Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, שבוע שעבר רכשתי אלפא גולייטה שנת 2012, הרכב כרגע ללא מערכת מולטימדיה, וזה מאוד חסר לי.

הדרישות שלי ממערכת הם כאלו:

מסך נוח ובוהק, שליטה מההגה, מצלמת רוורס,והכי חשוב דיבורית טובה.

לאחר בירורים בכמה פורומים ועם מתקינים בארץ הבנתי שצריך מתאם כדי להתחבר לכפתורי ההגה, בארץ רוצים עליו באזור האלף שקל :roll:, מצאתי באייבי כמה, אני רק לא בטוח שזה הנכון ולאן זה בדיוק מתחבר, כי לפי התמונה יש לזה חיבור של השקע הראשי של המערכת :

http://www.ebay.com/itm/CTSAR004-2-ALFA-ROMEO-GIULIETTA-2010-2014-STEERING-WHEEL-STALK-CONTROL-INTERFACE-/401152148061?var=&hash=item5d6688025d:m:mzqCEDeokAaL5YW5UVsYrzA&vxp=mtr

בנוסף אני צריך מתאם פלסטיקה, שעליו גם רוצים אלפייה בארץ הקודש, הזמנתי עכשיו אחד ב 500 בערך:

http://www.ebay.com/itm/112396501352?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

מה שנשאר לי זה לדעת האם המתאם להגה יתאים לי?

ולבחור מסך (אנדרויד?) (איביי?)

ומצלמה- עדיפות לאיביי שתהיה ממש טובה בלילה.

תודה לכל מי שיכול לעזור, להדריך, להכווין אותי בכל צורה.

דגש קטן, התקנתי כמה וכמה מערכות בעבר, מעולם לא דאבל דין אלא רדיו דיסקים, ויש לי ידע ויכולת מאוד גבוהה בהלחמות ואלקטרוניקה, ככה שזה לא מרתיע אותי חוטים.

עריכה אחרונה על ידי dprt

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

כרגע אני נעול על מערכת מולטימדיה, קראתי את השרשורים האלו, והפתרון שם גם יצא מאוד יקר וגם לא מה שאני רוצה.

האם אתה יודע להגיד לי אם המתאם להגה שציינתי הוא המתאם הנכון?

והאם אתה/ מישהו אחר יכול להמליץ על מערכת אנדרויד שנותנת גם סאונד איכותי בנוסף לכל המסביב?

תודה רבה!

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

תודה לך!

הציעו לי שתי מערכות מולטי מדיה באזור ה 1500 ש"ח- חדשות:

pioneer avh-x5750bt

jvc kw-v41bt

איך הם? עדיף ללכת על אחת מהם מאשר על מערכת אנדרויד סינית?

פורסם

לגבי המכשיר של פיוניר, שים לב שיש דגם חדש יותר, 5850, שעולה בשוק החופשי לא הרבה יותר מהדגם שהציעו לך.

אם לא מפריע לך מסך קטן יותר, יש גם את סדרה 2, שקצת יותר זולה.

פורסם

ה"תקציב" שלי עומד על 1700-1800 ש"ח למסך, ללא התקנות וכו'.

האם יש משהו בתקציב הזה שייתן סאונד,בהירות מסך,ודיבורית איכותית יותר מה- 5850 של פיונייר?

פורסם

מישהו??

• תוכן חדש...