Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שב"ש,

הרכב סופק לי עם מולטימדיית אנדרואיד גנרית (כ"כ גנרית שאין אפילו אפשרות להבין מי הסיני שתכנן אותה) שנראה ולא מצליחה להזיז את הרמקולים המקוריים שהגיעו עם הרכב כמו שצריך. כל נסיון משחק עם ה"איקולייזר" (עאלק) וה loudness לא העניקו חוויה שונה בהרבה מזו של מצב Flat והתוצאה הסופית היא סאונד "טרנזיסטורי" עמום, באס מרוח, דיסטורשנז כבר ב 2/3 של הווליום - קטסטרופה.

יש A2DP, הניווט בין התפריטים זריז (יחסית) והדיבורית עובדת יופי, אבל זה רחוק מלהיות מספק כשמגיעים לבסיס, שהוא לשמוע מוזיקה בסבבה.

לצורך השוואה התיישבתי ב I25 מבציר טרי יחסית של Car2go שגם מסופקת עם מולטימדיית אנדרואיד (שנראית מקורית, או לפחות כזו שעברה תהליך גיור מאוד מוצלח) ואיכות הסאונד טובה מאוד ; אפילו מרשימה בשביל סטוק.

שני רכבים נוספים שהרשימו אותי באיכות השמע ה"סטוקית" שלהם היו מאזדה 3 ופולו. הם סיפקו איכות ועוצמת שמע שעבורי בהחלט הספיקה, אך עם הריו המצב אפילו לא מתקרב לזה.

מאחר ויונדאי וקיה חולקות את אותם המכלולים בחלק מהמקרים (ואולי גם רמקולים), אני תוהה אם בתור התחלה רק החלפה של יחידת הראש בכזו של ביוניר/קנווד תוכל לסגור את הפינה, או שזה שילוב כושל-מנצח גם של יחידת ראש וגם רמקולים ; כבר לא פעם נטען כאן בפורום שכל קשר בין קיה ריו לאיכות שמע הוא מקרי בהחלט אז אינני יודע.

הבעיה עם יחידות הראש של פיוניר/קנווד היא שהן איטיות לכדי תסכול (עוד לפני שאני בכלל בא להתייחס ל Mirrorlink ודומיהם) ונראה שמבחינה זו יהיה שנמוך בחווית השימוש בהשוואה לאנדרואיד שמותקנת ברכב כרגע.

ניסיתי לעבור קצת על שרשורים קודמים של בעלי ריו כאן בפורום, אך חלקם ישנים מדי (2015 ודרומה), עם ציוד שכבר בספק ורלוונטי לימינו וחלק אחר פשוט לא סיפק כמעט אינפורמציה כלל. מבאס.

אודה לכל עיצה - שומע בעיקר אלקטרוני.

תודה מראש :)

• תוכן חדש...