומיניום או מתכת כל שהיא.

אדי הרמקול ניראה מעניין ומתאים בגדול, אבל לצערנו מבנה הרמקול עם אלמנט כלפי מעלה יגרום שמש ישירה ככה אני בטוח שלא יחזיק מעמד זמן רב.

עוד אופציה מעניינת שאני שוקל זה סדרת carrozzeria של פיוניר, שמותאמת לרכב, סנטר של הסידרה כבר יש לי.

וכמובן איך אפשר בלי שאלה לא שיגרתית, במידה ואני מחליט להשתמש ב2WAY אקטיבי הכולל המידבאס של הרכב + רמקול סאטלייט.

מידבאס - 80HZ -200HZ

סאטלייט - 200HZ -20000HZ

מה יקרה לטוייטרים המקוריים של הרכב שאני מניח שחתוכים פסבית הרבה מעל 200HZ?

פורסם

טוב, לעסק

הרכב נהדר - יש לך מיקום לסט שני חלקים סטנדרטי נוח וטוב, תא מטען ענק עם דלת חמישית נוחה לגישה.

לגבי רמקול סטליט - תביט על MIRAGE MX כדוגמא לרמקול אומני כיווני (כלל כיווני) - אאודי משתמשים בטכנולוגיה הזו מבית בנג אנד אולפסון כבר שנים לטוויטרים שלהם.

אני השתמשתי ברמקול של MICCA COVO-S בתור רמקול סנטר והוא לא פחות ממדהים - הושבתי אותו על ערוץ הגברה של ""סה"כ"" 480 וואט על בסיס BX4 פצפון של מאסיב אודיו :-D

אתה פשוט לא מבין איך הדבר הזה נשמע.

הMS8 יעשה עבודה נהדרת - היות וזה רכב עבודה ההמלצה שלי היא להשתמש במגברים קטנים ככל האפשר בכדי שתוכל להתקין אותם באזורים כמו למשל - מאחורי הדש, תא הכפפות, מתחת למושבים - בתאים נסתרים באזור באר גלגל הספייר או על קרש פשוט ברצפת תא המטען וכך הלאה.

סט שני חלקים נציל בקדמת הרכב - מונו קטן וחזק עם סאב וופר איזה שתבחר הודות לתא המטען הענק הזה והגברה שניתן להצניע בכל מקום בלי מאמץ מיותר - תביט למשל על מגברי KS MINI של ARC אודיו - פשוט מדהים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עדכונים קצרים,

לאחר בחינה מחודשת של הרמקול Mirage MX, תיבת הרמקול עשויה מפוליקרבונט קשיח, החומר שימש בעבר אפילו לייצור טמבונים וחלקי פלסטיקה שונים לרכב, פרט חשוב שפיספסתי בהתחלה הרמקול מכוסה בגריל שחור מה שלא רואים ברוב התמונות.

חסרונות: מבנה הרמקול די מצמצם את אפשרויות ההתקנה ביחס לרמקול עם מפרק מתכוונן.

אופציה מעניינת נוספת שנמצאה הוא הרמקול NUCLEUS MICRO SE, רמקול עם מבנה כדורי בגודל 10 סנטימטר, עם אלמנט Fullrange יחיד. הרמקול בעל התנגדות 4ohm עם טווח תדרים 120Hz - 22Khz.

חסרונות: מחיר מטורף לחדש, יאלץ אותי לייבא יד שנייה מחול, הגוף ממתחת יכול להתחמם הרבה יותר מפלסטיק.

עדיין מחפש אופציות אחרות מעניינות, הצעות יתקבלו בברכה.

אדי - לצערי התקנת סט 2 חלקים בדלתות ללא התעללות בחיווט ובפלסטיקת הרכב הוא כמעט בלי אפשרי, תקן אותי אם אני טועה. עדיין יש לי מידבאסים של מורל הייבריד וטוויטרים של מורל אילייט במידה ויהיה נכונות להתעללות.

פורסם

רון, למיראג' יש הרבה דגמים ולכולם אמורה להיות התקנה לזרוע.

הסיבה להמלצה עליהם היא לא רק בגלל שהם מקבלים ביקורות נהדרות אלא בגלל שהם כלל כיווניים. ברכב אתה שומע מעט מאוד סאונד ישיר, גם ככה הכל החזרים, אז רמקול כלל כיווני זה יתרון עצום

לגבי הדלתות לא הייתי דואג, בוחן רכב של צי ליסינג לא בודק שם

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...