Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפנל הוחלף כבר לפנל עם 2DIN. השאלות הן אלה:

1) האם המערכות הסיניות שוות קניה ואמינות, עם איכות שמע טובה?

2) מה יהיה המחיר של מערכת שנקנתה באיביי נגיד ב 890שח אחרי מיסים ושחרור מכס?

3) מה הגודל שייכנס אצלי בפנל ? 7 או 8"?

4) מה דעתכם על המערכות הבאות: pumpkin rq0278e (אומרים איכות שמע מעולה). או ownice c500 ,או joing ? הדרישות הן גם שיהיה מקום לסים קארד ,תמיכה בעברית ,מולטיזון, אמינות ,תמיכה ואפשרות שדרוג תוכנה אולי.

אם יש לכם המלצות אחרות אולי תוכלו להעלות לי לינקים פה.

תודה מראש לעונים.

פורסם

1 - לדעתי אם אתה מתקין מגבר וכל שאר הרמקולים או קומפוננט סאב וכו כדאי לך להתקין דאבל דין מאחת החברות המוכרות וחא סיני. כדי שתוכל לנצל את איכות השמע אם אתה לא מתקין מגבר וכל השאר זה כבר משהו אחר.

לי היה מערכת כזו סינית ובסופו של דבר החלפתי לדאבל דין של חברת קנווד והאיכות שמע ממש השתפרה בכמה רמות. אז כן יש הבדל

2 - לגבי מחיר באייבי אני לא יודע אבל מה שכן נכון לעכשיו יש באוטו דיפו מבצע על מערכת דאבל דין לא אנדרואיד של nexus (זה סיני מהדרגה הראשונה לדעתי) ב950 שח כולל מסגרת לרכב והתקנה ומצלמת רוורס אז תחשוב גם על זה אם אתה לא רוצה להשקיע

לגבי 3 ו4 אני לא יודע..

פורסם

מגבר וסאב לא מתכוון להתקין ,ראיתי תמונה של אחת ממערכות joying שנכנסת בסיויק בפנל בול כמו שלי. רציתי ללכת על מערכת מסוג pumpkin rq0278e , בגלל שיש לה גם 2G RAM אבל האנדרואיד שם 5.1.1. מה אתם אומרים עליה ועל שאר השמות שציינתי למעלה? או שיש למישהו לינק למערכת עם אנדרואיד 6 נורמאלית עם שמע טוב?

פורסם

המערכת הזאת 6.2 אינץ' ,1G ראם ו 12G רום. היא עדיפה על המערכות שהצגתי פה? מנסיון של אנשים פה היא טובה?

• תוכן חדש...