Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני לקראת סיום התקנה של מערכת ברכב(סיאט איביזה 2003) ונותר לי להעברי את כבל המתח של המגבר אל המצבר (העברה דרך קיר האש - הכבל כבר הושחל בצד הנהג עד לקיר האש).

אני לא מצליח למצא נקודה שדרכה אפשר להעביר את הכבל, קיר האש אצלי מבודד עם ציפוי של שטיח גומי עם ריפוד משני הצדדים(בכדי לבודד רעשים -TDI) ולכן אי אפשר לדעת היכן יש נקודות מעבר...

אשמח אם מישהו עם ניסיון ברכב הזה יוכל להכווין אותי למיקום עם נקודת מעבר.

תודה

פורסם

הרצת חיפוש בגוגל באנגלית?

הרצת חיפוש בפורום?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Kill the ROAD and not YOURSELF

לכולם שמי שגיא תמיד שמח לעזור :)

כרגע סיוויק 05'

פורסם

כן, הרצתי חיפוש בגוגל וביוטיוב באנגלית ובעברית אך ללא תוצאות שאני מחפש.

מה כן מצאתי? אנשים שהעבירו את הכבל דרך הכנף אל ציר הדלת ומשם נכנסו לרכב(דבר שאני לא מתכוון לעשות) וכאלו שהעבירו את הכבל מהצד של הנוסע (מעדיף שלא מכיוון שהמצבר אצלי יושב ליד הפנס בצד של הנהג).

הקישור שצורף לא מתאים מפני שהרכב שמצולם שם הוא דור קודם(עד 2002) והרכיבים במנוע יושבים אחרת מאשר אצלי(מחשב מנוע + מגבר בלם שנמצאים במיקום שהוא העביר את הכבל. בנוסף, קיר האש אצלי נראה שונה)

תודה

פורסם

יש לך בחלק העליון הפנימי של הרכב גומיה קשה כזו שמרגישה כמו פלסטיק שדרכה עוברת צמת החשמל מהמחשב רכב אל תוך הרכב עצמו, בדרך כלל מה שעושים זה חור קטן עם מברג ומכניסים כבל חשמל קשיח עד שהוא יוצא בתא המנוע.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם

משתי סיבות:

1. כיאה לפדנט אני לא מעוניין להעביר כבלים בצורה חובבנית ובטח שלא מחוץ לרכב.

2. גם אם הייתי רוצה להעביר את הכבל דרך הכנף הייתי צריך להאריך את כל החוטים שמתחברים לדלת(מהרכב) ולבטל את קופסת החיבורים שמחוברת לגוף הרכב, אחרת אין מקום להעביר שם כבל מתח.

פורסם

להעביר משם את הכבל זאת לא צורה חובבנית וזה גם לא מחוץ לרכב, זה בין הכנף לכיסוי הפלסטיק שבתוכו, יש רכבים בהם עוברים שם צמות.

אני לא מכיר את קופסת החיבורים שאתה מדבר אליה, מאוד יעזור אם תעלה תמונות של כל האיזור.

פורסם (נערך)

קופסת החיבורים

צמונה של קיר האש אין טעם להעלות מפני שהכל מאוד צפוף ובנוסףכל קיר האש מרופד בשטיח בידוד כך שגם אם יש נקודה שאפשר להעביר דרכה היא לא גלויה ובכדי לאתר אותה צריך להסיר את הבידוד לכן העזרה הטובה ביותר תהיה מאדם שכבר מכיר והעביר כבל כזה ברכב דומה שיוכל להכווין אותי לנקודה ספציפית.

20161215_174145.jpg

עריכה אחרונה על ידי ofir106
פורסם (נערך)

אני שואל אותך משום שהעברתי כבל ברכב כזה משנת 2008 כלומר אני מכיר את הרכב.אני סה"כ מנסה לעזור לך . התמונה ששמת היא של החיבור מהיר של הצמה של הדלת, במקרה שלך לא ניתן להוציא את הכבל משם , אבל יש חור שמכוסה בפקק בגוף הרכב משם ניתן להוציא את הכבל, ולהעביר דרך הכנף.במידה וקיים ברכב סאנרוף משם יעבור הניקוז שלו אז צריך לראות אם אפשר להוציא את הכבל מבלי להפריע לניקוז. במקרה שהרכב אוטומת אמור להיות פתח מכוסה בגומי במקום דוושת הקלאץ'.

כמו שאמרת אמור להיות גם מקום בצד ימין למעלה מאחורי התא כפפות.

אלה פחות או יותר האופציות שאני מכיר, כמובן שתמיד ניתן לקדוח חור בקיר האש אני אישית לא הייתי עושה את זה וחושב שזאת האופצייה הכי פחות עדיפה.

עריכה אחרונה על ידי The Corpse
  • תוכן חדש...