Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רציתי לדעת בכמה לדעתכם אפשר למכור כיד שניה רמקולים של Alpine מהדגם SPJ-691C3.

התקנתי לפני שנה, לא השתמשתי בגלל בעיה במערכת, ועכשיו כשהחלפתי את המערכת החלטתי שאני רוצה רמקולים יותר טובים.

האם בכלל יש שוק לדברים הללו ?

תודה.

פורסם

אלו הם רמקולים 6*9 קואקסיאליים בעלות של 55 דולר מחול לפני מיסים ומשלוח - בוא נאמר בארץ הם יעלו חדשים בין 400-600 שקלים אני מתאר לעצמי לאחר רווח החנות עצמה והמשווק?

אני מתאר לעצמי שאיפשהו בין 200-300 שקלים זה טווח המכירה שלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן, קונים - באיזו תדירות? הענף הזה מאוד חלש בארץ ויש ים ציוד יד2 למכירה - אם תמכור ממש בזול, כנראה שתמכור מהר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין צורך לנחש כמה הם עולים כחדשים בארץ :wink:.

זה הכי זול שראיתי (עריכה: אין את הספרה 1 שם, אבל לדעתי זה די זהה): http://b-a-s-s.co.il/alpine-spj-69c3

ואתה (פותח השרשור) יכול גם להתייחס למחיר שהם עלו לך במקור.

בהתאם למצבם, אפשר לפרסם (בפורום, יד2 וכו') בערך של 50-75% פלוס מינוס ולראות לאן הרוח נושבת.

פורסם
אין צורך לנחש כמה הם עולים כחדשים בארץ :wink:.

זה הכי זול שראיתי (עריכה: אין את הספרה 1 שם, אבל לדעתי זה די זהה): http://b-a-s-s.co.il/alpine-spj-69c3

ואתה (פותח השרשור) יכול גם להתייחס למחיר שהם עלו לך במקור.

בהתאם למצבם, אפשר לפרסם (בפורום, יד2 וכו') בערך של 50-75% פלוס מינוס ולראות לאן הרוח נושבת.

אז זהו, שהלינק ששמת הוא לרמקולים שונים.

הם גם לא נראים אותו הדבר וגם הספק ה - peak שלהם שונה.

הבעיה היא שאני לא יודע כמה הם עלו לי כי קניתי אותם כחלק מהתקנה. ולדעתי גם קצת עבדו עליי במחיר.

פשוט לא השתמשתי בהם כי לאחר ההתקנה גיליתי שהמערכת שלי דפוקה. ומפה לשם לאחר החלפת המערכת החלטתי שאני רוצה רמקולים יותר רציניים.

פורסם

הוא שאמרתי (בעריכה). ערך הפיק ממילא לא באמת רלוונטי, ובכל מקרה מדובר באותה סדרה כאשר כנראה יש הבדל בדור או באזור שיווק/מקום יצור.

בכל אופן, יכול "לבדוק" את השוק. פרסם בכמה שנראה לך ו/או שאתה מעונין לקבל עליהם והורד מחיר בהדרגה עד לקו אדום שלך. אחרת מה תעשה איתם, תעדיף שישכבו בבית?

מעבר לכך, אתה מוזמן, במידה ומעונין בכך, לתאר מה יש לך במערכת הכוללת כיום, איזה שדרוג אתה מתכנן וכד' וננסה להכווין אותך.

אפשר ואולי רצוי בשרשור נפרד.

• תוכן חדש...