Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום.

אני מעוניין לקנות את הבאים :

https://www.amazon.com/JBL-GTO609C-Premium-6-5-Inch-Component/dp/B00ANI3LAK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1494419594&sr=8-1&keywords=jbl+609c

https://www.amazon.com/BOSS-Audio-R1002-Channel-Amplifier/dp/B004S50ZB2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1494419651&sr=8-1&keywords=boss+200w

מחפש מישהו שיתקין לי אותם ברכב.

אך הכי זול שמצאתי עד כה להתקנה של השניים זה 450ש"ח.

מה שנראה לי די מוגזם, אולי אני טועה.

על פי ההבנה שלי חיבור של השניים לסטריאו המקורי של הרכב אמור לתת לי סאונד לא רע כלל וכלל. ובתקציב די הגיוני.

אשמח לעזרה בעניין.

עריכה אחרונה על ידי -stingeR
פורסם

בוס זה דרק במסווה, והמגבר הזה חלשלוש, גם בנתונים המוצהרים שלו שגם הם בספק.

הרבה שיפור לא הייתי צופה ממנו, בעיקר אם יחובר דרך כניסות Hi-Level ליציאות של מערכת מקורית.

מצד שני, במחיר של 20$, כמה כבר אפשר להתאכזב.

השיפור/השינוי יהיה ניכר יותר כנראה בגלל החלפת הרמקולים.

ובהתאם, במידה ואתה מעונין לבצע שדרוג בעלות הנמוכה ביותר, החלף רק רמקולים בסט קומפוננט בסיסי טוב ונציל ככל האפשר, ללא התקנת מגבר.

פורסם
בוס זה דרק במסווה, והמגבר הזה חלשלוש, גם בנתונים המוצהרים שלו שגם הם בספק.

הרבה שיפור לא הייתי צופה ממנו, בעיקר אם יחובר דרך כניסות Hi-Level ליציאות של מערכת מקורית.

מצד שני, במחיר של 20$, כמה כבר אפשר להתאכזב.

השיפור/השינוי יהיה ניכר יותר כנראה בגלל החלפת הרמקולים.

ובהתאם, במידה ואתה מעונין לבצע שדרוג בעלות הנמוכה ביותר, החלף רק רמקולים בסט קומפוננט בסיסי טוב ונציל ככל האפשר, ללא התקנת מגבר.

ויתרנו על המגבר.

יש לך המלצה על סט נציל באיזור התקציב, וידוע לך כמה אמורה לעלות התקנה כזו של הקומפוננט + קרוסאובר + טוויטרים ?

רק שאני אדע לכמה לצפות זה הכל..

פורסם

HU מקורי? תוסיף זוג מנחתים שיעלו לא מעט, מכיוון שאי אפשר לחבר יציאות rca לHU מקורי, עוד התקנה של קומפוננטים עם קרוסאוברים וטוויטרים אצל מתקין איכותי יעלו באזור ה300-400 ש׳׳ח סביר להניח, תוסיף לזה חיווט של מגבר לאורך הרכב יעלה לך עוד כמה מאות שקלים.

בקיצור אתה לא תמצא משהו איכותי ב400 שקל, תחסוך עוד טיפה, בהמלצה.

hu: pioneer prs80

amp: celestra fa2300x, Zapco ST-2000XM II, hertz hdp4

front: hertz spl show ST44 + SV165L

sub: fi q15, psi recone

פורסם

ממליץ לך לחסוך עוד טיפה כסף, ולהביא HU נורמאלי ולא להשאר עם הHU המקורי של האוטו, כי מניסיון, הוא גרוע.

ולהביא מגבר טיפה יותר טוב, הרמקולים נחמדים, לא שמעתי אותם אף פעם אבל מתאר לעצמי שהם בסדר.

ולגביי התקנה תפנה לישראל ג'וניור , הוא ירכיב לך בצורה מקצועית ויכוון לך הכל.

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם
ממליץ לך לחסוך עוד טיפה כסף, ולהביא HU נורמאלי ולא להשאר עם הHU המקורי של האוטו, כי מניסיון, הוא גרוע.

ולהביא מגבר טיפה יותר טוב, הרמקולים נחמדים, לא שמעתי אותם אף פעם אבל מתאר לעצמי שהם בסדר.

ולגביי התקנה תפנה לישראל ג'וניור , הוא ירכיב לך בצורה מקצועית ויכוון לך הכל.

לא בהכרח נכון מה שאתה אומר, אני עם HU מקורי שהוספתי לו מנחת אחד של אודיסון ואני מקבל צליל איכותי.

hu: pioneer prs80

amp: celestra fa2300x, Zapco ST-2000XM II, hertz hdp4

front: hertz spl show ST44 + SV165L

sub: fi q15, psi recone

פורסם (נערך)

אני אתחיל משני הקומפוננטים, במידה וזה לא יספיק אקנה מנחתים ומגבר.

כבר מצאתי מנחתים עם ביקורות די טובות באליאקספרס ובאמאזון כך שאני לא דואג לגבי זה.

מעבר לזה המקור באיכות מאוד גבוהה(מחובר בAUX מכשיר עם DAC ומגבר פנימי ומנגן מספוטיפיי על Extreme Quality, ששקול לניגון קבצי FLAC)

כך שקשה לי להאמין שיהיה רעש רקע כלשהו כי גם עכשיו עם הHU המקורי והרמקולים המקוריים הצליל מאוד מאוד נקי, פשוט איכות הרמקולים לא מדהימה וחסר פאנץ' גם בגבוהים וגם בנמוכים. מיד יש מספיק :D)

ההתלבטות כרגע היא בין הקומפוננטים הבאים :

- JBL GTO609C מהלינק בהודעה הראשונה

http://amzn.to/2pKztbI

http://amzn.to/2qf5AmM

שלושתם נראים סבבה.

שלושתם עולים באיזור 500 בארץ.

אני יותר הולך לכיוון של הKicker כיוון שרואה המון סופרלטיבים עליהם בארה"ב.

עריכה אחרונה על ידי -stingeR
  • תוכן חדש...