Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני לא יודע אם הפוסט הזה קשור לפה אבל אני חייב עזרה,

לפני כחודשיים קניתי מערכת לרכב בסביבות ה 4.5K, יש לי ברכב ככה:

מגבר: אדיסון 2000 וואט אם אני לא טועה

קומפוננטים של HERTZ 6.5 (לא זוכר בדיוק כמה וואט אבל משהו איכותי)

רמקולים בבאג' של פיונר 6.9 400 וואט

עכשיו הרמקולים מאחורה לא מחוברים למגבר (הם היו מחוברים עד שהבאתי את הקומפוננטים של HERZ)

וזה דיי מחרפן אותי כי מאחורה לא שומעים, כאילו סתם יש לי שם רמקולים...

חשבתי אולי לחבר את כול החוטים לחוט אחד שיתחבר למגבר, השאלה שלי זה אם זה אפשרי? ואם כן,

זה יכול לגרום לנזק למערכת?

בבקשה אם זה לא קשור לפה רק תגידו לי לאיפה זה קשור כדאי שאני אשאל אני חייב את עזרתכם...

פורסם

אל תעשה את זה, אם אתה תחבר במקביל אתה תוריד את העכבה שהמגבר רואה ואז אחוזי העיוות יעלו וגם אתה מסכן את המגבר שלך. אם תחבר בטור אתה תעלה את העכבה והעוצמה תרד ובמקרה הזה אתה רק גורע.

אין צורך לחבר את הרמקולים מאחורה למגבר, אתה לא יושב מאחורה, אתה יושב מקדימה. גם אם תגביר את האחוריים ע"י מגבר נוסף אתה כמעט ולא תשמע הבדל אם בכלל. אם אתה רוצה אתה יכול לחבר את הרמקולים מאחורה ליציאות של הHU ברכב שלך ואז הם ינגנו גם(כנראה בעוצמה נמוכה מהקידמיים).

פורסם

אז הבנתי שיש לך זוג קומפוננטים מקדימה

וזוג 6X9 מאחור ללא סאב ,והמגבר אינו מגבר 4 ערוצים ?

מה הדגם המדויק של המגבר.?

גם אם מדובר במגבר 2 ערוצים

ניתן לחבר אליו את כל 4 הרמקולים בחיבור מקבילי

אבל יש לזה חיסרון בכך שלא תוכל לשלוט על שני הזוגות בנפרד.

פורסם
אל תעשה את זה, אם אתה תחבר במקביל אתה תוריד את העכבה שהמגבר רואה ואז אחוזי העיוות יעלו וגם אתה מסכן את המגבר שלך. אם תחבר בטור אתה תעלה את העכבה והעוצמה תרד ובמקרה הזה אתה רק גורע.

אין צורך לחבר את הרמקולים מאחורה למגבר, אתה לא יושב מאחורה, אתה יושב מקדימה. גם אם תגביר את האחוריים ע"י מגבר נוסף אתה כמעט ולא תשמע הבדל אם בכלל. אם אתה רוצה אתה יכול לחבר את הרמקולים מאחורה ליציאות של הHU ברכב שלך ואז הם ינגנו גם(כנראה בעוצמה נמוכה מהקידמיים).

הרמקולים מאחורה מחוברים למערכת עצמה, אבל כשאני מפעיל רק את הרמקולים מאחורה אז בוא נגיד הם נשמעים כמו פלאפון (איכות וגם וואליום)

אז הבנתי שיש לך זוג קומפוננטים מקדימה

וזוג 6X9 מאחור ללא סאב ,והמגבר אינו מגבר 4 ערוצים ?

מה הדגם המדויק של המגבר.?

גם אם מדובר במגבר 2 ערוצים

ניתן לחבר אליו את כל 4 הרמקולים בחיבור מקבילי

אבל יש לזה חיסרון בכך שלא תוכל לשלוט על שני הזוגות בנפרד.

יש לי סאב שכחתי לכתוב, יש לי JBL

ואני מעדיף שישמעו את הרמקולים מאחורה כי לפני ההתקנה של ה HERZ שמעו את הרמקולים מאחורה ברמה ממש טובה.

אני לא יודע ממש על המגבר (קצת שכחתי פרטים) אבל אני רק יודע שזה של EDISON 2000וואט אם אני לא טועה זה 4 ערוצים.

פורסם

הפתרון הוא פשוט אתה יכול לחבר את הרמקולים בחיבור מקבילי

לראות אם זה נישמע לך טוב יותר.

ההמלצה בכל אופן היא לרכוש עוד מגבר

רצוי מונובלוק עבור הסאב.

פורסם

עכשיו דברתי עם הבחור שהתקין לי את המערכת הוא אמר לי בשום פנים ואופן לא לעשות את זה..

הוא אמר לי או לקנות מגבר שכול הרמקולים יכולים להתחבר אליו או שזה רק יהרוס לי את המערכת ..

• תוכן חדש...