Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, יש לי יונדאי אלנטרה 2004, אז ככה הזמנתי רמקולים לרכב: אחוריים, קדמיים וטוויטרים.. את ההתקנה של הרמקולים אני עושה בעצמי, ובגלל שאני לא רוצה לעשות חיתוכים וחיבורים של כל מיני חוטים למיניהם אז מצאתי קונקטורים זכרים לכל הרמקולים חוץ מהטוויטרים.. כמובן שחיפשתי גם לטוויטרים אבל את הקונקטורים שלהם אפשר להזמין רק בכמויות מסחריות שאני לא צריך לכן החלטתי להוציא את הפינים המחוברים לקונקטורים ולחבר פינים חדשים שיהיו מחוברים לטוויטרים החדשים וכרגע אני לא מצליח למצוא מקום שמוכר את הפינים האלו, אז אני אשמח אם תעזרו לי למצוא חנות אלקטרוניקה שמוכרת רכיבים כאלו, אני יודע שזה עולה גרושים במיוחד כשאני צריך רק 4 פינים כאלו ולא את כל הגליל שמוכרים ברגיל. אני מצרף שני קישורים אחד זה לקונקטור שתראו על מה אני מדבר ואחד זה הפין שמתחבר בתוכו שאני צריך, כמו כן יש גם סרטוטים של הגדלים והכל... תודה רבה לעוזרים!

הקונקטור:

http://www.ikum.kr/html/mn03/mn03_view.php?idx=4387&part_number=PH841-02010&groups=CONNECTOR&types=&pg=33

הפין:

http://www.ikum.kr/html/mn03/mn03_view.php?part_number=MT091-29030&groups=CONNECTOR&types=&pg=33&checks=&sfield=&sf=&searchkey=&bcategory=&ccategory=&mcategory=

אם תשימו לב בקישור של הקונקטור יש ארבעה קישורים לארבעה פינים שמתאימים הם באותו הגודל כולם רק המספרים הקטלוגיים שלהם שונים...

פורסם

זה קונקטורי MOLEX והפינים הם פינים לקונקטור מולקס.

בד"כ קונים אותם בסט. אתה גם תצטרך שולפן פינים מולקס.

תנסה את "אוסקר" בחולון או בלצר אלקטרוניקה בשד' הר ציון ת"א

אם לא תנסה אתרים כמו הובי קינג או פארטס אקספרס או אליאקספרס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...