Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי מערכת מולטימדיה אנדרואיד שהותקנה ע"י א.ד.י.

הרכב הוא ניסאן קשקאי 2016.

פרטים של המערכת:

Processor type: QuadCore-R16 1.6G

Android version: 4.4.2

MCU version: 5.3.18-11-71-453101-151209

System version: 2016010829_4.5.8

אני רוצה לפתוח את המערכת להתקנת אפליקציות ממקור חיצוני.

הצלחתי למצוא באינטרנט סיסמה ל"אפשרויות מפתח", אבל בשביל להפעיל את האפשרות של התקנה ממקורות חיצוניים אני צריך סיסמה נוספת.

מישהו במקרה יודע מה היא?

שאלה נוספת, אם אני רוצה להתחבר למערכת עם המחשב, זה דרך הUSB של הנגן? או שיש יציאה אחרת באוטו?

תודה רבה.

פורסם

אני לא בטוח שאתה צריך והנושא הזה נידון כאן רבות בעבר.

הפתיחה להתקנת אפליקציות ע"י א.ד.י מערכות למיטב הבנתי עולה כסף.

בגדול - בחלק מהמערכות האלו דרך הWAZE ניתן להגיע או לחשבון הג'י מייל שלך ומשם דרך האינטרנט להתקין את הPLAY STORE

או שיש דרך ישירה - אף פעם לא הבנתי בדיוק מה ה"מעקף" שאנשים עושים בכדי להתקין אפליצקיות חיצוניות אבל זה פחות או יותר הכוון.

מעבר לכך כל מה שאני יכול לאמר לך זה שאתה צריך לקחת בחשבון שברגע שאתה תעשה את הפעולה הזו - כל בעיה שתיתקל בה עם המערכת הזו כמעט בטוח תיחשב הפרת אחריות ותיתקל בסירוב ע"י א.ד.י מערכות להחזיר את המצב לקדמותו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן לקחתי את זה בחשבון, העניין עם הWAZE לא עובד, לא קיימת שם התחברות עם GOOGLE, למיטב הבנתי הורידו את כל התכונות של גוגל לגמרי מהמערכת.

אם אני מצליח להפעיל את "התקנה ממקורות חיצוניים" אני יכול לעשות מה שאני רוצה ולהפוך למצב המקורי מבלי שידעו מכך.

זה די מעצבן שיש לך מערכת שהיא אנדרואיד ואפשר לעשות איתה הכל, אבל פה מעקרים אותה ומבטלים את כל הפוטנציאל שלה.

תנו לי להחליט איזה אפליקציות אני רוצה ואיזה לא.

פורסם

וזו בדיוק הבעיה - ישראלים זה עם מאוד הייטקיסטי ומאוד DIY BASED - תיתן לכל אחד לעשות מה שהוא רוצה ואתה לא תמצא ידיים ורגליים מהר מאוד.

ומהצד השני בארץ הזו אין כמעט דבר בחינם, אפילו לא חוף רחצה שאמור להיות פתוח לציבור הרחב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה די מעצבן שיש לך מערכת שהיא אנדרואיד ואפשר לעשות איתה הכל, אבל פה מעקרים אותה ומבטלים את כל הפוטנציאל שלה.

תנו לי להחליט איזה אפליקציות אני רוצה ואיזה לא.

זה אכן מקובל בשוק הזה למכור מערכות סגורות ללא יכולת שינוי על ידי משתמש הקצה. כנראה שלרוב הלקוחות זה לא מפריע ולכן זה נשאר ככה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

כשאתה רואה שממשק השיחות במערכת מלפני 4 שנים שהיא בכלל לא אנדרואיד הרבה יותר נוחה ומתקדמת מזאת, זה כן מתחיל להפריע.

רוב האנשים מעדיפים לוותר ולא להתעסק עם זה כי אין להם את ההבנה.

פורסם
שלום לכולם,

יש ברשותי מערכת מולטימדיה אנדרואיד שהותקנה ע"י א.ד.י.

הרכב הוא ניסאן קשקאי 2016.

פרטים של המערכת:

Processor type: QuadCore-R16 1.6G

Android version: 4.4.2

MCU version: 5.3.18-11-71-453101-151209

System version: 2016010829_4.5.8

אני רוצה לפתוח את המערכת להתקנת אפליקציות ממקור חיצוני.

הצלחתי למצוא באינטרנט סיסמה ל"אפשרויות מפתח", אבל בשביל להפעיל את האפשרות של התקנה ממקורות חיצוניים אני צריך סיסמה נוספת.

מישהו במקרה יודע מה היא?

שאלה נוספת, אם אני רוצה להתחבר למערכת עם המחשב, זה דרך הUSB של הנגן? או שיש יציאה אחרת באוטו?

תודה רבה.

אני באותה הבעיה עם סובארו פורסטר חדשה ואנדרואיד שהכל חסום

Netech business coputer solotions

פורסם

שלום לכולם .אכן אני באותה הצרה .כאשר רכשתי פורסטר חדשה 2016 עם מערכת נוספת אנדרואיד . טעות איומה שעשיתי מכוון שלא ידעתי שעד כדי כך האנדרואיד של סובארו על הפנים .באדי מערכות לא נותנים את הסיסמא לפתיחת המערכת מהסיבה שאסור לנהוג ותוך כדי לצפות במסך...מה שכן מותר זה וייז וזה כן מותר ?? האבסורד הוא שכאשר אתה מפעיל את האפליקציה של האינטרנט ונכנס משם ליוטיוב אתה כן יכול להפעיל סרטים ומוזיקה

Netech business coputer solotions

פורסם

זה באמת דפוק, הם יכלו להגביל אפליקציות חיצוניות עם אפשרות ה"נהיגה בטוחה".

בכל מקרה שאלה נוספת, ישכפתור rst שצריך סיכה בשביל ללחוץ עליו, מישנו יודע מה בדיוק הוא עושה?

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני גם באותו סיפור, קיה סורנטו 2016.

הצלחתי בעבר להתחבר לאינטרנט דרך הES סייר הקבצים, אבל אחרי עדכון התוכנה האחרון גם זה נחסם.

האם מישהו יודע מה הסיסמה לאפשרויות המפתח ומה הסיסמא על מנת לפתוח התקנה ממקור חיצוני?

• תוכן חדש...