פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
קניתי לפני 3 חודשים מאזדה 3 אקטיב שנת 2008, והסאונד דיי מאכזב - במיוחד בעניין הבאס בווליום בינוני-גבוה (צליל של באס 'נקרע'). אני לא להוט לפזר כסף על מערכת, רמקולים מגבר וסאב ב4000 ש"ח - אלא להשקיע באחד או בשני הדברים שהכי חיוניים בשביל לשפר את האיכות. אם אני בוחר משהו אחד להחליף, אז מה עדיף? את הרמקולים המובנים או בכלל את המערכת רדיו דיסק המובנית למערכת של פיוניר/אלפיין? ובאיזה תקציבים להסתכל כדי שזה ייתן לי איזשהו שיפור? מחיפושים שעשיתי באינטרנט ובמוסכי איבזור לרכב (שרק ניסו לדחוף ולמכור לי), הגעתי למסקנה לא הכי ברורה שכדאי לי לשדרג את הרמקולים לקומפוננט 5x7 של מורל אוJBL (אפילו אם אני לא מוסיף מגבר) ששווים בערך 800 עם ההתקנה. ורק אחרי זה אולי גם את ה…
הודעה אחרונה מאת elbomnetanel, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 986 צפיות
שלוכם, אז ככה, יש לי באוטו מצבר 95 אמפר של ורטה שחור, כבל מתח 0 גייג׳, שדרוג שלושת הגדולים, אלטרנטור 160 אמפר, בקיצור מערכת חשמל סבבה לגמרי. באוטו יש מגבר dc 2.0k , שמריץ לבל 4 15׳, מגבר ארבעה ערוצים לא משהו מיוחד ורדיו פיוניר 8750. שאני מגביר לווליום 40(נחשב די חלש) המערכת מנגנת בלי שום בעיה, אבל שאני מגביר מעל 54(סביבות הווליום שאני שומע בדרך כלל) הסאב מכבה את המערכת, אחרי כמה שניות המערכת חוזרת לעצמה אבל המגברים לא נכבים! כל החיווט איכותי ומותקן כמו שצריך, מינוסים בשלדה של הגוף משופשפים מצבע. כל הכבלים רצים כמו שצריך, אין חוטים חשופים. מה יכולה להיות הבעיה? ושוב, המתח במונו לא נופל מ11.9 תחת העומס הכי הכי כבד, והמגברים לא מתחממים שזה קורה. …
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום כרגע יש לי מגבר מזעזע של חברת שקר כלשהו, 2 יציאות שמחובר לרמקולים קדמיים בלבד שיש לי (חדירת מים לדלתות אחוריות) מקדימה 2 רמקולים של פוקאל עם 60 rms אני אוהב כמובן את המוזיקה בווליום גבוה. רציתי להתייעץ על סט מקדימה עם הספק אקטיבי של בערך 100 rms ומגבר שיהיה תואם . אני לא מבין גדול בסאונד לכן אשמח להסברים גם בתגובות התקציב באיזור ה2500 שח.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- 1 תגובות
- 902 צפיות
שלום, יש לי סוזוקי SX4 2007, בה אין במערכת שמע יציאת aux. אני מעוניין לחבר אחת, וראיתי שיש ממירים שמתחברים ליציאת ה-cd-changer בשביל זה. ראיתי אחד ייעודי לרכב שלי - http://www.ebay.com/itm/Suzuki-AUX-adapter-lead-3-5mm-jack-MP3-CTVSZX001-for-PACR05-PACR06-PACR07-PACR08-/321562310297?hash=item4ade9b7699:g:1lEAAOSwajVUR6xS&vxp=mtr שמן הסתם יעבוד. ואחד אחר שנראה די גנרי וכל פעם מפורסם עם דגם אחר, כמו זה: http://www.ebay.com/itm/121911660983?ul_noapp=true בעקרון אני מעדיף את השני שהוא יותר זול (בשביל צורך שנראה לי די פשוט) ויש לי גם יציאת usb, אבל אני לא יודע אם יש משמעות לדגם הרכב, וגם המוכר לא ידע לענות לי על זה. זה הרדיו שיש לי - החיבור של ה-cd-cha…
הודעה אחרונה מאת ZahiT, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, חבר קנה את הרכב הנ"ל ויש לה מערכת שמע מובנית של רדיו דיסק. הוא מעוניין לשמוע דיסק און קי עם MP3. איך עושים זאת?
הודעה אחרונה מאת rafi_vk, -
- 2 תגובות
- 880 צפיות
שלום אחרי חיפושים מרובים והפיכה של האינטרט לא מצאתי הרבה מידע או אנשים שעשו את זה אז אני פונה אליכם. הזמנתי מתאם לדבאל דין במקום הפאנל המקורי בהונדה אקורד 2010. רציתי לשאול איזה מתאמים אני צריך כדי לחבר את כפתורי השליטה בהגה לדאבל דין והאם זה משתנה בין אחד לאחר ואיזה מתאמים צריך לחיבור לכבלים של המערכת המקורית בלי לחתוך. בנוסף במערכת המקורית יש שליטה על השעון במסך העליון האם תהיה אפשרות לשלוט עליו ממערכת אפטרמרקט מבוססת אנדרואיד אם מישהו כבר עשה דבר כזה אשמח מאוד לעזרה!! תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת george, -
- 5 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי חשבון וויז פעיל וותיק עובד מצויין באנדרוייד וגם הצלחתי להכניס אותו למולטימדיה הקודמת,אבל בשום אופן אינני מצליח להכניס למולטימדיה הנוכחית (שרמן) למרות שמחקתי את החשבון הקודם,קיבלתי SMS עם קוד אימות, הוויז מזהה את החשבון אבל לא נותן לי להיכנס ולהתחבר. ברור שיש לי שם משתמש וסיסמא תקינה,וגם האי מייל הוא אותו אימייל, מה ניתן לעשות בבקשה? חבל לי לפתוח חשבון חדש. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת yossy, -
בידוד הרעשים ברכב הזה נוראי, בעיקר מה שמפריע הוא צליל המנוע החזק. אני לא מתכוון להתקין שום מערכת סאונד ברכב, מכיוון שאני ככל הנראה אחזיק ברכב הזה ב2-3 שנים הקרובות אני מעוניין להפוך אותו לנעים יותר לנסיעה. אני לא מתכוון להשקיע הרבה כסף, ולא רוצה להוסיף הרבה משקל גג 15-20 קילו ולא יותר. אני לא אתחיל לפרק ריפודים ושטיחים וחוץ מזה שאין לי יותר מדי ציפיות גבוהות. אני יותר מכוון לתא מטען, דלתות, דאשבורד, מכסה מנוע וכד'. מה זה קיר האש הזה שכל הזמן מדברים עליו? האם זה פרקטי מה שאני מדבר עליו או שכדאי לי לוותר על הפרוייקט הזה? תודה.
הודעה אחרונה מאת Benor, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום, המערכת ברכב השתגעה, מציגה רק תחנות אי זוגיות. קראתי שיש צורך בעדכון גרסא או שינוי הגדרות לתחנות סיניות אך לא מצאתי מצד אחד קבצים לעדכון גרסא ומצד שני הוראות כיצד לבצע את האיפוס לתחנות סיניות. אשמח לעזרה בנושא, תודה, משה.
הודעה אחרונה מאת mosheva, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, מקוה שזה המקום הנכון. אני רוצה לקנות דיבורית BT קבועה לרכב. בארץ ראיתי שהמחירים הם החל מ350 לדיבורית הכי פשוטה כולל התקנה. לא הצלחתי למצוא באתרי קניות מחו"ל משהו זול יותר, ששווה את ההמתנה (כחודש) והתקנה לבד. האם אתם מכירים אחת כזאת? תודה.
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, יש לכם המלצה מאיפה כדאי לקנות מערכת רדיו דיסק לרכב? באיזור ראשון לציון, לא צריך משהו מיוחד, חיבור AUX, אפשר BLUETOOTH אבל לא חייב. הציעו לי 3 מערכות: KENWOOD/PIONEER/SONY כולל AUX ו-USB ב500 ש"ח, נשמע לכם סביר? תודה רבה
- 5 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
איזה ממשק משתמש (לאונצ'ר) מומלץ יש לאנדרויד לרכב? גם בתשלום
הודעה אחרונה מאת moty, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 590 צפיות
אחרי שנגמר לי האחריות ברכב,זה הזמן לשקול להחליף את המולטמדיה.החיסרון העיקרי בעיני,שא"א לשקף את רוב המכשירים.השאלות:1.על איזה מערכת אתם ממליצים בתקציב עד 2000 שקל,2.האם במערכת חדשה אני יוכל לישלוט על מרכיבי הרכב כמו למשל נעילת דלתות או פתיחה אוטומטית,מצלמת רוורס,תצרוכת דלק,וכו'.
הודעה אחרונה מאת יעקב מיי, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, הזמנתי מערכת דאבל דין ומתאם לרכב (הונדה סיוויק 2010) ואני מחפש מתקין טוב באזור ראשל"צ-חולון האם יש מישהו מומלץ? ומה טווח המחירים לעבודה כזאת? (כולל גם מצלמה אם זה קריטי) תודה.
הודעה אחרונה מאת Aviv hashmty, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום רב, ברשותי הונדה סיוויק 2003. ברכב מותקן רדיו-דיסק של פיוניר מדגם DEH-8450BT. ברכבים האלה האנטנה מבוססת על המפשיר אדים בחלון האחורי וקיים גם מגבר. כבר הרבה זמן שאיכות קליטת הרדיו לא יציבה וגם נדמה שמשתנה כאשר אני מפרק ומרכיב את הרדיו (לצורך הוספת טוויטרים או נסיונות לשחק עם המגעים או עבודות אחרות). חשבתי כפתרון להתקין אנטנה חבויה מהסוג שצרפתי בתמונה למטה, לא בהכרח הדגם הזה. הרעיון הוא לעקוף את האנטנה המקורית ואת המגבר ולקבל אנטנה שיש לי נגישות ושליטה יותר טובה עליה. את האנטנה אני אתקין בחזית הרכב מבפנים, מתחת לדשבורד או בפאנלים הצדדיים. אשמח אם מישהו יתן חוות דעת על איכות הקליטה הצפויה עם אנטנות מסוג זה, אשמח לקבל המלצה על דגם. תודה
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין להתקין דיבורית מובנית (PARROT MKI9000) כאשר המיקרופון אמור להיות ממוקם מעל הראש של הנהג, הבעיה היא שכדי להתקין את הדיבורית אני צריך להשחיל את כבל החשמל הדק של המיקרופון בין ריפוד הגג לבין הגג עצמו. זה לא מקום חם שיכול להמיס או להזיק לכבל של המיקרופון? אני שואל כי לאחרונה פירקתי מיקרופון של דיבורית ישנה והמיקרופון לא עבד כי חלק ממנו נמס במקום שבו הוא היה - בין ריפוד הגג לגג עצמו. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת yb23, -
- 1 תגובות
- 825 צפיות
האם זה כדאי אפשר להוריד אפליקציות כמו וואיז ויוטיוב מה קורה אם זריך לעדכן אפילקצעות המכשיר אמור לקבל עדכונים של אנדרויד? Sent from my SM-G935F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת avi1970, -
- 0 תגובות
- 805 צפיות
הדגשים הם על סאב דק וחסכון בהוצאות (קמצן..). יש לי מגבר משומש 5 ערוצים של אלפיין PDX-5, ללא כניסות היי לבל. יש לי אקולייזר קלריון 755 חדש. חושב לרכוש סאב פיוניר TSWX305B ב- 500 ש"ח ולהשתמש באקולייזר ליד הנהג כמנחת ולשליטה נוחה על הסאב. האם יש דרך טובה יותר להוציא את הכסף (יש מקום לעוד 500 ש"ח, פלוס-מינוס)?
הודעה אחרונה מאת אלבטרוס, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אחרי שקניתי מערכת לאוטו שכללה רמקולים קדמיים 4", רמקולים אחוריים 6X9, סאב וופר ומגבר, יצא מצב כזה שחיברנו את האחוריים והסאב למגבר, ואת 90٪ מהווליום אני מביא מהאחוריים כי ככה יותר נוח לי, אני אוהב לנסוע עם ווליום גבוה ואני פחות מתחבר לווליום מחריש מקדימה. הרמקולים הקדמיים (הרץ) בפני עצמם זוועה, כששמעתי רק אותם בעיניי הם היו יותר גרועים מהרמקולים הידועים לשמצה שהיו לי קודם בפיקנטו, ובעיניי הם בזבוז כסף מוחלט - אחד כי את רוב הווליום אני מביא מאחורה, ושתיים כי האיכות שלהם גרועה יותר משל הפיקנטו וחבל שמלכתחילה קניתי. אחרי שהייתי אצל המוכר, אמרתי לו שאני מבסוט על הווליום מאחורה אבל הוא אמר שאני שוחק את הרמקולים כי הם צריכים להוציא יותר מדי צלילים ועדיף לי להביא טוויטרים של פיונ…
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
ראשית עלי לציין כי חיפשתי משהו שייתן לי מידע (בדרך כלל קל לי מאוד לאתר ולהבין) אבל אולי בגלל שכאן מדובר בתחום שאין לי ולו נגיעה בו חוץ מזה שאני יודע מה אני שומע אז אני דיי התבלבלתי מהמידע שקראתי ולא להפך! יש לי סובארו אימפרזה 2014 המערכת הינה מקורית שמריצה מערכת הפעלה WINCE (על הפנים) כיוון שרק קניתי את האוטו אני יכול לחיות עם הממשק המזעזע שלה לאחר שהגעתי מיונדאי I35 עם ממשק אנדרויד חלומי מעולה וקל אבל יש משהו שאני חייב לעשות לגבי האיכות של השמע (ווליום עד 30 וצווחני בצורה נוראית ) חלש ומלא ברעשים בגבהים שגם הם לא גבוהים! אני מחפש שיפור יחסי וזול אני איש משפחה ככה שרוב הנסיעות שלי הינם עם המשפחה ולא ממש משתגעים על ווליום אבל עדיין מה שיש שם זה קטסטרו…
הודעה אחרונה מאת haimmish, -
- 0 תגובות
- 691 צפיות
שלום לחברי הפורום. זאת הפעם הראשונה שהתקנתי מגבר שמחובר לקומפוננט. בעת הדלקת המגבר (נדלק כאשר ה hu נדלק), מופיע רעש רקע שלא מפסיק עד לכיבוי המולטימדיה. הרעש הוא מעיין ססססססססססססס... כאשר אני מנמיך את הגיין של הרמקולים הרעש נפסק וככל שמגבירים אותו הוא מתחזק (אין בכלל מוזיקה כאשר אין גיין). בנוסף כאשר מגבירים את הטראבל באקולייזר הרעש מתעצם עוד יותר. מה אפשר לעשות כנגד הרעש הזה?
הודעה אחרונה מאת inon007, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. אני מעוניין לקנות את הבאים : https://www.amazon.com/JBL-GTO609C-Premium-6-5-Inch-Component/dp/B00ANI3LAK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1494419594&sr=8-1&keywords=jbl+609c https://www.amazon.com/BOSS-Audio-R1002-Channel-Amplifier/dp/B004S50ZB2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1494419651&sr=8-1&keywords=boss+200w מחפש מישהו שיתקין לי אותם ברכב. אך הכי זול שמצאתי עד כה להתקנה של השניים זה 450ש"ח. מה שנראה לי די מוגזם, אולי אני טועה. על פי ההבנה שלי חיבור של השניים לסטריאו המקורי של הרכב אמור לתת לי סאונד לא רע כלל וכלל. ובתקציב די הגיוני. אשמח לעזרה בעניין.
הודעה אחרונה מאת -stingeR, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 929 צפיות
היי יש לי מאזדה 3 עם המערכת המקורית, שמתי לב בתקופה האחרונה שהסאונד ממש נשמע על הפנים כשהרכב חונה בשמש, הטרבל ממש ממש צורם לאוזן. לא נעים בכלל לשים מוזיקה הרכב. מה ניתן לעשות נגד זה?
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 890 צפיות
יש לי מערכת רכב שרציתי לחבר אותה בבית לרמקולים שקועים בגבס. בינתיים זה עובד, השאלה האם חיברתי נכון... שני רמקולים ימין לירוק שמאל לסגול שנאי (ממיר מתח) חיברתי אחד לשחור את השני חיברתי לאדום ולצהוב אנטנה לרדיו חוט שחור עבה מתחבר למקום האנטנה, חוט שחור- אדום לא יודע לאן לחבר חוט שחור לא יודע לאן לחבר ברכב יש רמקולים מקדימה אחורה ועוד.. אני לא יודע האם חיברתי אותם לרמקולים המרכזים, ואת האנטנה (שלא קולטת הכי טוב) יש שני חוטים שלא יודע לאן לחבר. מצ"ב תמונה של התרשים. תודה רבה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
אהלן, אני מעוניין לשדרג את הרכב במסך מגע שיכלול אפשרות ל-WIFI, 4G, waze, מצלמת רוורס וכמובן שהכול יסונכרן באופן מלא עם כפתורי ההגה. כרגע לרכב קיימת המערכת המקורית. חייב לציין שאני קלולס בתחום ,לכן אני פונה אליכם בהמלצות למערכת איכותית שבה התצוגה תיראה היטב גם באור השמש, מסך מגע איכותי שלחיצה אחת עדינה תגרום לו לפעול, מע' הפעלה מבוססת אנדרואיד שגם תדע לבצע עדכונים במידת הצורך. נקודה נוספת, האם מערכת השמע המקורית של הפורטה איכותית או שכדאי להחליף גם את הרמקולים? מדובר בדגם החדש לשנת 2013 - הרכב עדיין לא אצלי ואקבל אותו רק בשבוע הבא. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת shalev2012, -
- 3 תגובות
- 809 צפיות
אהלן, באלפא שקניתי לפני כמה חודשים יש כבל mini-usb שיוצא מאיזור קופסאת הפיוזים ולא מחובר לכלום. הנחתי שהיתה מחוברת אליו dashcam או רדאר. לא מזמן קניתי מצלמת רכב וניסיתי לחבר אותה לכבל. המצלמה עובדת סבבה כל עוד הרכב פועל ובמנוחה, אבל תוך כדי נסיעה היא כבית מדי פעם ונראה שהמתח בכניסה של הכבל לא יציב... בחיפוש אחרי מוצא הכבל מצאתי את הקופסא הזאת (מצולמת בלי החיבורים) לא הצלחתי למצוא פרטים על הקופסא. ועל הלוח שבתוכה יש שם גנרי למדי - (PCB-123 V1.3) הכבל המדובר מחובר ליציאה D, ויש עוד כבל שמחובר ליציאה A (אולי חיישן רוורס?). כמו כן יש כבלים מחוברים לשתי הכניסות, Power ו Dis/Buzz. אז השאלות שלי הם - 1. מה יכולה להיות הסיבה לקפיצו…
- 0 תגובות
- 685 צפיות
הרכב הגיע עם חיישני חנייה מקוריים אחורים ואני מחפש להוסיף חישנים קדמיים שיתחברו למערכת הקיימת של הרכב. אשמח להמלצות, איפה ומה כדאי לקנות? תודה
הודעה אחרונה מאת oferman, -
- 1 תגובות
- 658 צפיות
שלום לחברים האם התקנת מולטימדיה באופן פרטי ברכב חדש מהנילונים עשויה לפגוע בצורה כלשהיא באחריות היבואן על הרכב? מדובר על רכב יונדאי i10 שנקנתה בשבוע שעבר. אשמח להתייחסויות.
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 4 אלף צפיות
מפגש אודיו מרכז הקרוב יתקיים ביום שבת, ה 6.5.17 החל מהשעה 12:30 במיקום הקבוע מאחורי אצטדיון ר"ג (בחנייה שמול הבאולינג). כהרגלנו בקודש, המפגש פתוח לכולם וכולם מוזמנים. שתייה וכיבוד קל יתקבלו בברכה. במקרה של גשם או חסימת האצטדיון לרגל משחק כדורגל ינדוד המפגש אל תחת גשר מבצע קדש שבעברו המזרחי של הקניון, מול המקדונלד'ס. **** חשוב לציין!! מי שמגיע למפגש בבקשה שינהג בזהירות גם בדרך למפגש וגם במתחם המפגש. בלי רייסים פרפורים ועוונטות. אנחנו לא מחפשים בעיות עם החוק והמשטרה. בנוסף יש הרבה הולכי רגל אז לשים אקסטרה תשומת לב. **** למי שלא מכיר,הנוהל הוא לרשום בצורה מסודרת מי מגיע(יוזר+שם שנדע להכיר אחד את השני) ומה הוא מביא. אין טעם לתגובות "מצטער, לא א…
הודעה אחרונה מאת x-box, -
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,579 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Night Driver
- שחר 1
- osheri
- nio
- yahaga
- פלוני אלמוני21
- this_is_me
- flytomars
- David32
- SlowRide
- amosbmw
- sagibd95