Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני הכל חג כשר ושמח לכולם

התחלתי לחפש לי מערכת מולטימדיה עם אנדרואיד לטויוטה קורולה ראנקס שלי (2003) ואחרי חיפושים רבים מצאתי מתקין שהציע לי להתקין מערכת דין אחד של ניפון עם מסך גודל 9 אינץ אנדרואיד 5.1. חיפשתי מידע באינטרנט לא מצאתי דבר על מערכת מסוג זה ולצערי גם שכחתי לבקש את הדגם הספציפי.

השאלה שלי היא האם מישהו נתקל המפלצת הזאת?

מישהו מכיר את המערכות של ניפון האחרונות?

האם זה מערכת ידידותית למשתמש?

ההצעה שלו עומדת על 1800 ש"ח כולל התקנה

אשמח לשמוע את דעתכם ואם למישהו יש את המערכת אשמח לתמונה או שתיים לראות איך נראה הממשק

פורסם

רוב הסיכויים שמדובר בjoying בתחפושת, כלומר עם מדבקה של ניפון.

תוודא שהוא סוכן של ניפון, סהכ השירות והאחריות שלהם טובים וזה נאמר גם מנסיון וגם מהיכרות עם הנפשות הפועלות.

המערכות האלו מביאות קידמה טכנולוגית ביחד עם מסך ענק ונוח.

עקב האכילס הוא איכות ההרכבה, הרכיבים ביחידות הסיניות היום, לפחות הצ'יפים, טובים, כל השאר עדיין מוטל בספק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז ככה.. הוא סוכן של ניפון.

הבעיה שלי כרגע היא מה הדגם האמיתי (הסיני של המכשיר) זה כנראה לא ג'ויינג כי אין שום קשר בין הממשקים. אני רוצה לדעת אם אפשר להתקין על זה רום אחר. יש לך מושג?

פורסם

לצערי אין לי מושג, אני מאמין שכאנדרואיד ניתן כנראה להתקין על זה רומים, יחד עם זאת אתה לא יודע מה לגבי דרייברים מיוחדים ובאיזו חומרה מדובר.

הייתי בודק אם ל"מדבקה" או לניפון יש אתר להמליץ לך לעדכונים אפשריים עבור המערכת הזו ולבדוק שם.

זה למשל הייתרון של לקנות "מותג" סיני כמו ג'ויינג, איאונון או טארגט וכך הלאה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...