Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ID MAX 12 VS ID 12

inon007
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממה שזכור לי התיבה שלך היא תיבה אטומה קטנה

שהיא ממש לא אופטימלית לתדרים נמוכים

בקש מחבר הפורום REZO לתכנן לך תיבה מתאימה עבור הסאב הזה

אני מבטיח לך שאתה תופתע כמה שונה סאב יכול להשמע בין תיבות שונות.

ומעבר לזה ,הגברה בריאה היא דבר חשוב ובטח שלא מגבר V12 מותג מדבקה.

נכון, התיבה הייתה אטומה, אבל פתחתי לה פורט לפי הוראות יצרן שמכוון אם אני זוכר ל 37HZ. השינוי היה משמעותי והסאב יורד יותר בפירוט לתדרים נמוכים.

לגבי המגבר - צודק לחלוטים, אני חייב להחליף את המגבר...

אני חם על מגבר PHD 4100 שמפורסם למכירה, אבל לא נראה לי שאני אספיק לקנות אותו כי עומדים לחטוף אותו.

אולי אני אחליף למגבר Massive Audio BX4 בזמן הקרוב ואז אני מקווה שיהיה טוב יותר.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

אל תהיה בטוח בכלל שמוצר יחטף כל כך מהר - נכון, זה מגבר נהדר, פנטסטי למען האמת - שמעתי את המערכת בפעולה.

אבל שוק האודיו פחות או יותר "מת".

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אל תהיה בטוח בכלל שמוצר יחטף כל כך מהר - נכון, זה מגבר נהדר, פנטסטי למען האמת - שמעתי את המערכת בפעולה.

אבל שוק האודיו פחות או יותר "מת".

לדעתך בהשוואה ל PHD, ה MASSIVE AUDIO BX4 שנותן 120RMS ובגישור 480RMS נותן פייט? או שבכלל לא מתקרב אליו?

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

קשה לי מאוד לאמר לך כי אני במקרה משתמש בBX4 שכזה והוא עושה עבודה נהדרת.

אבל הוא מגביר זוג רמקולים אחוריים רק בשביל השלמת נפח אחורי והם מכוונים להוציא הספק של פליצה של עכבר סה"כ.

ושני הערוצים האחרים שלו מגושרים לספק 480 וואט על רמקול סורס פוינט 3 אינטש שעובד כסנטר - אז ברור שהרמקול הקטן הזה מקבל מעל ומעבר והBX4 לצורך משימה זו לא מזיע בכלל.

אתה רוצה להגביר איתו סאב וופר וזוג קומפוננט וכאן לעומת מגבר של חברת עשירון עליון כמו PHD - אני מהמר שהביצועים של הPHD יהיו הרבה יותר טובים וספק הכוח שלו יתאמץ הרבה פחות מאשר הBX4 - עד כמה אוזן אנושית באמת תוכל להבדיל בכך? כנראה שהתשובה נמצאת בסף הדציבלים שהמערכת שלך תוכל להפיק לפני שתקבל עיוות שמיע וזה למען האמת תלוי עוד בכל כך הרבה גורמים לפני שאתה רץ להאשים מגבר.

עדיין - הייתי מהמר לטובת הPHD במקרה שלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...