פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היי, יש לי מערכת מסוג pioneer AVH 2450BT ולאחרונה רכשתי מצלמת רוורס חדשה (https://www.aliexpress.com/item/CCD-HD-Night-Version-Car-Backup-Reverse-Camera-Waterproof/473548938.html) לאחר ההתקנה שמתי לב כי התמונה שמתקבלת היא הפוכה (מה שבצד ימין מופיע בצד שמאל ולהפך). חשוב לציין כי המערכת מציגה את המצלמה הקודמת בצורה תקינה וגם את התכנים של המערכת רואים בכיוון הנכון. ניסיתי לחפש בהגדרות של המערכת משהו של היפוך תמונה אבל לא מצאתי. מישהו מכיר או חווה תקלה דומה?
הודעה אחרונה מאת hartmana, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן חברים, אני משתמש חדש כאן. ברשותי יונדאי i -10 שנת 2011 ואני לאט לאט מתחיל לטפח אותו בדברים קטנים בתור התחלה. אני מעוניין להתקין ברכב רמקולים קדמיים אך אני לא ממש יודע איזה מידה אני יכול לשים ברכב הזה(וחיפשתי...) ? כמו כן אני אשמח אם תוכלו לעזור בחברות ודגמים של חברות כי אין לי ממש מושג לגבי זה. מתלבט בין רמקולים רגילים לקומפוננט(הייתי שמח לקישור או הסבר מקצועי בין ההבדלים) רק מכיר חברות כמו מורל, JBL, פיוניר וכו'. אני מחפש שיהיה לי רמקולים נורמליים יותר מהרמקולים המקוריים שיש לי ברכב. תקציב לרמקולים של עד 300 ש"ח. כמו כן אם מישהו כאן מכיר מקום שהוא יכול להמליץ עליו לגבי התקנות במחירים מוזלים באזור חולון-ראשל"צ אשמח לשמוע.
הודעה אחרונה מאת ozamrani, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אחרי הרבה חיפושים מצאתי תג'יפ הבא ( CX-5 ) עם מערכת BOSE מהחברה. יש לי כרגע ספורטבק עם מערכת של רוקפורד מהחברה,האם זה שווה ערך? ( אני מתאר לעצמי שלא כי אין בג'יפ סאב מאחורה... ) או דומה?
הודעה אחרונה מאת EcoLine, -
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
אהלן, ברשותי מגאן 01' והחלטתי לשפר קצת את איכות השמע ברכב. לא מתכוון להתפרע, בייחוד שהדרישות שלי יחסית בסיסיות. רדיו עם AUX, ורמקולים באיכות טובה. מגבר/סאב לא חושב שצריך כרגע, וגם התקציב הנמוך אינו מאפשר. חשבתי על HU כזה: https://www.alexsander.co.il/product/4170/pioneer-mvh-x175ui#0 ורמקולים https://www.alexsander.co.il/product/7063/5-5-hertz-dcx-130-3#0 לאחר חיפוש קליל. המידה בדלתות מקדימה היא 5.25", דלתות אחוריות אין דבר. מישהו מכיר אולי את הרכב? כי מאחורה נראה שיש בניה לרמקולים 4", מעל התא מטען. אשמח לקבל המלצה מה לרכוש, תקציב של 500-700 ש"ח. האם יש הבדל משמעותי בין קומפוננט 5.25" לבין רמקולים רגילים? האם יש הבדל מהותי בהתקנה שלהם? תודה רבה לעונים…
הודעה אחרונה מאת operation103, -
- 2 תגובות
- 920 צפיות
היי לכולם רוצה להיתעייץ איתכם על דאבל דין מחו"ל מאייבי האם הרדיו יעשה לי בעיות בגלל שהוא לא מקודד לארץ אשמח לחוות דעת! http://m.ebay.com/itm/Alpine-INE-W990BT-Double-Din-Sat-Nav-Car-Stereo-Radio-DVD-CD-USB-iPod-Bluetooth-/371853032591?hash=item56942afc8f%3Ag%3A0wQAAOSwOgdYnJ8c&_trkparms=pageci%253A04d9f835-1f14-11e7-b684-74dbd180bbd1%257Cparentrq%253A5f7c8d3715b0a60cd802f65afffb0855%257Ciid%253A1
הודעה אחרונה מאת eden3454, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, יש לי ברכב מערכת שמריצה אנדרואיד. האם יש איזהשהי אפשרות לחבר אנטנה DVB ולקלוט ערוצים? אם כן מה צריך לקנות? תודה וחג שמח
הודעה אחרונה מאת scheinerman, -
- 1 תגובות
- 684 צפיות
ההוי אנשים אמיצים ונשים גם, נתונה קורולה טויוטה סאן2008. נתון: רדיו בלי כניסת יו אס בי אשר כבה מדי פעם ומעצבן אותי באופן כללי איך הכי זול להחליף אותו? דרישות: כניסת יו אס בי סידי רום ללא צעצועים מיותרים המלצות? אוהד
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם אשמח עם משהו שקצת מבין בעניין יעזור וינכה אותי מה לקנות, אני רוצה לקנות ציוד בנפרד ולהתקין בנפרד, כבר המליצו לי איפה לקנות ואיפה להתקין הדבר היחיד שנשאר זה לדעת מה כדי לקנות, אז ככה יש לי יונדאי גטס 2006 יש בא כרגע מערכת סטנדרטית של הרכב 4 רמקולים 6.5 אינצ של 45w שמספיקים רק לרדיו. הייתי רוצה לשדרג את כל 4 הרמקולים למשהו יותר איכותי שיעמוד בעומס ובווליום גבהה בלי לצרום, התקציב שלי 2000 שקל... אז ככה, הייתי רוצה- 4 רמקולים עם טוויטרים אחד לכל אחד. סאבוופר (עדיף לשטוח אבל לא חובה) מגבר 5 ערוצים. תודה מראש לכל מי שיעזור
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים, התחדשתי עם קיה פיקנטו הדגם החדש 2017. מערכת המולטימדיה שמגיעה מהיצרן מספקת אותי אבל הסאונד נשמע חנוק מאוד (עדיין שיפור אדיר מהדגם היוצא ב-2016 אבל לא ברמה של בוא נגיד סקודה אוקטביה חדשה). לפחות בדגם החדש השכילו למקמם את הרמקולים הקדמיים בדלת למטה ולא בדשבורד מקדימה (היה 4 אינץ' ואני מאמין שעכשיו בגלל שבדלת הגודל עלה, לא יוד לכמה - אשמח לדעת). עשיתי כמה בירורים והמליצו לי להתקין סט קומפוננט של MOREL מדגם MAXIMO או MAXIMUS משהו כזה בגודל 6.5 או 5.25 (אותו מחיר). הבנתי שהרמקולים האלה עדיפים מאחר והם מאוד רגישים (92db) ולכן ייתנו את התמורה הכי טובה ללא מגבר. אשמח לשמוע המלצות וכמו כן יש לי גם מגבר משלי בבית של חברת BOSS והשאלה היא האם עצם התקנת המגבר ו…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 2 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
הי ניסיתי לחבר את האייפון לשקע USB עם קבל תקני של אפל ואין תגובה לא מטעין ואין חיווי של USB במערכת השמע רעיונות? תודה
הודעה אחרונה מאת nepet, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הי אנשים, אולי חלקכם מכיר את זה, אבל אני מפרסם על מנת לתת מענה עבור מי שמחפש ספציפית על סוזוקי ויטרה ספלאש סוויפט SX4 שכל המערכות שלהם באות בלי חיבור AUX (אני חיפשתי בפורום ולא מצאתי טופיק על כך) יש פתרון לכל מי שרוצה חיבור USB ו AUX (וגם בלוטוס עם עוד מודל אופציונלי) למערכות השמע המקוריות של סוזוקי בלי להחליף אותם לחברה קוראים YATOUR, ועם התקן פשוט שמתחבר לחיבור המכשיר אפשר לקבל חיבור AUX ו USB (גם BT אם רוצים) לינק לדוגמא: https://www.aliexpress.com/item/Yatour-for-Suzuki-Grand-Vitara-2006-2009-Swift-Jimny-Car-MP3-Player-USB-Adapter-PACR01-PACR03/32795473460.html?spm=2114.13010608.0.0.xtRNSy אם בעתיד הלינק לא זמין אז ניתן לחפש חנות שמוכרת ב…
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, מיצובישי אוטלנדר 2015 הבן שלי היה סקרן וניתק את כבל המתח ממסך המגע. אשמח לקבל רעיונות איך אפשר לחבר אותו חזרה. הגישה לא הכי נוחה לפנל האחורי של מסך המגע. מצרף תמונות להמחשה תודה בוריס
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
אהלן חברים, אני משתמש חדש כאן. ברשותי יונדאי i -10 שנת 2011 ואני לאט לאט מתחיל לטפח אותו בדברים קטנים בתור התחלה. אני מעוניין להתקין ברכב רמקולים קדמיים אך אני לא ממש יודע איזה מידה אני יכול לשים ברכב הזה(וחיפשתי...) ? כמו כן אני אשמח אם תוכלו לעזור בחברות ודגמים של חברות ביחס לדרישות שלי. אני לא מחפש כרגע סט מטורף שלם עם סאב וופר מאחור ורמקולים אחוריים עם קומפוננטים בשביל הפוזה, אלא שיהיה לי רמקולים נורמליים יותר מהרמקולים המקוריים שיש לי ברכב. כמו כן אם מישהו כאן מכיר מקום שעושה שלטים לרכב במחירים מוזלים באזור חולון-ראשל"צ אשמח לשמוע. התחלתי לברר מחירים ואני מבין שזה עסק יקר.
הודעה אחרונה מאת ozamrani, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי סוזוקי ליאנה 2007 עם מערכת סטריאו מובנת, אין חיבור aux ואני רוצה לעשות אחד פירקתי את המערכת כדי לבדוק מה אפשר לחבר \ להוציא \ להחליף וראיתי מאחורה את החיבור הזה ואחרי קצת חיפוש באינטרנט מצאתי באיביי את הכבל הזה נקרא חיבור 13 פינים ל3.5 מ"מ השאלה שלי היא האם הכבל הזה יעבוד וזה פשוט יחבר לי את הפלאפון למערכת של הרכב? במידה ולא, איך אני כן יכול ליצור חיבור AUX ברכב שלי? אגב זה הדגם של הרדיו http://i.imgur.com/2pRfWF7.jpg
הודעה אחרונה מאת עידו79, -
- 1 תגובות
- 783 צפיות
השאלה בכתורת , האם מישהו יודע איך אפשר להציג עטיפת אלבום ? עברתי כמעט על כל שרשור אפשרי בגוגל עם מחרוזת חיפוש "album art display toyota" ניסיתי כל טריק כולל הקטנת רזולוציה של התמונה , כלום לא עובד. יש למישהו רעיון ? תודה
הודעה אחרונה מאת nepet, -
- 0 תגובות
- 581 צפיות
אהלן לכולם, לאחר ניתוק שיחה הרדיו לא חוזר לתחנה המקורית . מולטימדיה של אדי מערכות. חג שמח.
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
- 0 תגובות
- 718 צפיות
שלום רב, התקלקל רדיו. קניתי חדש, דגם הכי בסיסי של pioneer. אפילו הצלחתי לחבר בעזרת ה youtube. הכל עובד למעט הרדיו FM- הקליטה ממש גרועה (אבל ממש), הרבה פחות טובה, מאשר ברכב השני שלנו. אני חושב שיתכן שיש בעיה באנטנה. כשאני נוגע בחוט של האנטנה הקליטה משתפרת פלאים וכשאני אני מפסיק את המגע חוזר לסורו. איך הכי טוב לוודא שהתקלה אכן באנטנה?
הודעה אחרונה מאת michael_1234, -
- 1 תגובות
- 740 צפיות
שלום חברים יש לי טיוטה ראנקס שנת 2003 עם מערכת מולטימדיה היום רציתי להחליף למערכת אנדרואיד נסעתי לאיזה מתקין והוא אמר לי שאני יכול להתקין רק מערכת בגודל 6.2 וניסה בכח למכור לי איזו מערכת.. הבעיה היא כזאת: כאשר הסתכלתי על המימדים של המערכות 6.2 ו- 8 אינצ' שתייהן באותו גודל. אז למה שהוא יגיד לי שאני יכול רק 6.2? האם אני יכול להזמין ולבקש פה רק התקנה? וכמה זה יעלה אם יש לכם מושג? ומאוד אשמח אם יש למישהו פה רכב כמו שלי ויגיד לי איזה גודל הוא הצליך להתקין. אני אעלה תמונות של המערכות שתבינו על מה אני מדבר. http://www.interload.co.il/upload/8642881.png http://www.interload.co.il/upload/4002416.png http://www.interload.co.il/upload/3234254.png …
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 0 תגובות
- 798 צפיות
היי קרוב משפחה שלי מעוניין להחליף את המערכת המקורית בהונדה סיוויק למערכת עם מסך מגע 7 אינץ' (יירכש מתאם בנפרד). הדרישות העיקריות: שתוכל להריץ וויז, איכות סאונד שלא תיפול מהמערכת המקורית ואפשרות לשליטה מכפתורי ההגה. התקציב עד 1500 ש"ח מה האפשרויות שקיימות?
הודעה אחרונה מאת liran123, -
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום. אני לקראת סיום התקנה של מערכת ברכב(סיאט איביזה 2003) ונותר לי להעברי את כבל המתח של המגבר אל המצבר (העברה דרך קיר האש - הכבל כבר הושחל בצד הנהג עד לקיר האש). אני לא מצליח למצא נקודה שדרכה אפשר להעביר את הכבל, קיר האש אצלי מבודד עם ציפוי של שטיח גומי עם ריפוד משני הצדדים(בכדי לבודד רעשים -TDI) ולכן אי אפשר לדעת היכן יש נקודות מעבר... אשמח אם מישהו עם ניסיון ברכב הזה יוכל להכווין אותי למיקום עם נקודת מעבר. תודה
הודעה אחרונה מאת The Corpse, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 535 צפיות
היי, מיצובישי אוטלנדר 2015 למסך המגע לא מגיע חשמל כיוון שכבל החשמל התנתק (פוסט קודם שפירסמתי - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?627186-%D7%9E%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99-2015-%D7%9C%D7%97%D7%91%D7%A8-%D7%97%D7%96%D7%A8%D7%94-%D7%9B%D7%91%D7%9C-%D7%9E%D7%AA%D7%97-%D7%9C%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%92%D7%A2) איך אני יכול לפתוח את המסך על מנת לחבר חזרה את כבל המתח? מצרף תמונות להמחשה כאשר המסך עוד היה פתוח ועכשיו כאשר הוא סגור תודה בוריס
הודעה אחרונה מאת borka79, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, התקנתי רדיו דיסק חדש אבל לצערי כשאני מנסה לשמוע משהו זה מרגיש כאילו שומעים רק תדרים גבוהים, כאילו הרמקולים 20 מטר ממני. אם אני רוצה לשפר את החוויה ולהשקיע עד כ-1000 ש"ח, מה כדאי לקנות? קומפוננט? סאב? מגבר? הרכב הוא אלמרה 2002 והמערכת היא Pioneer X4950BT עם 2 יציאות RCA. לא מחפש משהו מתוחכם מידי, רק להנות מידי פעם מווליום גבוה ובסים כשצריך. אין לי בעיה לקנות יד 2. תודה.
הודעה אחרונה מאת Ghost_Rider, -
- 4 תגובות
- 835 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת tomy669, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מדבר על איביזה סטייל חדשה מהחברה. אם אני עובר מקומפוננט של הרץ esk165, סאב של סוני xplod ומגבר של jbl(לא זוכר דגם) אני ממש ארגיש הבדל לרעה או שסביר? אני שואל כי אני מתכנן למכור את הרכב, ורוצה לדעת אם כדאי לצרף את כל הרמקולים כ"חבילה" במכירה בתוספת סכום סמלי... כי פשוט לא בא לי שיתחילו לפתוח לי רכב חדש ולהחליף הכל. מה אתם אומרים שכדאי לעשות? תודה
הודעה אחרונה מאת Meirizon, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום. מתכנן בקרוב להתקין מערכת ברכב. הרכב הוא פג'ו 205, בידוד אין ברכב הזה, קירקושים יש ברכב הזה, רוב החלקים קיימים אז אני לא מתכנן להשקיע הרבה. יש לי מגבר סוני קטן XM4S שמוציא 50W לערוץ, יש לי סאב DLS בסיסי בגודל 10 אינצ', ורדיו דיסק CZ500 של קלריון. כל אלה ישבו אצלי בחדר בשלוש שנים האחרונות לאחר שפורקו מהרכב הקודם. את הקומפוננט מהרכב הקודם לא פירקתי (חבל היה מותקן שם מורל מקסימו 5.25, בדיוק מה שצריך). אז אני צריך לרכוש סט קומפוננט. כפי שאמרתי בגלל שרוב הציוד ישנו ובגלל הרכב המדובר אני לא רוצה להשקיע הרבה. בעבר היה ברשותי סט של הרץ אנרג'י, ומורל מקסימו כפי שכתבתי. האמת שאת המורל אהבתי יותר. ההרץ היו מעיקים, אין לי בעיה עם טרבל מוגבר אבל לפחות שיהיה מד…
הודעה אחרונה מאת trip_88, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
אז נגמרו 3 חודשי חינם שנתנו לי מקוברה והם רוצים 34 שקל לחודש עבור חבילת גלישה לרכב (וויז, יוטיוב וכו' ) ממערכת המולטימדיה. מישהו מצא חבילה יותר משתלמת?
הודעה אחרונה מאת mpol, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קניתי את הרכב לפני חצי שנה והשמע מההתחלה לא היה להיט, כיום מותקן ברכב פנל של pioneer deh x6850bt ואני רוצה לשדרג את חווית הנהיגם עם סט רמקולים איכותי, התקציב שלי הוא עד 1000 שקל ואם אפשר ללא מגבר. בנוסף קיימת סלילה ומקום במדף מאחורה השאלה אם כדאי להשקיע ?
הודעה אחרונה מאת The Corpse, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מעוניין במסכים לילדים ברכב, אבל שתהיה שליטה נפרדת, לא דרך דיסק, אלה דרך יוטיוב, יש חיה כזאת?
הודעה אחרונה מאת mpol, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ברשותי פיאסטה 2012, המערכת המקורית שמגיע איתה בסה"כ נחמדה, אבל ממש לא מספיקה. אני לא חובב סאונד ורגיש לאיכויות יותר מידי, אבל כן אוהב לשמוע חזק ולהרגיש באסים בטעם טוב. לצורך העניין, ברכב של אשתי יש זוג רמקולים אחורים של JBL שעלו סביב 400 ש"ח, מגבל של JBL 4 ערוצים וסאב בזוקה JBL שעלה בסביבות 500 ש"ח, זה סיפק אותי דיי והותר. הבעיה בפיאסטה שאין לי מקום להעביר את הסט הזה, ואני חייב סט כמה שיותר קטן. אני לא מתכנן להחליף את הפאנל הראשי. 1. איך אפשר לחבר את המגבר לפאנל הראשי? 2. איזה רמקולים מומלץ להחליף לדלתות? איזה גודל יש שם? 3. איזה מגבר קטן מומלץ לרמקולים ולסאב? אפשר למקם אותו מתחת למושב הנוסע? או מקום אחר? אם לא תהיה ברירה נמקם אותו על גב המושב האחור…
הודעה אחרונה מאת D1winner, -
סאב mb quart
מאת lielmar1- 0 תגובות
- 761 צפיות
שלום לכולם ! אשמח לקבל חוות דעת על סאב מדגם DWE-304 - MB Quart 12 אשמח לשמוע ממי שמכיר , או שמע . תודה
הודעה אחרונה מאת lielmar1,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 868 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- zaf
- dinnnn
- SlowRide
- Mike Lowrey
- יבגניפ
- yoni2sh
- גולדן191
- Satori
- צוק
- David32
- axSupreme
- DENON