Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUX נעלם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עד לפי כמה ימים היתה לי את האופציה לבחור בAUX, וזה עבד מצוין.

מאז ששמתי את הרכב שלי לתיקון מקשי הקודן+נעילה מרכזית

נעלמה האופציה של ה-AUX.

יש מצב שהבחור שטיפל לי ברכב ניתק משהו ?

פורסם

ציין בבקשה באיזה רכב מדובר.

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

בחלק מהמערכות ניתן לבטל את הAUX , יכול להיות שהבחור שטיפל לך ברכב ניתק את המצבר וכתוצאה מכך המערכת התאפסה. אם תתן שם ומספר דגם של המערכת אנסה למצוא עבורך ברשת מדריך הפעלה. בכל מקרה חפש בתפריט.

פורסם

http://hjey5mynn2z1.jpg

בחלק מהמערכות ניתן לבטל את הAUX , יכול להיות שהבחור שטיפל לך ברכב ניתק את המצבר וכתוצאה מכך המערכת התאפסה. אם תתן שם ומספר דגם של המערכת אנסה למצוא עבורך ברשת מדריך הפעלה. בכל מקרה חפש בתפריט.
תודה רבה, ניסיתי לשחק עם המערכת ללא הצלחה.

הנה תמונה:

פורסם

קודם היינו צריכים לנחש איזו מערכת יש לך או באיזה רכב מדובר (במידה והיה מדובר במערכת מקורית),

עכשיו אנחנו צריכים לחפש עבורך ספר הוראות בגוגל :roll::

http://www.pioneer-latin.com/downloads/operating%20manual%20(deh-1550ub)-eng-esp-por.pdf

עמ' 8 מתאר כיצד להפעיל את פונקציית ה-AUX (מתחיל למעשה כבר בעמ' 7 כיצד להיכנס לתפריט המתאים).

אם היו הגדרות נוספות שהיו פעילות קודם, הגיוני שגם הן התאפסו. כנראה כתוצאה מניתוק מצבר כפי שציין דוויד.

• תוכן חדש...