פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום לכולם, למעשה זה שדרוג להתקנה הקודמת שלי שהחלטתי לבצע לאחר שהמגבר שלי HERTZ HE4 התחיל לגמגם. פעם ראשונה הוחלט על תיקון , אבל לאחר הופעת בעייה נוספת החלטתי שאין טעם לתיקון נוסף וכנראה הגיע הזמן להחליף ולהתשדרג. חיפשתי סאב קטן מימדים שיחסוך מקום בתא המטען לכן, גם הES250 שהיה הוחלף. אז מה בעצם הותקן? מגבר :Arc Audio XDI 450.4 סאב :Morel Primo 8 ברצוני להודות ליוסי (אלפיין) מעילית קאר אודיו על העזרה והיעוץ בזמן רכישת המגבר. אז .. לתמונות.. כמובן ביקורות יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת The Corpse, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש המלצה איפה להתקין מערכת רמקולים מגבר מסך סאב החלפת מנורות מישהו אמין באזור חיפה קריות ?
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, היום התחדשתי ברכב מהחברה, שברולט ספארק ltz. המערכת מולטימדיה הייתה עם עצמה חזקה בבוקר. ועכשיו העוצמה חלשה שמגבירים עד הסוף. איפסתי הגדרות יצרן ועדיין חלש מאוד. מה יכולה להיות הבעיה?
הודעה אחרונה מאת pronella, -
- 9 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום רב, אני רוצה לקנות מערכת מולטימדיה (אנדרואיד) לראב 4. ראיתי שיש באינטרנט הרבה סוגים שונים של מערכות, המחירים די זהים ואני לא מצליח לזהות את ההבדלים בין המערכות השונות. המחירים בארץ מתחילים ב-3000 ש"ח ובאינטרנט מצאתי מערכות זהות בפחות מ-1000 ש"ח. אני מעדיף לשלם על התקנה ולקנות את המערכת באופן עצמאי. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מערכת מתאימה, חשבתי על המערכות הבאות: http://www.ebay.com/itm/HIZPO-Android-Car-DVD-Player-GPS-Radio-BT-TV-DAB-OBD-for-Toyota-Rav4-2006-2011-/332035193021?fits=Year%3A2011%7CModel%3ARAV4&hash=item4d4ed6f8bd:g:Ny4AAOSwnHZYT22P&vxp=mtr http://www.ebay.com/itm/CAM-Quad-Core-Android-6-0-Car-Radio-DVD-Player-GPS-Naviga…
הודעה אחרונה מאת NFS, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, שדרגתי לפני כחצי שנה את המערכת ברכב שלי (לנסר 2011) למערכת אנדרואיד, לאחרונה הזמנתי מצלמת דרך (USB) בכדי לחבר למערכת שיש בה אפליקציה (DVR) שנועדה להקליט את הנסיעה ולשמור אותה ישירות לרכב. המצלמה שהזמנתי הגיעה וחיברתי אותה לרכב (ישנם 2 יציאות USB נסיתי בשניהם) אך היא לא זיהתה בכלל את המצלמה, לאחר מכן ניסיתי להוריד אפליקציה אחרת מהחנות והאפליקציה שהורדתי אמנם זיהתה את המצלמה אך הקרינה מסך שחור. חשבתי בכך שהמצלמה אינה תקינה אך חיברתי אותה לטלפון שלי עם מתאם USB והיא עבדה מצויין, כמו כן ניסיתי גם למחשב רגיל והיא עבדה. יש לציין שהמערכת תומכת בוודאות במצלמת דרך USB. בנוסף נכנסתי להגדרות המערכת בכדי לנסות ולראות אם יש הגדרה לDVR שאולי חוסמת את ההפעלה אך ממה שמצ…
הודעה אחרונה מאת avichaigo, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב, זו הפעם הראשונה ב-12 שנות גלישה ב-CF שאני כותב משהו בפורום אודיו. זה כבר מלמד שאני לא חובב מוזיקה גדול. אבל בכל אופן הייתי רוצה להתייעץ לגבי שידרוג של הרדיו למולטימדיה, כלומר... אני רוצה לסתום את כל החור ולנצל את זה למכשיר אנדרואיד שישמש גם כ-GPS וגם יסתנכרן עם הנייד כמו במכוניות החדשות, אני מניח שעצם היותו אנדרואיד יזכה אותי בכל שאר האופציות כמו וידאו ודיבורית מובנת. אני לא מעוניין להשקיע הרבה כסף בעניין. בתמונה רואים את המערכת הקודמת שלי שהתקנתי כשקנינו את האוטו לפני כ-3.5 שנים. LG עם דיבורית בלוטוט' ושלט וכל מה שהיה עדכני באותה השנה מבחינת פונקציות דיגיטליות (MP3, USB וכו'). כשהכניסו את המערכת הזו היה צריך לשייף כ-2 מ"מ מכל צד כי המכשיר …
הודעה אחרונה מאת Giladben.zaken, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
רעשי רקע
מאת Yair Hanya- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני צריך עזרה במציאת פתרון להשתקת רעשים שנמצאים בכל רכב: רעשי המנוע ששומעים את חלקם באופן חזק תלוי ברכב רעשי הכביש או הדרך אם היא משובשת מישהו מכיר שיטות או דרכים או בעל מקצוע שיודע לעשות את זה? אני פונה בבקשה כזו מוזרה כי יש לי בעיות שמיעה ואני בעל מכשיר שמיעה והרעשים הללו מפריעים לי ומוגברים לי במכשיר פי 10 עד כדי כך שאני לא יכול לשמוע את מי שאיתי ברכב..
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
שלום, בהמשך לנושא הקודם, אני מנסה ללמוד מנסיונכם האם מישהו כבר בדק את מערכת המולטימדיה בדרגת גימור סטייל? נקראת BOLERO, עם מסך מגע 8''. היבואן מפרט שיש שם SMARTLINK אבל אומר גם שזה רלבנטי רק ל-Apple Car Play. לעומת הנתון של היבואן, חיפוש קצר באינטרנט מראה שזה תואם גם למספר לא קטן של סמארטפונים עם אנדרואיד. למישהו כאן כבר יצא לבדוק? מצ"ב לינקים לדגם וסרטון על הסמארטלינק: http://www.skoda-auto.com/en/models/new-superb/infotainment תודה
הודעה אחרונה מאת pedelt, -
- 2 תגובות
- 737 צפיות
הוצע לי ע"י הסוכן שלי לשדרג את הפיקנטו 2014 שלי לפיקנטו 2017, ממש 3-4 חודשים אחרי שהתקנתי בה מערכת. את המערכת אעביר כרגיל, אבל ה-HU גורמת לי להתלבטות: מצד אחד, יש בפיקנטו 2017 HU של 7". מצד שני, חבר שלי הזמין מהאינטרנט HU של Joying וממש התלהבתי ממנה [מהירה בטירוף, נוחה, שלל אופציות]. מצד שלישי, יש לי את ה-Pioneer AV-X2850 שאני לא הכי מרוצה ממנה [מאוד מוגבלת, איטית בטירוף, מיושנת] אבל טובה מבחינת איכות קול [לפחות זה מה שסיפרו לי, מי יודע אם האיכות הזו היא פשוט האיכות של הרמקולים שלי וזה ישמע ככה על כל HU?] מצד רביעי, ראיתי סרטון של מישהו ביוטיוב שקנה JOYING והתקין עליה צ'יפ של Pioneer שפה אני כבר מתחיל להסתבך. מה לעשות בקיצור?
הודעה אחרונה מאת Maorswan, -
שלום לכולם, מדובר ברכב כמו שלי, פיג'ו 206 שנת 2000 ידנית 1.4 משום מה לפתע המערכת מסוג פרמייר שלה איבדה את היכולת "לזכור" הגדרות ותחנות רדיו. בזמן כיבוי הרכב, המערכת "שוכחת" הכל ובפתיחת הסוויץ, הכל מאותחל, מכיוון שאני זו עם החוש הטכני פירקתי את המערכת שלה והבעיה היא כזו, אין לה מתח קבוע ! בכלל, צירפתי תמונה של החיבורים לפי הגדרות היצרן, מהחוברת המקורית בבדיקה עם רב מודד בסוויץ סגור חיבור מס 7 לפי התמונה אמור לתת מתח קבוע, (שזה שומר הגדרות ותחנות) אבל הוא נותן 0 אחד גדול ובפתיחת סוויץ הוא עולה ל 12, כמו מס' 4 בתמונה. כמובן שבדקתי בבית הפיוזים בתוך הרכב וגם ההוא שבמנוע, והכל מהכל תקין, אציין שהכל עבד עד לא מזמן, ולפתע הפסיק, אשמח לחוות דעת, וי…
הודעה אחרונה מאת ami1, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לאחרונה רכשתי מולטימדיה לרכב. המערכת מצוינת והכל עובד כמו שצריך מלבד שתי בעיות: 1. דיבורית הבלוטוס - הדיבורית עובדת אבל כאשר אני מדבר בטלפון הצד השני שומע את עצמו כפול בעוד אני שומע מצוין. האם ניתן להחליף רק את רכיב הבולטוס במולטימדיה? האם יש מגבלות בעניין זה? 2. כניסת USB - הכניסה תקינה כל דיסק און קי עובד ללא בעיה מלבד סטיק מודם 3G שרכשתי כדי שיהיה לי אינטרנט קבוע ברכב. התקן ה USB אינו מזהה אותו. התקן המודם תקין כי בבית, במחשב רגיל הוא מזוהה. המערכת נקנתה באיביי, התקשורת עם המוכר מוגבלת. אשמח שתאירו את עיניי לגבי שתי הבעיות הללו תודה למשיבים
הודעה אחרונה מאת doronli, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי את הכפתור הזה, שכנראה משמש לדיבורית אבל אני לא בטוח. למישהו יש ממושג איך מסכנרים במידה ואפשרי?
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
- 0 תגובות
- 780 צפיות
אני מחפש מסך מגע לויטארה שיהיה לו טיונר טוב לרדיו וסינכרון מלא לטלפון אנדרואיד, בתודה רבה מראש למשיבים.
הודעה אחרונה מאת רפול המקורי, -
- 2 תגובות
- 870 צפיות
מחפש משהו פשוט להתקנה לא אודיופילית. איפה אפשר לקנות בזול לפי מטר שקוף או לבן?תודה
- 2 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
חברים, האנטנה למאזדה 3 (2007) נעלמה(?) ואני מחפש אחת חילופית. מה אני אמור לחפש? יש משהו גנרי\מומלץ? בעיות בהתקנה ותאימות?
הודעה אחרונה מאת stass, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. במזל טוב התחדשתי בניסן פרימרה 2007 90000 ק"מ. הבעיה העיקרית היא שאין לרכב חיבור AUX, וגם לא קורא דיסק MP3 זו תמונת פנים הרכב וזו תמונה של פרימרה שהתקינו בה רדיו דיסק במקום קורא הדיסקים המקורי. אשמח לקבל המלצה על מקום שיודע לעשות כזה דבר. או מישהו מחברי הפורום שמבין בזה שיכול לתת לי הוראות איך לעשות בעצמי. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת shmuel3058, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מפגש אודיו מרכז הקרוב יתקיים ביום שבת, ה 3.6.17 החל מהשעה 12:300 במיקום הקבוע מאחורי אצטדיון ר"ג (בחנייה שמול הבאולינג). כהרגלנו בקודש, המפגש פתוח לכולם וכולם מוזמנים. שתייה וכיבוד קל יתקבלו בברכה. במקרה של גשם או חסימת האצטדיון לרגל משחק כדורגל ינדוד המפגש אל תחת גשר מבצע קדש שבעברו המזרחי של הקניון, מול המקדונלד'ס. **** חשוב לציין!! מי שמגיע למפגש בבקשה שינהג בזהירות גם בדרך למפגש וגם במתחם המפגש. בלי רייסים פרפורים ועוונטות. אנחנו לא מחפשים בעיות עם החוק והמשטרה. בנוסף יש הרבה הולכי רגל אז לשים אקסטרה תשומת לב. **** למי שלא מכיר,הנוהל הוא לרשום בצורה מסודרת מי מגיע(יוזר+שם שנדע להכיר אחד את השני) ומה הוא מביא. אין טעם לתגובות "מצטער, לא אוכל להגיע ה…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום, כפי שכתבתי בכותרת, הייתי רוצה להתקין את המערכת שלי לבד. בעיקר בשביל הלמידה, השמירה על הרכב, הגמישות שבשילוב בין חדש ליד שנייה והסיפוק שבעבודה עצמית. כרגע ברכב מותקנת מערכת No Name שהגיעה איתו, עם מסך מגע בקושי מתפקד, ואיכות שמע לא מספקת בווליום גבוה. (באסים נמרחים, מיד לא מספיק נוכח וגבוהים צורמים). הרמקולים שנמצאים שם במקרה הטוב מקוריים, ובמקרה הרע No Name כלשהו. עוד בעיה ששמתי לב אליה היא החזרים מהפלסטיקה ברכב ו/או מהדלתות. לפי מה שהבנתי מקריאה כאן, התשובה שלי לבעיה הזו היא איטום של הרכב, נכון? האם ללכת על ה dynamat, או שניתן לחסוך כאן על חומר מעט זול יותר? בלי קשר, אני מתכנן ליישם ברכב "איטום" עם גומיות כפי שעשה lanosforce בפרויקט OPTIMUS שלו. …
הודעה אחרונה מאת XVSTI, -
-
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
ביונדאי טוסון שלי מ 2009 מותקנת מערכת /MAP/DVD/CD/Radio/AVI של פנסוניק מדגם CQ-VW220W. אני מעונין לעדכן את המפה של המערכת הקימת של IGO מאז 2010 אבל אינני יודע איפה ה SD card כדי לאפשר את העידכון אני מקווה שיש מומחה שיודע ומוכן להראות לי תמונה או הסבר היכן הזיכרון מחובר למערכת
הודעה אחרונה מאת אמנון מ כהן, -
- 1 תגובות
- 583 צפיות
שלום. המערכת ברכב אצלי היא המקורית. רק שהדיבורית שלה ממש מעצבנת מתחברת פעם כן פעם לא. בניתוק שיחה נשארת על השתק ורק כיבוי והדלקה או שיחה נוספת וניתוק שוב משחררים את ההשתקה. חשבתי להזמין מערכת אנדרואיד מחו"ל. הדרישות דיבורית (רצוי שיודעת להתחבר לכמה מכשירים ותא צריך כל פעם לעשות pairing)... כמובן תמיכה בrds ( איתור תדר אוטומטי לתחנה) ועכשיו פנטזיה שהקורא dvd ידע להקרין את הסרט למסך האחורי ולרמקולים האחוריים ולשחרר לי את הקדמיים לשמוע רדיו... אשמח להמלצות וכל מה שיש. מבחינת מחיר לא רוצה להתפרע... תודה
הודעה אחרונה מאת d_medic, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מעט מאוחר לחוות דעת כי כבר הזמנתי, אבל.. מה דעתכם על המוצר הבא - https://www.seicane.com/2009-2013-subaru-outback-android-radio-gps-navigation-system-with-bluetooth-dvd-player-with-hd-1024-600-touch-screen-obd2-dvr-rearview-camera-tv-1080p-video-3g-wifi-steering-wheel-control-usb-sd-mirror-link-s167069 ברכב קיימת מערכת התקנה מקומית בלי שם, שהותקנה עי היבואן (לפני שש שנים) המסך של היום קטן והשמש משתקפת עליו. בנוסף הוא איטי ולא תומך בסוגי קבצים רבים אני מתכוון לעשות את ההתקנה בעצמי, וללמוד מהתהליך
הודעה אחרונה מאת subaruB499, -
- 1 תגובות
- 970 צפיות
שלום לכולם, אשמח להמלצות לסאב קטם שיוכל להכנס מאחורי כסא נהג.. 95% מהזמן אני שומע טראנס פסיכודאלי אז צריך שיתם באס נקי ויפה. יש מגבר 4 ערוצים של לייטינג אאודיו. די ישן אבל עושה עבודה יפה. הקידמיים זה DLS הסדרה הגבוה. מחפש משהו שישלים קצת באס.. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום. שאלה שמתיחסת למה שיותר איכותי (למנוסים מביניכם). האם עדיף להשתמש במנחת AUDISON-SLI4 או לקנות מגבר (לדוגמא של רוקפורד) שכבר קיים בו כניסות HIGH-LEVEL. כרגע אני עם מגבר ללא כניסה HIGH-LEVEL ומחליפים לי לרכב שהמערכת היא מקורית ואני לא רוצה להתעסק עם החלפת HU. אז השיקול הוא האם להישאר עם המגבר ללא high level אבל לקנות מנחת או להחליף למגבר שכבר בנוי עליו. (השיקול הוא לא כספי, אלא מה נחשב ליותר איכותי) תודה וחג שמח
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
1. מעוניין להוסיף סאב מוגבר על מערכת מקורית קיימת. 2. ברכב זוג קומפוננט קדימה וזוג רמקולים מאחור. 3. בהנחה ומעוניין להשאיר גם את הרמקולים האחוריים פועלים - ניתן לחבר זוג חוטי רמקול במקביל גם לרמקול וגם למנחת?
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום רכב טויוטה שנת 2013 בימים האחרונים החל רעש בזמן שמיעת מוזיקה, זה בא לידי ביטוי בעיקר בזמן שיש את הבס, כאילו משהו רופף או קרוע. זה רעש משמעותי שמפריע לחווית השמיעה. זה מגיע רק מהרמקול בדלת שליד הנהג. לא פירקתי את הפלסטיקה, מבחוץ הכל נראה שלם. גם לא קרה משהו שיכול להסביר את זה. אלו סיבות יש לרשרוש מרמקול? האם זה בעיה ברמקול, או יכול להיות בעיה בחוטים או בעיה כלשהי אחרת? רמקול יכול להתקלקל סתם כך? תודה
- 3 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום, רכשתי פריוס 2010 מטויטה סלקט, במקור היה עם רדיו בלבד אך בטויוטה החליטו שמתקינים מולטימדיה גורף ושמו איזה זבל שלא תואם מראה הפנימי של הרכב ראיתי שיש מספר מכשירים בשוק בארץ והרבה יותר בחו"ל. שאלה שלי - האם מישהו התקין לפריוס משהו שתואם דשבורד ומרוצה? יכול להמליץ על דגם או איפה להתקין/לרכוש? אולי יש מקום שאפשר להשיג בו מולטימדיה מקורית במחיר שפוי? (דיברתי עם גיל-קאר שמספקים מולטימדיה לטיוטה - רצו 4500 לפני מע"ם - שחיטה ) תודה!
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 3 תגובות
- 940 צפיות
אסטרה 13' גימור enjoy אני יד שנייה, היד הראשונה ברכב התקין מערכת מולטימדיה עם מסך מגע וסמל של אופל( אז אני מנחש שהמולטימדיה מקורית למרות שיש כפתורים שהיא לא מגיבה להם- כמו כפתור הAUX ) חיברתי AUX לקונסולה ליד מוט ההילוכים, לא עובד. חיברתי את הטלפון לUSB שבתא כפפות(למרות שהוא אמור להיות להיות מוט ההילוכים כמו הAUX) וקפצה לי הודעה שלא הספקתי לצלם, ראו בה כמו הודעה של windows והיה רשום: unidentified USB Driver, please enter name. ואי אפשר להקליד שם. הטלפון הוא galaxy s6 מישהו יודע מה הבעיה ? לא מצאתי שום מידע על המערכת מולטימדיה שהותקנה ברכב...
הודעה אחרונה מאת Sinistro, -
דיבורית BT
מאת max987- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 701 צפיות
שלום לכולם, אני אניח שזה הפורום הנכון לדון בענייני דיבוריות. אני מחפש המלצה לדיבורית BT איכותית לרכב מתוך השתיים שאני מתלבט. חשוב לי איכות השיחה (ז"א איך שומעים אותי) ואיכות השמע (ז"א איך אני שומע אחרים). הבעיה שלי עם הדיבוריות הזולות היא שהן כולן היו חלשות מדי כדי שבאמת יהיה אפשר לנהל שיחה לכן היו טובות רק לשיחות קצרות מאוד וזה נורא מפריע לי בעבודה. לא מעוניין בדיבורית קבועה ולא מעוניין להשתמש באוזניה. השתיים הטובות ביותר בשוק כרגע הן Jabra Freeway ו Motorola TX550 http://direct-israline.co.il/jabra-freeway-%D7%93%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91.html http://direct-israline.co.il/motorola-tx550-%D7%93%D7%99%D7%91%D7%9…
הודעה אחרונה מאת max987, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחפש פתרון לבעיה. העברתי שירים לכרטיס זכרון כדי לשמוע במערכת שבסקודה אוקטביה. וכל השירים שהשם שלהם בעברית מופיעים כג׳בריש. למישהו יש נסיון עם זה ?
הודעה אחרונה מאת אלבטרוס,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 868 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- zaf
- dinnnn
- SlowRide
- Mike Lowrey
- יבגניפ
- yoni2sh
- גולדן191
- Satori
- צוק
- David32
- axSupreme
- DENON