Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חבר'ס

ערכתי חיפוש בפורום אבל עדיין נשארו שאלות נותרות.

מחפש קומפוננטים 3WAY לקדימה בלבד (חושב על כיוון של מורל / רוקפורד / סירוון)

לא שומע חזק, סה"כ חשובה לי האיכות. שומע לרוב טראנס, רוק, פופ וראפ

לא מעוניין בסאב.

אוהב צליל חמים עם גבוהים שיודעים לעלות גבוה ולא להתרסק. באס הדוק עם טיפה נפח כשצריך.

בהכרח צריך מגבר? ואם כן מה יכול להתאים?

בידוד דינאמיט? ומהיכן ניתן לרכוש? - חשוב לי בעיקר להפחת ויברציות.

- מתכנן להשמיע מוזיקה דרך AUX/USB - חייב פאנל בשביל זה?

הכיוון הוא פשוט למצוא את החלקים (גם בנפרד) במחירים הזולים ביותר. אין בעיה עם יד שנייה במצב חדש/כמו חדש/טוב מאוד.

אם צריך להוסיף חיווט כלשהו וכ'ו בבקשה רשמו לי.

באופן כללי אני לא רוצה להשקיע יותר מדי על הרכב, סה"כ כן חשוב שיהיו רמקולים לא רעים שיעשו את העבודה לשנתיים הקרובות.

בנוסף האנטנה שלי לא במקום ואני מעוניין בפתרון קטן ואסתטי, והבנתי שלא כדאי להחליף את בית האנטנה המקורי מחשש לנזילה. אשמח להמלצה מה כדאי לעשות.

תקציב עד 3K, לא צריך להשתמש בהכל אם לא חייב. ההתקנה לא עולה לי כסף לכן אין צורך להחשיב כחלק מהעלות.

תודה :)

עריכה אחרונה על ידי Guy30
פורסם

לפני הכל הייתי ממליץ לך לבחון שוב את רעיון של סט 3 חלקים ברכב הזה.

פורסם
לפני הכל הייתי ממליץ לך לבחון שוב את רעיון של סט 3 חלקים ברכב הזה.

לא בהכרח משנה לי, פשוט הבנתי שזה הכי כדאי באופן כללי.

מה הכי נכון להתקין אצלי ברכב?

פורסם

גיא, אני אחזור אל השרשור הזה מחר, בבקשה תחכה לדיעה שלי בנושא.

המלצות המוזיקה שלך נהדרות וזה חשוב לי שיצא מהשרשור הזה משהו מעניין.

חג שמח!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מקריאה חוזרת ונשנית של ההודעות שלך אני מתקשה להבין למה דווקא אתה, לא מעוניין בסאב וופר.

אבל אני גם מבין שאתה כנראה רק מזרים את הסאונד דרך המערכת המקורית של הרכב ולכן אני רוצה לקחת אותך לכוון אחר לגמרי.

אני מבין שאתה כנראה מזרים את הסאונד מטאבלט, פאבלט או סמארטפון - אני מנחש, כי לכולם היכולת להזרים מוזיקה בBT.

ולכן הייתי מתחיל ממקלט פשוט ויעיל כמו הVUBT2 של NVX (הזמנה מחו"ל)

ומשם מתחבר למגבר 4 ערוצים קטן אבל טוב נוסח ARC XDI או MASSIVE AUDIO BX4

עד כאן התקציב נע בין 1000-1500 שקלים.

איזה סט? - מוראל וירטוס שלושה חלקים ואני לא בטוח שהטוויטרים בהכרח יעמדו בציפיות שלך אבל אני גם חושב שיגמר לך כאן התקציב ובגלל זה אני שוקל שתי חלופות מבית PPI

האחת היא כאן

והשניה כאן

הPC3 הוא עם מידריינג'ים 2.5 אינטש שמגיעים למיטב ידיעתי ממקור דומה לCDT ES02 שהיו לי (שהיו מעולים לכשעצמם ללא טוויטרים!) הסט הזה מאוד פשוט וקל להתקנה בגלל הגודל הקטן של המידריינג'ים.

הP6 - מגיע עם טוויטרים מבוססי AMT-8 MINI של דייטון אודיו והם טוויטרים ריבון ממש טובים אבל לא בטוח שזה הכוון שאתה מחפש כאן.

את הסט אתה תוכל להגביר או בגישורים על הסט הפסיבי או בתצורת BI WIRE דרך הקרוס הפסיבי - הPC3 תומך בטוח לגבי הP6 תבדוק.

אבל! וזה לדעתי מה שאני הייתי עושה במקומך.

מגדיל קצת את התקציב בכדי להכניס לכל הסיפור הזה פרוססור פשוט - חמישה ערוצים מבית MDA (ניפון משווקים כיום כאלו) - וכן, מוותר לבינתיים על הערוץ של הסאב.

מה זה נותן לך?

אפשרות לתיקוני זמנים וליצירת סטייג' טוב.

קרוס אובר גמיש מאוד ויכולת לעבוד אקטיבי בסט שני חלקים או סט שלושה חלקים עם הקרוס הפסיבי שלו רק למיד ולטוויטר אחודים.

אקולייזר סביר.

ובאמת - בתור התחלה אני דווקא הייתי בונה סט שני חלקים מהשניים הבאים:

CDT ES-02 - הם מדהימים! ולא רעים בכלל גם כטוויטרים! יש לי עדיין זוג כזה, באמת מהטובים שהיו לי ומהרמקולים שהכי אהבתי עד היום.

CDT M6 - אם כבר אז שהמידבאס יהיה בעל יכולות אמיתיות של סאב וופר, אם כבר בחרת לוותר על סאב וופר.

לגבי חומרי בידוד לדלתות - אתה יכול לקנות קיט לבידוד תא מטען של דיינאמאט שעולה כ600-700 שקלים למיטב ידיעתי ולדעתי יספיק לבידוד שתי דלתות בכדי להוריד מהן רזוננס.

ואתה יכול גם לקנות יריעות בידוד של ניפון "ספוג+אלומיניום+בוטיל" שהן מאוד זולות אבל מאוד יעילות וגם מהוות שכבת חסם רעש ולא רק שכבת הורדת רזוננס.

נתתי לך כמה אופציות מאוד מעניינות ואני דווקא בעד האופציה של הCDT בייחוד אם וויתרת על סאב וופר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מקריאה חוזרת ונשנית של ההודעות שלך אני מתקשה להבין למה דווקא אתה, לא מעוניין בסאב וופר.

אבל אני גם מבין שאתה כנראה רק מזרים את הסאונד דרך המערכת המקורית של הרכב ולכן אני רוצה לקחת אותך לכוון אחר לגמרי.

אני מבין שאתה כנראה מזרים את הסאונד מטאבלט, פאבלט או סמארטפון - אני מנחש, כי לכולם היכולת להזרים מוזיקה בBT.

ולכן הייתי מתחיל ממקלט פשוט ויעיל כמו הVUBT2 של NVX (הזמנה מחו"ל)

ומשם מתחבר למגבר 4 ערוצים קטן אבל טוב נוסח ARC XDI או MASSIVE AUDIO BX4

עד כאן התקציב נע בין 1000-1500 שקלים.

איזה סט? - מוראל וירטוס שלושה חלקים ואני לא בטוח שהטוויטרים בהכרח יעמדו בציפיות שלך אבל אני גם חושב שיגמר לך כאן התקציב ובגלל זה אני שוקל שתי חלופות מבית PPI

האחת היא כאן

והשניה כאן

הPC3 הוא עם מידריינג'ים 2.5 אינטש שמגיעים למיטב ידיעתי ממקור דומה לCDT ES02 שהיו לי (שהיו מעולים לכשעצמם ללא טוויטרים!) הסט הזה מאוד פשוט וקל להתקנה בגלל הגודל הקטן של המידריינג'ים.

הP6 - מגיע עם טוויטרים מבוססי AMT-8 MINI של דייטון אודיו והם טוויטרים ריבון ממש טובים אבל לא בטוח שזה הכוון שאתה מחפש כאן.

את הסט אתה תוכל להגביר או בגישורים על הסט הפסיבי או בתצורת BI WIRE דרך הקרוס הפסיבי - הPC3 תומך בטוח לגבי הP6 תבדוק.

אבל! וזה לדעתי מה שאני הייתי עושה במקומך.

מגדיל קצת את התקציב בכדי להכניס לכל הסיפור הזה פרוססור פשוט - חמישה ערוצים מבית MDA (ניפון משווקים כיום כאלו) - וכן, מוותר לבינתיים על הערוץ של הסאב.

מה זה נותן לך?

אפשרות לתיקוני זמנים וליצירת סטייג' טוב.

קרוס אובר גמיש מאוד ויכולת לעבוד אקטיבי בסט שני חלקים או סט שלושה חלקים עם הקרוס הפסיבי שלו רק למיד ולטוויטר אחודים.

אקולייזר סביר.

ובאמת - בתור התחלה אני דווקא הייתי בונה סט שני חלקים מהשניים הבאים:

CDT ES-02 - הם מדהימים! ולא רעים בכלל גם כטוויטרים! יש לי עדיין זוג כזה, באמת מהטובים שהיו לי ומהרמקולים שהכי אהבתי עד היום.

CDT M6 - אם כבר אז שהמידבאס יהיה בעל יכולות אמיתיות של סאב וופר, אם כבר בחרת לוותר על סאב וופר.

לגבי חומרי בידוד לדלתות - אתה יכול לקנות קיט לבידוד תא מטען של דיינאמאט שעולה כ600-700 שקלים למיטב ידיעתי ולדעתי יספיק לבידוד שתי דלתות בכדי להוריד מהן רזוננס.

ואתה יכול גם לקנות יריעות בידוד של ניפון "ספוג+אלומיניום+בוטיל" שהן מאוד זולות אבל מאוד יעילות וגם מהוות שכבת חסם רעש ולא רק שכבת הורדת רזוננס.

נתתי לך כמה אופציות מאוד מעניינות ואני דווקא בעד האופציה של הCDT בייחוד אם וויתרת על סאב וופר.

קודם כל תודה רבה, עברתי לא מעט על ההודעה שלך והחכמתי.

גם לי האופציה האחרונה נראית הכי נכונה עבורי.

אני לא מעוניין בסאב מהסיבה שלדעתי הבאס מהמיד בד"כ מספק אותי ואני לא צריך מעבר לכך. בנוסף באס זהו צליל שמבחינתי בלתי אפשרי להוציא אותו נכון בכלי רכב, גם בתקציב אינסופי. ברמה שרק חדר בנוי קאסטום עם מערכת מדהימה ואינסוף השקעה יוכל לתת באס נכון.

עכשיו, קצת פחות הצלחתי לקלוע לאיך תראה המערכת..

רמקולים CDT

מגבר ARC \ MASSIVE שאגב, איך ניתן לבחור מגבר בצורה נכונה? או שזה לא ממש משנה ברמות האלו?

מקלט NVX הוא בעצם מאפשר לי לנגן ישירות מהנייד כולל מענה ודיבור? או שהמיקרופון זו התקנה חיצונית?

פרוססור MDA - יש לו חיבור USB? והוא מגיע עם צג להצגת השירים?

בידוד - למה למעשה לשלם יקר יותר על דינאמיט אם אתה אומר שבעצם יריעות בידוד ניפון יעשו עבודה מאוד טובה בעלות נמוכה?

מבחינתי אני די נעול על הסטאפ.

ולגבי רכישה של החלקים, מהיכן מומלץ? באופן כללי יש לי עדיפות לרכוש בארץ..

פורסם (נערך)

מצאתי שנים קומפוננטים מעניינים -

C3-650 JL AUDIO 6.5

C5-650 JL AUDIO

אני מכיר את JL מהרמקולים הביתיים כחברה איכותית שגם יודעת לייצר סאבים ברמה גבוהה.

קראתי ביקורת טובות על הקומפוננטים הנ"ל, ונראה שהם עשוים להתאים. מה דעתך lanosforce?

מוכן להרחיב קצת את התקציב..

עריכה אחרונה על ידי Guy30
פורסם

אגב אשמח לדעת מה אפשר לעשות בעניין האנטנה של הרדיו.

לא מעוניין להוסיף את האנטנה הארוכה. כרגע רק הבית המקורי יושב שם.

מעדיף אלטרנטיבה סמויה מהעין מבלי לגעת באנטנה הקיימת, מהסיבה שלהבנתי עלולה להיווצר בעיה של נזילה.

פורסם

אתה יכול גם לקרוא לי אדי, מבטיח לחזור אליך בנושא הזה כאשר יהיה לי יותר זמן לכתוב.

Pioneer TS-X150

פורסם

שלום גיא, המחשבה שלך לגביי באס לדעתי שגויה,

עם קצת עבודה על הדלתות (ו/או בגאז' ולרצפת הרכב אבל זה כבר משהו אחר לגמריי) כיוונים נכונים,

וכמו שאדי אמר תיקוני זמן, אפשר להגיע לתוצאות מופלאות עם סאב,

שיתן באס בדיוק במקום הנכון.

פורסם
שלום גיא, המחשבה שלך לגביי באס לדעתי שגויה,

עם קצת עבודה על הדלתות (ו/או בגאז' ולרצפת הרכב אבל זה כבר משהו אחר לגמריי) כיוונים נכונים,

וכמו שאדי אמר תיקוני זמן, אפשר להגיע לתוצאות מופלאות עם סאב,

שיתן באס בדיוק במקום הנכון.

גם אם כן, אין לי סיבה להשקיע על הרכב הנוכחי ברמה הזו. ובאס מהמיד בהחלט מספק לי האוזן.

פורסם

גיא,

קודם כל אני רוצה להסביר את היתרונות העיקריים של סט שלושה חלקים ואת החסרונות העיקריים של סט שני חלקים קונבנציונאלי - דהיינו טוויטר+מידבאס ואז להסביר מדוע המלצתי על תצורה מאוד מסויימת של סט שני חלקים.

לאחר מכן אסביר את הלוגיקה של סאב וופר ברכב.

סט שלושה חלקים יתרונות

בסט שלושה חלקים מה שמתווסף לך לחגיגה הינו רמקול ביניים - מידריינג'

במצב כזה - הטוויטר מתרכז בלנגן את התחום הגבוה בעיקר.

המידבאס בעצם הופך לוופר ומתרכז בלספק באס בעיקר.

כל השאר מכוסה ע"י המידריינג'

היתרונות המיידיים הם -

עלייה ניכרת בעוצמה הכוללת של המערכת -> יותר רמקולים, כל רמקול מנגן תחום תדר קטן יותר == יותר עוצמה.

היתרון הבא הינו שהמידבאס הופך לוופר ומעצם זאת הוא:

מנגן רק תדרים אי כיווניים וגם מנגן אותם בפריסה רחבה

המידריינג' מושך את עיקר ה"בשר" (דינאמיות של המערכת) לגובה הדש-בורד

הסטייג'ינג משתפר פלאים הודות לכך.

והיתרון הנוסף הוא שהטוויטר מנגן רק את התחום הגבוה, צורח פחות וגם ניתן לכוון אותו בקלות און אקסיס ואת שאר הרמקולים שהם מידריינג' ווופר לא צריך ממש להשקיע בלכוון אותם, כי - כמו שכבר אמרתי - הם מנגנים תחום תדר צר אבל הם פורסים אותו בעלומת שידור רחבה הודות לכך.

מסקנות לגבי סטי רמקולים - סיכום ביניים

אני בטוח שהJL שהראית הם סטים טובים למדי - אבל כמו כל סט שני חלקים קונבנציונאלי

המידבאס ינגן תחום תדר רחב מאוד ולכן יקרין בעלומה צרה - יסגיר מיקום של חלק מהצלילים ובסופו של דבר זו גם דגרדציה של הסטייג' וגם האלמנט מתקשה לעמוד בלהפיק באס ביחד עם מידריינג' שלא לדבר על כמה כוח (בכלל אני עוד לא מדבר על שליטה) המגבר צריך בכדי להזיז אלמנט שמנגן כל כך הרבה תדרים.

ההמלצה שלי היתה סט שני חלקים שמדמה סט שלושה חלקים - באופן הבא

וופר\סאב וופר של CDT מסדרת M6 - מדובר בוופר "פלצת" והמטרה שלי היא שהוא ינגן עד אזור ה800-900 הרץ ויחסם מלמטה איפשהו ב60-50 הרץ (ינגן גם תדרים באזור ה30 הרץ) בתוך דלת מבודדת מאסיבית!

בצורה כזו הוופר ינוצל היטב ע"י מגבר שיוכל לספק לו באזור ה100 וואט - אני בפועל הייתי ממליץ להקריב לצורך העניין מגבר 4 ערוצים ולגשר כאשר המוקד יהיה לחפש מגבר 4 ערוצים שיש עבורו נתוני דאמפינג פאקטור ברורים ומתמקד בכזה שידוע עבורו הנתון הזה בתדר 100 הרץ (דאמפינג למעלה מ80 לפני גישור ב100 הרץ יהיה מעולה)

והחלק המשלים לסט הזה - מיד-טוויטר או רמקול פול ריינג' בקוטר 2.5 עד 3.5 אינטש

במצב כזה המידריינג' שלך יוכל לקחת (תלוי בתדר) את כל התדרים הכיווניים ולנגן גם את התדרים הגבוהים ולספק לך כיסוי תדר מלא.

העוצמה הכוללת שאתה תקבל מהמערכת תהיה מאוד גבוהה לעומת סט שני חלקים רגיל כי בעוד טוויטר מתקשה לרדת למטה ולספק את תדרי המיד בעוצמה חזקה - אלמנט פולריינג' הוא יותר מידריינג' מאשר טוויטר ולכן יוכל "לצרוח" תדרי מיד בו בזמן התחום הגבוה דורש מעט מאוד הספק ולכן יהיה מאוזן הרבה יותר טוב.

התוצאה שאתה תקבל בפועל תהיה כמעט זהה לסט שלושה חלקים.

איפה הפשרה - יתכן ולא תוכל להתקין את המיד-טוויטר און אקסיס, קצת דגרדציה בתחום הגבוה אבל עדיין עדיף בהרבה מסט שני חלקים נורמטיבי.

עכשיו בוא נדבר קצת על באס ברכב ועל סאב וופרים ולמה אתה טועה בהנחה שלך שאי אפשר להפיק באס נכון ברכב.

תדרים באזור ה60-20 הרץ מגיעים לאורך גל שיכול לעבור מרחקים למעלה מ10-15 מטרים.

בכל חדר שהאורך והרוחב שלו קטנים מהמרחקים האלה תקרה בדיוק אותה התופעה:

כאשר אתה תיקח מדידות בעזרת מיקרופון מהסאב וופר אתה תגלה שלא משנה איפה אתה נמצא באותו החדר, העוצמה היחסית תהיה פחות או יותר אותו הדבר וכך גם היענות הכוח.

עכשיו, כשאתה לוקח קבינה של רכב אתה מדבר על חדר בגודל של 1.5 מטר על בערך 2 מטר???

נכון, זה חדר מאוד מאוד קטן! ולכן זה די חסר טעם לנסות לתזמן סאב וופר ברכב או בכלל לכוון אותו עם אקולייזר.

ועכשיו גם תוסיף לזה שרכב הינו בליל של זכוכיות וחלקי פח ופלסטיקה.

אבל!

במה זה שונה מלקחת סאב וופר ולשים אותו בתוך סלון ביתי שגם - כמעט באף מקרה לא יותר גדול מאשר מלבן בגודל של 9-10 על 5 (וזה במקרה של סלון שנחשב ענק במונחי דירה נורמטיבית בארץ שלנו)?

זה לא שונה כמעט בכלום!

למה? כי ממדי החדר עדיין קטנים מאורכי הגלים שהסאב וופר מנגן.

רק שזה לא לגמרי נכון וזה מהסיבות הבאות -

1. הסלון בנוי מחומרים הרבה יותר סולידיים ומאסיביים מאשר הקבינה של הרכב ומתמודדים עם גלי הקול כסביבה תומכת טוב בהרבה מאשר רכב נורמטיבי.

2. קסם קטן שנקרא "רבע אורך גל" - האזניים שלנו רגישות (וכך גם אנטנות) לכל שינוי שמתבצע בהסטה של רבע אורך גל וכאן סוד הקסם מדוע ניתן להנות מסאב וופרים בחדרים קטנים כמו למשל חדרי ילדים וכן כן... מדוע אפשר להנות מסאב וופר גם ברכב ולקבל באס "נכון"!

איך כל זה מתחבר?

קודם כל העובדה שאנו רגישים להסטת פאזה, תזמונים שנעשים ברבע אורך הגל מחזירים אותך חזרה לתחום של 2-5 מטרים וכאן ניתן להתאים את תזמון הסאב וופר רק בעזרת משחקי פאזות, סלופים, קטביות והכי חשוב - חיתוך נכון! כך שהוא יתאים לעבודה בקבינה בגודל של רכב.

שינוי של סלופ בקפיצות של 6 DB מסיט פאזה בין שני רמקולים ב90 מעלות או מסיט רמקול בודד בתחילת זמן הניגון שלו ברבע אורך גל

שינוי קוטביות של רמקול מסיטה את תחילת הניגון שלו בכחצי אורך גל וכך גם היפוך פאזה או שינוי סלופ ב12 דיבי

חיתוך של הסאב וופר גם מלמטה (בנד אס או סאב סוניק פילטר) ימנע ממנו לנגן תדרים נמוכים מידי שכמעט בעצם ואין בהם מידע נכון או מהותי אלא סתם כפולות תדר של הקלטה שיוצרות וויברציות - למשל גיטרות באס שרק הורסות את הטרק ברגע שאתה מנגן אותן ברכב שיש בו סאב וופר שיכול לרדת מתחת ל40-30 הרץ בעוצמה חזקה.

זה לא נשמע נכון, בטח שלא אמיתי או טבעי.

מעבר לכך חשוב לדעת לבחור סאב וופר בקוטר נכון מלחתכילה בהתאם למטרה שלך - אם אתה רוצה לקבל שחזור צלילים נכון מרוב סוגי המוזיקה, בתוך רכב, אין שום סיבה מוצדקת בעצם לבחור בסאב וופר עם קוטר יותר גדול מ10 אינטש - אתה רוצה יותר הספק? תקנה סאב וופר 10 אינטש שיכול להפיק יותר SPL או שתעבור לדאבל סאב וכך הלאה (אם כי גם לזה אין שום הצדקה, הסיבות לריבוי סאב וופרים מגיע בעיקר מהמצאות בחלל בו סאב וופר בודד לא מסוגל לתת מענה טוב לכל החדר)

במוזיקה - מידע מתחת ל40 הרץ הוא ברוב המקרים "שאריות" או מידע משכופל, למעט מוזיקה אלקטרונית או מוזיקה שבמתכוון הפיקו בה תדרים עד אזור ה20 הרץ ואם אתה אוהב לשמוע הרבה מוזיקה מהסגנון הזה או שאתה אוהב את הוויברציות אז בהחלט אומר לך לעבור לקטרים באזור ה12-15-18 אינטש

ועכשיו החלק האחרון שסוגר את הנושא הזה - החדר

אם אתה רוצה להפיק באס נכון בתוך רכב, אתה חייב להבין שאתה צריך להתייחס לרכב שלך כולו, לא רק לקבינה, כאל חדר ולכן עליך לקיים בו את התנאים שיגרמו לו להתנהג כמו חדר אקוסטי וזה אומר לבודד את הרכב לפחות בדלתות הקידמיות ורצוי מאוד גם את דלת תא המטען.

בסופו של דבר, אם אתה מאזור המרכז - אתה מוזמן, מתי שיתאפשר לשנינו - להשמעה ברכב שלי ולבחון בעצמך את היישום של כל מה שנכתב מעלה והרבה מעבר לכך.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...