פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת aviad3894, -
- 1 תגובות
- 649 צפיות
היי, קניתי היום רמקולים קדמיים חדשים של alpine spg-17cs ורדיו דיסק בולטוס של alpine 72bt הווליום יכול להגיע עד 35, ואחרי שהוא כיוון לי שם את העוצמות והבסים איזה רבע שעה, ברגע שאני עובר את ה25 26 שגם ככה לא שומעים ככ חזק במספר הזה, השמיעה מתחילה להיות בכלל לא נקייה, במיוחד בשירים עם באסים, אבל גם בשירים בלי באסים ברגע שאני עובר את 26 ובכלל שאני מגיע ל30 זה ממש לא נעים לאוזן. מילא היה מגיע ל25 והיו שומעים חזק, אבל ב25 זה לא כזה חזק, אז שאני מגביר לשמוע קצת חזק הסאונד מתחיל להיות ממש מלוכלך. זה הגיוני או שהוא פשוט דחף לי איזה חרטה ואני צריך לחזור אליו?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום למומחים, קניתי קאיה פורטה (2017). הוספתי התקנה של מערכת מולטימדיה אנדרואיד של UZEB מתוך הנחה שיהיו לי אפליקציות כמו וויז, פנגו וכו'. ידוע לי שזו מערכת לא בסטנדרט גבוה יש יגידו אפילו גרועה, אבל אני לא צריך מעבר לזה. מספר שאלות שאשמח לקבל בהן תשובות: 1. ראיתי שיש במערכת את תוכנת הניווט igo שעובדת ללא אינטרנט. מה שלא ברור לי הוא שקיבלתי גם כמו כרטיס סים מטעם igo. מזה הכרטיס הזה ואיך לעזאזל מכניסים אותו למערכת?? חחחחח אין פתחים לסים. 2. ניסיתי להפעיל את הוויז, אבל נדרש חיבור לאינטרנט.. היות ואני מעוניין להשתמש במערכת פרט למוזיקה בוויז ובפנגו. אני מעוניין לגלוש הנקודה החמה בנייד, הבעיה היא שאני מנסה גם על ידי חיבור עם כבר מהנייד למערכת ואין אינטרנט …
הודעה אחרונה מאת Flx, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום! יש לי גולף MK5 ורציתי להתקין רמקולים בדלתות האחוריות לאחר פתיחת הדיפון גיליתי שלא היו רמקולים ולא מצאתי חיווט. האם יש דרך אחרת להתקין את הרמקולים או האם קיים חיווט מקורי שמסתתר?
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם , יש לי מערכת פיוניר דגם AVHX5800BHS , התקנתי מצלמת רוורס . כשאני משלב להילוך רוורס עולה לי מסך שחור ורשום בו: "caution the video may appear reversed .". חשוב לציין כשאני נכנס לתפריט משלב לרוורס ואז לוחץ למטה 2 למישהו מושג מה הבעיה ?
הודעה אחרונה מאת Close, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 35 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
שלום לכולם! אז החורף כבר נמצא בסיומו ואנחנו רוצים לראות את כולכם ולהפגש לערב נוסף של אודיו. ארט סאונד מבקשים להיות הבית המארח של קהילת האודיו ומולטימדיה בישראל ואנחנו נהנים להזמינכם. מתי? יום חמישי ה23 למרץ 2017 החל מ19:30 בערב. איפה? סדנאת ארט-סאונד, זאב שלנג 5 ראשון לציון (מאחורי הסינמה סיטי) בתחנת הדלק TEN. מה מתוכנן? *ערב מכירות במחירי הנחה על כל החנות וכלל המותגים החל מסדרות הכניסה ועד הסדרות הגבוהות. *הרצאה על טכנולוגיית הFULL DA של AUDISON *שעת שאלות\תשובות כלפיי וחבריי פורום וותיקים - בכל נושא העולה על דעתכם בתחום האודיו לרכב. *רכבי תצוגה והדגמה *ערב פתוח לכלל חברי הפורום, רכביהם ומערכותיהם - SPL, SQ וSQL כ…
הודעה אחרונה מאת Stas13, -
-
מה שיש לי כרגע זה pioneer x2750bt phd fb 6.1 cerwin vega vmax 122 איזה מגבר עדיף? ולמה? Boss Audio PV3700 או CERWIN VEGA V1100.5
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 824 צפיות
רכשתי דאבל דין חדש לא מזמן , Pioneer avh5750BT ומשום מה אין לי את כל השפות, יש אנגלית , ועוד 2 שפות שאני לא סגור אפילו מה הם, ואני צריך רוסית ואין. ועדכנתי הרגע גירסא ל8.50 מ 8.40 ועדיין אין . מה אפשר לעשות בעניין הזה?
הודעה אחרונה מאת xMasTer0fDw, -
- 1 תגובות
- 759 צפיות
אהלן, רציתי לשאול את רבותי המומחים: יש לי פריוס דור 2. האם יש מצב לעשות במסך המקורי של האוטו מצלמת רוורס? או מסך מולטימדיה להצגת WAZE? האם פירוק הפנאלים בצורה ביתית מסוכן יותר לקליפסים מאשר פירוק של מקום התקנה מוסמך? כמה אמורה לעלות הוספה כזאת? תודה!
הודעה אחרונה מאת בנתיים אוטובוס, -
- 2 תגובות
- 546 צפיות
שלום אני מעוניין להחליף את הרמקולים הקידמיים והאחוריים. איך אני יודע מה המידה שלהם מבלי לפרק את הדיפונים? אני רוצה לגשת לחנות, לקנות ולהתקין. אבל חשוב לי לדעת שאני לוקח מידה נכונה. שברולט קוואליר 96. תודה
הודעה אחרונה מאת HEBO, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני שוקל להזמין והתקין את המתאם הבא: yatour yt-m06 אין לי בעייה עם המערכת המקורית, רק דבר אחד חסר לי - יציאה ל- usb + aux. למשהו יש ניסיון עם המוצר הזה? האם הוא מומלץ או איכותי?
הודעה אחרונה מאת moti1984, -
- 0 תגובות
- 787 צפיות
שלום למומחים, קליאו 2014 עם מערכת מולטימדיה מובנית של LG עם MediaNav -לדעתי מסך 7 אינץ'. רוצה לשדרג את ה-HeadUnit אך לשמור על עיצוב הפלסטיקה (דוגמא בתמונה). כמו כן לשדרג לסט קומפננט (אין צורך במגבר ובאס) אשמח להמלצות וקישורים. תודה
הודעה אחרונה מאת דאוס, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הי אני מעוניין להתקין טאבלט ברכב . ממה שהבנתי צריך מתאמים מ hdmi לפרוססור ואז למגבר האם יש אפשרות לחבר את הטאבלט לרדיו דיסק באפשרות usb ולהשתמש בטאבלט כדיסק או קי? Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Shai12, -
-
- 1 תגובות
- 714 צפיות
הייי יש לי ניסן מיקרה 2012 שכרגע מותקנים אליה: - מערכת מולטימדיה של פיוניר - קומפונט מקדימה של פרמיר. - סאב וופר 12 שלא זכור לי שם המותג. - מגבר 4 ערוצים. ההתלבטות שלי איזה רמקולים 6X9 לקנות, וכמו כן ההתלבטות שלי האם כדאי לקנות מגבר נוסף(כל הערוצים תפוסים)? יש לשים לב שהסאב גדול ביחס למרחב האקוסטי של הרכב ולכן גם הדילמה...
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
בשנייה הראשונה ששמעתי את השיר הראשון שהתנגן ברדיו הבנתי שצריך להחליף רמקולים בסוזוקי. השמע פשוט זוועתי ברמת רמקולים של פלאפון. ברכב יש רמקולים 6.5" בדלתות וטוויטרים על הדשבורד צמוד לשימשה. התקציב: 550 שקלים. פ ההתלבטות שלי היא: 1. האם להחליף בקומפוננט פשוט מאוד של jbl gx600c. 2. האם להחליף לרמקולים קוקסיאליים יותר איכותיים של hertz ecx 165.5. מה דעתכם? אשמח להצעות
הודעה אחרונה מאת inon007, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 703 צפיות
שלום חברים, מבקש עזרה בשני דברים: 1. אילו מכשירים יכולים לעשות הגברה אקטיבית? 2. מה מומלץ? מה ההבדל בין מכשיר אלפיין למכשיר קלריון, כאילו מה אתם יכולים להגיד על ההבדל בסאונד עד כמה שאפשר מבלי להרכיב ולשמוע. כרגע מותקן אצלי: HU - עד לפני שעתיים היה Clarion CZ702 שכמובן עבד אקטיבי עד עכשיו (הגיע הזמן להחליף) קומפוננט - Hi Energy HERTZ סאב - HERTZ HX 250 מגברים: Kicker 600.1, HERTZ HDP 4 כרגע ההתלבטיות שלי הם לא גדולות, המליצו לי על ALPINE CDA-137BTi שגם יודע לעבוד אקטיבית, העניין הוא כזה, עשו טעות איפה שהרכיבו לי והרכיבו לי Alpine CDE-178BT שהוא לא יודע לעבוד אקטיבית אז השארתי עד יום ראשון שיגיע השני, אבל הסאונד של הקלריון היה יותר נעים, יותר"…
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 4 תגובות
- 919 צפיות
אהלן, יש לי טויוטה קורולה סאן+ זה לא עם רדיו רגיל זה כמו הgli. אני כרגע לא רוצה מגבר אבל אני רוצה את האפשרות בעתיד למגבר. הייתי בלהקאר בראשון והוא הציע לי שם kdc100-ur ב600 שקל jbl cs760c ב650 9603ix של אינפיניטי ב650 פנל התאמה לרדיו דיסק ב250 עבודה 350 נראה לי זהו, כל העסקה הוא אמר לי 2500 והוא מוכן להתגמש ל2300. עכשיו מבדיקה קצרה בזאפ ראיתי שכל מה שהוא הציע לי הוא צ'יפר אותי בעוד 50 אחוז במחיר. הרדיו עולה 300 הג'ייביאל 350... קיצר מישהו מכיר מקום אמין בראשון או אפילו חולון נגיד?
הודעה אחרונה מאת bati357, -
- 13 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום למומחים, קניתי קאיה פורטה (2017). הוספתי התקנה של מערכת מולטימדיה אנדרואיד של UZEB מתוך הנחה שיהיו לי אפליקציות כמו וויז, פנגו וכו'. ידוע לי שזו מערכת לא בסטנדרט גבוה יש יגידו אפילו גרועה, אבל אני לא צריך מעבר לזה. מספר שאלות שאשמח לקבל בהן תשובות ממומחי הפורום: 1. ראיתי שיש במערכת את תוכנת הניווט igo שעובדת ללא אינטרנט. מה שלא ברור לי הוא שקיבלתי גם כמו כרטיס סים מטעם igo. מזה הכרטיס הזה ואיך לעזאזל מכניסים אותו למערכת?? חחחחח אין פתחים לסים. 2. ניסיתי להפעיל את הוויז, אבל נדרש חיבור לאינטרנט.. היות ואני מעוניין להשתמש במערכת פרט למוזיקה בוויז ובפנגו. אני מעוניין לגלוש הנקודה החמה בנייד, הבעיה היא שאני מנסה גם על ידי חיבור עם כבר מהנייד למערכת ואין אינט…
הודעה אחרונה מאת Flx, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
השרשור הקודם נמחק בעקבות נושא לא תקין מקווה שהפעם זה יהיה יותר ברור. האם שליטה מההגה זה משהו שהוא תיקני? לכל המערכות יש את אותו ממשק ורק היצרנים משנים את הכפתורים? ראיתי מתאמים , המחירים בארץ נעים סביב ה600 ש'ח , כשמתאם כזה באיביי עולה כ100 ש'ח .. למה עליי לשים לב וכו' איזה מערכת מומלצת אם אני חייב חיבור לדיבורית ושליטה והגה בדרך הכי יעילה \ זולה
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי כרגע רדיו ריסק מקורי בפיקנטו 2014, ובזמנו גם קניתי רמקולים די זולים של Pioneer שאומנם שיפרו את העניין, אבל החלטתי ללכת עד הסוף עכשיו. אז קחו בחשבון שהידע שלי כמעט אפסי בעניין [אין לי מושג מה זה טוויטרים או למה נועד סאב וופר], שורה תחתונה העניין הוא כזה: אני רוצה בראש ובראשונה להחליף את הרדיו דיסק לדאבל דין והבנתי שבפיקנטו אני צריך לקנות מסגרת כדי להתקין את זה. מעבר לזה, יש לי שליטה מההגה וזה דבר שאני רוצה לשמור עליו. אני מחפש ווליום גבוה אבל לא צורמני, שיהיה עמוק ומעיף, באסים פחות מעניינים אותי כי אני שומע מטאל וחשוב לי שהסאונד פשוט יהיה איכותי ורחב ולא יתרכז לי בקדימה של הרכב ויצרום בכל פעם שאני מגביר עד הסוף. אז השאלה היא אם אני צריך גם סאב וופר ומג…
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי רכב עבודה סיטרואן c3 picasso 2016 לאחר חפירה מרובה הגעתי למסקנה שאם אני מחליף ברכב מערכת אני מאבד המון מהמחשב דרך של הרכב. ברכב יש מערכת מקורית של סיטרואן/פג'ו מסוג RD4 הזמנתי לרכב מתאם שמתאים למערכת וחיברתי אותה. הבעיה שלי היא עכשיו איך אני פותח אופציה בSource כדאי להשתמש במתאם? אשמח לעזרה! *מצורפות תמונות של המתאם ושל המערכת.
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 668 צפיות
יש לי מיציבושי אאוטלנדר ואני רוצה לשים מסכים ליושבים מאחורה. האם יש לי אופציה לחבר אותם למסך מולטימדיה אבל כשאני אפעיל וויז זה לא יציג את זה מאחורה? dual zone? מסכים נפרדים עם שליטה אישית פחות טוב לי
הודעה אחרונה מאת mpol, -
- 2 תגובות
- 857 צפיות
אהלן, ברשותי רנו מגאן 2006 קניתי אותה ממישהו לפני כשבוע. הסאונד היה זוועה וסאונד זה דבר שחשוב לי מאוד בתור מוזיקאי... הלכתי לחנות כדי לקנות קומפוננט לקדמיים (זוג רמקולים + טוויטרים), לפני שהלכתי חקרתי והחלטתי שאני רוצה Morel Maximo 5.25', שכן זהו הגודל של הקדמיים ברכב זה. המוכר אמר לי שזו בעיה כי הדגם מורל הזה הוא גדול מדיי ולא ייכנס ברנו מגאן ספציפית ויש לחתוך שם וזה יגרום לנזילה פנימה כשיש גשם... הוא הוריד לי את המחיר והתפשרתי על דגם ALPINE SXE-1750s שכן מתאים לרכב (בניגוד למורל זה בלי קרוסאוברים, רק הזוגות שצוינו). עכשיו לאחר שהוא הרכיב הסאונד לא בשמיים בכלל, יש שיפור משמעותי ממקודם אבל לא כזה מספק אותי... כשאני מגביר באיזשהו שלב זה מתחיל לעוות את הסאונד (…
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שבוע טוב חברים, ברשותי סט של מורל, דגם אליט 602, סט לא רע בכלל. הוופרים מעולים אבל אני מאוכזב מעט מהטוויטרים בעוצמות גבוהות ממש "מתפרקים" ונשמעים לא טוב. היה ניסיון להנחית מהקרוס וגם מהHU אבל ללא הצלחה, בעיה "דומה" קיימת גם במורל הייבריד 602 שברכב השני אבל פחות מורגש. חשבתי על לשלב טוויטרים של סט אחר, חשבתי על hertz mila, אבל מעבר לשאלה של איך זה נשמע אני רוצה לדעת אם טכנית זה אפשרי? אני נשאר לעבוד עם הקרוס של האליט חשוב לציין. תודה
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום כולם! התחדשתי היום בסיאט איביזה ואני מעוניין להתקין את המצלמה שקיבלתי שלשום הלא היא הVIOFO A119 אני מחפש המלצה למישהו פדנט ואמין שיעשה לי התקנה נסתרת (לא רוצה לראות כבלים רצים לי מול העיניים), בצורה איכותית ומקצועית (בכל זאת מדובר ברכב חדש) אשמח להמלצות לבעלי מקצוע לסוגיה הנ״ל באזור מרכז תודה!
הודעה אחרונה מאת chaimb, -
- 0 תגובות
- 511 צפיות
נא | לקרוא | את ההודעה | ה|זו בב|קשה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?194440-%D7%A2%D7%93%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99%D7%95-%D7%9E%D7%A8%D7%A5-2014:)
הודעה אחרונה מאת yossiyemin, -
- 1 תגובות
- 818 צפיות
שלום לכולם, מישהו יודע מה עומק ההתקנה האפשרי בדלתות הקדמיות, ומה גובה ההגבהה שניתן להוסיף? אני לקראת רכישת סט קומפוננט ואני יודע שיש מגבלה של עומק אך לא יודע מהי וכמה עובי הגבהה אפשרי. תודה רבה לעוזרים. סהר
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 9 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
שלום.. יש לי מאזדה 3 עם המערכת המקורית שלה. אני רוצה להחליף למערכת דאבל דין חדשה עד 1000 ש"ח. אני לא כל כך מבין במערכות לרכב, עשיתי חיפוש ומצאתי כמה דגמים. אפשר המלצות מה עדיף ואם יש לכם הצעה טובה יותר? 1. http://www.ebay.fr/itm/Mazda-3-2004-2009-7-Car-DVD-CD-Player-GPS-Radio-RDS-1080P-DVR-iPod-Touch-Screen-/282056873187?fits=Make%3AMazda%7CModel%3A3&hash=item41abe654e3:g:fc8AAOSw6n5XqEIm&vxp=mtr&rmvSB=true 2. http://www.eonon.com/Android-Car-GPS/Vehicle-Specific-GPS/GA5151W.html?Catype=1
הודעה אחרונה מאת lishaina, -
- 3 תגובות
- 904 צפיות
שלום, יש לי מידבאסים של ריינבואו פרופי פייז 6.5, שמותקנים בדלתות הקידמיות ברכבי. לפני כשבוע התחילה תופעה שמהמידבאס השמאלי השמע נעלם וחוזר לסירוגין ומחרחר מידי פעם. הייתי משוכנע שהבעיה היא במגעים ולכן היום כשפירקתי את הדיפון מהדלת כדי לבדוק ראיתי שיש קרע בגומי. האם זה סופו של המידבאס??
הודעה אחרונה מאת pashok.tr, -
- 1 תגובות
- 966 צפיות
שלום לכולם מישהו יודע אם ניתן להתקין ממיר עידן + עם חיבור USB למערכת אנדרואיד באוטו? קישור למוצר עצמו: http://www.dx.com/p/mini-dvb-t-digital-tv-usb-2-0-dongle-w-remote-controller-72026?utm_rid=95076053&utm_source=affiliate#.WM6S7vkrJhE והאם צריך אפליקציה בשביל זה..? תודה
הודעה אחרונה מאת BHXHO2,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 868 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- zaf
- dinnnn
- SlowRide
- Mike Lowrey
- יבגניפ
- yoni2sh
- גולדן191
- Satori
- צוק
- David32
- axSupreme
- DENON