Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

בטוח רובכם ראיתם את השרשור הקודם שפתחתי והייתי מאוכזב מאיך שהמערכת נשמעת אז..

החלטתי לנתק הכל ולחפש איש מקצוע אמיתי שבאמת יכול לעזור לי, לאחר המלצות פה בפורום פניתי אל יוסי בפאלפון וקיבלתי יחס מצוין!

לאחר כמה ימים קבעתי איתו התקנה, ההתקנה כוללת: קיט התקנה, כבלים RCA, טבעות לרמקולים, פלטה למגבר, התקנה וכיוון מערכת.

ולא, בידוד\איטום לא היה, אולי נעשה את זה בהזדמנות אחרת.

היה לי איזה בידוד מקומי שעשו לי בעבר (במקום אחר) אבל הורדתי אותו מכיוון שלא היה איכותי ולא עזר בכלום, אם כבר לעשות בידוד אז על כל הדלת.

הגעתי לסדנה בפעם הראשונה וקיבלתי רושם טוב מאוד מהמקום, מאוד איכותי ומקצועי.

עבודה מאוד איכותית ונקייה, העברת כבלים חדשים דרך הדלתות, העבירו את הכבלים דרך הרכב בצורה מאוד מסודרת, כל מוצר הותקן בצורה מדויקת במקומו, ענה לשאלות ולבקשות הסביר לי כמה דברים שלא הייתי מודע להם קודם.

בהחלט תמורה ענקית למחיר! ממליץ מאוד.

רוצה להודות ליוסי ולבחור בשם אורי (אם אני לא טועה) שעבדו חצי יום על הרכב והשקיעו מאוד!!

והתוצאה הסופית פשוט ואו ! שיפור ענק באיכות הסאונד, אני מאוד מרוצה שהגעתי לסדנה.

3.jpg5.jpg7.jpg4.jpg6.jpg9.jpg10.jpg11.jpg12.jpg13.jpg8.jpg14.jpg

15.jpg

שאלה אחת בנוגע למגבר, בשעות הערב לאחר פעילות של שעה ויותר בווליום בינוני~גבוה המגבר פשוט רותח, שם את היד ל 5-10 שניות ואז מזיז מרוב חום, זה דבר תקין למגבר כזה? אני מבין שזה מגבר והוא מתחמם והכל אבל..

עריכה אחרונה על ידי LoveSound555
פורסם

יוסי פשוט מקצוען. תענוג לראות את היחס שלו למה שהוא עושה.

המוניטין שלו לא במקרה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מילא אתה, אבל אני שמח אחרי הכל, שעכשיו אתה מרוצה וגם שזכית להתקנה איכותית. :-D

אני רק רוצה לוודא, שיוסי או אורי היו מודעים לכך שהסאב הוא 2 אוהם ושהמגבר מספק 550W לעומת 250W מוצהרים של הסאב.

עושה לי הרושם שהגיין שלו קצת פתוח מדי לסיטואציה המדוברת, אבל אולי הם הנמיכו דרך ה-HU את אות המוצא.

עוד שאלה שיש לי, האם בוצעו חיתוכים גם דרך ה-HU? כי אני רואה שבוצעו גם במגבר.

לא יודע להגיד בנוגע להתחממות. למראית עין הכל נראה כשורה.

אולי מישהו בעל מגבר מאותה סדרה ידע להעיד.

פורסם (נערך)

אני חושב שלא היו מודעים, גם לא אמרתי להם על זה כלום - שכחתי מזה באותו רגע.

מרגישים את הסאב עכשיו יותר מבעבר אבל זה נשמע לי בסדר כרגע, תמיד אפשר לסגור אותו עוד קצת.

בקשר לחיתוכים ב HU יוסי שאל אותי איפה אני מעדיף אותם במגבר או ב HU והוסיף משהו לגבי איפוס מערכת ושהחיתוכים יכולים להעלם או משהו כזה אז אמרתי לו שיעשה את זה במגבר ככה שבמידה ויהיה איפוס בעתיד ב HU אז ישארו במגבר.

בכל מקרה אני מעדיף לא להתעסק יותר מדי כרגע בעניין הכיוונים (כרגע מאוד מרוצה), אם אתה ממליץ על שינוי כלשהו אז בפעם הבאה כשאני אהיה אצלו אני אתייעץ איתו על זה.

ההתחממות קורת בעיקר בווליום גבוהה ולאחר פעילות ממושכת של המגבר, זה היה גם קודם וגם עכשיו.

ההתקנה בוצעה ברמה גבוהה מאוד ושמו לב לכל דבר אפשרי, אולי כנראה המגבר כזה וזה דבר תקין בשבילו.

עריכה אחרונה על ידי LoveSound555
פורסם

יש בהחלט אמת בדבריו של יוסי לגבי החיתוכים.

ובשורה התחתונה, אם זה מבחינתך נשמע טוב, אז זה לא באמת משנה. סתם עלתה בי הסקרנות.

אותי רק "מטריד" קצת ענין ההספק שהסאב כנראה מקבל לעומת מה שהוא מסוגל (עם כל ההסתייגויות של הנחתת ההקלטה, מוזיקה דינמית וכיוצב'). ויוסי יכול להגיב בנושא גם כאן הרי. :wink:

ויאללה, איטום/בידוד בהקדם :-P

פורסם

קודם כל תתחדש!

אני בטוח שעכשיו אתה נהנה מהמערכת ויותר מכל מסביבה איכותית ברכב - לעבור התקנה של יוסי במקרים רבים זה ממש להעביר את הרכב שדרוג.

מה שהכי חשוב לי מכל הסיפור הזה הוא לראות איך בן אדם בודד יכול לחוות שתי דעות שונות, מנוגדות אחת לשניה ב180 מעלות - על אותה המערכת ובפרט על אותם הרמקולים

בגלל זה אני אומר שחוות דעת לגבי רמקולים זה טוב ונחמד אבל זה לא שווה כלום אם אתה לא יודע איך הרמקולים הותקנו וכמה השקיעו בכוונים שלהם. כשאני קורא חוות דעת על רמקולים אני בד"כ מחפש נתונים סטטיסטיים לראות כמה אנשים יצאו מרוצים וכמה שללו על הסף וככל שיש פילוג יותר גדול ככה אני פחות סומך על הביקורת.

במקביל אני תמיד בודק גרף היענות כוח ומשליך את זה על הביקורות שקראתי.

אבל בסופו של דבר השאיפה היא תמיד לשמוע ובו זמנית לבחון את איכות ההתקנה והכוונים ולדעת מתוך זה אם מה שאני שומע הוא לא רלוונטי בכלל ועושים לציוד עוול.

התקנה של מקצוען - במקרה הזה מדובר בTOP DOG - יוסי! -> זה הצעד הראשון והנכון ביותר לדרך למיצוי פוטנציאל של מערכת.

הצעד השני שאותו עדיין לא פסעת - בידוד! -> אתה חייב! לבודד את הדלתות הקידמיות.

זה יאפשר לך למשוך את כל תחום תדר הבאס לקדמת הרכב ובכך גם להוריד קצת עומס מהסאב וופר, לאזן אותו כלפי המערכת ולסגור קצת גיין.

שוב - גיין, זה לא ווליום!

הצעד השלישי - לכוון, לכוון, לכוון.

תענוג!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חברים, מזמן לא ביקרתי פה. כנראה התרגלתי לראות התקנות אחרות בחו"ל.. אולי זה רק אני, אבל פלטה עם קודחים לתוך המושב איכשהו בולטת לעין...

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

סרגיי - זו אמנם התקנה של יוסי אבל זו התקנה פשוטה סה"כ - גם את זה יוסי עושה ואם כבר אז לפחות אתה יודע שעשו את זה טוב.

יוסי עושה היום עבודות מדהימות ברמה של סימפליסיטי אין סאונד.

תיבות קסטום מטמטמות עם טכנולוגיות בניה בשכבות, קרפינג ושאר טכניקות.

תושבות מיוחדות לסמארטפונים עם חריטת לוגו וכך הלאה וכך הלאה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני ממש לא מזלזל וראינו לא מעט עבודות של יוסי ברמות על.. בהחלט, דיברתי על דבר ספציפי הזה ולא ממש אופייני ליוסי לדעתי, גם אם זאת עבודה פשוטה ביותר. זאת דעתי בלבד כמובן, יכול ליות שזאת דרישה מוגזמת מבחינתי מבעל מקצוע הידוע ביותר בארץ ואולי הקפדני ביותר. IMHO וללא כוונה להעליב אף אחד.

PS. לא מזמן ראיתי איזה מתקין שהתקין מתחת לבית מגבר כלשהו על משענת אחורית ורציתי לעקור לו ידיים על "עבודה" הזאת.. מבעל מקצוע הייתי דורש קצת יותר.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אני ביקשתי מיוסי לעשות משהו פשוט בקשר לפלטה מאחורה, המושבים אצלי לא הכי נוחים להתקנה עליהם.

בכל מקרה יש הבדל ענק בין העבודה של יוסי לשאר העבודות שעברתי, מאוד מרוצה מהתוצאה שיצאה אצל יוסי.

פורסם

ברוב ההתקנות פה בפורום הפלטות מחוברות עם ברגים לגב המושב. לפעמים פשוט הברגים "נבלעים" בגלל צבעם השחור והצבע של הבד ולא נראים לעין. במקרה הזה פשוט רואים אותם. פלטה שבה הברגים מוסתרים תהיה יותר מסובכך לבנייה תדרוש יותר שעות עבודה וכמובן המחיר יהיה יותר גבוה.

• תוכן חדש...