Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום.

מתכנן בקרוב להתקין מערכת ברכב.

הרכב הוא פג'ו 205, בידוד אין ברכב הזה, קירקושים יש ברכב הזה, רוב החלקים קיימים אז אני לא מתכנן להשקיע הרבה.

יש לי מגבר סוני קטן XM4S שמוציא 50W לערוץ, יש לי סאב DLS בסיסי בגודל 10 אינצ', ורדיו דיסק CZ500 של קלריון.

כל אלה ישבו אצלי בחדר בשלוש שנים האחרונות לאחר שפורקו מהרכב הקודם.

את הקומפוננט מהרכב הקודם לא פירקתי (חבל היה מותקן שם מורל מקסימו 5.25, בדיוק מה שצריך).

אז אני צריך לרכוש סט קומפוננט. כפי שאמרתי בגלל שרוב הציוד ישנו ובגלל הרכב המדובר אני לא רוצה להשקיע הרבה.

בעבר היה ברשותי סט של הרץ אנרג'י, ומורל מקסימו כפי שכתבתי. האמת שאת המורל אהבתי יותר. ההרץ היו מעיקים, אין לי בעיה עם טרבל מוגבר אבל לפחות שיהיה מדוייק ולא רק צורם.

שומע בעיקר רוק מכל הסוגים והמינים. הרבה זמן לא ביקרתי בפורום אודיו ובטח יש לא מעט חברות חדשות ודגמים חדשים.

מה מומלץ בתקציב שלי? אם חריגה ל700 תשנה את התמונה משמעותית זה אפשרי, אבל לא מעבר.

דרך אגב לא הבנתי איזה סדרה נחשבת לטובה יותר אצל מורל הטמפו או המקסימו?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אומנם אני לא מבין גדול כמו התותחים הפורום, אבל גם אני הייתי באותה ההתלבטות...

לבסוף קניתי מורל maximo 6.5 קומפוננט.

הרמקולים פשוט מעולים! והטוויטרים עוד יותר!!!

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

לפי האתר של מוראל, יש עכשיו גם מקסימו אולטרה שממוקם בין המקסימו "הרגיל" לטמפו. :roll:

אגב, נדמה לי שראיתי בפורום יד שניה מקסימו 5.25 למכירה בכחצי מהתקציב.

פורסם

לפני כמה שנים התקנתי לחבר ב206 מערכת, אני זוכר שהרכבתי בדלתות סט 6.5.

נסה לשקול את המעבר לגודל הז, מומלץ להשתמש בטבעות הגבהה.

איזה סאב של DLS? KW10?

אם כן זה אחלה סאב שבעולם במחיר עממי, קניתי כזה ל2 חברים והם אהבו וגם אני.

• תוכן חדש...