Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני רוצה לקנות מערכת מולטימדיה (אנדרואיד) לראב 4. ראיתי שיש באינטרנט הרבה סוגים שונים של מערכות, המחירים די זהים ואני לא מצליח לזהות את ההבדלים בין המערכות השונות. המחירים בארץ מתחילים ב-3000 ש"ח ובאינטרנט מצאתי מערכות זהות בפחות מ-1000 ש"ח. אני מעדיף לשלם על התקנה ולקנות את המערכת באופן עצמאי.

אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מערכת מתאימה, חשבתי על המערכות הבאות:

http://www.ebay.com/itm/HIZPO-Android-Car-DVD-Player-GPS-Radio-BT-TV-DAB-OBD-for-Toyota-Rav4-2006-2011-/332035193021?fits=Year%3A2011%7CModel%3ARAV4&hash=item4d4ed6f8bd:g:Ny4AAOSwnHZYT22P&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/CAM-Quad-Core-Android-6-0-Car-Radio-DVD-Player-GPS-Navigation-For-Toyota-RAV4-/222398859293?fits=Year%3A2011%7CModel%3ARAV4&hash=item33c801481d:g:440AAOSwc-tY1LHo&vxp=mtr

כמה שאלות:

- כמה עולה בערך התקנה של מערכת כזאת?

- איך מערכת כזאת מתחברת לאינטרנט לצורך שימוש ב-WAZE וכ'ו..?

תודה לעוזרים!

פורסם

היי,

אתה צריך לקחת בחשבון שהדגמים הללו אינם מוכרים(BRAND) ולכן עליך לקחת סיכון מבחינת אחריות ואמינות המוצר..

עכשיו נתמקד העצעה הראשונה:

נראה שהרדיו תומך בשינוי תדרים ל EURO , שזה תואם לשידור בישראל,

המעבד - 4ליבות - מספיק טוב- Rockchip 3188 Cortex A9 Quad core -(לעומת דגמי ה2 ליבות פשוט חלש! ).

מע' הפעלה - AND-5.1 - גם טוב (גרסאות ישנות אנדרואיד 4 - לא מומלץ כבר! ).

תומך ב WAZE..

רולוציית מסך - 1024*600 , איכות טובה, לא הטופ אך מספיקה לתצוגה.

ישלה את החידושים והפיצ'רים של GPS ,BT החשובים של היום .. וכן בקר לשליטה מההגה !

המאפשר חיבור ישיר לשליטה מהכפתורים שבהגה. ללא תמיכה יש לרכוש מתאם שעולה מאות שקלים !!

סה"כ נראה השקעה טובה. מה שכן תבדוק שוב עם מתקינים מוכרים אם יש אופציה חליפית עד 2000 שקל ושגם תהיה לך תמיכה -אחריות בארץ.

:)

= !It's Not just a 0~1-Signal, It's the Sound-Quality =

--HU-Alpine.W650~DSP-BIT1*[AMP: JL_Audio-E.4/300 @SP_JL_C5-650 &Hertz-165XL]

[(2X AMPS: JL-MONO_XD-600.1@ 2X SUBS: JL_10W3v3-(4]

פורסם

תודה על התגובה המפורטת!

אתה יכול להמליץ לי על מערכת טובה (מותג) בארץ? אולי אפשר לרכוש אותה בחו"ל?

פורסם

אני רוצה להזמין את אחת מהמערכות למטה, איזו נחשבת לטובה ביותר?

אישית יותר אהבתי את הכפתורים במערכת הזולה יותר, האם יש הבדל משמעותי בניהם מבחינת החומרה?

http://www.ebay.com/itm/Android-5-1-4Core-Car-Dash-DVD-Player-GPS-Radio-BT-RDS-fit-Toyota-Rav4-2006-2011-/282029023251?fits=Year%3A2011%7CModel%3ARAV4&hash=item41aa3d6013:g:~QUAAOSwCGVX~Leu&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/CAM-Quad-Core-Android-6-0-Car-Radio-DVD-Player-GPS-Navigation-For-Toyota-RAV4-/222398859293?fits=Year%3A2011%7CModel%3ARAV4&hash=item33c801481d:g:440AAOSwc-tY1LHo&vxp=mtr&rmvSB=true

תודה לעוזרים!

פורסם (נערך)

שים לב שהמוכר הראשון לא שולח לישראל והשני אולי... ההבדל הבולט בינהם הוא במערכת ההפעלה שכל אחד מריץ. הראשון אנדרואיד 5.1.1 והשני מרשמלו 6 שכמובן עדיף. שניהם בעלי ליבה מרובעת. ביקר יותר אתה מקבל מצלמה אחורית גם והמצחיק הוא שהרזולציה שלו פחות טובה מהזולה..

ממליץ לך לנסות באליאקספרס או בגירבסט שם כולם שולחים לישראל ואתה רואה בדיוק כמה עולה לך המשלוח (סביב ה 100 דולר) קח בחשבון 34 אחוז מס על המחיר.

כלומר מערכת שעולה 200 דולר+ 80 דולר משלוח + 80 דולר מיסים. סהכ 360 דולר. קח בחשבון שניתן לבקש הצהרה של פחות מ 75 דולר. זה סיכון אבל לפעמים זה עובד ואז החבילה לא נעצרת וחסכת 34 אחוז מיסים.

ממליץ לך לנסות באליאקספרס:

https://www.aliexpress.com/premium/rav-4-android.html?spm=2114.01020208.0.0.kg7JB3&initiative_id=AS_20170601203756&site=glo&SortType=total_tranpro_desc&SearchText=rav+4+android&tc=ppc&CatId=200215580

עריכה אחרונה על ידי doronli
פורסם

אני אולי באמת אקנה מאלי-אקספרס, אפשר ליצור קשר עם המוכר לפני הקניה?

ראיתי שיש בכל המצלמות אפשרות לתוספת של OBD2 ELM327, מה זה בדיוק והאם אני רואה את התוכן שהוא אמור לתת בצג של המערכת?

רב תודות!

פורסם

המוכרים עונים מהר מאוד בדרך כלל. הם רוצים למכור.... שתדע שרוב המוכרים הסיניים באיביי מוכרים גם באליאקספרס ולהיפך...

לגבי ה OBD זה סורק תקלות ברכב ואמור להציג את המידע על המסך. לא מכיר את התחום

פורסם

-לגבי מכס, מאמין שייעצר גם אם מוצהר פחות מ75$ , אם המוצר ייבדק יבינו שזה הערכה 'שגוייה'.. לכן זה מזל אם לא ייעצר..

-באיביי גם אם המוכר אינו הציע משלוח 'אינטרנשיונל' \ משלוח לישראל, אפשר תמיד לשלוח בקשה להצעה למשלוח ארצה.

להקפיד רק שהמשלוח יהיה עם TRACKING!! וגם שיהיה 'רשום'- ככה יש כיסוי, ולמקרה הצורך ניתן לזהות ולזכות אם לא מגיע.

+וגם אם יש חנות שלא רוצה לשלוח לארץ הקודש, אפשר להשתמש בשליחות בלדרים.. יש את idgu.co.il ,ואת ushops.co.il , הם עושים שירות שליחויות ונותנים שירות עד הבית. ארה"ב ,אירופה. לא מהמזרח.

-לשים לב שמערכת תתמוך -TUNER באיזור קליטה -ישראל - TUNER- (EUROPE_ZONE).

לדעתי רובם תומכים אבל כדאי להיות בטוח.

= !It's Not just a 0~1-Signal, It's the Sound-Quality =

--HU-Alpine.W650~DSP-BIT1*[AMP: JL_Audio-E.4/300 @SP_JL_C5-650 &Hertz-165XL]

[(2X AMPS: JL-MONO_XD-600.1@ 2X SUBS: JL_10W3v3-(4]

• תוכן חדש...