Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ערב טוב לכולם!

הרבה זמן עוברת לי המחשבה האם כדאי להביא פרוססור ואם הוא ישפר לי פלאים את הסאונד?

המערכת שיש לי כרגע היא ככה :

HU - AVH5750BT עם פרוססור מובנה, טיים קורקשיין, קרוסאובר וכו'...

סט קידמי מוגבר אקטיבי Rainbow GL C6.2

המגבר שמגביר Celestra FAX475.

סאב Hertz Es300.3

מונו לסאב (מגבר לשעבר) Sundown SAX100.4 עד שיגיע מונו במקום.

איטום בכל הרכב חוץ מהגג.

עכשיו אני מבסוט מאוד מהסאונד, לפני כן הסאנדאון הגביר לי את הסט, אחרי זה קניתי את הסלסטרה ועברתי לאקטיבי, והחלפתי HU לזה שיש לי עכשיו, ומקודם לא היה לי HU עם פרוססור מובנה. אז אני מבסוט מהתוצאה הסופית אחרי כיוונים וכו', אבל עדיין חושב האם כדאי להביא פרוססור או לא, המחשבות בראש רצות לגביי הביט וואן.

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם

אתה תקבל יכולות כוון יותר מתקדמות, זה בטוח - אבל הממשק שיש לך כרגע הוא נוח, פרקטי וסה"כ אם יש לך בDSP שם TC וגם יכולת איקולציה וקרוס אובר - זה כלים מספיק חזקים בשביל רכב בכדי להנות מסאונד טוב.

אני לא יודע עד כמה אתה תדע\תוכל לנצל יכולות כיוון מתקדמות יותר.

אני לא יודע עד כמה להתחבר עם מחשב בכדי לכוון את המערכת כל פעם מדבר אליך.

לדעתי המעבר לביט וואן, בשבילך, יהיה כדאי יותר במידה ואתה תחליט שאתה רוצה לעבור לטווח אות דיגיטלי למשל בין הHU לפרוססור או בכלל לעבור לFULL DA אבל השינויים האלו יצריכו ממך קודם כל להחליף HU ואם FULLDA אז לשדרג הגברה וזה יהיה שדרוג יקר, כואב ולא יודע עד כמה הפער מבחינתך יהיה שווה את המאמץ.

אני חושב שצריך לשאול שאלות אחרות בכדי למקסם את השרשור הזה - מה חסר לך? ממה אתה לא מרוצה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...