פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, יש לי קיה ספורטאז' 2017 במהלך הנסיעה כפתור הווליום שמערכת המולטימדיה מפסיק לעבוד וניתן לכוון את הקול רק מהכפתור בהגה, ניגשתי פעמיים לאדי מערכות ובפעם השנייה הם החליפו לי את המערכת אולם הבעיה לא נפתרת. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? האם יש פתרון ? האם יכול להיות שהנושא קשור לסיכרון של המערכת עם הטלפון הנייד ? תודה
הודעה אחרונה מאת Shay Mograbi, -
- 0 תגובות
- 642 צפיות
שלום, שאלה טכנית, האם ניתן לחבר יציאת רמקול של התקן מסויים למשדר בלוטוס וע"י כך לאפשר שמיעה במערכת ברכב (במצב בלוטוס)? האם נדרש עוד התקן חוץ מהמשדר בלוטוס? http://www.ebay.com/itm/232357236999?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT אשמח לקבל את תגובתכם, תודה.
הודעה אחרונה מאת efistr70, -
- 0 תגובות
- 925 צפיות
שלום לכולם, מקווה שיש פה כמה שרכשו את ה3008 החדשה ויכולים אולי לעזור לי, האם הצלחתם לבצע שיקוף מסך עם הנייד? לי יש נוט 5 ואני פשוט לא מצליח, שאני מנסה להתחבר זה ישר מנתק אותי. אשמח לשמוע ממכם תודה
הודעה אחרונה מאת Evilized, -
קומפוננט 1 2
מאת lancer_boy-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
חברי הפורום היקרים שלום אמי אישה צנועה בשנות ה40 המאוחרות נוהגת על סקודה פאביה 2011 מאזינה לרוב למוזיקה נורא רגועה בווליום לא גבוהה חשבתי לרכוש לה קומפוננט של מורל מקסימו מקדימה ומקסימו קואקס מאחורה כל זה יורכב ללא הגברה וישב על מערכת 2דין עם מערכת הפעלה של אנדרואיד והמון משחק בסאונד דרך VIPER4ANDROID. אז ככה, כאדם שאינו מבין דבר במערכות ומסתמך על כל מילה מכל אדם אקראי ברחבי הפורום אשמח לקבל ביקורות והמלצות להפיק מקסימום תועלת ללא הגברה נוספת. כרגע על הרכב מורכבים רמקולים מקוריים ב6 שנים האחרונות אך מתחשק לי לפנק את אמא ולגרוך לה לחייך להרגע ולהנות ממוזיקה באיכות נקייה בדרך לעבודה. להלן מספר שאלות, אשמח מאוד לתשובה האם שווה לשים קומפוננט מקדימה ללא ה…
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 747 צפיות
הי , אני משתמש חדש בפורם ומעונין לקבל המלצה לרכישת מערכת מולטימדיה מאייבי / עליאקספרס יש לי קיה פיקנטו 2014 , והתקציב שלי הוא סדר גודל של עד 1500 שקל , אני מעוניין שהמערכת תכלול את הפונקציות הבאות : עברית כמובן - שתוכל להציג לי בנוסף את אנשי הקשר מהטלפון על הצג בעברית שאני אוכל להפעיל בה WAZE שתכלול אפשרות להטעין את הטלפון הנייד שיהיה לה אינטרנט דרך האינטרנט של הטלפון שתתמוך בכפתורי גלגל ההגה שתתאים גם לאייפון וגם לאינדרואיד מצלמת רוורס בעלת מסך כמה שיותר איכותי שיהיה אפשר לראות באופן ברור גם ביום. אלו הדרישות בגדול , אשמח המלצות מכם .
הודעה אחרונה מאת Eli Amar, -
- 2 תגובות
- 949 צפיות
שלום, אני מעוניין להחליף את הרמקולים שהגיעו עם הרכב. אני מחפש רמקוליים איכותיים ללא הגברה וללא סאב. התקציב : עד 700 ש"ח. הציעו לי בחנות את הרמקול Focal R165C ב 650 ש"ח ראיתי גם דגמים נוספים שנראים איכותיים: https://www.amazon.com/Kicker-40CS654-inch-2-Way-Speakers/dp/B00B9H8L4K/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1497506309&sr=8-1&keywords=kicker+speaker+6%2C5 https://www.amazon.com/Pioneer-TS-A1686R-350-Watt-4-Way-Speakers/dp/B014XQ6TR4/ref=dp_ob_title_wld יש איזה חברה\דגם שאתם ממליצים עליו שנחשב מוצלח במיוחד? תודה לעוזרים!
- 1 תגובות
- 599 צפיות
[TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] deh-x2650ui המכשיר יוצר רמיקסים, מסיים את השיר לפני הזמן ומשלב שיר חדש קצת אחרי ההתחלה שלו... איך מבטלים את האופציה הזו?
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
- 7 תגובות
- 848 צפיות
שלום לכולם, אני חדש פה אז קודם כל היי. ברשותי מאזדה 2 חדשה, שבאה אחרי פיאסטה נהדרת. הסאונד בפיאסטה היה מצויין גם ללא הגברה והתאים לי. במאזדה הסיפור די עצוב. האיכות נמוכה ולא נעימה. הרעיון הוא להחליף את הקדמיים בקומפוננט ולהגביר עם מגבר ישן ממערכת שהייתה לי (לפני 4 מכוניות). זה אמור להספיק לי... מתקין המערכות הציע זוג קומפוננט של מורל אבל על המגבר הוא המליץ לוותר בטענה שה-HU תיתן את אותה תפוקה. המגבר הוא רוקפורד 4.6x. ממש אולדסקול, אבל סיפק אותי בזמנו. האם המתקין צודק? האם לוותר על המגבר? תודה, אמירם. Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 23 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם *לא מבין כלום באודיו לרכב, מעולם לא חשבתי על זה או לשפר את זה וזו לא המטרה שלי* ברכב החדש שלי היה בעבר מגבר, כאשר הרכב נמכר לי כנראה לקחו את המגבר. אני מחפש מגבר סבבה, אין בעיה יד שנייה שיחזיר לחיים את הרמקולים הקדמיים. תמונה של החיבורים מאחורה מצורפת. (במידה ולא ברור - כרגע הרמקולים הקדמיים לא עובדים בכלל) עד כמה שידוע לי יש מקדימה מכל צד רמקול 6.5" MB QUART ONYX או משהו כזה וטוויטר. כאשר פתחתי את הדלת ראיתי שלכל רמקול היתה מחוברת תיבה כזו שאין לי מושג מה היא עושה. מצורפים תמונות של החיבורים שיש בבגאז'
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולכם, אודה מאד אם תשתפו את מחשבתכם. האם אתם כלקוחות הייתם מעוניים לראות סאבים ברמה גבוהה כגון Sundown Dc Ground Zero וכו' במחירים נוחים מאד? אם כן, איזה קטרים והספקים ומה טווח המחירים שתרצו לקנות? כמובן ביחס למחירי המוצרים המקבילים מחול. רמקולים פרו מיד 8 אינץ' בהספק 150rms וסופר טויטרים מדבר אליכם? על מה לתת דגש? ואיך לשכנע את הקהל במוצרים חדשים שפוגשים אותם פעם ראשונה? טעימה קטנה: סאב אחד HQ AUDIO 2500rms 15 סאב אחד HQ AUDIO 1500rms 15 שני סאבים HQ AUDIO 2500rms 15 החל מדקה 6 4 רמקולים HQ AUDIO 150rms 6.5
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 1 תגובות
- 761 צפיות
יש לי מערכת מולטמדיה פרמייר DVM6500 כשאני שם הילוך אחורי התמונה מופיעה במסך אבל הכיוון שלה לא נכון זה הופך בין ימין לשמאל כאילו מראה לי צד שמאל בצד ימין וצד ימין בצד שמאל בתמונה איך אני יכול לשנות בהגדרות את הכיוון ? נסיתי מה שאפשר אני לא מוצא תודה לעוזרים
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 996 צפיות
היי חבר'ה, אני נוהג על פורד פוקוס 2014 שהמערכת הפעלה שלה היא למעשה Windows CE (שמריצה את מערכת ההפעלה של פורד כמובן). העתקתי את ה-WAZE לUSB ועל פניו התוכנה עולה תקין... רק שאין קליטת GPS. השאלה שלי - האם ישנה אפשרות לקלוט GPS ישירות מהאייפון שלי? ואם לא - אז איזה מכשיר מומלץ להוספת GPS לרכב? (חיבור USB כלשהו שקולט? מה האפשרויות?) תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת micha, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אהלן, יש לי קומפוננטים של Rainbow הדגם המוכר SLC-6.2 מחוברים למגבר של PHASE דגם RS 4 Evolution. לאחר כמה שבועות מההתקנה הטוויטר השמאלי 'נשרף', בשירים מסויימים הוא פשוט 'מפליץ' גם בווליום הכי נמוך. ובכלליות נשמע פחות טוב מהימיני. יכול להיות שהמוזיקה והמגבר לא מתאימים לקומפוננטים והם לא עמדו בזה? יש דרך תיקון?האם כדאי בכלל? או לחשוב על כיוון של קומפוננטים חדשים שיתאימו יותר למגבר ולמוזיקה שאני שומע ? (רוק, טראנס, ראפ) תודה על כל ייעוץ ועזרה.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
היי יש לי מערכת מולטימדיה ZED ZI-622M, כשאני עומד מקום המיקרופון לא עושה בעיות טיפה רעשים קטנים שלא מפריעים לשיחה. כשאני מתחיל בנסיעה הצד השני שומע המון רעשים של רוח, החלונות ברכב סגורים, גם המזגן ברכב מכובה ועדיין יש את הרעשים האלה. ואי אפשר לבצעשיחה במצב הזה כ הצד השני לא שומע אותי. מישהו מכיר את התקלה? יש אפשרות שנכנס מאיזשהו מקום רוח שמפריע למיקרופון של המערכת? יש אפשרות לבטל אולי את המקירופון הפנימי במערכת הזאת ולהתקין מיקרופון חיצוני? תודה.
הודעה אחרונה מאת Itay Peleg, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום. יש לי את הסאב של פיוניר ה307d4. אני מאוד מרוצה ממנו.עניין של טעם. הסאב בעל 2 סלילים 4 אום כל אחד. מכיוון שאין לי מונובלוק חיברתי את הסאב רק עם סליל אחד למגבר בגישור. שומעים נהדר. הבאס חזק ועמוק. השאלה שלי האם יכול להיגרם נזק כל שהוא לסאב
סופר טוויטרים. 1 2
מאת Omer Yaron- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אהלן חבר'ה, צריך עזרה. כבר זוג שני של טוויטרים מסדרת hertz energy שנשרפו, כשההספק שלהם שמוצהר הוא 150W, פחות נוטה להאמין שאני מעמיס עליהם כשבקושי חצי גיין פתוח ועוד בידיעה שהמגבר מתחבר לסאב, סט אחורי וסט קדמי, המגבר הוא premier שברמה העקרונית מוצהר עליו 4000W. עכשיו, רציתי לדעת אם יש סיכוי שמדובר אולי במשהו אחר ברכב שיכול לגרום לכך, ואם לא אז אולי זה הזמן להתקדם למשהו רציני יותר כמו סופר טוויטרים עם הספק של 500W וכדומה. עכשיו, במידה ואני כן עובר לסופר טוויטרים, תהיה בעיה כלשהי לחבר אותם לקרוסאובר של hertz? עובי חיבורים או משהו בסגנון שאני אמור לדעת עליו?
- 0 תגובות
- 646 צפיות
ברצוני לחבר מצלמת דרך על השמשה האחורית המצלמה מקבלת מתח מusb .קניתי מתאם ל12 v חיבור פחוס מינוס מצורך תמונה. ברצוני לחבר את המתאם למתח דרך תא המטען האם יש אפשרות?הרכב זה הונדה אקורד 2006 Sent from my SM-G935F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת adib2007, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי חבר׳ה, קניתי אתמול פורד פוקוס 2014 שהגיע עם מערכת הפעלה שבהגדרות שלה היא על שם: AR-PRIMA-BC6 מישהו יודע איפה מוצאים עדכון גירסה? ומה האפשרויות שלי? האם ישנה דרך להפעיל גוגל מפות? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Amir Gelman, -
- 1 תגובות
- 708 צפיות
הסט הקדמי מוגדר על HPF בסביבות 70Hz ובשלב מסויים הבאס בוופרים מתחיל לעוות את כל הצליל, אז חתכתי אותו ל200Hz כדי שיפיק צלילים גבוהים וככה בעצם יוצא מצב שהוופרים כמעט ולא מפיקים באס (וזה בדיוק מה שאני רוצה, הבאס מגיע מהסאב עצמו). השאלה היא האם זה בריא לוופרים שיפיקו צלילים גבוהים מאשר נמוכים?
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם יש לנו סיריון 08' שנולדה לחברת השכרה ובמערכת שלה אין חיבור AUX (אבל יש מצב AUX! רק החיבור חסר). עד עכשיו היינו צורבים דיסקים אבל הכונן של הדיסקים התחיל לגסוס והאנטנה של הרדיו גם לא פועלת משהו. ממש רוצים שתהיה לנו אפשרות לחבר USB או AUX. מה האפשרויות שלנו? חייבים לקנות מערכת שלמה או שאפשר להנדס איזה חיבור אחר? ואם מערכת, מאיפה הכי כדאי? ב-eBay המחירים די יקרים. לא צריכים שום דבר מצ'וכלל, רק חיבור. תודה רבה מראש!
הודעה אחרונה מאת michalkessel, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי ברכב שלי (קורולה 2001) סט קומפוננט של MOREL TEMPO שהתקנתי לפני בערך 8 שנים, אבל לצערי הרמקול השמאלי החל להוציא צליל עמום. מאחר ואני כבר הרבה שנים לא התעסקתי בעניינים של מערכות לרכב (השוואות, מושגים וכו') אני לא כל כך יודע איך להתחיל לחפש אפילו משהו אחר. ברכב יש גם מגבר של JBL, אבל אני לא זוכר את הדגם שלו חחחח אני מחפש סט קומפוננט בסביבות ה-800 ש"ח, שיהיה לפחות איכותי ועוצמתי כמו המורל. אם אפשרי בבקשה גם המלצה על מקום טוב ומקצועי שיכול לעשות לי את ההתקנה הזאת באיזור רחובות? תודה מראש
- 1 תגובות
- 894 צפיות
הי חברים, ברשותי סיאט איביזה 2012 , שכניסת ה- aux התקלקלה, ביררתי על עלות תיקון, ונאמר לי שצריך להחליף את כל הפאנל, והעלות היא כ-750 שח, יש לכם רעיון לאופציה אחרת? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, יש לי קיה ספורטג' 2017. אני מעוניין להתקין בה מצלמת דרך קדמית ואחורית באיכות HD. כמו כן אני צריך גם שתהיה במצלמה הקדמית גם מצלמה פנימית עם הקלטה לפנים הרכב. אני לפעמים יושב על לקוחות ומעוניין שיהיה לי תיעוד לשיחות. איני מבין כלום בנושא. האם כדאי לקנות מהארץ או מחו"ל? אשמח לקבל מספר המלצות למצלמות טובות באיכות טובה. תודה!
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי אלפא רומיאו גולייטה ואני מחפש דאבל דין טוב אוהב מאוד מוזיקה בעוצמה ואיכות גבוהה ויודע שhu זה מאוד חשוב לכל זה אז אני רוצה המלצה טובה לדאבל דין טוב של פיוניר רוצה גם להוסיף מגברים סאבים אבל זה בהמשך בנתיים חשוב לי דאבל דין טוב לאיכות שמע מקסימלית טווח מחירים בין 2000-3000 חשוב לי כיווני איקולייזר כל הכיוונים האפשרים אם זה לסאב בנפרד וכל מה שמסביב פחות מעניין אותי וויז וכל השטויות האלה רק איכות סאונד גבוהה ויציאות rca 4V דאבל דין שמצאתי שניראה לי טוב תנו חוות דעת: https://www.alexsander.co.il/product/5853/pioneer-avhx8750bt#0 תודה לעוזרים מאוד חשוב לי
הודעה אחרונה מאת Shalev Ledani, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 800 צפיות
יש לי מערכת מולטימדיה CARKIT שעבדה לי מעולה עם נקסוס 6P. הבעיה שקיבלתי עכשיו GALAXY S6 מהעבודה ולמרות שהמכשיר מתחבר יפה עם הבלוטוס ושומעים את השיחות, המערכת לא מנגנת מדיה מהטלפון. הבנתי שהבעיה מוכרת ונפתרה עם ה-CARKIT שמגיע עם רכבי יונדאי שנת 2016 ומעלה, אבל אני כרגע לא מחליף רכב. אשמח אם מישהו פה מכיר את העניין ויכול להציע פתרון. תודה.
הודעה אחרונה מאת Tomer Stern, -
- 1 תגובות
- 799 צפיות
שלום לכולם,נתקלתי בבעיה דיי מוזרה,עד עכשיו שמעתי מוזיקה דרך הבלוטות' והשמע היה באיכות דיי ירודה,הנחתי לעצמי שזה כי מדובר ברכב לא איכותי במיוחד,אבל היום קניתי כבל aux סתם מסקרנות והאיכות פתאום השתפרה פלאים. האם מדובר בעניין נפוץ? האם יש דרך לשפר את הסאונד דאך הבלוטות' שיגיע לרמה של הaux? עד כמה שידעתי לפני זה,האיכות דרך חיבור בלוטות' אמורה להיות גבוהה יותר מחיבור aux,תודה לעוזרים
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, שבוע שעבר רכשתי אלפא גולייטה שנת 2012, הרכב כרגע ללא מערכת מולטימדיה, וזה מאוד חסר לי. הדרישות שלי ממערכת הם כאלו: מסך נוח ובוהק, שליטה מההגה, מצלמת רוורס,והכי חשוב דיבורית טובה. לאחר בירורים בכמה פורומים ועם מתקינים בארץ הבנתי שצריך מתאם כדי להתחבר לכפתורי ההגה, בארץ רוצים עליו באזור האלף שקל , מצאתי באייבי כמה, אני רק לא בטוח שזה הנכון ולאן זה בדיוק מתחבר, כי לפי התמונה יש לזה חיבור של השקע הראשי של המערכת : http://www.ebay.com/itm/CTSAR004-2-ALFA-ROMEO-GIULIETTA-2010-2014-STEERING-WHEEL-STALK-CONTROL-INTERFACE-/401152148061?var=&hash=item5d6688025d:m:mzqCEDeokAaL5YW5UVsYrzA&vxp=mtr בנוסף אני צריך מתאם פלסטיקה, שעליו גם רוצים אלפייה בא…
הודעה אחרונה מאת dprt, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם יש אפשרות להפוך את המערכת המקורית של סקודה פאביה ( bolero) שתהיה תומכת בעברית והאם אפשר להוסיף תמיכה בוויז? אם כן איפה אפשר לעשות את זה באזור באר שבע? ומה העלות בערך? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת ReZ0, -
- 2 תגובות
- 776 צפיות
חבר שרכש קיה קרניבל, מאוד לא מרוצה מהסאונד ברירת המחדל של הרכב ומעוניין לשדרג. מחפש: 1. המלצה על סוג מערכת/רמקולים. 2. מתקין בירושלים. תודה למסייעים.
- 0 תגובות
- 791 צפיות
סתם מתוך התעניינות, מי מכם מבטח את המערכת ברכב והאם אי פעם אכן הפעלתם את הביטוח?
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 868 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- zaf
- dinnnn
- SlowRide
- Mike Lowrey
- יבגניפ
- yoni2sh
- גולדן191
- Satori
- צוק
- David32
- axSupreme
- DENON