Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש ברשותי מערכת kenwood ddx42bt ומכשיר (פלאפון) xiaomi mi5s שמריץ את מערכת ההפעלה אנדרויד.

אני מצליח לחבר את המכשיר למערכת וגם אני מצליח לראות את אנשי הקשר וכ"ו וכ"ו

ישנה בעיה שכאשר מתקשרים אלי ואני לוחץ על המערכת (על הכפתור הירוק שמופיע) לצורך מענה, זה לא עונה ואני מבין מכך שהפלאפון לא מקבל את ההקשה על "מענה"

אשמח לעזרה לפתרון בנושא.

בנוסף לכך, אני יודע שיש אפשרות לביצוע MIRROR LINK, האם ידוע לכם אם זה אפשרי עם מכשיר כמו שלי? (באתר מוגדר לי שאני יכול רק עם סמסונג ונוקיה)

פורסם

לגבי הסוגיה הראשונה : ניסית עם מכשיר אחר ?

ניסית לענות לשיחה כאשר המכשיר לא נעול ?

מהכרותי עם שיאומי ( יש לי redmi 3 pro ) ,יופי של מכשיר , שוה כל שקל אבל יש לו "פיצ'ר" מעצבן שבו ה trusted device לא מזהה שום מכשיר בלוטוס שאינו של שיאומי ( מנסים להכריח אותך לקנות את הצמיד המחורבן שלהם בסגנון אפל - אנחנו נגיד לך מה אתה רוצה וצריך .. )

יש לי דיבורית של supertooth buddy .לענות לשיחות אני יכול בלי בעיה אבל לבצע חיפוש קולי לא , בגלל שהמכשיר לא משחרר את הנעילה בלחיצה על הכפתור .

נסה לענות לשיחה כשאינו נעול , תוך שימוש בווייז למשל או פשוט ותר על נעילת המסך לשם הניסוי .

אשמח אם תעדכן כי אני עומד בקרוב להתקין Kenwood DDX5016 BT ברכב שלי ואני מניח שגם אני עלול להיתקל בבעיה .

פורסם

בדקתי כמו שאמרת

אין אפשרות גם כשהמכשיר לא נעול, בנוסף גם אי אפשר לחייג דרך המערכת

מישהו מכיר את המצב הזה ויודע איך לפתור אותו?

• תוכן חדש...