פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 676 צפיות
בוקר טוב חברים, לאשתי ברכב מותקנת דיבורית של בורי. היא די מרוצה ממנה, לעיתים רחוקות ישנם רעשים משני צדי הקו. סנכרתי בין הסמרטפון לדיבורית, הכל עבד לאחר כיבוי הרכב והתנעתו מחדש הדיבורית לא מופיעה בסלולרי וחייבים לחזור על תהליך הסנכרון. האם ישנה דרך לאפס את הדיבורית או שישנו פתרון אחר כלשהו שימנע את אי הנוחות? התקלה חזרה על עצמה במספר סמרטפונים. תודה וסופ"ש נעים
הודעה אחרונה מאת Uri-V, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בשעה טובה קנינו גולף 2013, בלי לראות את הרכב (סיפור ארוך). אחלה אוטו שבעולם, אבל אני רוצה להוסיף כמה דברים שאין לו. מכיוון שהרכב הגיע עם רדיו בסיסי, מחפש מערכת מולטימדיה פשוטה - כשהדרישות ממנה: 1. דיבורית בלוטוס - לי יש אנדרואיד ולאשתי אייפון, רוצים שיתממשק עם אנשי הקשר של המכשיר המחובר. 2. מצלמת רוורס. 3. ניווט - עדיפות לווייז (איך זה עובד עם האינטרנט?), או אפילו שישקף את המסך של המכשיר המחובר. האם צריך/כדאי/מומלץ מערכת מקורית? בסך הכל לא מחפש כאן משהו מפואר, אבל משהו שיעבוד היטב ולא יבאס אותנו... בנוסף, יש ברכב טלפון קבוע (הבעלים הקודמים הוציאו ממנו כמובן את הסים) - ואני רוצה שיעיפו אותו. זה משהו פשוט שאפשר לבצע בזמן התקנת המערכת, נכון? תו…
הודעה אחרונה מאת greenor, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, הזמנתי מצלמת רוורס לרכב, אז עבר קצת יותר מחודש והגיעה המצלמה שהזמנתי. בשלב ראשון לפני שאני קודח, משחיל, מחבר וכו', רציתי לבצע בדיקה מסדר אפס, האם המצלמה בכלל מפיקה אות וידאו. במערכת ברכב עברתי למקור וידאו, חיברתי את המצלמה ל-12 וולט של המצת, והלדים עליה נדלקו, את כבל ה-AV OUT שיוצא מהמצלמה חיברתי לכניסת ה-AV IN בפאנל החיצוני של המערכת ברכב. את החיבור ביצעתי במעין קומבינה של כבלים שהיו לי בבית שאני בכלל לא בטוח שיכולה לעבוד, רצ"ב תמונה. כרגע לא מקבל סיגנל וידאו במערכת. שתי שאלות: 1. האם החיבור שביצעתי אמור לעבוד בכלל? 2. האם יש דרך אחרת להתחבר לאיזשהו מסך חיצוני ולראות את הוידאו מהמצלמה? יש איכשהו דרך להתחבר למסך מחשב? יש לציין שמהמצלמה יו…
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 1 תגובות
- 647 צפיות
הי חברים .יש לי קיה פיקנטו 2014 ..אציין בהתחלה שאני לא מבין גדול במערכות ואין לי דרישות מיוחדות . כיום ברכב עם מה שמגיע מהיצרן השומעים זוועה ... אני מעוניין בהמלצה מכם מה עלי לעשות על מנת לשמעות באיכות יותר גבוהה אני לא מחפש להשקיע המון כי מבחינתי לשמוע סביר זה גם בסדר .. לצורך השוואה יש לי גם מאזדה cx5 ומבחינתי השמע שם מצויין ... בכל מקרה התקציב שלי הוא סביבות 1000 שקל בלבד כי כאמור אני לא מחפש משהו מקצועי אלא רק לשמוע בצורה קצת יותר סבירה ..מה אתם ממליצים לי ??? ואשמח גם אם תוכלו להעלות קישורים
מצלמת רוורס
מאת matiang- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
התקנתי מצלמת רוורס עגולה מעל למספר הרישוי והראות בה טובה מאוד..יש לה רק בעיה עם הסימונים הצבעוניים שעל גבי המסך שאינם תואמים את המרחק האמיתי מהעצם שמאחורי ..המצלמה מראה לי את המקסימום שאני יכול להתקרב כבר בדרגה הראשונה הירוקה כאשר אני עוד רחוק מאוד מהאדום...יש לי ניסיון עם רכב אחר שברשותי ובו מצלמה שהותקנה מהיבואן של פורד פיאסטה לפני 3 שנים..ששם אני מדייק עד הקו האדום..כמו כן הקווים מגיעים עד המדרכה בהטייה של הרכב תוך כדי כניסה בחנייה מקבילית שבעזרת אני יכול לראות את המרחק המדוויק מהמדרכה ללא צורך לראות תמונה...הטכנאי החליף לי למצלמה אחרת..אבל גם שם אותה בעיה עם המרחקים...מה יכולה להיות הבעיה?..או שככה המצלמות מראות היום ?
- 0 תגובות
- 598 צפיות
שלום חברים, אני מעוניין לחבר מצלמה קדמית ל2 דין שיש לי ברכב. רציתי להבין לאיזה חיבורים צריך לחבר. מצורפת תמונה של החיבורים הקיימים בדאבל דין ותמונה של המצלמה. * איך יהיה ניתן לשלוט על מצב ההפעלה של המצלמה ? צריך לחבר סוויצ' חיצוני ? תודה
הודעה אחרונה מאת seat2005, -
- 0 תגובות
- 998 צפיות
היי לכולם, צריך המלצה ל: מערכת מולטימדיה לרכב - (דברים חשובים: תמיכה בעברית, גרסת מערכת הפעלה כמה שיותר עדכנית, אנדרואיד, בלוטות', יכולת לחבר אליה מצלמת רוורס). ראיתי את זאת באי ביי אשמח לחוות דעת עליה או להמלצות טובות בטווחי מחירים לא יקרים (עד 1500 ש"ח). כמו כן המלצות כלליות אם עדיף בארץ או לקנות מחו"ל ולהתקין בארץ או איזה רעיון אחר שיש לכם. מצלמת דרך (דברים חשובים: הקלטה מחזורית, חיבור לסוויץ', הקלטה טובה בתנאי חשכה, צג) מצלמת רוורס הרכב המדובר הינו יונדאי I25 שנת 2012 (גרסת INSPIRE). תודה מראש לכל העוזרים!
הודעה אחרונה מאת castingangel, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם הרכב 208 בגירסת פרו אקטיב מגיע עם מערכת מולטימדיה מבוססת אנדרואיד ? האם יש וויז ? האם ניתן לעשות miroring מהטלפון למסך המולטימדיה ?
הודעה אחרונה מאת noknok, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 826 צפיות
תקציב מוגבל.. מה מומלץ ב- 300-400 ש"ח? ואם אני יכול לקבל מארה"ב (במזוודה)? ברכב מותקן מגבר 100W RMS לערוץ.
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מעוניין לשמוע רמקולים של AD MM1, MM4 ,MM6 אפשר רק MM1 או MM6 אשמח אם מישהו יזמין אותי לשמוע. תודה!
הודעה אחרונה מאת srool, -
-
- 8 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
עד היום הסדרתי עם משדר FM שתיפקד גם כנגן וגם כדיבורית לרכב, אבל לאורך זמן אני מבין שזה פיתרון לא יציב בקיצור אני מחפש רדיו דיסק עם בלוטות' שיכול להתחבר לנייד אבל גם חשוב לי שיתפקד כדיבורית. עכשיו השאלה האם יש דרך לחבר את הדיבורית שיש לי למערכת ? אבל רק שהם לא יתנגשו אחד בשני ( הנה הדיבורית שברשותי http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=778506 ) או שפשוט צריך להתקין דיבורית אחרת בלי קשר לאופציה לנהל שיחות ? אודה לערזתכם
הודעה אחרונה מאת Ryan OReily, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
קודם כך נתחיל בזה שאני חדש פה אז אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה.. הפכתי את כל האינטרנט כדי לנסות לקבל תשובות לא מצאתי בשום מקום. אז ככה הדבוע הגיעה חי הרכב החדש סקודה פאביה סטייל עם כל התוספות ואחת מהתוספות זה smart link עם צירור לינק ואני לא מצליח לגרום שיקוף של הטלפון על המסך מישהו יודע איך אני עושה את זה ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת yaniv007, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
שלום לכל החברים, אשמח לדעת אם ישנה אופציה לחבר מצלמת חניה קדמית שעובדת כאשר הרכב עובר מR ל- D או כשהרכב נוסע בנהירות איטית. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת shharel, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, מקווה שזה שזה בסדר לפרסם פה את זה. אני שמח להודיע שאתמול השקנו את האפליקציה שלנו המותאמת למערכות אנדרואיד לרכב. * היא תואמת כמעט לכל הרזולוציות וגודלי המסך ונשלטת מההגה (בחלק מדגמי הרכב) * משדרת ב128K HLS עם Tripple Buffer למניעת ניתוקים אשמח אם תתנו לה צ'אנס מבטיח שלא תתאכזבו https://play.google.com/store/apps/details?id=kaplandev.digital100fmplayer&hl=en
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, הרדיו במערכת מולטימדיה הפסיק להשמיע קול, הוא מציג תחנות ואני מצליח לעבור בין תחנות. אבל באף תחנה אין קול. שאר הפונקציות של מערכת המולטימדיה תקינות (לדוגמא ב USB שומעים קול בצורה תקינה). למה זה קורה?
הודעה אחרונה מאת yonim, -
- 1 תגובות
- 942 צפיות
שלום לכל החברים, אשמח לשמוע על פתרון לנושא ההשתקפות של השמש/אור יום במסך המולטימדיה. נוצר מצב שבמהלך היום מרבית הזמן לא ניתן לראות כלום במסך.... תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קיבלתי מגבר של חברת בולט עכשיו אני לא ממש מבין כל כך במערכות רכב אם אפשר לדעת מה העוצמה שהמגבר מספק ואיזה סוג רמקולים וסאב אני צריך אם יש לכם המלצות לדגמים (רמקולים ,סאב) יתקבלו בברכה לרכב I30 2010 תודה לעוזרים
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את הרמקולים שמגיעים עם הרכב שלי (יונדאי I35). אני מוכן להשקיע עד 1000~ ש"ח על סט רמקולים קדמיים 6.5" + מגבר בסיסי + התקנה. לאחר דרישה וחקירה חשבתי על השילוב הבא: https://www.crutchfield.com/p_091RSE165/Focal-RSE-165.html?search=focal_rse_165&skipvs=T עם המגבר: https://www.crutchfield.com/p_575R150X2/Rockford-Fosgate-Prime-R150X2.html?search=r150x2&skipvs=T את הרמקולים אוכל לקנות בארץ ב 450 ש"ח. המגבר עולה באמאזון עד הבית 430 ש"ח. הדילמה: הרמקולים עובדים עד 50W RMS והמגבר גם דוחף על 50W בכל ערוץ. אמרו לי שתמיד כדאי לקנות מגבר מעט יותר חזק כדי שלא יהיו עיוותים בסאונד וגם שהוא לא יתחמם מדי. האם לדעתכם השילוב הז…
היי לכולם, ברשותי רכב חדש שנקנה לפני מספר ימים ואני מעוניין לבצע בוא שידרוג שכולל (קומפוננט קידמי, סט נוסף לאחור, סאב וכמובן מגבר. כפי הנראה מכיוון שהרכב חדש ואין לו עדיין פלסטיקה קיימות שני אופציות: 1. לבצע פלסטיקה מותאמת אישית על מנת לחבר DOUBLE DIN מה שאומר עלויות גבוהות וגם מצב שעשוי להיות בעיתי בשלב מאוחר יותר במידה ואני ירצה למכור את האותו. 2.לקנות LOC כדוגמת lc7i ולהתחבר למערכת הסטוק הרגילה. מה שיוריד הרבה כאב ראש. לשאלתי, עד כמה לדעתכם LOC עשוי לפגוע בכיף של השידרוג ( יש לציין של כל הרמקולי שנקנו הם ברמת מחירי כניסה ולא סופר הייאנד)? אשמח לשמוע את דעתכם
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
- 1 תגובות
- 815 צפיות
שלום חברים, חבר מהעבודה בעל רכב ליסינג, יונדאי I35 שנת 2015 עם מסך מולטימדיה "מקורי" (כזה שהתקינו בארץ כמובן). לטענתו כאשר קיבל את הרכב אפשרו לו אופצייה מסויימת בוידאו שפתאום התאפסה, הוא זוכר שעם סוויץ פתוח, הטכנאי לחץ על כפתור מסויים במערכת ונכנס להגדרות המכשיר (לא אותם ההגדרות הרגילות שיש כאשר המערכת דלוקה). למישהו יש מושג כיצד אני מגיע למסך הזה? מאמין שזו מערכת שהותקנה בכל דגמי היצרן באותה שנה. אין לי שמץ מה דגם המערכת. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת dany, -
- 3 עוקבים
- 26 תגובות
- 23.8 אלף צפיות
שלום חברים בעוד כמה ימים אני אמור לקבל סוף סוף מע' אנדרויד עם וייז של קיה ספורטאז' אבל מסתבר שעל דונגל עם סים צריך לשלם בנוסף (בסביבות 550ש'- 12G לשנה) האם זה נשמה הגיוני? האם פעולה של התקנה היא מורכבת? או שאפשר לעשות את זה לבד (ראיתי שדונגל עצמו עולה בסביבות20$ ) אשמח להמלצות וגם מישהו שקיבל כבר קיה עם מע' ויכול לספר אם הוא התקין ואיפה מחברים את הדונגל\SIM עצמו. תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת doronge, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רב, יש לי ממיר DVBT רציתי לשאול היכן הכי מומלץ להתקין אנטנות DVBT לרכב, הרכב טויוטה פריוס, יש לי שתי אנטנות האם מומלץ שתיים מקדימה או מאחור? אחת מקדימה אחת מאחור? בצידי הרכב? מה הכי יעיל?
הודעה אחרונה מאת poratnir, -
- 1 תגובות
- 855 צפיות
ברצוני להתקין קומפוננטים מורל הייבריד 602 במזדה 3 החדשה יש לי 2 מגברים ישנים בבית sondstorm f 206.5 ערוצים 5 4x85w +1x200w rms ומגבר נוסף rockford r300-4 ערוצים 4x50rms האם למגברים האלה יש מספיק כוח לפתוח את הקומפוננטים או שאני צריך לקנות מגבר אחר ? ואם כן צריך לקנות מגבר אחר? איזה מגבר יתאים הכי טוב לקומפוננטים?
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
זוג רמקולים 6X9 איכותיים 1 2 3
מאת izon- 31 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
היי, אפשר בבקשה המלצה על זוג רמקולים אחוריים 6X9 איכותיים בתקציב של 250 - 300 שח... המגבר יספק 125wat / 60wat איך שאבחר לחבר אותם לfront/rear , עדיין לא החלטתי... צריך שישלים סראונד יפה , לא משהו חזק ומפוצץ כי יש לי קומפוננט חזק שעושה עבודה מצויינת פשוט חסר לי אחוריים. תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת izon, -
- 3 תגובות
- 926 צפיות
שבת שלום, אז לאחרונה התקנתי בדלתות bullet tweeters מחברת mb quart, על ההצהרה - 250W rms / 500W Max. עכשיו, אני מאלו שאוהבים שהצלילים הגבוהים צורחים, אבל עדיין אני רוצה לדעת שאני בגדר הטווח הבטוח. עכשיו, עם כמה שהם צורחים, אני לא שומע עיוותים כלשהם ולכן רציתי לדעת מה השיטה הכי טובה לבדוק מתי הם נכנסים לקליפינג בשיטת diy. למי שתהה לעצמו לגבי המיקום - אכן בעייתי כשמצטרפים נוסעים כי למעשה הצלילים של הטוויטר נחסמים. שבת שלום ותודה.
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום היקרים, כרגע בבגאז' הסוזוקי קרוסאובר שלי, שמח ובועט לו סאב hertz hx250 עם תיבה של 21 ליטר. עם הזמן אני מדחיק את זה שחסר מקום וזה לא בגאז' של סקודה אוקטביה שהכל נבלע בתוכו. אני חייב לציין שאני נהנה מאוד מהסאב הזה. לאחרונה נחשפתי לסאבים מוגברים שיושבים מתחת למושב, כמו: https://www.crutchfield.com/S-UX8rYYXaSRn/p_500PWES8/Alpine-PWE-S8.html https://www.crutchfield.com/S-n2kwaDoW1Id/p_109BASPROS/JBL-BassPro-SL.html השאלה שלי היא כזאת: הבנתי שמכיוון שהסאב נמצא בחלקו הקדמי של הרכב וצמוד לנהג, 150rms הם כמו בערך 300rms בבגאז' בגלל המרחק. האם לדעתכם הסאבים האלו יתקרבו לאיכות ולדיוק של ההרץ שלי? ד"א, בבגאז' אצלי יש שתי ריצפות.…
הודעה אחרונה מאת inon007, -
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
שלום, יש לי כמה בעיות במערכת השמע של הרכב: 1. רק הרמקולים של צד ימין עובדים, צד שמאל קדמי ואחורי לא עובדים. 2. במצב רדיו, אני לא מצליח לקלוט כמעט שום תחנה, ויש לי אנטנה. איך פותרים את הבעיות הללו? האם אוכל לפרק לבד את הפלסטיקה של הדלת לראות אם הבעיה היא בחיבור של הרמקולים וגם האם אוכל להגיע אל מאחורי המערכת סטריאו (מקורית), אולי הבעיה היא משם? תודה, גיא
הודעה אחרונה מאת Guy Shavit, -
- 2 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, יש לי ברכב מערכת מולטימדיה (לא המערכת המקורית) שכתוב עליה Nipon JN 6644 המדבקה עם כתב מראה ולא מדובר בצילום הפוך* המערכת לצערי דיי חלשה בעלת RAM 1GB בלבד אבל כבר קניתי אז אין מה להתלונן... למקרה שמישהו מכיר את הדגם ישנה אפשרות Factory Reset בהגדרות אולם זה דורש סיסמה שמעולם לא הגדרתי הסיסמאות הבאות לא עובדות: 0000 1111 1234 9999 4321 האם ידוע למישהו קוד האיפוס? חיפשתי ברשת ולא מצאתי לצערי, חוברת תפעול אין לי לכן לא יכולתי לחפש האפשרות האחרונה היא לגשת למקום בו רכשתי את המערכת אולם אני לא מוצא זמן לזה.
הודעה אחרונה מאת orelar, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
חברים שלום ברשותי סיד סטיישן 2013 בעלת מערכת בסיסית אני רוצה לשדרג למערכת מולטימדיה אנדרואיד 8 אינצ' , ממה שהבנתי יש צורך להחליף את הפאנל פלסטיק באחד שיתאים כמובן מצרף תמונה. בנוסף מצאתי גם לא מעט מערכות באי ביי גם פה מצרף תמונה אני מעדיף לרכוש במקום אמין בארץ ולא לשבור את הראש עם הזמנה מחול האם המחירים למערכת 8 אינצ יהיו ממש יותר יקרים בארץ ? אשמח להמלצה למקום אמין ואיכותי לרכישה והתקנה ( ראשלצ רחובות ) רוצה אפשרות ל waze. Sent from my A0001 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת matanbbb, -
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היי יש ברשותי מערכת kenwood ddx42bt ומכשיר (פלאפון) xiaomi mi5s שמריץ את מערכת ההפעלה אנדרויד. אני מצליח לחבר את המכשיר למערכת וגם אני מצליח לראות את אנשי הקשר וכ"ו וכ"ו ישנה בעיה שכאשר מתקשרים אלי ואני לוחץ על המערכת (על הכפתור הירוק שמופיע) לצורך מענה, זה לא עונה ואני מבין מכך שהפלאפון לא מקבל את ההקשה על "מענה" אשמח לעזרה לפתרון בנושא. בנוסף לכך, אני יודע שיש אפשרות לביצוע MIRROR LINK, האם ידוע לכם אם זה אפשרי עם מכשיר כמו שלי? (באתר מוגדר לי שאני יכול רק עם סמסונג ונוקיה)
הודעה אחרונה מאת the1wave,