Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מבקש עזרה בשני דברים:

1. אילו מכשירים יכולים לעשות הגברה אקטיבית?

2. מה מומלץ? מה ההבדל בין מכשיר אלפיין למכשיר קלריון, כאילו מה אתם יכולים להגיד על ההבדל בסאונד עד כמה שאפשר מבלי להרכיב ולשמוע.

כרגע מותקן אצלי:

HU - עד לפני שעתיים היה Clarion CZ702 שכמובן עבד אקטיבי עד עכשיו (הגיע הזמן להחליף)

קומפוננט - Hi Energy HERTZ

סאב - HERTZ HX 250

מגברים: Kicker 600.1, HERTZ HDP 4

כרגע ההתלבטיות שלי הם לא גדולות, המליצו לי על ALPINE CDA-137BTi שגם יודע לעבוד אקטיבית, העניין הוא כזה, עשו טעות איפה שהרכיבו לי

והרכיבו לי Alpine CDE-178BT שהוא לא יודע לעבוד אקטיבית אז השארתי עד יום ראשון שיגיע השני, אבל הסאונד של הקלריון היה יותר נעים, יותר"שמן",

המכשיר שכרגע באוטו (Alpine CDE-178BT), נשמע לי קצת צורם בגבוהים ... טוב צריך עוד כיוונים, אבל בשורה תחתונה יש לי הרגשה שהסאונד של החברות

האלה שונה לחלוטין.

אני מקשיב הרוב למוזיקה אלקטרונית, DEEP HOUSE , psy trance , קצת שחורה...

אז הבעיה הגדולה שלי זה שאי אפשר לשמוע אז מבקש את עזרתכם להבין קצת את ההבדלים עד כמה שאפשר מבלי לשמוע וכמובן אם יש המלצות אחרות

למכשירים אחרים

* אה, חייב דיבורית בלוטוט טובה גם, בALPINE הם מעולות, ורק SINGLE DIN

תודה מראש,

SQ Addict

פורסם

אם אתה צריך אני מוכר אלפיין u92 bte

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Kill the ROAD and not YOURSELF

לכולם שמי שגיא תמיד שמח לעזור :)

כרגע סיוויק 05'

פורסם

יש לך מערכת נחמדה ,אבל לא מערכת שהייתי מגדיר כ "סאונד ללא פשרות"