Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סט קופוננט PHD cf 6.1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע כבר שנה בסיטרואן c4 שנת 2011, לצערי לא התאפשר לי עד עכשיו להתקין את המערכת שמלווה אותי כבר שנים (סטאפ מבוסס סינפוני - הגברה וסט 3 חלקים משודכים ליחידת ראש p99) וזה בעיקר בגלל אי אפשרות פיזית להתקין את הרדיו דיסק ברכב וכן חוסר תקציב לבניה בקורות.

מהון להון נסעתי כבר שנה עם המערכת המקורית המזעזעת וסבלתי מכל רגע.

לפני כחודש הוופר בצד הנוסע החל לחרחר ולהפוך כל נסיעה לסיוט.

בשבוע שעבר החלטתי לשים לעניין הזה סוף ויחד עם העובדה שהייתי צריך להחליף נורה שנשרפה נתנה את הטריגר לקפוץ למתקין שאני מכיר כבר שנים ונמצא קרוב לבית - אוטוס' בחיפה.

הוחלט להתקין סט קומפוננט זול יחסית שיוכל להשתדך למערכת המקורית בתקווה שתתקבל תוצאה סבירה.

במלאי היו:

1.סט של ריינבו מסדרת הכניסה.

2.מורל מקסימו ועוד סט של מורל מסדרה גבוהה יותר שנפסלו בגלל שאני פחות מתחבר למורל. בנוסף, התקנתי פעם ברכב של אישתי מקסימו על רדיו דיסק פיוניר והתאכזבתי.

3.סט של פאוורבייס שבשום אופן לא הייתי קונה

4. הסט של phd שבכותרת.

מודה ומתוודה שלא יצא לי לשמוע סטים של phd לפני כן, שמעתי על המותג בעיקר מקריאה פה בפורום והבנתי שמדובר בסחורה איכותית.

אחרי התלבטות קצרה בינו לבין הריינבו הפור נפל על הphd ממספר סיבות:

1. נתון נצילות של 94DB!!

2. טוויטר משי

3. קרוסאובר "מתקדם" יותר מזה של הריינבו- הקרוס בריינבו חותך רק את הטוויטר בעוד המידבאס מנגן עד הרולאוף.

4. הphd מיוצרים באיטליה ואני מאוד מחבב תוצרת איטלקית.

5. סקרנות.

הצרפתים הארורים לא הפכו את ההתקנה לקלה, משום מה הם בחרו לייצר את הדיפון עם מן מגרעת שמשאירה מינימום מקום בינו לבין הרמקול. למזלי המידבאס של הphd יחסית שטוח ולבסוף הצלחנו להתקין בעזרת טבעת הגבהה דקה מבלי שהרמקול יגע בדיפון.

את הטוויטר בחרתי להתקין במיקום המקורי בחלק האחורי של הדשבורד כשהם פונים כלפיי השמשה משתי סיבות עיקריות:

1. רצון לשמור על מראה מקורי

2. התצורה האהובה עליי להתקנת טוויטר היא בד"כ און-אקסיס מלא. במקרה הזה קשה היה לי לצפות כיצד הסט ישתלב עם הרדיו המקורי בעל אופציות הכיוון המוגבלות עד לא קיימות ולכן הוחלט למקם במקום שיתן להם מעט ריסון טבעי.

איך זה נשמע:

מיד עם ההפעלה הראשונית שיחקתי מעט עם הבלאנס הטרבל והבאס והגעתי לאיזון סביר. השיפור לעומת הרמקולים העיקריים הוא כמובן שמיים וארץ, אפשר להגביר בכיף במערכת והרמקול לא נחנק.

המידבאס מנגן יפה נמוכים והצליח להפתיע אותי גם בשירים עם הרבה פרטים שכוללים תופים גיטרות וכלי הקשה. הטוויטר לשמחתי רך יחסית, מנגן טוב את הגבוהים ומשתלב טוב מאוד עם המידבאס, הייתי שמח למעט יותר פירוט אבל כמובן שבהתאם לנסיבות הוא בסדר גמור.

לסיכום:

אני מאוד מרוצה, ההימור השתלם בהחלט יחסית לסט בסיסי על רדיו מקורי הוא מנגן על הכיפאק. אני יכול להגיד שכבר יצא לי לשמוע מערכות מוגברות שנשמעו פחות טוב.

בכל הנוגע לסטים עד 1,000 ש"ח על רדיו מקורי או לחילופין על הגברה בסיסית כדאי בהחלט לשקול אותו ברצינות, מדובר באחלה תמורה לכסף.

אין הרבה תמונות כי לא מדובר בהתקנה מיוחדת.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

20170306_203002.jpg

20170306_130547.jpg

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אני מסכים עם כל מילה שלך כאן בפוסט, חוץ מכמה מילים בודדות.

גם אני נוסע כרגע עם קומפוננט של PHD (דגם AF 6.1KIT COMP)

והאמת היא שאני שרוף על הסאונד שלהם מהרגע הראשון ששמעתי אותם (ושמעתי את כל הסדרה).

בנוסף אני חייב להיות צלול מול חברי הפורום ולהודיע שאני בעל אינטרס מסויים לקידום PHD בארץ,

אבל אני אוהב סאונד טוב ורק בגלל זה אני נמצא בפורום הזה.

אני לא ארשה לעצמי לכתוב מילים טובות ומשבחות (אלה ההפך), לא על המותג ולא על הדגם המדובר כאן מכמה סיבות.

אבל מרגיש מחוייב לתקן אותך בכמה דברים שכתבת, כי אנחנו כאן בשביל ידע ונתונים מדוייקים קודם כל!

אז ככה,

1. הקרוס-אובר בדגמי CF מאוד בסיסי ולא מתקדם כפי שכתבת,

הוא מייחס לטויטר בלבד, המידבאס עובר בו BY-PASS.

2. הטויטר לא משי בדגמי CF, אלא פיברגלאס עם מתלה משי.

3. גם בנצילות אתה לא מדוייק, אבל לא ברמה קריטית לדעתי.

תהנה מהסט שלך.

פורסם

1. נוצר אצלי הרושם משום מה שהקרוס חותך את המידבאס מלמעלה, כנראה שלא אבל זה גם בסדר, היצרן יודע מה הוא עושה.

2. הצדק איתך, הטוויטר עם כיפת משי.

3. בדף הנתונים שהגיע בקופסא רשום שהנצילות היא 94 DB. ראיתי עכשיו באתר שלהם שרשום 92 DB. אבל זה לא באמת משנה את התוצאה הסופית.

20170307_011500.jpg

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

מתן תתחדש!

PHD הינו מותג על! בייחוד בעולם ההגברה - אני חלמתי על מגבר שלהם במשך שנים!

המינימום שהם אמורים להיות זה סט שנשמע טוב כבר מהיצרן - בהינתן התקנה ראוייה כמובן, אף אחד לא שובר חוקי פיסיקה.

הנצילות - לפעמים צריך לשים לב אם מדובר על נצילות כוללת של כל הסט או רק של אחד הרכיבים.

לגבי קורס אובר ורול אוף של מידבאסים - בסט שני חלקים זה ממש לא דבר רע שמידבאס מנגן עד לרול אוף שלו, זה מאפשר חיבור טוב יותר עם הטוויטר אבל התנאי ההכרחי לזה הוא מידבאס שיודע לנגן יחסית טוב עד אזור ה4-5 קילוהרץ - זה מאפשר למוח ליצור תמונה גבוה של הסאונד שיוצא מהמידבאס.

תמיד תענוג לראות משהו אקזוטי וPHD הם בהחלט כאלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היצרון יודע טוב מאוד מה הוא עושה (מייצר, אם להיות מדוייקים)

קודם כל אני מסכים עם אדי, לפעמים זה טוב שהקרוס לא "נוגע" במידבס,

דבר שני אני חייב להגיד שהקרוס גם לא מתקדם, אבל ממש לא פשוט כפי שמקובל אצל יצרנים אחרים בסט כניסה,

למשל ראיתי הרבה סטים גם של יצרנים "צעקניים" שכל הקרוס שלהם זה קבל אלקטרוליטי אחד בודד, וזהו.

כאן בנוסף לקבל יש גם סליל שמחובר במקביל לטויטר, ש.. איך להסביר נכון...? "מחזיר" את ההתנגדות לטויטר,

והם לא שכחו גם על הגנה, לצורך כך יש בקרוס גם פיוז מסוג PTC, זה למעשה פיוז שמתאפס בעצמו.

בנוגע לטויטר, לרמת מחיר כזאת הוא מעולה ואסביר למה, כן זה נכון שהכיפה כשיחה, אבל לא המתלה, וזה מה שחשוב,

בדרך כלל סטים מדגמי כניסה מצויידים בטויטרים שהכיפה והמתלה הם למעשה חלק אחד קשיח, וזה לא כל כך טוב.

לכן הוא נשמע לך טויטר שאנחנו רגילים לשמוע בסדרות גבוהות.

תתחדש, כפי שנאמר כאן לפני, הם באמת יודעים מה הם עושים.

בנוסף הייתי מציע לך לשמוע כמה מההופעות רוק החייות והידועות, כמו למשל את הPULSE של PINK FLOYD,

אתה פשוט לא תאמין לאוזניים שלך.

פורסם

PHD בהחלט מותג איכותי וטוב שנראה אותו בארץ כחלק מהסחורה.

העיקר שאתה מרוצה !

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

איפה ניתן לשמוע ולקנות סטים של החברה הזאת במרכז?

אני בדיוק לקראת רכישת סט וחוות דעת כזאת בהחלט מעלה את הרצון להאזין ולהיפתח לעוד כיוון.

פורסם

תמונות של הקרוס מקדימה

185e878aff8ca14af24ab43f1b504dc1.jpg

מאחורה

1972738273898651c574b217b5be2ae7.jpg

והטויטר

3a08b04de05bb7054440b8756249e525.jpg

• תוכן חדש...