Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש אפשרות להפוך את המערכת המקורית של סקודה פאביה ( bolero)

שתהיה תומכת בעברית והאם אפשר להוסיף תמיכה בוויז?

אם כן איפה אפשר לעשות את זה באזור באר שבע? ומה העלות בערך?

תודה רבה!

פורסם

שימו לב - אני לא יכול לעמוד מאחורי ההמלצה שלי ב100 אחוז - זה ההסדר שאליו הגיעו צ׳מפיון מוטורס עם בעלי הרכבים של VW בארץ.

ייתכן ולא יציעו את השירות הזה לרכבי סקודה/סיאט /אאודי מכיוון שאצלם הAPP CONNECT מגיע כאופציה במפרט רכב שלא כמו בדגמי גולף והפסאט שהיכולת הייתה נעולה אך לא הציעו אתזה כלל במפרט רכב (שלא כמו בשאר העולם).

מהמחקר שלי הבנתי שניתן לרכוש עצמאית את המפתח ישירות מפולקסווגן ולגשת למוסך לצורך התקנה (המקט לVW הוא 5G0054830A) אבל אני חושד שאצל סקודה הסיפור שונה.

לכן המלצתי לגשת למוסך גגג (איפה שכבר בוצע הפעלת הפונקציה בפאסאט) ולשאול אם הם מוכנים לבצע את אותה הפעולה במערכת של סקודה.

פורסם

היי rez0, תודה על המידע.

בעקבות מה שאמרת, דיברתי עם גגג. שאלתי לגבי פתיחת הsmartlink באוקטביה אמבישן החדשה. הם אומרים שניתן להזמין את התוכנה בעלות של 1800 ש"ח ויחד עם עבודה זה יוצא 3000 ש"ח. כמו כן, הם אמרו שיש הרבה מתעניינים אבל אף אחד לא עשה את זה עדיין בסקודה אצלם כנראה בגלל המחיר הגבוה.

• תוכן חדש...