Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קניתי היום רמקולים קדמיים חדשים של alpine spg-17cs

ורדיו דיסק בולטוס של alpine 72bt

הווליום יכול להגיע עד 35, ואחרי שהוא כיוון לי שם את העוצמות והבסים איזה רבע שעה, ברגע שאני עובר את ה25 26 שגם ככה לא שומעים ככ חזק במספר הזה, השמיעה מתחילה להיות בכלל לא נקייה, במיוחד בשירים עם באסים, אבל גם בשירים בלי באסים ברגע שאני עובר את 26 ובכלל שאני מגיע ל30 זה ממש לא נעים לאוזן.

מילא היה מגיע ל25 והיו שומעים חזק, אבל ב25 זה לא כזה חזק, אז שאני מגביר לשמוע קצת חזק הסאונד מתחיל להיות ממש מלוכלך.

זה הגיוני או שהוא פשוט דחף לי איזה חרטה ואני צריך לחזור אליו?

פורסם

(בהנחה ולא מחובר למגבר חיצוני) מגברים פנימיים של ר"ד למיניהם מוגבלים ביכולתיהם.

הגיוני שבאזור ה-75% מהווליום אתה מתחיל לשמוע עיוות, אבל יכול להיות גם שהכיוונים שבוצעו בר"ד (כמו לאודנס, איקוולייזר וכו') מוגזמים מעט ומובילים לעיוות שמיע מוקדם מעט יותר ו/או שפשוט לא לטעמך.

עיין בחוברת ההוראות ונסה להנמיך אותם מעט. או לכל הפחות ציין מה הכיוונים הנוכחיים (אפשר בליווי תמונה).

אגב, אם להתרשם מהמפרט באתר של אלפיין, בקרוסים של הקומפוננט אמורה להיות אפשרות להנחית מעט את הטוויטרים, במידה והם צורמים לך. עוד יכול לעזור מעט בתחום המיד-באס ומטה, איטום/בידוד בסיסי מאחורי הרמקולים.

• תוכן חדש...