פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם. רציתי לברר מול מי שרכש דרייברים של סקאן ספיק , מאיפה לרכוש ואיך לחשב מה תהיה עלות שלהם בארץ אחרי כל המיסים? תודה. לדוגמא m18 Sent from my SM-G930F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אהלן חברים, לפני שבוע התקנתי את המערכת שלי, מדובר ב קומפוננט Audison APK 165 סאב Hertz es. 300 רדיו דיסק Pioneer DEH-X6850 ומגבר Pioneer GM-A6604 עכשיו הכל טוב ויפה אני די מבסוט על המערכת וההתקנה רק משהו שמציק לי זה כשיש שירים שיש בהם קצת משחק עם הבאס והוא לא 'באס קלאסי' כזה, פתאום הוא נשמע ממש חלש.. זה קורה נראלי בעיקר שהבאס עולה טיפה גבוה יותר.. הדרך הכי טובה להסביר היא ככה נגיד בשיר הזה תעבירו ל1:00 שם הדרופ, בסרטון יש את העיגול שמדמה את הבאס.. ב1:00 כשמתחיל הדרופ זה יוצר סוג של אוזניים כאלה בלמעלה של העיגול ואז כשיש קצת משחק עם הבאס האוזניים יורדות לצדדים, אז כשיש משחק כזה בבאס אני בקושי שומע אותו באוטו לעומת כשהאוזניים למעלה והוא מהדהד יפה בכל בר…
הודעה אחרונה מאת baruh443, -
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA:)
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן חברה יש לי רעשים (רעשי אלטרנטור כנראה) וזה כבר מתסכל אותי בהתחלה חשבתי שזה מהמגבר אז החלפתי אותו למגבר חדש אחר של rodeo drive לפני שכולם יקפצו ויגידו שזה חרא מגבר תבינו שהרעשים שמופקים כרגע במערכת לא מצדיקים גם עם מגבר כזה בנוסף בדקתי את כל הארכות וקילפתי צבע וחיזקתי הכבל של +כמובן לא עובר עם הrca חשבתי שהבעיה היא ביחידת ראש (תואם מקור ) וגם היא הוחלפה באנדוריאד של eonon חדשה לגמרי(אציין שברכבים אחרים היחידה נבדקה ולא היו רעשים הסט מקדימה הוא סט קומפונט של פיוניר (קיבלתי עם הרכב ) ועל המגש 6x9 של פיוניר גם הפיתרון הזמני והגרוע של היה פשוט לשים מנחת אבל גם שמורידים את את המנחת בכיוונים ישנם עדיין רעשים מעצבים כאלה אם כי פחות כמובן הא…
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אני נוסע כבר שנה בסיטרואן c4 שנת 2011, לצערי לא התאפשר לי עד עכשיו להתקין את המערכת שמלווה אותי כבר שנים (סטאפ מבוסס סינפוני - הגברה וסט 3 חלקים משודכים ליחידת ראש p99) וזה בעיקר בגלל אי אפשרות פיזית להתקין את הרדיו דיסק ברכב וכן חוסר תקציב לבניה בקורות. מהון להון נסעתי כבר שנה עם המערכת המקורית המזעזעת וסבלתי מכל רגע. לפני כחודש הוופר בצד הנוסע החל לחרחר ולהפוך כל נסיעה לסיוט. בשבוע שעבר החלטתי לשים לעניין הזה סוף ויחד עם העובדה שהייתי צריך להחליף נורה שנשרפה נתנה את הטריגר לקפוץ למתקין שאני מכיר כבר שנים ונמצא קרוב לבית - אוטוס' בחיפה. הוחלט להתקין סט קומפוננט זול יחסית שיוכל להשתדך למערכת המקורית בתקווה שתתקבל תוצאה סבירה. במלאי היו: 1.סט של ריינבו מסדרת ה…
-
-
אהלן, אין לי כל כך ידע בתחום והייתי רוצה להתייעץ איתכם בנוגע לקניית זוג רמקולים לרכב (קורולה 09) זה הדגם של הרמקולים: BOSS AUDIO CH6530 Chaos Exxtreme 6.5" 3-way 300-watt Full Range Speakers מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
מחפש דיבורית עבור אמי. הדרישות הן -איכותית ואמינה עד 500 שקלים (ורצוי הכי פשוטה לתפעול שאפשר) . בעקרון כאשר אני נוהג ברכב שלה אני מחבר את הפלאפון לקבל AUX והשיחה עוברת דרך הרמקול של הרכב. לה זה לא נוח ועושה לה בעיות ומעלים לה את הקול בוויז. בקיצור מחפש את המוצר שיהיה כמה שפחות מסובך לתפעול עבורה ולא צריך שום פונקציה חוץ מלענות ולנתק. חשוב שאם זה יהיה דיבורית ניידת אז שיהיה ניתן לטעון את הסוללה גם בבית. תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
רמקולים 6.5
מאת young97- 4 תגובות
- 886 צפיות
היי חברים ישמח להצעות שלכם בתקציב של עד 650 לזוג , הבנתי שהמון פעמיים המחיר לא הכי תואם לאיכות אז גם לא צריך להגיע למקסימום של התקציב בעיקרון מה שאני מחפש זה צליל נקי יותר בוולים גבוהה
הודעה אחרונה מאת young97, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 822 צפיות
אהלן, יש לי יונדאי אלנטרה 2004, אז ככה הזמנתי רמקולים לרכב: אחוריים, קדמיים וטוויטרים.. את ההתקנה של הרמקולים אני עושה בעצמי, ובגלל שאני לא רוצה לעשות חיתוכים וחיבורים של כל מיני חוטים למיניהם אז מצאתי קונקטורים זכרים לכל הרמקולים חוץ מהטוויטרים.. כמובן שחיפשתי גם לטוויטרים אבל את הקונקטורים שלהם אפשר להזמין רק בכמויות מסחריות שאני לא צריך לכן החלטתי להוציא את הפינים המחוברים לקונקטורים ולחבר פינים חדשים שיהיו מחוברים לטוויטרים החדשים וכרגע אני לא מצליח למצוא מקום שמוכר את הפינים האלו, אז אני אשמח אם תעזרו לי למצוא חנות אלקטרוניקה שמוכרת רכיבים כאלו, אני יודע שזה עולה גרושים במיוחד כשאני צריך רק 4 פינים כאלו ולא את כל הגליל שמוכרים ברגיל. אני מצרף שני קישורים אחד זה לקונק…
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA:lol:
הודעה אחרונה מאת Ntur64, -
- 2 תגובות
- 912 צפיות
נא | לקרוא | את הכלל|ים http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?194440-%D7%97%D7%99%D7%93%D7%95%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%94%D7%91%D7%94%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%99-%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%90-%D7%91%D7%98%D7%A8%D7%9D-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%94%D7%95%D7%93%D7%A2%D7%94!
הודעה אחרונה מאת idan a, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי לכולם ! פתאום , Image Dynamics IDQ 12D2 V.4 הפסיק לעבוד ! היה מחובר ב2 אוהם, מסתבר שסליל אחד הפסיק לעבוד , השני תקין. עכשיו הוא עובד יותר חלש ... מה עושים במצב כזה ?
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, רציתי לדעת בכמה לדעתכם אפשר למכור כיד שניה רמקולים של Alpine מהדגם SPJ-691C3. התקנתי לפני שנה, לא השתמשתי בגלל בעיה במערכת, ועכשיו כשהחלפתי את המערכת החלטתי שאני רוצה רמקולים יותר טובים. האם בכלל יש שוק לדברים הללו ? תודה.
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים, אני מודע לכך שהתקציב יספק לי משהו בסיסי מינוס, ובכל זאת, אשמח להמלצות שיוכלו לתת את התמורה הטובה ביותר בתקציב של כאלפייה. (להגברת קומפוננט מורל וירטוס + קנווד פשוטים 6*9 + סאב פיוניר) אגב, מישהו יודע לתת לי חוות דעת על JBL GTO5355?
הודעה אחרונה מאת ocblack, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
Audison Prima 8.9 מגבר 8 ערוצים אקטיביים ויציאה נוספת לסאב עם DSP לכל 8 הערוצים, שליטה על TIME ALLIGNMENT ואקולייזר גרפי Audison Bit HD סטרימר עם הארד דיסק 350 ג'יגה שליטה מאנדרואיד באיכות HD 192 KHZ. שני אלו במחיר רצפה של 2800 ש"ח
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
אהלן חברים צריך עצה לגבי מערכת מולטימדיה,יש לי פולו 2012 שכבר קיימת מערכת של סאב מגבר וקומפוננט על המערכת המקורית של הרכב,הייתי רוצה לשדרג למולטימדיה שתיהיה מקורית של הרכב ולא עם מתאמים מפלסטיקים כאלו מרובעים. ראית באיביי מערכות באזור ה1000 שקל שכוללות את כל היציאות ומערכת הפעלה אנדרואיד,השאלה שלי היא אם זה כדאי להזמין מוצר כזה בכלל דרך איביי ואם זה יעבור במכס? יש לציין שבארץ לא מצאתי מערכות כאלו,מצאתי רק אנשים שמוכרים מתאמים מפלסטיק מרובעים ואז אפשר להתאים כל מולטימדיה שרוצים ואני רוצה מערכת שתתלבש "בילד אין" על הקונסולה,מקווה שהצלחתי להסביר את הכוונה שלי ומה אני רוצה. אשמח לעזרה חברים ותודה מראש לעונים!
הודעה אחרונה מאת NIR2220, -
שלום לכולם, כרגע אני נוסע עם סרוגה אוקטביה ובה מותקנים קדמיים Hertz DSK165 קומפוננט. השמע פשוט נהדר. קניתי סוזוקי קרוסאובר ויש מקום רק לקדמיים 6.5 ללא טוויטרים. איזה רמקול לדעתכם משתווה להרץ? המערכת תהיה blaupankt 945.
הודעה אחרונה מאת inon007, -
כיוונים
מאת xMasTer0fDw- 0 תגובות
- 671 צפיות
אהלן וערב טוב לכולם, אחרי שהרכבתי סוף סוף את היחידת ראש בעלת הכיוונים האקטיביים, הגיע הזמן לכוון, ואני לא הכי מבין גדול בכיוונים, והייתי שמח אם משהו מהדרום היה עוזר לי בזה, עדיפות לעזרה בכיף ולא בתשלום תודה רבה מראש!
הודעה אחרונה מאת xMasTer0fDw, -
רעשים במצב AUX
מאת Moudi- 1 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
שלום, יש ברשותי פורד פוקוס 2008 שמותקנת בה דיבורית של סלקום (כך קניתי את הרכב). אך אני מנוי פלאפון ואותה דיבורית לא מתאימה, לכן קניתי מהאינטרנט KIT שמתחבר לכניסת ה-AUX ברכב (יש לי כזו) ומאפשר להשתמש במערכת השמע של הרכב דרך בלוטוס. הבעייה שאני שומע זמזומים ורעשים תוך כדי השימוש בה. בדקתי את אותו KIT על פורד פוקס אחר וזה עובד בסדר. הרעשים הם ללא קשר אם הפלאפון מחובר להטענה או לא. יכול להיות שעצם העובדה שמותקנת דיבורית היא הגורם לבעייה? איך אפשר להתגבר עליה?
הודעה אחרונה מאת ergo, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אם זה לא המקום נא להעביר למקום הרלוונטי התחיל רעש שדי משגע אותי. בעיקר שאני מאט רעש מתכתי כזה. נשמע שזה מכיוון הדלת האחורית בצד ימין. ניסתי לשים ספרי סיליקון לחידוש הגומיות לא עזר. יש איזה בעל מקצוע בדרום שיכול לעזור לי בזה? מדובר בלאון 2010
הודעה אחרונה מאת yakir123, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני כמה ימים התקנתי ברכב מערכת מולטימדיה סינקופה אנדרואיד 5.1 יש במערכת כבל USB שיוצא הצידה ומתחבר אליו נטסטיק עם סים DATA של סלקום בשביל אינטרנט במערכת. יש לי עם זה בעיה: כאשר אני מכבה את הרכב (הנטסטיק נשאר מחובר קבוע) ומניע את הרכב הקליטה של הנטסטיק מאוד מאוד חלשה ברמה שהאפליקציות נפתחות לאט ובמשולש קליטה למעלה אין קווים בכלל. אם אני מנתק את הנטסטיק ומחבר מחדש רק שהרכב מונע הקליטה חוזרת למלאה, במשולש קליטה יש קליטה מלאה ואפילו כתוב 3G. והאפליקציות נפתחות מהר (יוטיוב ווייז). למישהו יש מושג למה זה קורה? מה ניתן לעשות? אגב חשוב לציין שבדקתי עם עוד שני נטסטיקים ואפילו סים של פלאפון וזה גם קורה. כל הנטסטיקים מוגדרים להתחברות אוטומטית. תודה לעוזרי…
הודעה אחרונה מאת idan a, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן, יש לי מערכת מולטימדיה אנדרואיד בקיה, ושמו אצלי נקודת גישה מחוברת למערכת עם חבילת גלישה מובנת. כנראה שהחבילה נגמרה כי הוא לא מתחבר לרשת יותר. השאלה היא האם ניתן לשכפל אולי סים רק לגישה לאינטרנט? במקום לקנות גלישה ייעודית יקרה? יודעים מה העלויות לזה? כשהתקשרתי למס' חברות לא רצו לנדב פרטים ואמרו שצריך להגיע לסניף לברר.
הודעה אחרונה מאת erez_segev, -
- 1 תגובות
- 837 צפיות
היי, יש לי רמקולים של מורל שהיה בהם קבל שנשרף ובעקבות זה המידבס לא פעל, רשום עליו 100vmpe 475j, אני יכול לחבר אותו בלי קבל ופשוט לעבוד איתו ככה? או שאני חייב להחליף אותו בקבל תואם? מה המטרה של הקבל הזה בכלל?
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בארץ מוכרים את DDX5025BT באירופה כבר אין את הדגם הזה אלא יש את DDX5016BT מה ההבדלים ביניהם? האם ניתן לחבר את 5016 בצורה של חיבור 3way active כולל חיתוכים crossover ו-time alignment? הכוונה לחבר אותו לקומפונט 2way active ו-סאב אפשר להביא אותו במחיר אטרקטיבי של 350 יורו כולל מיסים ומשלוח בכללי, האם הקנייה שווה עבור חובב סאונד איכותי?
הודעה אחרונה מאת זה ביצים של בעלי, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
ההורים שלי עומדים לרכוש את הסוזוקי קרוסאובר החדשה שמושקת ממש בימים אלו. כחלק מההטבות הם צפויים לקבל: 1. מערכת מובילאיי 2. מצלמת רוורס 3. מערכת מולטימדיה במקום המע' המקורית האם אתם מוצאים הגיון בלוותר על הכל על מנת להמנע מהתעסקות ברכב חדש? האם זה אפשרי בכלל מבחינת היבואן? בסה'כ אני חוסך לו כסף אבל ייתכן שההתקנות נעשות מראש. אשמח לשמוע דעות לכאן או לכאן. ניב
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכל המומחים. התחדשתי בדאציה סנדרו סטפאווי שלא שודרגה למערכת מולטימדיה אלא בממשק המשתמש הסטנדרטי/ מקורי (זהה לקליאו). מהרכב הקודם יש לי מגבר JBL 4 ערוצים (לא זוכר כרגע דגם) וסאב בתיבה קטנה (היה מאחורי משענת גב של מושב אחורי בטנדר). מה בתוכניות? הרכבת המגבר וחיבורו למערכת, חיבור לסאב, התקנת 2 קומפוננטים איכותיים בדלתות הקדמיות וחיבורם למגבר. השאלות הן: 1. איך בכלל מתחברים למערכת שיש שם? 2. מה גודל האלמנטים בדלתות הקדמיות? 3. איזה חברה מומלצת כיום כ VFM טוב אבל גם איכותית בכדי להתקין בדלתות הקדמיות? ברכב הקודם היו מקושרים למגבר 2 קומפוננטים ''5 של MAGNAT שמאוד אהבתי. תודה מראש
-
- 1 תגובות
- 816 צפיות
חבר שלי קנה רדיודיסק יד שנייה, עבדו עליו ואמרו לו שהוא לא צריך צמה, פרקנו את המערכת הישנה בתקווה שהצמות זהות אבל מסתבר שלא... מאיפה אפשר להשיג צמה?
-
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, קניתי מאיבי כפתורים לשליטה על המוזיקה מההגה להונדה סיוויק 2006 1.8 חיברתי את הכפתורים להגה אבל הם לא עובדים. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? אולי יש צורך לשנות משהו גם בחיבורים של הרדיו? אלו הכפתורים: http://m.ebay.com/itm/161748313860 תודה
הודעה אחרונה מאת Krd, -
- 5 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום רב, לפי זמן מה רכשתי רכב מסוג סיטרואן C4 2012 צורה חדשה , מחברת הליסינג. לצערי הרדיו דיסק מקרטע ולא ניתן לשמוע כלל, כל הזמן קופץ הדיסק. ראיתי במערכת שקיים כפתור INPUT אבל לא מצאתי היכן ממוקמת הכניסה של הAUX\USB ברכב, והאם יש כזו?! בנוסף שמתי לב כי חסר לי המצת השמאלי בתוך הרכב (האם אולי היה שם חיבור של AUX במצת השמאלי?). באם גרסה בסיסית זו איננה מגיעה עם חיבור זה, מה הייתם ממליצים לי לעשות. דגם הרדיו דיסק המקורי הוא CONTINENTAL PSA-D51-0A/RD5L1 לתשובתכם אודה, תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת technet, -
- 0 תגובות
- 622 צפיות
מעוניין בעזרת מבינים בכוונים למיקומי הניתוקים בסקודה פאביה 2004 של הקודן (שווק רב בריח בעל 8 ספרות וכוכבית) הרכב כבר ישן והרדתי ביטוח לצד ג' מעוניין להעיף בעצמי את הקודן, אשמח לקישורים למקומות בהם הניתוקים עשויים להיות קיימים כדי לחסוך זמן חיפושים אחרי החוטים). אפשר גם בה"פ. תודה
הודעה אחרונה מאת yehonatankapara,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 666 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- סידן
- מישקפופר
- itamar_by
- lanosforce
- GTI33
- zvit
- נירו72
- יש לי סילברדו
- netanel1014
- vigi
- GTאי
- Alloytoy