Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן עדיף לך מגבר מונו בלוק התוצא תהיה טובה יותר וכמו שתום אמר עדיף לך לקחת קומפוננט של אודסון או הרץ וגם רמקולים אחוריים זהים

פורסם

כן עדיף לך מגבר מונו בלוק התוצא תהיה טובה יותר ושוב מאוד אני ממליץ על קומפוננט של אודוסון או הרץ וכמו שתום אמר עדיף שגם הרמקולים האחוריים יהיו אותו חברה

פורסם

מצטער על הדאבל, פיספסתי השאלות קודם ואת חלון הזמן לעריכה:

כמה חם? 35 מעלות בצל. :wink:

לא ממש יודע איך לענות לך על זה. מוראל ידועים בנטיה חמה יותר מאשר שאר המוצרים שהוזכרו, בין השאר תודות לטוויטר משי שלהם. יחד עם זאת, בסט שלהם כמו הוירטוס, כבר נשמעו פה טענות בפורום לגבי זה שהם חדים מדי. בקיצור, לשמוע ולהחליט.

רמקול קואקסלי, נראה לי שתמונה תבהיר מספיק טוב:

51CwVLhEi-L._SY355_.jpg

קומפוננט:

g091165A1S-F.jpeg

פורסם
אני חושב שמבין המגברים הייתי בוחר בסאונדסטרים דווקא.

תודה. במקרה זה הסאונדסטרים שלי, 4 ערוצים בן שנתיים שלא עבד יותר מ- 10 שעות, יכול לעשות עבודה טובה עם קומפוננט ואחוריים של פוקאל/אודיסון, בתוספת למונובלוק לסאב?

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

פורסם
מצטער על הדאבל, פיספסתי השאלות קודם ואת חלון הזמן לעריכה:

כמה חם? 35 מעלות בצל. :wink:

לא ממש יודע איך לענות לך על זה. מוראל ידועים בנטיה חמה יותר מאשר שאר המוצרים שהוזכרו, בין השאר תודות לטוויטר משי שלהם. יחד עם זאת, בסט שלהם כמו הוירטוס, כבר נשמעו פה טענות בפורום לגבי זה שהם חדים מדי. בקיצור, לשמוע ולהחליט.

רמקול קואקסלי, נראה לי שתמונה תבהיר מספיק טוב:

[ATTACH=CONFIG]490933[/ATTACH]

קומפוננט:

[ATTACH=CONFIG]490934[/ATTACH]

תודה רבה. לפני 15 שנים נהניתי ממורל 6X9 על מגש אחורי, אבל אני בהחלט נוטה יותר ל"גבוהים".

פורסם
כן עדיף לך מגבר מונו בלוק התוצא תהיה טובה יותר וכמו שתום אמר עדיף לך לקחת קומפוננט של אודסון או הרץ וגם רמקולים אחוריים זהים

תודה רבה. מכיוון שאני אמור לקבל את הרכב בקרוב, ידוע לכם איפה, מלבד מפגשים (תודה על ההזמנה), ניתן להאזין לסטים ולהתרשם?

פורסם

לצערי לא שידוע לי אבל זה אף פעם לא ישמע לך אותו דבר בגלל אקוסטיקה שונה והגברה שונה שמשתנה מרכב לרכב

המגבר סאונד סטרים הוא מגבר בסדר גמור תחבר עליו את הקומפוננט של אודסון AVK6 מקדימה ורמקולים אודסון APX 6

לדלתות האחוריות ואתה תהנה מסאונד מאוד טוב לגבי מונו בלוק מה התקציב בערך ?

פורסם
לצערי לא שידוע לי אבל זה אף פעם לא ישמע לך אותו דבר בגלל אקוסטיקה שונה והגברה שונה שמשתנה מרכב לרכב

המגבר סאונד סטרים הוא מגבר בסדר גמור תחבר עליו את הקומפוננט של אודסון AVK6 מקדימה ורמקולים אודסון APX 6

לדלתות האחוריות ואתה תהנה מסאונד מאוד טוב לגבי מונו בלוק מה התקציב בערך ?

תודה. לאחר לבטים גדולים נבחר הסטאפ הבא:

מגבר ARC AUDIO XDI 850.5

קומפוננט פוקאל FX

רמקולים אחוריים פוקאל

סאב ARC AUDIO ARC10.

מקווה לתוצאה טובה.

פורסם
מצוין תהנה :) תעלה תמונות של ההתקנה שזה החלק הכי חשוב

תודה רבה :)