פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
ערב טוב, מדובר בcitroen c4 2013 עם המערכת הבאה - hertz energy component esk 165l.5 מקדימה, hertz dcx dieci 120w מאחורה, סאב אקטיבי של נקמיצ'י 1200w ומגבר די פשוט של soundX 1200w 4 יציאות, מתחבר לקומפוננטים מקדימה ולאחוריים. מדובר במערכת המקורית של הרכב מבחינת רדיו דיסק, השאלה אם באמת יש השפעה כאן לרדיו דיסק המקורי. בעקרון שוקל להחליף מגבר בעתיד השאלה אם יש טעם להחליף את האחוריים שכן מדובר ברמקולים לא "נחותים" ואם יש טעם אולי אפילו להוסיף 6x9. אשמח להמלצות ורעיונות.
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, יש לי קרוז 2010 עם מערכת מולטימדיה סטנדרית. אני רוצה לשדרג אותה חשבתי על אנדרויד אבל כל המתקינים ממליצים רק תואם מקור. האם באמת מומלץ רק תואם מקור? ולמה? תודה לעוזרים. Sent from my SM-G610F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן חברים, יש לי שאלה , הבנתי שיש לי במולטימדיה שלי AppRadio ואני יכול לראות את הWaze על המסך של המולטימדיה. עכשיו השאלה שלי האם המכשיר שלי LG V20 מתאים למולטימדיה, ועוד שאלה מה אני עושה כדי להתחבר לAppRadio הזה? כי המשבצת של הApps בדאבל דין לא רואה אותה כאופציה פתוחה בנתיים.
הודעה אחרונה מאת hondacivic02es, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
מחפש חוות דעת.
הודעה אחרונה מאת avi60769, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום. אשמח לקבל עזרה בשאלה שנשאלה בכותרת. הרכב שבו תהיה מורכבת המערכת הוא: הונדה סיווק דור 2001-2006. על מנת שתוכלו להבין באילו רכיבים מדובר, אפרט כעת. מגבר CRUNCH דגם PZT1400.4 Amplificador Crunch PowerZone Series 4-Channel AB Potencia: * 4 ohms: 87.5 watts x 4 chan. * 2 ohms: 175 watts x 4 chan. * Bridged, 4 ohms: 350 watts x 2 chan. Potencia Maxima: * 4 ohms: 175 watts x 4 chan. * 2 ohms: 350 watts x 4 chan. * Bridged, 4 ohms: 700 watts x 2 chan. MOSFET power supply LED power and protection indicators Tuned Bass EQ (0-12 dB bass boost at 45 Hz) Variable bass equalization Speaker-level inputs with soft t…
- 0 תגובות
- 920 צפיות
שלום לכולם ותודה מראש, רכשתי שברולט טראקס 2017 ללא מערכת מולטימדיה, מבירור שערכתי עם כמה מתקינים הבנתי שזה קצת בעיה ברכב הזה. אני אשמח לשמוע אם מישהו יודע מה האפשרויות שלי ? דאבל דין ? או רק מערכת תאומת מקורי ? תודה
הודעה אחרונה מאת royle, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, מנסה ולא מוצא תשובות בשום מקום........ המערכת ברכב מקורית, כמה חודשים אחרי שקנינו את הרכב (חדש) המערכת נדפקה וגם ביונדאי לא ידעו לתת תשובות. אז ככה 1. תחנות מכוונות על תדר אמריקאי בלבד (אי זוגי) חפרתי באינטרנט לא מוצא איך לשנות את זה. 2. כשפעם איזה חשמלאי הצליח לשנות אחרי כיבוי של האוטו זה חזר. ככה גם שמירה של התחנות. מתאפס בכל כיבוי והדלקה. 3. מפות הוא גם מאפס, הג׳י פי אס אחרי שאני מעדכן לו עם usb את התוכנה חוזר וכותב לי path not found. בקיצר כלום לא עובד. הפעם האחרונה שניסיתי לתקן אצל חשמלאים היתה לפני שנתיים שלוש. חזרתי לנסות... לא מוצא תשובות ופתרונות באינטרנט בכלל. אשמח אם למישהו יש רעיונות. כמה אגב תעלה מערכת חדשה? אמרו לי 3000…
הודעה אחרונה מאת osdeals2011, -
- 4 תגובות
- 861 צפיות
שלום לכולם, יש לי אופל אסטרה ברלינה 2013 ושומעים רק ברמקולים הקדמיים ולא שומעים ברמקולים הצדדים שמותקנים בצדדי הדלת איך מפעילים אותם? המערכת היא רגילה ולא מולטימדיה ניסתי לחפש בספר של האוטו ובאינטרנט ולא מצאתי תשובה תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Rossm, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, הרכב נקנה ובו מותקנת המערכת הנ"ל. אין לי אפשרות להתחבר לאינטרנט, כשאני אני לוחץ על WIFI זה כותב לי ERROR ולא מאפשר לנסות להתחבר. איך אפשר לפתור את הבעיה? מופיע גם no service, כנראה מאחר ולא מוכנס כרטיס סים.
הודעה אחרונה מאת yonim, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי לכולם, קניתי לא מזמן רכב חדש, כל פעם שאני מדליק את הרדיו, או שם דיסק, הרמקולים מצפצפים כל כמה שניות צפצוף יחיד, גם כשאני מנמיך את הרדיו ל0, עדיין הצפצוף נשמע, רק כאשר אני לוחץ לחיצה ארוכה על כפתור הווליום, (מכבה את הרדיו) הצלצול מפסיק
הודעה אחרונה מאת shlomok, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 886 צפיות
שלום, קניתי דאבל דין פיוניר, ורציתי לדעת אם יש אפשרות לנגן קליפים וקבצי אודיו ביחד. לצורך העניין, אם יש לי שירים רגילים ושירים שהם גרסאות של הופעות, אם אעביר גם את קבצי ה-MP3 וגם את קבצי ה-MKV לאותה תיקייה, זה ינגן מדי פעם אודיו ומדי פעם וידאו, או שהוא אוטומטית יתעלם מהקבצים הללו? הסיבה שאני שואל ולא בודק בעצמי היא שרק עוד כמה ימים יבוא המתקין ויתקין את המערכת, והסקרנות קצת הורגת עד אז חח תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Charger1970, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 799 צפיות
אהלן, אני מחפש באזור חולון, ראשון והסביבה מקום שבו אוכל לשמוע קומפוננטים ואת ההבדלים בינם על מנת לבחור. מישהו מכיר מקום כזה ?
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
אהלן חברים קניתי את המערכת של JOYING וצריך להרכיב אותה. אתם מכירים מתקין טוב באיזור חיפה\צפון? תודה
הודעה אחרונה מאת sareea, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחרונה הרכבתי ברכב מערכת מולטימדיה תואמת מקור (אנדרואיד 6.0). חיברתי גם מצלמת רוורס, כך שכאשר אני מעביר להילוך אחורי אני מקבל תמונה מהמצלמה עם אופציה לחיווי מהחיישני רוורס. כרגע מחוברים רק חיישני רוורס ״רגילים״ לצג LCD סטנדרטי. השאלה היא, איך אני יכול לחבר את החיישנים שיש כרגע למולטימדיה במקום ל LCD ? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת moshilov, -
מערכת ב 5K
מאת Stav132- 2 תגובות
- 909 צפיות
היי, מה אתם אומרים על המערכת הבאה PIONEER AVH-X2850B 1400 ש"ח 6.5 HERTZ ESK 165.5 800 ש"ח HERTZ ECX 165.5 500 ש"ח מגבר 5 ערוצים אני רוצה לקנות מאמזון Pioneer GM-D9605 https://www.amazon.com/gp/product/B014XQ6BLI/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A36NY6MO5E7I8U 1400 ש"ח אחרי מסים לגבי הסאב אני מתלבט אולי את זה Cerwin Vega HED H4124D 900 ש"ח או משהו אחר המגבר מוציא 350RMS ב 4 אום ו 600 ב 2 אום סה"כ 5K מה אומרים? יש המלצות לרכיבים יותר טובים בתקציב הזה?
הודעה אחרונה מאת aviel56, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי לכולם. אני נוהג בפיאט פונטו ומה שיש לי במערכת היום זה: HU Pioneer DEHX1650 קומפוננט מורל טמפו 6X9 Kenwood G6930 מתחשק לי לשדרג מעט את אחד החלקים במערכת, כשהתקציב הוא בסביבות 400 ש"ח. כבר הייתי די סגור על Rockford R1693, עד שקיבלתי עצה שתכלס ההבדל לנהג בין הרמקולים האחוריים במקרה הזה כמעט לא יהיה מורגש. מה דעתכם על האמירה? שמעתי על הרמקולים האלה ביקורות טובות ושבטווח המחיר הזה הם נהדרים בלי מגבר. ואם לא לשדרג את ה-6X9 בכלל, איזה שדרוג נחמד אפשר כן להשיג במחיר זעום שכזה? חשבתי אולי על HU עם בלוטות'. מחכה לתגובותיכם, חג שמח
הודעה אחרונה מאת xMasTer0fDw, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי מערכת עם מגבר סאב ו 2 קומפוננטים ויש שריקה חלשה שנשמעת כל פעם שהמערכת נדלקת שמכבים זה נפסק השריקה מתחזקת שמדליקים מזגן /נותנים גז המינוס למגבר נלקח מבורג מתחת לכסא נראה בסדר.. הרכב זה הונדה סיויק האצבק מה יכול לפתור את הבעיה הזאת חוץ ממסנן רעשים שהבנתי שפוגע בסאונד
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 4 אלף צפיות
לפני הכל חג כשר ושמח לכולם התחלתי לחפש לי מערכת מולטימדיה עם אנדרואיד לטויוטה קורולה ראנקס שלי (2003) ואחרי חיפושים רבים מצאתי מתקין שהציע לי להתקין מערכת דין אחד של ניפון עם מסך גודל 9 אינץ אנדרואיד 5.1. חיפשתי מידע באינטרנט לא מצאתי דבר על מערכת מסוג זה ולצערי גם שכחתי לבקש את הדגם הספציפי. השאלה שלי היא האם מישהו נתקל המפלצת הזאת? מישהו מכיר את המערכות של ניפון האחרונות? האם זה מערכת ידידותית למשתמש? ההצעה שלו עומדת על 1800 ש"ח כולל התקנה אשמח לשמוע את דעתכם ואם למישהו יש את המערכת אשמח לתמונה או שתיים לראות איך נראה הממשק
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש מישהו שיודע לעבוד עם פיברגלס שיכול לייצר עבורי תיבה לזוג רמקולים 5" ומערכת. עמית
-
- 1 תגובות
- 790 צפיות
חג שמח חברים, חיפשתי קומפוננט חדש להחליף את הסט העייף שקיים אצלי כרגע, התחלתי בחיפוש בזאפ ואחרי סינונים מצאתי את הדגם GX600C של JBL במחיר מאוד מפתה שמתחיל ב-370 שקל. מישהו מכיר את הסט ויודע לומר לי איך הוא? המחיר הזול שלו מצביע על איכות נמוכה? לציין בנוסף שאני בלי מגבר ברכב. תודה.
הודעה אחרונה מאת admtaynov13?, -
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום התקנתי מערכת ברכב אצל מתקין אך הסאונד לא נשמע לי טוב שמתי 2 קומפוננטים jbl עם קרוס סאב ומגבר אשמח לעצות /המלצות איך לכוון במיוחד את הכפתורים שזזים לצדדים תודה רבה
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
ברשותי פאביה 2015 שמגיעה רק עם רדיו, אני רוצה להתקין דאבל דין עם מסך 7 אינטש בכל המקומות שחיפשתי עדיין עוד לא הגיעה המסגרת (לארץ) בגלל שהרכב חדש. האם מישהו יכול לכוון אותי לאתרים בחו"ל לקניית המסגרת.
הודעה אחרונה מאת Moshik Levi, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי כולם. למישהו יש פה את ה C3 החדשה? (מניח שרלוונטי גם ל208 החדשה) משום מה, הrds לא עובד כלל. כמו כן, לא ניתן להפעילו בתפריט היכן שהוא אמור להיות..
הודעה אחרונה מאת ldti, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
שאלה בנושא חשמלי, יש לי סט רמקולים 8 אום ואני ממתין למגבר יעודי בשבילם בזמן הזה אני רציתי לשאול אם אני אחבר אותו למגבר 4 אום מה ההשלכות של זה? בתודה מראש אבי
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חייב להזהיר את חברי הפורום בכלליות מפני מתקיני מערכות שמנסים להגיד לכם מה אתם צריכים למרות שאתם יודעים מה אתם צריכים. תמיד תעשו בדק בית ותבדקו מה אתם צריכים באמת. יש קטע לבעלי המקצוע בתחום זה ספיציפי שהם בטוחים שהם יכולים להתנשא עליכם ועל ידי העלבת הבחירה הנוכחית שלכם נסות לדחוף לכם משהו שאתם לא רוצים לי זה היה עם נסיון לדחוף לי מערכת אנדרואיד (כי זה הדבר שאתה הכי צריך) כי חייבים לקרוא מיילים ושאר אפליקציות על המסף אפילו שאמרתי שאני מעדיף וויז על הטלפון כמסך ניפרד שלא יפריע לי עם הרדיו, הוא המשיך במסע השכנוע: "כזה מכרתי עכשיו, בוא כנס לרכב הזה תקשיב...." ואז הוא הראה לי את הקורבן שלו (בחור מבוגר שהוא דחף לו מערכת ב 3600 שח) בסוף עשיתי טעות, ולקח…
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים, יש לי רכב מסוג פיאט פונטו ספייס דינמק 2005. הדילמה כזו: כעת מותקן לי ברכב מגבר JBL GX-A604 (עם חיווט KnuKonceptz Kolossus 4 Gauge OFC) ואליו מחובר: קומפוננט: FOCAL 165AS סאב-וופר: PIONEER TS-W305C רדיו דיסק: PIONEER DEH-2550UI ואליו מחובר: רמקולים: JBL GTO938 6x9 מרגיש שאני לא מנצל את הקומפוננט ולא את הסאב ובטח של ה6X9... יש לי מגבר (לא מחובר) Panasonic CY-PA4003W וברצוני לחבר אותו גם ברכב כך: Panasonic CY-PA4003W ואליו יהיה מחובר ה-FOCAL 165AS ובגישור ה-PIONEER TS-W305C JBL GX-A604 ואליו יהיה מחובר ה- JBL GTO938 6x9 בכל אופן מעדיף להחליף בין JBL GX-A604 ל- Panasonic CY-PA4003W כי מקריאה והבנת …
הודעה אחרונה מאת shai0705, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לפני כשבוע המגבר שלי נכנס למצב PROTECTION.. אחרי ניסיונות של לנתק כבל כבל. רמקול רמקול. לנתק הכל. להחליף מיקום של המינוס. להחליף פיוזים חדשים. חיברתי אותו ישירות למצבר שום דבר לא עזר ובכל מקום שמתקין מערכות אמרו לי שהלך המגבר.. הוא מקבל חשמל אבל נשאר תמיד במצב הגנה.. בקיצור המגבר הוא lanzar vibe 532 n יש לו 5 ערוצים https://images.sonicelectronix.com/images/2369319/big/vibe532n.jpg https://images.sonicelectronix.com/images/2368723/big/vibe532n.jpg אני ישלח אותו לתיקון?? או שאני יתחיל לחפש מגבר חדש??
הודעה אחרונה מאת Vika Janashvili, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אחרי שהרכב הקודם נמכר ונרכשה הפאביה ידעתי שצריך לשפר את הסאונד למרות שהוא סבבה לרמקולים מקוריים בני חמש. מהרכב הקודם לקחתי שני מגברים: rainbow beat4 silver edition ומונובלוק של גראונד זירו gzta 1.1200dx. ואת הסאב- מורל פרימו 104 בתיבה פורטד. הסט הקדמי שנבחר אחרי הרבה הרהורים הוא audison apk 165 שהוגבר אקטיבית ויחידת הראש שנקנתה הייתה פיוניר avh-x2850bt. והיום הגיע הרגע שחיכיתי לו כבר חודשיים, שאפו ענקי לסשה בלמגיה(spl car lab) על ההתקנה המושלמת, הבן אדם לא עזב את הרכב עד שלא היה לי חיוך מקצה לקצה על הפנים. ההתקנה התחילה בשעה 09:00 בבוקר ונגמרה בסביבות 16:30 ואני חייב לציין שסשה פדנט ועד שהכל לא נראה לטעמו הוא לא מפסיק. אני אתן ל…
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 915 צפיות
שלום! ברכבי מסוג סוזוקי קרוסאובר מותקנים קומפוננט morel maximo בדלתות הקידמיות וסאב hertz hx250 450W RMS סליל אחד ב 4 אוהם. כרגע המגבר שמפעיל אותם הוא boss ab2900 בעל 70w לערוץ לקומפוננט ובגישור 150w לסאב. הרמקולים פועלים מעולה, אבל לסאב זה לא מזיז... צריך להגביר את הגיין ל +12 בווליום מקסימאלי ומאקסימום באס במולטימדיה בשביל שהבאס יהיה מורגש וזה רק בווליום גבוה. יש לי תקציב של 500 שקלים למגבר יד 2. הסתכלתי על מודעה של מגבר soundstream ישן מדגם ega 4160: https://www.cnet.com/products/soundstream-edge-ega4160-car-amplifier/specs/ המגבר הזה מוציא 80w לערוץ ב 4 אוהם ו 160w ב 2 אוהם. בגישור הוא מוציא 320w לסאב. המחיר המבוקש הוא 500 שקלים. מה אתם …
הודעה אחרונה מאת inon007, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב וחג שמח, אני מעוניין להוסיף bluetooth למערכת המקורית כי החלפה שלה די מוגבלת כי היא שולטת גם על המזגן ואני לא מעוניין במערכות מולטימדיה סיניות תואמות. מצאתי מתאם שאמור לתת חיבור bluetooth דרך החיבור ל changer אבל לא ראיתי אף פעם את החיבור שיש במערכת המקורית. מישהו פירק אותו ויכול לאשר אם זה יתאים? https://www.aliexpress.com/item/Yatour-YT-BTA-Bluetooth-adapter-for-Acura-Honda-2-4-Accord-Civic-CRV-Odyssey-Pilot-radios/32663792953.html?spm=2114.01010208.3.2.flBj4E&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_5_10152_10065_10151_10068_10084_10083_10080_10082_10081_10110_10136_10137_10111_10060_10138_10112_10113_10062_10156_10114_10153_10141_10056_10055_1005…
הודעה אחרונה מאת ROEI-A,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,712 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Avia
- לירון .ה.
- barak_m
- daniel.asu
- Mike Lowrey
- om2
- RK
- mikyl
- gpro
- תנטוש.
- itamar_by
- falou