Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין להתקין דיבורית מובנית (PARROT MKI9000) כאשר המיקרופון אמור להיות ממוקם מעל הראש של הנהג, הבעיה היא שכדי להתקין את הדיבורית אני צריך להשחיל את כבל החשמל הדק של המיקרופון בין ריפוד הגג לבין הגג עצמו. זה לא מקום חם שיכול להמיס או להזיק לכבל של המיקרופון? אני שואל כי לאחרונה פירקתי מיקרופון של דיבורית ישנה והמיקרופון לא עבד כי חלק ממנו נמס במקום שבו הוא היה - בין ריפוד הגג לגג עצמו.

תודה לעונים.

פורסם

פיקרתי לא מעט דיבוריות ומעולם לא ראיתי שהחוט נמס

בכל מקרה הייתה לי את הדיבורית הזו כמה שנים ומדובר בדיבורית מעולה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

ומבחינת המיקום של המיקרופון יש עדיפות לשים בקורה או בגג?

 

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

×
×
  • תוכן חדש...