פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני סטודנט שמתנייד ביאריס ספורט 03', והכסף מטפטף לו לאיטו. הגישה שלי בנוגע לכסף זה - להשתמש רק במה שיש ביד, בעיקר כשמדובר במותרות, ועם זאת הייתי רוצה להנות מאותן השקעות קטנות ככל שניתן, אין לחץ של זמן. אז בהנחה שיש לי תקציב של 1.5-2 כרגע להתחלה, והמוזיקה שלי נעה בין מטאל מחריש אוזניים-רוק מלודי ומסתיימת איפשהו באיזור של מוזיקה קלאסית ומזרחית - אז המערכת צריכה לכסות טווח די רחב, מסתבר. הרכב הזה הולך להשאר איתי, בתקווה רבה, לפחות 4 שנים ומוזיקה היא די סטייה בשבילי - אז רציתי לדעת מה כדאי לעשות בקטע של עלות מול תועלת. הצצתי בכל מיני דיונים שנכתבו על מיצוי מערכת סטוק - וקשה לי להאמין שיש לי משהו ברכב ששווה לשמור ולנצל אותו. הHU סביר - אבל נטול פיצ'רים בגלל גיל הרכב, ה…
הודעה אחרונה מאת SaarN, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום רב, אני מחפש המלצה על מקום ממנו לרכוש יריעות איטום אקוסטי לרכב. אשמח להמלצות (אני מאשקלון) Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Charger1970, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 830 צפיות
ניגשתי לאדי מערכות, הם אמרו לי שהם לא מטפלים במערכת מובנית וגם התאכזבתי קשות מהשירות שלהם. מה מומלץ לי לעשות, אתם מכירים מתקין שיודע לסדר את זה ובסכום לא גבוה? או שעדיף לי לקנות מולטימדיה וזהו? ואם כן אשמח לקישור / מידע. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Arthur85, -
שלום לכולם, עד לפי כמה ימים היתה לי את האופציה לבחור בAUX, וזה עבד מצוין. מאז ששמתי את הרכב שלי לתיקון מקשי הקודן+נעילה מרכזית נעלמה האופציה של ה-AUX. יש מצב שהבחור שטיפל לי ברכב ניתק משהו ?
הודעה אחרונה מאת david1771, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
"העקרב האדום" חייבים לצפות, לא רואים מערכות כאלה כל יום. עוצמה ויופי!
הודעה אחרונה מאת HQ AUDIO, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום, רציתי לדעת איפה הכי מומלץ לקנות מערכת מולטימדיה בארץ לרכב שברולט ספארק 2011 כולל הפנאל, ומה פחות או יותר עלות של דבר כזה בארץ ? מישהו ניסה להזמין דבר כזה מחול? האם נעצר במכס\כמה מיסים צריך לשלם https://www.aliexpress.com/item/Quad-Core-Android-5-1-1-car-dvd-player-For-8-CHEVROLET-spark-sparks-2011-2012/32790279267.html?spm=2114.13010208.99999999.264.BatW0Z תודה
הודעה אחרונה מאת Ntk, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 896 צפיות
מדובר בזוג של hertz מאחורה שנשמעים נורא עם בס, גם אם אני מנסה חיתוכים שונים דרך המגבר. את הgain הנמכתי עד הסוף, אבל עדיין כשאני מגביר דרך הHU הם נשמעים נורא עם הבס. האם יש טעם לשים מאחורה קומפוננטים או שיש פיתרון טיפה יותר זול ויעיל? מדובר במגבר 50RMS ליציאה שמחובר לקומפוננטים מקדימה, רמקולים אחוריים ובגישור לסאב מוגבר. תודה.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
רעש ברמקולים
מאת poratnir- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הי, יש לי קורולה 2008, עם מערכת מולטימדיה , היו לי בעיות שלאחר זמן מה הרמקולים מפסיקים לעבוד, חשבתי שיש בעיה במגבר והוא הוחלף, לאחר שהבעיה לא נפתרה שמתי מערכת חדשה, בה התופעה מופיעה גם כן, הרמקולים האחוריים עושים רעש נוראי, מאחר ויש כאן שתי מערכות שנבדקו, אני חושש שיש בעיה ברמקולים, איך ניתן לודא זאת?
הודעה אחרונה מאת poratnir, -
- 0 תגובות
- 748 צפיות
שלום מערכת המולטימדיה באוריס 2014 שלנו מצויינת אבל א"א לשקף תכונות של האייפון כגון וייז, לחיצה על ההגה שתפתח את הסירי וכד' האם יש מערכת שמאפשרת דברים כאלה המתאימה לאוריס 2014? תודה
הודעה אחרונה מאת פאשי, -
- 3 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
שלום לכולם. רכב טיוטה ספייס ורסו שנת 2013, מולטימדיה של גיל-קאר. אני מחבר את הפלאפון (גלאקסי 7) למערכת הבלוטוס של הרכב, הדיבורית עובדת הכל טוב ויפה. אבל כשאני מנסה להדליק מוזיקה, לא נשמע כלום למרות שטלפון רשום שניתן להעביר מדיה / שירים למערכת ושהכל מחובר. אשמח לשמוע פתרונות, ניסיתי לכבות ולהדליק את המכשיר והמולטימדיה תוך חיבור ולא הצליח
הודעה אחרונה מאת Eli R, -
- 3 תגובות
- 10.6 אלף צפיות
שלום, יש לי אטקה דגם סטייל + המערכת היא עם מסך 8'' רק ש הfull Link נעול כשנכנסים בתפריט, אז יש הודעה שהמערכת נעולה וצריך לפנות ל retailer. לצורך העניין בדגם המאובזר (אקסלנס) יש בדיוק אותה חומרה, רק ששם הכל פתוח [WHITE SMILING FACE]️ פניתי לגגג ברעננה, אמרו שאין להם מושג, כך גם בשירות של צ'מפיון עצמם... יש דרך לפתוח את הנעילה? (כמובן תמורת תשלום) אני מניח שזה פשוט להתחבר למחשב של הרכב ולפתוח משם? או שצריך משהו יותר עמוק? (התקנה של הfull Link ואנדרואיד אוטו למשל) תודה Sent from my Pixel XL using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת shraga007, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 961 צפיות
אהלן ערב טוב לכולם! הרבה זמן עוברת לי המחשבה האם כדאי להביא פרוססור ואם הוא ישפר לי פלאים את הסאונד? המערכת שיש לי כרגע היא ככה : HU - AVH5750BT עם פרוססור מובנה, טיים קורקשיין, קרוסאובר וכו'... סט קידמי מוגבר אקטיבי Rainbow GL C6.2 המגבר שמגביר Celestra FAX475. סאב Hertz Es300.3 מונו לסאב (מגבר לשעבר) Sundown SAX100.4 עד שיגיע מונו במקום. איטום בכל הרכב חוץ מהגג. עכשיו אני מבסוט מאוד מהסאונד, לפני כן הסאנדאון הגביר לי את הסט, אחרי זה קניתי את הסלסטרה ועברתי לאקטיבי, והחלפתי HU לזה שיש לי עכשיו, ומקודם לא היה לי HU עם פרוססור מובנה. אז אני מבסוט מהתוצאה הסופית אחרי כיוונים וכו', אבל עדיין חושב האם כדאי להביא פרוססור או לא, המחשבות בראש רצות לגביי…
-
חיווי נכון
מאת hubhcbh- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 788 צפיות
יש לי מערכת רכב שרציתי לחבר אותה בבית לרמקולים שקועים בגבס. בינתיים זה עובד, השאלה האם חיברתי נכון... שני רמקולים ימין לירוק שמאל לסגול שנאי (ממיר מתח) חיברתי אחד לשחור את השני חיברתי לאדום ולצהוב אנטנה לרדיו חוט שחור עבה מתחבר למקום האנטנה, חוט שחור- אדום לא יודע לאן לחבר חוט שחור לא יודע לאן לחבר ברכב יש רמקולים מקדימה אחורה ועוד.. אני לא יודע האם חיברתי אותם לרמקולים המרכזים, ואת האנטנה (שלא קולטת הכי טוב) יש שני חוטים שלא יודע לאן לחבר. מצ"ב תמונה של התרשים. תודה רבה רבה!!
הודעה אחרונה מאת hubhcbh, -
- 0 תגובות
- 653 צפיות
היי, החלטתי לקנות מגבר וסאב, לפני שאני משלם סתם (יד 2) רציתי לדעת אם לא תהיה בעיה לחבר את זה למערכת שלי. החיווט והתקנה יעלה לי 400 שקלים ככה שזה משתלם לי. יש לי פולקסווגן טיגואן הדגם המפואר עם המערכת מולטימדיה המקורית (זאת עם הצ'יינג'ר), רציתי לדעת אם מישהו מכיר או יצא לו להתעסק? האם יש אפשרות שלא אצטרך להוסיף מתאם? תודה, נתנאל
הודעה אחרונה מאת netanel mamos, -
- 0 תגובות
- 599 צפיות
שלום חברים מעוניין לשמור על המצלמות המקוריות בהתקנת מולטמדיה של פיוניר הבנתי שאפשרי לשמור על המצלמה הקדמית והאחורית ולוותר על אלו שבצדדים אפשר כיוון מסוים תודה רבה
הודעה אחרונה מאת MA210, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אהלן חבר'ס ערכתי חיפוש בפורום אבל עדיין נשארו שאלות נותרות. מחפש קומפוננטים 3WAY לקדימה בלבד (חושב על כיוון של מורל / רוקפורד / סירוון) לא שומע חזק, סה"כ חשובה לי האיכות. שומע לרוב טראנס, רוק, פופ וראפ לא מעוניין בסאב. אוהב צליל חמים עם גבוהים שיודעים לעלות גבוה ולא להתרסק. באס הדוק עם טיפה נפח כשצריך. בהכרח צריך מגבר? ואם כן מה יכול להתאים? בידוד דינאמיט? ומהיכן ניתן לרכוש? - חשוב לי בעיקר להפחת ויברציות. - מתכנן להשמיע מוזיקה דרך AUX/USB - חייב פאנל בשביל זה? הכיוון הוא פשוט למצוא את החלקים (גם בנפרד) במחירים הזולים ביותר. אין בעיה עם יד שנייה במצב חדש/כמו חדש/טוב מאוד. אם צריך להוסיף חיווט כלשהו וכ'ו בבקשה רשמו לי. באופן כללי אני לא רוצה להשקיע…
-
- 1 תגובות
- 863 צפיות
אני מעוניין קצת יותר ללמוד פירושים של מילים וכמה שאלות בנוגע לחיבורים של רמקולים והגברתם... אז ככה יש לי ברכב מערכת של זוג 6/9 וזוג קומפוננט 6.5 של הרץ וסאב של פיונייר (הספק מקס' 1400W והספק נומי' 400W) שזה משו שלא הבנתי מה זה אומר... כל המערכת הזאת מחוברת למגבר של LANZER דגם lanzar vibe 532 n 3200W 5ch הכל מחובר כמו שצריך על ידיי מתקין כמו שצריך עובד פיקס.. אולי אם אני ילמד וישכיל בנושא אני רוצה לשחק קצת עם הסאב ולהוריד את הקומפוננט ולהשאיר רק את ה6/9 והסאב בשביל לקבל יותר עוצמה בזה שיתפנה לי 2 ערוצים במגבר ואצלי בבית יש רסיבר של yamaha דגם htr-5740 6.1ch יש לו 100w לערוץ הוא ישן אפשר לומר מבחינת הדגם והשנה שלו אבל עובד פצצה אין מה להגיד.. 1.ברצוני להב…
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ברצוני להתקין מערכת מולטימדיה לרנו פלואנס דיזל פריביליג׳ שנת 2013. בארץ משווקים רק דגם תואם מקור וטווח המחירים נע בין 2800 ש״ח (אוטו דיפו באופן מפתיע) - 3500/4000 ש״ח מתקינים שונים. הבעיה עם הרנו פלואנס שלא ניתן להתקין עליה מערכת מולטימדיה אוניברסלית אלא רק מערכת שהיא יעודית לפלואנס בלבד האם מישהו יודע על דגם כלשהו ( איביי, אלי אקספרס, אמאזון וכו) שהותקן ופועל ללא בעיות?
הודעה אחרונה מאת Drx, -
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום יש לי מגבר של rockford p400-p והייתי רוצה להתאים לו סאב (עדיף של רוקפורד) שיכול להוציא את כל התפוקה של המגבר אני מציין שהמגבר כולו פנוי, ואני מחבר עליו רק את הסאב אשמח לתשובה
הודעה אחרונה מאת BEEKER, -
- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום אני מעניין לשפר את השמע ברכב כי הרמקולים המקוריים לא איכותיים והשמע גרוע יש לי ברכב מסך kenwood DDX-4015BT http://adi-system.co.il/blog/portfolio-item/%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%94-ddx-4015bt/ לשים סאב? יש רמקולים מומלצים? איפה אפשר להחליף באיזור המרכז ? זה יבטל לי את האחריות על הרכב? תקציב:1000 שקלים תודה
הודעה אחרונה מאת מושיקו לוי, -
- 2 תגובות
- 840 צפיות
שלום, יש ברשותי טיגואן ספורט סטייל, מי שמכיר יודע שזה מגיע עם מערכת רמקולים מטורפת, ממש לשבת בתוך מערכת קולנוע ביתית. הבעיה שחסר לי קצת הבאס של הסאב. הבאגז בטיגואן הוא קטן, אני צריך סאב צר ומגבר מונו, אין צורך להגביר את הרמקולים. אני מפחד מדבר אחד, המתקין. האם כדאי לי שמישהו יתעסק עם זה ויעביר חיווט (אני שואל בגלל סוג הרכב) ? אם כן, יש המלצות על מישהו איכותי? והאם מישהו מוכר מגבר מונו וסאב צר תיבה? תודה, נתנאל
הודעה אחרונה מאת netanel mamos, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טוב, אני כבר הרבה שנים עם הרדיו דיסק המקורי של האוטו... אי לא מחזיק דיסקים אז יש לי גם רדיו... והחלטתי שהגיע הזמן שיהיה לי מוזיקה שאני אוהב באוטו ובאיכות טובה... אני לא מבין בזה יותר מדי... אז נכנסתי לאתר מדרג ושלפתי את הבחור עם הכי הרבה המלצות מהאזור שלי.. הייתי אצלו היום... וקיבתי הצעת מחיר... החלטתי שאם אני כבר שם מערכת אז אני אשקיע במשהו.. אבל לא ידעתי שזה מגיע למימדים האלה... אני אשמח קודם כל לקבל חוות דעת על הפירמה.. וכמובן אם המחירים הוגנים... ואם כן.. איזה אפשרויות יש לי לקצץ כדי לקבל כן משהו טוב ולא לעבור את ה-3000 שקל... רדיו דיסק CDE-193BT 1,700 ש"ח מגבר BBX F1200 1,300 ש"ח (או לחילופין אחד עם 5 יציאות ב-2300) סטפ קומפוננט SPG-17CS 9…
הודעה אחרונה מאת trip_88, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שואל בשביל חבר עם מאזדה 3 היי שלום, יש לי מאזדה 3 שנת 2007. שמתי מולטימדיה פיוניר avh-x5750bt קומפוננט קדימה של phd אחוריים מקוריים ומגבר של phd לא זוכר דגם צבע אפור ,4 ערוצים כפול 100 נקי וסאב jbl 350 נקי ,למה בווליום לא כזה גבוה הטווטרים נופלים אחרי דקה, ואיך ניתן לפתור את זה?
הודעה אחרונה מאת trip_88, -
-
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הפנל הוחלף כבר לפנל עם 2DIN. השאלות הן אלה: 1) האם המערכות הסיניות שוות קניה ואמינות, עם איכות שמע טובה? 2) מה יהיה המחיר של מערכת שנקנתה באיביי נגיד ב 890שח אחרי מיסים ושחרור מכס? 3) מה הגודל שייכנס אצלי בפנל ? 7 או 8"? 4) מה דעתכם על המערכות הבאות: pumpkin rq0278e (אומרים איכות שמע מעולה). או ownice c500 ,או joing ? הדרישות הן גם שיהיה מקום לסים קארד ,תמיכה בעברית ,מולטיזון, אמינות ,תמיכה ואפשרות שדרוג תוכנה אולי. אם יש לכם המלצות אחרות אולי תוכלו להעלות לי לינקים פה. תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת tokame, -
- 2 תגובות
- 964 צפיות
שמעתי על מקרה כזה ורציתי לברר אם למישהו קרה?
הודעה אחרונה מאת tokame, -
- 1 תגובות
- 877 צפיות
שלום חברים, המליצו לי על מגבר של פיוניר דגם GM-D8604 במחיר של כ- 1,100 ש"ח. (יגביר בעיקר קומפוננט של מורל וירטוס. אולי בעתיד גם סאב...). התקציב הוא כ- 1,000 ש"ח. מה שחשוב לי זה איכות, איכות, איכות.... אודה להמלצותיכם. תודה.
הודעה אחרונה מאת שי.א, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אני מחפש דיבורית איכותית לרכב וחשבתי על הדיבורית MKI9200 של PARROT שמתחברת למערכת של הרכב דרך החיבור של הרדיו וגם אפשר לשמוע דרכה מוזיקה. הבעיה היא שאני לא בטוח איך נראה החיבור, כתוב באתר של החברה שהחיבור הוא ISO, אבל לא הצלחתי להבין איך זה אמור להתלבש על החיבור הקיים של הרדיו והאם הם מספקים עם הדיבורית גם מתאמים. מישהו מכיר את זה? צילמתי את החיבור שלי. תודה.
הודעה אחרונה מאת yb23, -
Raspberry PI כמחשב 1 2
מאת dorsht-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אהלן, עולה בי איזה רצון להתקין טאבלט ברכב, הבעיה שזה יבלוט ויראה מכוער ככל הנראה. אז חשבתי על משהו קצת יותר פרקטי וגם זול יותר - הרספברי. ממה שראיתי הדור האחרון עולה כ-50$, יש הרבה הרחבות, ניתן להוסיף כרטיס קול איכותי ורכיב GPS, מה שגורם לי לתהות עליו כמכשיר אנדרואיד נחמד וזול שיריץ וויז ומוזיקה. השאלה עד כמה זה ישים, כמה מסובך למצוא לו מסך שיראה קשור לרכב (ואני לא מעוניין להתחיל לקדוח או לפרק חצי רכב בשביל זה) וכמובן האם זה פתרון טוב?
הודעה אחרונה מאת RoNeR, -
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
שלום. פירוט הרכיבים: מגבר 4 ערוצים קטן Sony XM4S. HU - קלריון CZ500 קומפוננט - אין עדיין, כנראה מורל מקסימו או טמפו. סאב - DLS 10 אינצ' הבסיסי, לא זוכר את הדגם. כבל AUX 4 ערוצים טוב מאוד של knukonceptz. רכב - פג'ו 205. התוכנית היא להתקין את המגבר מתחת למושב. בתחילה חשבתי ללכת למתקין, אבל יש לי זמן רק בסופש והוא לא ממש זמין (ובצדק). שוקל לבצע את זה בעצמי. בעבר התקנתי את המערכת הזו יחד עם חבר בסיטרואן סקסו. זקוק לעזרה בבחירת סט התקנה. יש לי אופציה להביא חיווט מארה"ב ללא עלות המשלוח לארץ אז חשבתי לקנות מknukonceptz. זו רשימת הרכיבים שבחרתי. לא יודע מה לא צריך/מיותר/לא מתאים. אשמח לעזרה. אם מישהו ישים לב בחרתי שני פיוזים כי מהנסיון שלי למצוא פיוז כזה ב…
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
זה כמה חודשים אני מקבל הודעה CD ERROR עבור כל דיסק שמוכנס . המלצות לעלויות תיקון משוערות ובעלי מקצוע טובים בפ"ת יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת chaimb,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 868 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- zaf
- dinnnn
- SlowRide
- Mike Lowrey
- יבגניפ
- yoni2sh
- גולדן191
- Satori
- צוק
- David32
- axSupreme
- DENON