Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים שלי עומדים לרכוש את הסוזוקי קרוסאובר החדשה שמושקת ממש בימים אלו.

כחלק מההטבות הם צפויים לקבל:

1. מערכת מובילאיי

2. מצלמת רוורס

3. מערכת מולטימדיה במקום המע' המקורית

האם אתם מוצאים הגיון בלוותר על הכל על מנת להמנע מהתעסקות ברכב חדש?

האם זה אפשרי בכלל מבחינת היבואן? בסה'כ אני חוסך לו כסף אבל ייתכן שההתקנות נעשות מראש.

אשמח לשמוע דעות לכאן או לכאן.

ניב

פורסם

יש הנחה על הרכב בגלל המוביילי אז אי אפשר לבטל.. מערכת מולטימדיה - השאלה אם זאת מערכת סבירה או זבל סיני, אישית הייתי מעדיף כמה שפחות התעסקות באוטו ..

פורסם

אני קניתי עם המערכת המקורית ועל גופתי המתה שחשמלאי מקומי יתעסק לי איתה.

חיישני רוורס וקודן - נו טוב.

אבל מערכות לא הכרחיות? בחיים לא.

אני הייתי בכלל יורד מהרעיון של רכב עם מוביל איי.

עוד כמה שנים יראו שזה לא תורם לכלום ולא עומד בשום תקנים ויאסרו את זה.

חבל.

מבחינתי סוזוקי אצלי מוחרמים כל עוד הם משתתפים בפארסה הזאת שנקראת מוביל איי.

פורסם

קשה לי להאמין שאבא שלי העקשן יוותר על הרכב בגלל המובילאיי.

בהחלט סיטואציה מעצבנת.

הדבר האחרון שרוכשי רכב חדש צריכים זה התעסקות אגרסיבית והתקנה של שטויות.

פורסם
מבחינתי סוזוקי אצלי מוחרמים כל עוד הם משתתפים בפארסה הזאת שנקראת מוביל איי.

הכי חבל על פיז'ו 3008 שאילו היה נמכר בגרסת הדיזל הבסיסית עם מערכות מקוריות, ניתן היה באמת להמליץ עליו כאחד הרכבים המוצלחים באיזור המחיר שלו. גם חסכוני, גם יפה, גם חישוקים בגודל סביר לעומת דגם הבנזין.

פורסם

לא הייתי מוותר על אף אחת מההתקנות.

מצלמת רוורס ומערכת מולטימדיה עם ניווט מובנה מאוד משפרות את איכות החיים.

לא יודע איך המערכת של סוזוקי. של יונדאי מעולה.

פורסם

מאד תלוי במתקין.

אצלנו בחברה, 3 עובדים עם סקודה אוקטביה חדשה לגמרי, מצאו את עצמם כמה וכמה פעמים עם רכב תקוע באמצע נסיעה בגלל בעיות בגיר.

בסופו של דבר התברר שאלו לא בעיות גיר אלא מתקין שהחליט לחתוך את כבלי המתח בגיר ולהתקין עלוקה.

כמובן בליפוף איכותי של איזולירבנד.

עכשיו המתקין והיבואן עסוקים במריבה ומציאת האשם.

פורסם

הסתירה באה אצלך בילט אין או שזה בהתקנה מקומית?

מערכות לא הכרחיות בשום אופן לא, אבל קודן וחיישני רוורס (נערכות לגמרי לא הכרחיות ברוב הרכבים) כן?

:-)

ולפות"ש, הנה שני הסנט שלי:

• מובילאיי היא הדבר הראשון שהייתי מעיף, אבל לצערנו היא לא משהו שיתנו לך לותר עליו (תנסה, מקסימום תצליח).
  • מולטימדיה זה (עד כמה שאני יודע לפחות) רק חיבור קונקטורים, כך שהרבה נזק אין שם (אבל אני הייתי נשאר עם המקורי במידה וזה ניתן).
  • מצלמת רוורס זה למתוח כבלים לאורך כל האוטו מהמולטימדיה ועד לדלת תא המטען - על זה הייתי מוותר, כיון שפוטנציאל הנזק מסוג "אופס, פתחתי פלאסטיק ונשבר הקליפס/נעלם הבורג/לא החזרתי אותו כמו שצריך" הוא הגדול ביותר.

פורסם

בקרוסאובר של שנת 2016, התקינו מולטימדיה של בלאופונקט, מערכת די סבירה, מגיבה טוב, לא נתקעת!

מסך נקי ללא כפתורים. אני חושב של תתאכזב. ובכלליות שנת 2017 בחוץ, מולטימדיה זה כבר ברירת מחדל (לא אצל יבואנים בארץ), בנוסף לניווט, יש לך דיבורית מובנת,ספר טלפונים,שמיעת מוזיקה מהנייד ברכב, ועוד...

BESTRONG BEbeautiful BEYOU

פורסם

במקרה הכי גרוע - מזמינים סט של מהדקי ניילון מאיביי, אמאזון, אליאקספרס בכמה גרושים ומחליפים מהדקים שנשברו\נשחקו\הושמטו כתוצאה מהתקנה מקומית לקויה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כשקניתי את הפנדה לא רציתי מרימי שמשות,אבל בסופו של דבר אחרי שנה היו בעיות ב2 מנגנוני החלונות שהוחלפו באחריות.

במיצובישי ספייס סטאר למשל,כן הסכמתי למולטמדיה,מצלמה,מרימי שמשות והאמת? אין שום בעיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני קניתי עם המערכת המקורית ועל גופתי המתה שחשמלאי מקומי יתעסק לי איתה.

אני הייתי בכלל יורד מהרעיון של רכב עם מוביל איי.

עוד כמה שנים יראו שזה לא תורם לכלום ולא עומד בשום תקנים ויאסרו את זה.

חבל.

מבחינתי סוזוקי אצלי מוחרמים כל עוד הם משתתפים בפארסה הזאת שנקראת מוביל איי.[/QUO

זה כמעט כל היבואנים

• תוכן חדש...