Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

לפי זמן מה רכשתי רכב מסוג סיטרואן C4 2012 צורה חדשה , מחברת הליסינג.

לצערי הרדיו דיסק מקרטע ולא ניתן לשמוע כלל, כל הזמן קופץ הדיסק.

ראיתי במערכת שקיים כפתור INPUT אבל לא מצאתי היכן ממוקמת הכניסה של הAUX\USB ברכב, והאם יש כזו?!

בנוסף שמתי לב כי חסר לי המצת השמאלי בתוך הרכב (האם אולי היה שם חיבור של AUX במצת השמאלי?).

באם גרסה בסיסית זו איננה מגיעה עם חיבור זה, מה הייתם ממליצים לי לעשות.

דגם הרדיו דיסק המקורי הוא CONTINENTAL PSA-D51-0A/RD5L1

לתשובתכם אודה,

תודה מראש!

עריכה אחרונה על ידי momozal
שינוי
פורסם

לפי זכרוני הגרסה של הליסינג לא כללה את החיבור הזה, והרדיו עצמו לא מכיל את החיבור הנל.

יש לי מכשיר של הדגם המתקדם יותר עם בלוטוס או לי תוכל להתקין אותו במקום הדגם שאצלך.

זה דורש קידוד של הרדיו במוסך מורשה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
שלום רב,

לפי זמן מה רכשתי רכב מסוג סיטרואן C4 2012 צורה חדשה , מחברת הליסינג.

לצערי הרדיו דיסק מקרטע ולא ניתן לשמוע כלל, כל הזמן קופץ הדיסק.

ראיתי במערכת שקיים כפתור INPUT אבל לא מצאתי היכן ממוקמת הכניסה של הAUX\USB ברכב, והאם יש כזו?!

בנוסף שמתי לב כי חסר לי המצת השמאלי בתוך הרכב (האם אולי היה שם חיבור של AUX במצת השמאלי?).

באם גרסה בסיסית זו איננה מגיעה עם חיבור זה, מה הייתם ממליצים לי לעשות.

דגם הרדיו דיסק המקורי הוא CONTINENTAL PSA-D51-0A/RD5L1

לתשובתכם אודה,

תודה מראש!

אם

אם הפיקודים מההגה לא חשובים לך ממליץ לך בחום להעיף את המערכת המקורית ולקנות מערכת פיוניר הכוללת BT שעולה כיום כ 550 ש"ח (חפש בזאפ)

בנוסף צריך לקנות באיביי מתאם לצמת חשמל המקורית ומתאם אנטנה, קיימים באנדלים לזה ב 30 דולר סדר גודל

עשיתי זאת אצלי בסיטרואן C4 סדרה הישנה (2009) וזה נשמע יותר טוב מהמקור ויש דיבורית בלוטות'.

ההתקנה עצמה אם יש לך ידיים טובות לוקחת חצי שעה של חיווט.

לינקים:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=934235

http://www.ebay.com/itm/CT20CT03-Stereo-Radio-Wiring-Harness-Aerial-Adaptor-For-Citroen-C2-C3-C4-C5-/401112325527?hash=item5d64285d97:g:0RcAAOSwYIxX4SUZ

פורסם

יש AUX ליד המצת. USB אין.

התקנת דאבל דין סטנדרטי ברכב הזה בלתי אפשרית (בעיית עומק).

יש כל מיני מערכות סיניות (בעלות מסך) שמתאימות לאוטו.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...