Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי סוזוקי SX4 2007, בה אין במערכת שמע יציאת aux. אני מעוניין לחבר אחת, וראיתי שיש ממירים שמתחברים ליציאת ה-cd-changer בשביל זה.

ראיתי אחד ייעודי לרכב שלי -

http://www.ebay.com/itm/Suzuki-AUX-adapter-lead-3-5mm-jack-MP3-CTVSZX001-for-PACR05-PACR06-PACR07-PACR08-/321562310297?hash=item4ade9b7699:g:1lEAAOSwajVUR6xS&vxp=mtr

 

שמן הסתם יעבוד. ואחד אחר שנראה די גנרי וכל פעם מפורסם עם דגם אחר, כמו זה:

http://www.ebay.com/itm/121911660983?ul_noapp=true

 

בעקרון אני מעדיף את השני שהוא יותר זול (בשביל צורך שנראה לי די פשוט) ויש לי גם יציאת usb, אבל אני לא יודע אם יש משמעות לדגם הרכב, וגם המוכר לא ידע לענות לי על זה.

זה הרדיו שיש לי - החיבור של ה-cd-changer הוא היחידי פחות או יותר. הדגם הוא PACR-06 של פנסוניק.

IMG_1272.jpg

 

 

תודה מראש

×
×
  • תוכן חדש...