פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
הסיפור הוא כזה, מאז שקיבלתי את הרכב (11/2015) היו לי בעיות עם המצלמה רוורס, בקצרה, הייתה עובדת מתי שבא לה, חחח, לפעמים הייתה עובדת ותוך כדי חניה, הייתה נעלמת. בגלל עצלנות נטו, רק בבוקר (14/3) קבעתי תור והלכתי לשם שיטפלו בזה. היו שם 2 חברה, נחמדים, לא עשו לי בעיות, ובסופו של דבר, החליפו לי את המתאם ל1 חדש לגמרי (הפותח מסך הכוונה) ועל הדרך, עדכנו לי לגרסה אחרונה של הוויז) נכון לעכשיו, זה נראה שהבעיה נפתרה, אין בעיות יותר עם המצלמה. אז כשמגיע להם חוות דעת טובה, צריך לכתוב גם נכון? לא רק תלונות, חח. משהו נוסף, הייתה לי את הבעיה שלא הייתי יכול להתעסק עם ההגדרות של האנדרואיד גם כאשר הבלם יד למעלה ואני על ניטרל (הרכב ידני), ההסבר של הבחור שם היה כזה, הפותח …
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
Head units
מאת HUMMER- 0 תגובות
- 855 צפיות
שלום לכולם, קרובי משפחה מגיעים מארהב לפסח ואני צריך Head unit חדש, לאחר מחקר קטן עלו 4 דגמים של חברות שונות באותו סדר גודל של מחיר (150-250$), הסט שיש לי ברכב כיום הוא קומפוננט פוקל פשוט סאב של רוקפורד 10' ומגבר 4 ערוצים פשוט. אני מתלבט איזה מהדגמים לבחור, Clarion CZ505 Alpine UTE-62BT Pioneer DEH-X8800BHS Kenwood Excelon KDC-X998 בבקשה עיזרו לי לבחור, או הציעו דגם מקביל עדיף עם קישור לאמאזון אני מודע לחיסרון של התמיכה בתדרי רדיו אירופאי/ישראלי. תודה.
הודעה אחרונה מאת HUMMER, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 749 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת vlad100, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, אני לא יודע אם הפוסט הזה קשור לפה אבל אני חייב עזרה, לפני כחודשיים קניתי מערכת לרכב בסביבות ה 4.5K, יש לי ברכב ככה: מגבר: אדיסון 2000 וואט אם אני לא טועה קומפוננטים של HERTZ 6.5 (לא זוכר בדיוק כמה וואט אבל משהו איכותי) רמקולים בבאג' של פיונר 6.9 400 וואט עכשיו הרמקולים מאחורה לא מחוברים למגבר (הם היו מחוברים עד שהבאתי את הקומפוננטים של HERZ) וזה דיי מחרפן אותי כי מאחורה לא שומעים, כאילו סתם יש לי שם רמקולים... חשבתי אולי לחבר את כול החוטים לחוט אחד שיתחבר למגבר, השאלה שלי זה אם זה אפשרי? ואם כן, זה יכול לגרום לנזק למערכת? בבקשה אם זה לא קשור לפה רק תגידו לי לאיפה זה קשור כדאי שאני אשאל אני חייב את עזרתכם...
הודעה אחרונה מאת idan2313, -
מראה עם DVR
מאת sarawel-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 799 צפיות
אני רוצה לקנות מאלי אקספרס מראה מצלמה ואנדרואיד לרכב רציתי רק לברר מכיון שמותקן על המראה מערכת אנדרואיד שלא תומכת בעברית האם אני יוכל להתקין וייז בגרסה עברית שאני יוכל להקליד שמות של רחובות וכ'ו בעברית כי מצד המערכת אין מקלדת בעברית אם מישהו התנסה במקרה דומה?!?! אני מצרף קישור https://he.aliexpress.com/item/Jansite-3G-Car-Camera-7-Touch-screen-Android-5-0-GPS-car-video-recorder-Bluetooth-rearview/32794012508.html?isOrigTitle=true נ.ב. אני יודע שהאיכות לא משהו אבל רק רציתי לברר את העניין התכני של ANDROID אם מישהו נתקל פעם במקרה דומה
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
Blam audio
מאת avivdror11- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אני לפני התקנת מערכת ברכב cx-5 2016 המליצו לי בהתחלה על קומפוננטים של פוקל דגם isn165 לפי מה שהבנתי הם מותאמים לרכב לאחר מספר שיחות נוספות קיבלתי מאותו המתקין המלצה לקומפוננט של bla audio דגם Rx165 הקומפוננט הולך לעבוד עם סאב אודיסון voce 12 ומגבר 4 ערוצים של זפקו והמערכת המקןרית של הרכב, אשמח לשמוע ממכם על איזה קומפוננט מהשניים אתם ממליצים ועל איזה עוד קומפוננטים עד סביבות ה1600 שח מומלצים. תודה
הודעה אחרונה מאת Charger1970, -
- 0 תגובות
- 649 צפיות
רציתי לשתף בחוויה מאוד חיובים עם אדם מקסים שמו קובי - מטאור ציפויים לרכב. עד לא מזמן התעניינתי בציפוי מיגון שמשות לרכב. צלצלתי לקובי, סכמנו עם מחיר וקבענו להפגש. הגעתי בזמן ובשעה שקבענו, פגשתי את קובי, שוחחנו מעט ובקשתי שניגש לעבודה.. , יצא והמשכנו לדבר עוד קצת, וקובי החל לבדוק יותר ויותר למה מרת המיגון, הסברתי לקובי שאני מעוניין בציפוי שיעזור למנוע את פריצת הרכב ובמקום להתקין מוצר שלא מתאים לי, קובי הסביר שבמקרה כזה עדיף שלא להתקין, כי המוצר לא יהיה פונקציונלי למנוע פריצה שקטה, רק לזריקת אבנים או פריצה אלימה. כל מה שנשאר לי זה להודות לקובי על האמינות שגילה ולהמליץ עליו לכל מי שמעוניין בציפויים לרכב מכל סוג שהוא. http://www.uva.co.il/
הודעה אחרונה מאת dupo, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
הגעת למצב שמזהה אותו אבל זה נשאר על המסך השחור "זהירות מפעיל את האפליקציה כעת" וזהו! יש למישהו רעיון ?
הודעה אחרונה מאת Matan11bj, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי חברים יש ברשותי מערכת מולטימדיה של Himax (לצערי אין לי את הדגם ספציפי שלו). המערכת בת בשלוש שנים היא באה עם הרכב שקניתי. רציתי לשאול אותכם: א. מישהו יודע מה סיסמת ברירת המחדל שלו? (להגדרות המתקדמות) ב. אתם יודעים איך מבטלים את השתקת המוזיקה בזמן רברס? ג. יש דרך לעדכן גרסאת אנדרואיד למכשיר? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת dtlaon, -
- 0 תגובות
- 731 צפיות
אני חושב להזמין מחול את הדגם הזה, ע"מ להחליף את הרדיו המקורי שיש לי במאזדה 6 שנתון 2008 (צורה חדשה) https://www.amazon.com/Pioneer-DVD-player-AVH-290BT-6-2/dp/B01M4LKXRA אני מתכנן כמובן להתקין קומפוננטים, מגבר וסאב. האם המערכת לאחר ההתקנה תורגש בהבדל לאחר החלפת הרדיו במערכת המולטימדיה הזו של פיוניר? מה דעתכם עליה? (קצת קצר בכסף לכן מחפש משהו עד 800 ש"ח).
הודעה אחרונה מאת Stas13, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי מאזדה 6 2008 צורה חדשה. הבנתי שהגודל המתאים לקומפוננט הוא 7×5. מה דעתכם, שווה לחפש גודל כזה בלבד של קומפוננט או שאין מניעה להרכיב מתאם לגדלים אחרים כמו שמציעים מוכרים בחנויות?
הודעה אחרונה מאת Stas13, -
- 4 תגובות
- 898 צפיות
שלום חברים. אני לא בטוח שהשאלה נופלת בקטגוריה של אודיו ומולטימדיה לרכב במדויק, אבל אני אתאר את הבעיה בכל זאת. יש לי מונדאו 09 שבאה עם המערכת המקורית של סוני. בא לי להתחדש במערכת יותר מתקדמת double din, שברצוני להזמין מחו"ל. הבעיה היא שבשביל לפרק את המערכת, אני צריך להתחיל להסיר פלסטיקה מאזור תיבת ההילוכים לטפס כלפי מעלה. הפירוק הוא כמו בסרטון הבא : המתקין של הקודנית החכמולוג מיקם את הקודנית בדיוק בחיבור בין תיבת ההילוכים לתא שמתחת למאפרה והיא מודבקת עם דו"צ 3M. יש למישהו טיפ איך להסיר דבק הסוג הנ"ל בלי להרוס שום דבר? (הקודנית גם ככה ראתה ימים יפים יותר, והיא די שברירית)
הודעה אחרונה מאת ramik33, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
לאחרונה רכשתי ספארק חדשה וניסיתי להפעיל את האנדרואיד אוטו ללא הצלחה, האם המערכת לא נתמכת בארץ או שיש משהו מסוים שצריך להגדיר כדי להפעיל את הטלפון עם המערכת של שברולט? תודה.
הודעה אחרונה מאת Skylink, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לשדרג את מערכת הקול ברכב --- קורולה שנת 2004, מבלי להוציא את המערכת המקורית. זאת מטעמים שאני לא רוצה שזה יקרוץ לגנבים. אני מעוניין גם בהגברה וגם במוצר שאוכל לשמוע מוסיקה דרך הטלפון הנייד בצורה אלחוטית.
הודעה אחרונה מאת sareea, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום חברים. ראשית חג שמח אבקש עזרתכם לגבי המלצה לחיישני רוורס איכותיים, אני יודע שהדעות חלוקות בנושא, יש האומרים שגם חיישנים ב 50 ש"ח מאיביי יעשו את העבודה אבל מאד חשובה לי האסתטיקה ומדובר ברכב שמור, כך שאין לי בעיה להשקיע "קצת" יותר ולקבל חיישנים שנראים טוב ויהיו מתוצרת איכותית. מה דעתכם על החיישנים של קוברה? הבנתי שיש להם 2 דגמים: אחד שקוע ואחד לא. (גם אלה שלא שקועים ראיתי שהם נראים טוב יותר מחיישנים סטייל אוטו דיפו וכדו'). אודה לעזרתכם, תודה!
הודעה אחרונה מאת BenM, -
- 1 תגובות
- 673 צפיות
http://www.ebay.com/itm/252796167203 ראיתי שהמכשיר מגיע מסין מה אתם אומרים על קנייה של מערכת מאיביי? הכל יהיה תקין תדרי הרדיו? בארץ על מכשיר כזה רוצים 3000 שח ומעלה...
הודעה אחרונה מאת eranmor, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן, מחפש להתקין חיישני רוורס מקוריים לאיביזה קופרה 2016: א. שטוחים ב. שיתחברו למסך המקורי של הרכב אשמח לעזרה, תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Jumper, -
פאנל ספארק 2016
מאת roey1- 1 תגובות
- 756 צפיות
שלום , יש ברשותי SPARK 2016 LS שמגיע עם המערכת מובנית. רציתי לדעת אם מישהו מכיר שהתקינו פאנל רגיל (לא דאבן דין) עם מתאם פלסטיק כלשהו? תודה
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו התקין את המערכת ? קראתי שיש בעיות באיכות השמע ב Bluetooth, האם נכון ? האם יש דרך לפתור ? האם אפשר לחבר אייפון דרך USB ולנגן שירים כמו שצריך ? תודה.
הודעה אחרונה מאת rsm130d, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז ככה רכשתי את הרכב מיד שניה בן אדם פרטי מיותר לציין שהרכב מגיע עם רמקולים מזעזעים בלשון המטה עכשיו אחרי הרבה התייעצות פה זה המלט האחרון שלי אמרו לי שהמערכת פח אבל כמה פח היא כבר יכולה להיות ? כמה שנים אחורה היא שוות ערך? החלפתי בזוג קומפוננט מקדימה ומאחורה של פווארבאס ללא מגבר עדין כי אמרו לי שזה יעזור כל כך וסתם חבל על הכסף..(שומעים יותר טוב אבל עדין כל זבל היה נשמע יותר טוב אני רוצה לשמוע מצויין) האם למישהו יש נסיון עם המערכת הספציפית הזאת ? והאם אתם כן ממליצים לי לחבר מגבר למרות הדיס המלצות שקבלתי , לחבר מגבר אני יצטרך לעשות עם מנחתים וכל הבלאגן הזה כמובן שטם מגבר אני יקנה סאב למה רנו חייבים להיות כאלה מסובכים?!?!?
הודעה אחרונה מאת aviel56, -
- 1 תגובות
- 914 צפיות
שלום לכם קניתי ואני צריך לקבל בקרוב קיה ריו 4 דלתות שנת 2014 מחברת ליסינג. להבנתי הרכב מגיע עם מערכת הסאונד הבסיסית ביותר הקיימת. אני מעוניין לשדרג למערכת משופרת, לשמוע מוזיקה (בעיקר אלקטרונית) כמו שצריך. יש ברשותי מרכב קודם מגבר ו 2 רמקולים של ׳פולק אודיו׳ 5X7 במצב טוב שהייתי שמח להשתמש בהם. אני צריך באזור ירושלים (מוכן גם להרחיק קצת בשביל איכות) מתקין שיוכל לבדוק אם ניתן להשתמש בציוד שכבר יש לי ולהוסיף מערכת סטריאו (ואולי סט רמקולים נוסף) לרכב. המלצות? חשוב לי שהמתקין יכיר קיה ריו. תודה.
הודעה אחרונה מאת aviel56, -
- 2 תגובות
- 860 צפיות
מחפש מישהו שיכול להמליץ על משדר FM שקנה מאיביי ועובד לו טוב...
הודעה אחרונה מאת sagi343, -
- 9 תגובות
- 32 אלף צפיות
ערב טוב , לפני פתיחת הדיון חפשתי בפורום ,ללא הצלחה. הדיבורית בקורולה החדשה מאוד טובה , אני שומע ואותי שומעים מצוין . התפעול דרך כפתורי ההגה מאוד נוח. אין כוונה להריץ שירים מהסמרטפון לרמקולים ברכב. היום גיליתי באג די מעצבן. הפעלתי תוכנת ניווט אבל לא שמעתי קול כלל ,לא דרך הסמרטפון ולא דרך הרמקולים ברכב (המצב המועדף עליי) . משתמש במכשיר אנדרואיד המריץ אנדרואיד 4.4.2 הדיבורית בקורולה 2017 . ברכב הקודם לא הייתה לי דיבורית, בהתחלה חשבתי שעוצמת השמע בסמארטפון ירדה , בדקתי והכל היה תקין . תוכנת הניווט עבדה כמו שצריך אך ללא הנחיות קוליות היא לא נוחה לשימוש. האם קים פתרון לבעיה ? תודה למגיבים
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם, בטוח רובכם ראיתם את השרשור הקודם שפתחתי והייתי מאוכזב מאיך שהמערכת נשמעת אז.. החלטתי לנתק הכל ולחפש איש מקצוע אמיתי שבאמת יכול לעזור לי, לאחר המלצות פה בפורום פניתי אל יוסי בפאלפון וקיבלתי יחס מצוין! לאחר כמה ימים קבעתי איתו התקנה, ההתקנה כוללת: קיט התקנה, כבלים RCA, טבעות לרמקולים, פלטה למגבר, התקנה וכיוון מערכת. ולא, בידוד\איטום לא היה, אולי נעשה את זה בהזדמנות אחרת. היה לי איזה בידוד מקומי שעשו לי בעבר (במקום אחר) אבל הורדתי אותו מכיוון שלא היה איכותי ולא עזר בכלום, אם כבר לעשות בידוד אז על כל הדלת. הגעתי לסדנה בפעם הראשונה וקיבלתי רושם טוב מאוד מהמקום, מאוד איכותי ומקצועי. עבודה מאוד איכותית ונקייה, העברת כבלים חדשים דרך הדלתות, העבירו …
הודעה אחרונה מאת The Corpse, -
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
אהלן חברה, ברשותי מאזדה 6 2009, ברכב מותקן מסך ייעודי עם מערכת אנדרואיד, במקום הפאנל הקיים מהחברה. השאלה היא כך: נקודת הaux שנמצאת במעשנת היד , מבוטלת? אני מחבר משם כבל aux לפלאפון, ואין תגובה. במידה והוא מנותק בגלל המסך, מה האופציות שלי כדי שבכל זאת אוכל להשתמש בכבל aux תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת lishaina, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני מספר חודשים רכשתי הונדה ג'אז 2013 מעוניין קצת לשדרג את הרכב במערכת ולחצני הגה. המערכת: https://he.aliexpress.com/item/10-1-3G-4G-Android-5-1-1-Car-DVD-GPS-for-HONDA-FIT-JAZZ-2007/32721562497.html?spm=2114.13010308.0.0.yy4Ayz&aff_platform=link-c-tool&cpt=1489006298657&sk=uR7uBY3Rz&aff_trace_key=27c01092f93b4e808fe4cbd03a9f3273-1489006298657-03595-uR7uBY3Rz הלחצנים: https://he.aliexpress.com/item/Steering-Wheel-Audio-Control-Switch-Button-For-Honda-36770-SNR-C23/32705114239.html?isOrigTitle=true העניין שאיני בטוח שלחצני הגה יתאימו מבחינת הממשק כולל בקרת השיוט (קיים בדגם יותר מאובזר). האם בדרך כלל נדרש לרכוש קיט נוסף מלב…
הודעה אחרונה מאת TOMY7, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני צריך לפרק טלפון קבוע ישן שיש לי ברכב ולהתקין רדיו דיסק חדש + מיקרופון. כמה נראה לכם אמור לעלות כזה דבר ? מה נחשב מחיר סביר ? אני רוצה לעשות סקר שוק אבל אין לי נקודת מוצא... אני מאזור השרון תודה
הודעה אחרונה מאת ni4ni, -
- 3 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
רציתי לדעת איך מסך מולטימדיה ZED ZI-622M? אין כל כך מידע עליו באינטרנט, והאם הוא שווה התקנה. תודה.
הודעה אחרונה מאת zx6r, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, רציתי בבקשה לדעת האם ניתן לבצע שידור של סרטון במערכת מולטימדיה במסך האחורי ובמערכת עצמה לעשות דברים אחרים כמו וויז וכו' (מבחינת תמונה לא שמע), הבנתי שיש דבר כזה Dual Zone איך אני בודק אם זה קיים במערכת שלי? אם לא האם ניתן לעשות את זה בעזרת אפליקצייה? תודה!
הודעה אחרונה מאת idan a, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים, החלפתי מצבר ברכב והמערכת ננעלה. אני מזין את הקוד כשהמערכת עולה, אבל אני לא יכול ללחוץ על 'GO' בגלל שהוא בקצה התחתון של המסך והטאצ' לא עובד שם! ניסיתי עם השלט, לא עוזר. כשאני לוחץ על החלק התחתון לאורך כל המסך הוא לוחץ על מקש אחד מעל, ז"א כשאני לוחץ על 'GO' הוא לוחץ על "בייקספייס". לפני האיפוס הכול עבד מצוין. פה יש בחור עם אותה הבעיה: מה ניתן לעשות? אני תקוע בלי מערכת
הודעה אחרונה מאת yuvalsa,
-
מי מחובר 8 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,294 אורחים (הצג רשימה מלאה)